Quantcast

Lähettäjä:

Kanto Kanto

Great again

Tehkää amerikasta iso-britannia jälleen kerran

4.7 / 5 (119 ääntä)

Great again - Tehkää amerikasta iso-britannia jälleen kerran

Julkaistu: 30.1.2017 13:19

2.5K

Lähettäjä: Kanto Kanto

Otsikko: Great again

Kuvaus: Tehkää amerikasta iso-britannia jälleen kerran

Hakusanat: queen, kuningatar, britain, britannia, great, mahtava, again, taas,

4.7 / 5 (119 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-01-30 14:26:42

+5028

<Dramstick>

hc_tousti Ei Trump kyllä ole ihan samalla tavalla luvannut, mitä puheista sai kuvan. Esimerkiksi toi muslimien banni ei koske niitä maita, joista oikeasti on tullut terrroristeja (esim. Pakistan ja Saudi-Arabia). Sen sijaan matkuskielto koskee maita, joilla ei edes ole USA:n suurlähetystöä, ja myös minimaalinen vaikutus Yhdysvaltojen sisäiseen turvallisuuteen. Samaan aikaan Trumpin kannattajat luulevat, että hän oikeasti piti lupauksistaan kiinni. Jos hän oikeasti haluaisi kitkeä terrorismia, kannattaisi sulkea rahahanat Saudi-Arabiaan (mutta öljy).

122

Aika: 2017-01-30 13:43:03

+14051

<hc_tousti>

Tämä jatkuva Trumpin mollaaminen alkaa tulemaan jo korvista ulos. Mielenkiintoista on seurata, kun politiikko oikeasti/kerrankin täyttää lupauksiaan! Eikä tuo porttikieltoasiakaan ole niin mustavalkoinen kun siitä halutaan taas kaikenmaailman uutisissa kirjoitella.

83

Aika: 2017-01-30 13:24:04

+127809

<testo_jolle>

On se velmu kettu tuo kuningatar! heh, heh!

46

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

31.01.2017 04:27

<Multitron> Dramstick Bannia jatkettiin Pakistaniin ja Saudi-Arabiaan tänään. Ja nämä bannithan nyt ovat vain yksi hyvin pieni osa Trumpin vaalilupauksia. Trump ollut presidenttinä 10 päivää ja hän on: Aloittanut prosessin eteläisen muurin rakentamiseen. Väliaikaisen banni muslimien tuloon maahan. Valmistustöiden tuomisen takaisin Amerikkaan (aloitti ennenkuin edes virallisesti oli presidentti). Tappoi TPP:n. Aloitti Obamacaren purun.Sanoppa joku toinen presidentti joka on täyttänyt yhtä monta vaalilupauksta 10:n päivän aikana työn aloituksesta.

31.01.2017 00:03

<Tormund> hc_tousti Trump lupasi säilyttää Affordable Care Actin hyvät osat, ACAn purkaminen on jo alkanut. Trump lupasi puhdistaa Washingtonin korruptoituneista poliitikoista, Trump nimitti pahimman luokan korruptoituneita establishment politikoita. Trump lupasi lopettaa Ameriikan muiden maihin asioihin puuttumisen ja on jo nyt aloittanut uusia sotatoimia. Ei tämä kyllä mikään rehellisyyden perikuva ole, ja nämä TPPn lisäksi ovat niitä suurimpia lupauksia jotka olisivat oikeista olleet positiivisia.

30.01.2017 22:54

<Firelake> Eiköhän Trump lisää listalle Lähi-Idän maita kun huomaa ettei tämä Obaman lista ole tarpeeksi kattava.

30.01.2017 20:14

<isbrytaren> imo yhdysvallat on parempi kuin iso-britannia atm

30.01.2017 19:44

<Kapteeni Käsi> Tämä on muutenkin juuri se paikka, minne kotimainen Trump kritiikki kuuluu - Internetin peräreikä missä me yhteiskunnan syrjäytyneet voidaan anonyymisti naureskella ja ihmetellä maailman menoa minkään varteenotettavan instanssin paskaakaan välittämättä ja aiheuttamatta kummempaa harmia kansainvälisille suhteille. Amen.

30.01.2017 19:38

<Kapteeni Käsi> hc_tousti Trump on (kirjaimellisesti) värikäs persoona, josta on helppo vääntää vitsiä. Onko sulla menkat ku tuollain kitiset? -Donald Trump [lähes suora lainaus]

30.01.2017 18:02

<Treuho> torakka88 Impossible Mission Force :)

30.01.2017 18:00

<Oles> hc_tousti Kritisoidaan ihan syystä.

