Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Apua parkkeeraukseen

4.4 / 5 (85 ääntä)

Julkaistu: 25.10.2015 20:00

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Apua parkkeeraukseen

Hakusanat: apu, parkkeeraus, taskuperuutus, parallel, parking, kalvo, piirros, animaatio, animation, figure, hahmo,

4.4 / 5 (85 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-10-25 20:28:30

+29399

<Jeppe-epeli>

Cilbot Sitten on niitä fillaristeja joille tämä töihin-nopeammin-pyörällä-kuin-autolla on sellanen pakkomielle ettei hidasteta missään kohtaan jos ei ole aivan pakko. Tossa pari päivää sitten pysähdyttiin autolla valoihin niin pyöräilijät ylittää tietä viistoittain muka suojatien yli ja yks ajaa päin punaisia ettei vaan tarvi pysähtyä tai noudattaa mitään sääntöjä.

86

Aika: 2015-10-25 20:13:12

+39772

<agggg>

Cilbot Meinasi mennä pointti vähän ohi kun kuvittelin eka että ajat itsekin autolla.

63

Aika: 2015-10-25 20:09:54

+10235

<Cilbot>

Olen itse huomannut kaupungissa kulkiessa, että menen melkolailla vierellä ajavan auton kanssa yhtä matkaa samaa vauhtia risteykseen saakka. Useimmiten pääsen jopa itse ylittämään kadun aikaisemmin, koska pystyn ylittämään kadun samoilla vauhdeilla, kun edessä ei ole muita, eikä tarvitse ottaa ns. uutta vauhtia. En muuten edes puhuisi asiasta, mutta tiedän, että jotkut pyörämatkan päässä duunipaikastaan asuvat tuttavat valitsevat mielummin auton kuin pyörän töihin lähtiessään, vaikka loppuenlopuksi matka sujuisi pyörällä nopeammin ja edullisemmin.

39

Aika: 2015-10-25 20:36:32

+10235

<Cilbot>

Jeppe-epeli Näitäkin löytyy. Itse ainakin lähden sillä oletuksella, että autot menevät isomman oikeudella, ja päästävät minut tien yli jos tahtovat. Näytän kädelläni kääntymissignaalia risteyksessä, mutta hidastan/pysähdyn silti risteykseen katsomaan, että päästääkö autoilija minut ensin, vai odotanko itse. Joillakin on tarve leikkiä omalla hengellään, mutta se on heidän oma valintansa, ja heidän kohtalonsa ei autoilijan, vaan aivan heidän oma syynsä.

17

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

26.10.2015 20:01

<JFly> Parkkimörkö 2.0

26.10.2015 15:30

<traveller> Itse taas ajan pyörällä liikennesääntöjen mukaan. Ei tule, eikä ole ollut ongelmia. Joskus saatan venyttää sääntöjä, kunhan siitä ei ole muille haittaa. Vituttaa kuulla näitä juttuja kuspää fillaristeista, kun ne tahraa mun ja muiden mainetta, eikä edusta enemmistöä.

26.10.2015 09:40

<Jonskiii> Cilbot Ja sitten on näitä ketkä sekoittavat autotiellä ja jalkakäytävällä ajelua mielenmukaan jotta ei varmasti tarvitse pysähtyä. Ketään ei tietenkään väistetä.

26.10.2015 00:44

<Laksatiivitaavi> Cilbot Pyörä on kyllä tosi kiva kulkuneuvo. Paitsi vittu talvisin ja keväällä ja syksyllä.

25.10.2015 21:53

<tt2015> Olipa ystävällinen kaveri!

25.10.2015 21:35

<Cilbot> Per-Einar No mutta kappas, tämäkin on totta. Ehkäpä argumentoin selkeämmin. Itse kuljen siis polkupyörällä, ja ihmettelen joidenkin kanssaeläjien valitsevat auton kulkuneuvokseen, vaikka pyörällä pääsisivät töihin jopa nopeammin ja stressittömämin kuin autolla kulkien. Tämä perustuen siihen, mitä olen itse havannoinut kaupungissa pyörällä liikuttaessa verrattaen vierellä liikkuviin autoihin.

25.10.2015 21:20

<Per-Einar> Cilbot agggg Niin tuossahan ei mainita ollenkaan sitä, että Cilbot ajaa pyörällä. Pyörä mainitaan vasta muista työkavereista puhuttaessa, eikä tässä yhteydessä viitata toimijaan itseensä. Asian pystyy kyllä tekstistä lopulta päättelemään, mutta se että luulee puhuttavan autolla ajosta ei ole mitään "omien johtopäätöksien tekemistä koska ei jakseta lukea loppuun". Kyse on asiayhteydestä; mediassa on kyse autolla taskuun parkkeerauksesta, ja koska tässä yhteydessä joku kirjoittaa ajavansa samaa vauhtia vierellä menevän auton kanssa yms, on helppoa kuvitella aluksi ajettavan autolla.

