Quantcast

Lähettäjä:

pekonimaggr pekonimaggr

Ansioluettelo

Yleensä se menee juuri näin..

4.4 / 5 (85 ääntä)

Ansioluettelo - Yleensä se menee juuri näin..

Julkaistu: 19.3.2016 18:24

2.5K

Lähettäjä: pekonimaggr pekonimaggr

Otsikko: Ansioluettelo

Kuvaus: Yleensä se menee juuri näin..

Hakusanat: ansio, luettelo, työhistoria, cv, asioita, resume, list, things, dont, want, to, do, ei, halua, enää, tehdä,

4.4 / 5 (85 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-03-19 18:31:48

+18721

<janezki83>

Nää on just niitä juttuja mitä kannattaa postata nettiin. Onnea työnhakuun!

114

Aika: 2016-03-19 18:32:06

+14080

<eZ->

En nyt yhdy kyllä lähettäjän kommenttiin, että "yleensä se menee näin". Kyllä uskoisin, että yleensä nimenomaan ensimmäiset pari työtä on sitä shitjobia, sitten alkaa se oikeasti mielenkiintoinen vaihe uralla. Jos taas näin ei ole, on kenties peiliinkatsomisen paikka. Kyllä se nyt niin yleensä on, että jos 20 vuotta teet pelkkää paskatyötä (siis työtä josta et pidä yhtään), olet kyllä itse siihen täysin syyllinen.

30

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

20.03.2016 03:06

<Jo-Naz> snap-on "Hyvinvointivaltion alamäki alkanut?" Melko jännästi näyttää maailma erilaiselta eri ihmisille. Omasta mielestäni nimenomaan hyvinvointivaltiomalli on ajanut Suomen nykyiseen jamaan. Meillä ruokitaan ja hoivataan joka pulsu ja mamelukki niin paksusti, että elämä on töitätekevillä aivan julmetun kallista. Kyllä hyvinvointimalli pitäisi muuttaa suunnatummaksi ja kannustavammaksi, nykyeväillä ei Suomi nousuun lähde. Tästä yleisestpä perseilystä kärsii myös ne, jotka oikeasti apua tarvitsisivat.

19.03.2016 23:17

<pininfarina> snap-on suurin osa tekisi joo, mutta ehdot työnteolle turhan kovat. Ihmiset eivät halua muuttaa, varsinkaan jos puoliso on töissä ja lapset koulussa. Henkilöstöfirmoihin tai niihin oikeisiin paskaduuneihin ei haluta, koska tuet ovat parempi vaihtoehto. Ja yksi syy siihen, miksi on kova kilpailu töihin, on ammattiliittojen/hallituksen ajamat liian kovat työnantajan maksut, jotka johtavat vähäisiin paikkoihin. Henkilöstöfirmoille ei olisi tarvetta, ellei laissa olisi kustannuksia alentavaa porsaanreikää. Ihmiset valittavat työnhaun vaikeudesta, samalla kun ovat peruskoulutuksella liikkeellä.

19.03.2016 22:45

<Jylder> Kolahti aika pahasti. Työuraa takana jo yli 15 vuotta ns. "varmoissa" hommissa. Ura eteni, kunnes huomasin että ei tämä ole kyllä pätkääkään sitä mitä haluaisin tehdä. Kunnianhimo katosi, kun huomasi että ns. "ylemmissä" tehtävissä tuli vain lisää p**kaa käteen ja pidempiä (ei-korvattuja) työpäiviä. Tällä koulutuksella ei oikein muutakaan tehdä, yli puolet työurasta vielä edessä ja yli puolet asuntolainasta vielä maksamatta. Onhan se näinä aikoina hyvä että on töitä, mutta jotenkin päivittäinen motivaation löytäminen byrokratian rattaana muuttuu koko ajan vaikeammaksi. Jotain tarttis tehrä.

19.03.2016 21:55

<Teesi> AlbiinoOrava Niin just,tekee sitä mistä tykkää,itseäkin koitettiin houkutella (työnjohtaja/aspa) linjalle mutta EI. Mieluummin olen siellä missä on mukavaa olla töissä.

19.03.2016 20:07

<Tylsäätöissä2> puhuiko joku kurri kulum vitaesta t ralli mies

19.03.2016 19:42

<AlbiinoOrava> Aloitin työt paskahommilla, niinkuin jokainen ihminen tekee elämässä. Pääsin aika nopeasti parempiin hommiin ja rahaa tuli ovista ja ikkunoista. Hetken päästä huomasin, ettei se työ nappaa ei sitten ollenkaan. Jotain puuttui. Ne työkaverit sieltä paskaduunista. Nyt teen paskahommia taas, mutta nautin työnteosta. Elämän valintoja.

19.03.2016 19:21

<kanaaliakka> Tänään just päivitin CV:n, ahdistavaa hommaa. Ei saa leijua, mutta ei myöskään olla vaatimaton O_O

19.03.2016 19:00

<LOMM> Päällikkö he likes to live Dangerously.

19.03.2016 18:55

<SuojaKerroin> No en edes sanois. CV:ssä atm lähinnä oman alan hommia, jotka on juurikin niitä mihin toivoisi pääsevän takasi. Harmi vain ettei kukaan oikein tarvi meitä kaivosalan ukkoja mihinkää atm :D

19.03.2016 18:49

<Tajam> Muistakaa lapset syödä aamupalaa ennen kuin poljette 5 km alkoon hakemaan viinaa, ellette halua kävellä kaupan läpi askelkyykyillä.

19.03.2016 18:39

<Cinere> Huolestuttavaa, jos harrastuksetkii on ihan p**siistä.

19.03.2016 18:39

<johnni> eli suomeksi: "Olen idiootti, joka hakeutuu töihin, joista ei tykkää."

19.03.2016 18:34

<Dosbox> Itellä ainaki reilusti yli puolet on ollu tosi positiivisia kokemuksia. Vuosia myöhemminkin voi niistä jotain hyviä juttuja kommentoida.

19.03.2016 18:32

<Metsien_mies> Ainakin se todistaa sen että on ollut valmis hakemaan työkokemusta paska hommista sen eteen että pääsisi unelmahommiinsa.

19.03.2016 18:32

<eZ-> En nyt yhdy kyllä lähettäjän kommenttiin, että "yleensä se menee näin". Kyllä uskoisin, että yleensä nimenomaan ensimmäiset pari työtä on sitä shitjobia, sitten alkaa se oikeasti mielenkiintoinen vaihe uralla. Jos taas näin ei ole, on kenties peiliinkatsomisen paikka. Kyllä se nyt niin yleensä on, että jos 20 vuotta teet pelkkää paskatyötä (siis työtä josta et pidä yhtään), olet kyllä itse siihen täysin syyllinen.

19.03.2016 18:31

<janezki83> Nää on just niitä juttuja mitä kannattaa postata nettiin. Onnea työnhakuun!

114
19.03.2016 18:31

<tepri> Niimpä, harvemmin se kokemus hukkaan menee, kyllä siitä yleensä on edes jossain määrin hyötyä.

19.03.2016 18:28

<Micky Maus> No kaikki kokemus on kokemusta ja tietääpähän missä ammateissa ei halua luoda uraa

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

3 vuoden aukko ansioluettelossa

49 574 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.