30.01.2017 17:27

<torakka88> Tässä jos ei ole vielä vastaantullut: IMF:ltä vuoti paperia: http://www.independent.co.uk/news/business/news/greece-has-three-weeks-to-make-austerity-deal-or-faces-explosive-debts-a7552881.html Ette ikinä arvaa mikä on ainoa keino pelastaa tilanne tai pankki sitä ja grexit tätä. --> https://www.theguardian.com/business/2016/sep/27/deutsche-bank-how-did-a-beast-of-the-banking-world-get-into-this-mess -- Näillä kahdella edellisellä on yhteys. Lisään: https://www.theguardian.com/business/2017/jan/30/globalisation-world-economy-uk-us-world-bank-imf Unohtakaa Aku ja seuratkaa kokonaisuutta.

30.01.2017 16:50

<torakka88> Jotenkin alkaa tulemaan tunne että Trump on Suomen Presidentti kun kuuntelee/lukee näitä kommentteja. Suomi on vientivaltio hyvät ihmiset. Sitten kun sieltä tulee ensimmäiset protektionismiä edustavat vientirajoitukset/tullit täysin sopimusten vastaisesti ja yllättäen saattanee olla että täälläkin havaitaan negatiiviset vaikutukset. Loppujen lopuksi savon metsässä se on aivan sama mitä se siellä touhuaa mutta tietyissä rajoissa tai vaikutus osakkeisiin/vientiin voi olla katastrofaalinen. Suomi lähes pääsi pakotteiden kanssa tekemisiin lääkekorvausuudistuksen takia. Casus Belli a'la Trump?

30.01.2017 16:16

<Mahmu_1> Trump tekee Yhdysvalloille sen minkä hallituksen pitäisi tehdä Suomessa. Ajaa röyhkeästi oman maan etua, sillä se on nyky maailmassa ainoa oikea tapa tehdä bisnestä ja pitää päänsä pinnalla. Suomessa tähän herätään silloin, kun on jo liian myöhäistä...

30.01.2017 16:04

<MrFiufaufou> Dramstick Siksi olisikin tärkeää mahdollisimman nopeasti päästä eroon öljystä, jotta ei olisi pienintäkään syytä olla missään tekemisissä tuon alueen kanssa. Uskonto ei ole katoamassa, mutta meidän riippuvaisuus heistä voisi olla.

30.01.2017 15:03

<jepjep666> Dramstick Ja uskoisin tuon muslimibanaanin kiertämisen olevan terroristeille paljon helpompaa kun esim. lentokoneen kaappaamisen. Eiköhän sitä terroristi pääse halutessaan vaikka Kanadan kautta salaa maahan. Trump saa luultavasti vain muslimit hermostumaan ja ne ei osaa sitä tunnetta käsitellä ilman veristä kostoa..

30.01.2017 14:31

<Jonetzku> Tuli tuossa vaihdettua Riemurasia Imguriin ja olen alkanut pohtia vakavasti takaisin palaamista ihan vain sen järkyttävän jenkkimentaliteetin takia mikä kyseisellä sivustolla piilee. Ennen kyseinen sivusto oli täynnä laatumediaa, mutta yhtäkkiä joka toinen lähetetty media on Trumpin mollaamista, poliittisia meemuja, poliittisia kannanottoja twitterissä, poliittisia koiria, poliittisia kissoja, poliittisia reaktiokuvia, poliittisia confession beareja, poliittisia 4k taustakuvia, poliittisia sarjakuvia tai reposteja. Suomalaiset tyämmiäs memet on platinaa tuohon ripuliin verrattuna

30.01.2017 14:26

<Dramstick> hc_tousti Ei Trump kyllä ole ihan samalla tavalla luvannut, mitä puheista sai kuvan. Esimerkiksi toi muslimien banni ei koske niitä maita, joista oikeasti on tullut terrroristeja (esim. Pakistan ja Saudi-Arabia). Sen sijaan matkuskielto koskee maita, joilla ei edes ole USA:n suurlähetystöä, ja myös minimaalinen vaikutus Yhdysvaltojen sisäiseen turvallisuuteen. Samaan aikaan Trumpin kannattajat luulevat, että hän oikeasti piti lupauksistaan kiinni. Jos hän oikeasti haluaisi kitkeä terrorismia, kannattaisi sulkea rahahanat Saudi-Arabiaan (mutta öljy).

122
30.01.2017 13:43

<hc_tousti> Tämä jatkuva Trumpin mollaaminen alkaa tulemaan jo korvista ulos. Mielenkiintoista on seurata, kun politiikko oikeasti/kerrankin täyttää lupauksiaan! Eikä tuo porttikieltoasiakaan ole niin mustavalkoinen kun siitä halutaan taas kaikenmaailman uutisissa kirjoitella.

30.01.2017 13:25

<Kalle Puh> Vois pari asiaa ehkä lähteä parempaan päin tässä maailmassa, jos toteutuisi. Tai sit kaikki menis pisin häränpyllyä. :D

30.01.2017 13:24

<testo_jolle> On se velmu kettu tuo kuningatar! heh, heh!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Great White Shark

16 945 katselukertaa

Great Scott!

25 795 katselukertaa

Make Dating Great Again

24 845 katselukertaa

Fight against slavery

24 083 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.