25.10.2015 20:46

<Valtakunnanjohtaja> juppoible En ole ikinä kuullut kenenkään sanovan taskuperuutus. Harvoin joutuu taskuparkkiin jättämään autoa, mutta jos joutuu ja jos mahdollista ajan keula edellä koukaten kanttarin yli, nopeaa ja helppoa. Onnistuu se toki peruuttamallakin.

25.10.2015 20:36

<Cilbot> Jeppe-epeli Näitäkin löytyy. Itse ainakin lähden sillä oletuksella, että autot menevät isomman oikeudella, ja päästävät minut tien yli jos tahtovat. Näytän kädelläni kääntymissignaalia risteyksessä, mutta hidastan/pysähdyn silti risteykseen katsomaan, että päästääkö autoilija minut ensin, vai odotanko itse. Joillakin on tarve leikkiä omalla hengellään, mutta se on heidän oma valintansa, ja heidän kohtalonsa ei autoilijan, vaan aivan heidän oma syynsä.

25.10.2015 20:28

<Jeppe-epeli> Cilbot Sitten on niitä fillaristeja joille tämä töihin-nopeammin-pyörällä-kuin-autolla on sellanen pakkomielle ettei hidasteta missään kohtaan jos ei ole aivan pakko. Tossa pari päivää sitten pysähdyttiin autolla valoihin niin pyöräilijät ylittää tietä viistoittain muka suojatien yli ja yks ajaa päin punaisia ettei vaan tarvi pysähtyä tai noudattaa mitään sääntöjä.

25.10.2015 20:24

<Cilbot> agggg Nyt kun itsekin tekstini luin uudelleen, niin myönnän että olisi se fillari pitänyt mainita jo aiemmassa vaiheessa. Toisaalta, tämä kertoo myös paljon nykyajan viestintä tavoista, kun alle 500 merkin viestiä ei välttämättä jakseta lukea loppuun tekemättä jo omia johtopäätöksiä. Enkä siis tarkoita tätä mitenkään vittuiluna, vaan ihan vain niinkuin noin yleisenä havaintona.

25.10.2015 20:16

<PenZon> Cilbot Ja vielä kun vallitseva ajotyyli on: kiihdytys, vielä vähän seuraavalla vaihteella lisää ja sitten jarrutus seuraaviin valoihin odottamaan. Ennakoiva ajaa saman matkan samaa keskinopeutta tasaisen rauhallisesti rullaillen puolella polttoaineella ja vähemmällä stressaamisella.

25.10.2015 20:15

<-Juki85-> Tuli piirtoheitinkalvosta.

25.10.2015 20:15

<juppoible> Nimikin jo sanoo että tasku "peruutus", silti moni menee keula edellä ja hyppii kanttareiden yli ja koittaa väistellä tolppia. No,ei kait sillä väliä kun kohta tämänkin hoitaa automatiikka

25.10.2015 20:13

<agggg> Cilbot Meinasi mennä pointti vähän ohi kun kuvittelin eka että ajat itsekin autolla.

25.10.2015 20:11

<mummasi> Käsi näkyy oikeassa reunassa joka paljastaa piirretyksi

25.10.2015 20:09

<Cilbot> Olen itse huomannut kaupungissa kulkiessa, että menen melkolailla vierellä ajavan auton kanssa yhtä matkaa samaa vauhtia risteykseen saakka. Useimmiten pääsen jopa itse ylittämään kadun aikaisemmin, koska pystyn ylittämään kadun samoilla vauhdeilla, kun edessä ei ole muita, eikä tarvitse ottaa ns. uutta vauhtia. En muuten edes puhuisi asiasta, mutta tiedän, että jotkut pyörämatkan päässä duunipaikastaan asuvat tuttavat valitsevat mielummin auton kuin pyörän töihin lähtiessään, vaikka loppuenlopuksi matka sujuisi pyörällä nopeammin ja edullisemmin.

25.10.2015 20:03

<Uberpelaaja> Jotku oikeasti yrittää parkkeerata noin

25.10.2015 20:02

<ii-a> Tuli puskista.:D

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Naapuriapua

11 140 katselukertaa

Naiselle apua

14 755 katselukertaa

Apua kaivataan

15 896 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.