Quantcast

Lähettäjä:

dumbface dumbface

Hammaslääkärissä

1.6 / 5 (52 ääntä)

Hammaslääkärissä

Julkaistu: 26.9.2014 11:23

2.5K

Lähettäjä: dumbface dumbface

Otsikko: Hammaslääkärissä

Hakusanat: hammas, lääkäri, sanoo, syö, vähemmän, mässyä,

1.6 / 5 (52 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-09-26 11:55:18

+20289

<TrueTroll>

orse kerros osoite niin tuun mielelläni, otan mukaan myös kaiken varalta vaseliinipurkin ja nahkaruoskani

65

Aika: 2014-09-26 13:04:02

+9285

<marjoo>

TrueTroll sulla on varmaan ihanan tuoksuinen hengitys

52

Aika: 2014-09-26 11:37:36

+25326

<Oscar>

Tästä tuli mieleen viisauden hampaan poisto, opiskeleva hammaslääkäri asialla. Sehän rikko sen hampaan eikä löytäny kaikkia palasia ikenistä, sit se luovutti ehkä reilun tunnin kohdalla. Opettava hammaslääkäri ronkli suuta vielä noin 1,5h kunnen kaikki palaset oli poissa. Suuta piti pitää koko ajan mahdollisimman auki, suu tärisi melkoisesti väsymyksestä loppuvaiheilla.

48

Aika: 2014-09-26 12:20:02

+30237

<passelhof>

Väitän kyllä olevani melko rohkea tai miltein peloton, mutta hammaslääkärin vastaanotto on jostain syystä sellanen paikka, jossa naamaka kalpenee ja hikeä puskee. Johtunee siitä, että äitini on hammaslääkäri ja junnuna olen kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat penkkiin istuneet.

36

Aika: 2014-09-26 15:15:25

+32495

<mildew>

TrueTroll Niin... Veljeni on myös ällötys, joka ei pese hampaita, mutta ei koskaan reikiä. Itsellä taas on joku mikrobi, joka syövyttää hammaskiillettä auttaen kariesta tekemään tuhojaan. Jos en putsaa hampaita säännöllisesti ja hyvin, niin minulla ei pian olisi omia hampaita ollenkaan. Reiät ei vielä edes ole mitään verrattuna sitten ientulehduksiin, jotka ajan kanssa leviävät. Sinulla on luultavasti niin tulehtuneet, että voi juurihoidoille olla tarvetta. Tuolla menolla sinulla tulee olemaan ehkä jo aika nuorena tekarit. T. Hammasteknikon tytär

7

Kommentit (19)

Piilota OFF-Topic keskustelu

30.09.2014 01:38

<mikis-> kiitos tästä mediasta hammaslääkärikammoselle :D nyt ei taas juurikaan enempää kammotakkaan..

27.09.2014 12:59

<Lapio_> Tunnen itseni enemmän ja enemmän oudoksi linnuksi, kun ei yhtään pelota hammaslääkäri. Hyvillä mielin sinne menee kitaa huoltamaan ja vinkkejä kuuntelemaan, miten nää pysyisi kunnossa. Onhan noita huonoja kokemuksia itelläkin, mutta onhan se suu nyt niin saatanan vaikea paikka tehä yhtään mitään, ellei olis vetoketjut poskissa (ei ole) niin ihan ymmärrettävää kaikennäkönen rävellys.

26.09.2014 17:58

<LionKing138> Kävin visureiden poistossa kun kuulin että vanha kunnon henkivakuutukseni maksaa kaiken mukisematta takaisin. Menin oikeen yliopistolliseen Aivan helvetilliseen hammaslaitokseen. No 2 lekuria ilosesti otti vastaan ja kyseli kaikkea ja juteltiin mukavia. Kerto että mitä tehään ja miten, ihan vaan että olisin tietonen ja rennompi. Sit sitä en unohda ikinä mitä se sano: " Jos sattuu, lopetetaan. Hammaslääkärissä ei kuulu sattua edes vähääkään" Ja oikeessa oli. Pari kertaa pisti puudutuksen niin ei sattunut missään vaiheessa kun homman osasi.

26.09.2014 17:58

<mnasjoo> Hähää. Minun plussani nosti TrueTroll in ensimmäiseksi top-kommentiksi

26.09.2014 17:13

<TrueTroll> mildew kiitos tietopläjäyksestä, itse asiassa kävin vasta hammaslääkärissä koska akkani sitä vaati, ja tuomio vaan hymyilytti kun lääkäri kehui hampaitani hyvin hoidetuksi...johon vielä sanoin että eipä nuita tule tiskailtua kuin ehkä kerran viikossa korkeintaan...ehdotti kyllä että parista etualahampaasta vois ottaa hammaskiveä pois...sanoin että katsotaan 10 vuoden päästä...silloinpa ne tekarit jo joutaakin lyödä suuhun...T:Panomiehen poika

26.09.2014 15:22

<mildew> Niin ja TrueTroll kun annat hammaskiven (kovettunutta plakkia, jos et tiennyt)kertyä tarpeeksi, niin se ikenen alla aiheuttaa ihan hampaan putoamisen. Ei pitäisi kuulemma olla kivuliasta, mutta aika hankalaa se karkin syönti ilman hampaita on. Ja veren vuoto ikenistä on merkki tulehduksesta.

26.09.2014 15:15

<mildew> TrueTroll Niin... Veljeni on myös ällötys, joka ei pese hampaita, mutta ei koskaan reikiä. Itsellä taas on joku mikrobi, joka syövyttää hammaskiillettä auttaen kariesta tekemään tuhojaan. Jos en putsaa hampaita säännöllisesti ja hyvin, niin minulla ei pian olisi omia hampaita ollenkaan. Reiät ei vielä edes ole mitään verrattuna sitten ientulehduksiin, jotka ajan kanssa leviävät. Sinulla on luultavasti niin tulehtuneet, että voi juurihoidoille olla tarvetta. Tuolla menolla sinulla tulee olemaan ehkä jo aika nuorena tekarit. T. Hammasteknikon tytär

26.09.2014 14:19

<Hudetsu> Ihmisten hampaissa on suuria eroja. Jollakin ne lahoaa suuhun normaalista ruoasta, joku taas mättää karkkia ja muita happamia ja sokerisia herkkuja naamaan minkä kerkää, eikä hampaille käy mitään.

26.09.2014 13:04

<marjoo> TrueTroll sulla on varmaan ihanan tuoksuinen hengitys

26.09.2014 12:20

<passelhof> Väitän kyllä olevani melko rohkea tai miltein peloton, mutta hammaslääkärin vastaanotto on jostain syystä sellanen paikka, jossa naamaka kalpenee ja hikeä puskee. Johtunee siitä, että äitini on hammaslääkäri ja junnuna olen kuullut tarinoita ihmisistä, jotka ovat penkkiin istuneet.

26.09.2014 12:04

<Cynde> Oscar Ai kauhee... Selvisin semi helpolla, mut oli karmeeta, ku eka se lääkäri tietty poras sitä viisauvenhammasta pienempiin osiin ja sitte koitti repiä niitä palasia irti (otti miun päästä sillee typerästi kii ja sitte väänsi niillä pihteillä sitä hammasta :D) ja kun ei lähteny nii joutu vetää sitä pienempiin palasiin jne... Oli aika karu meininki.

26.09.2014 11:55

<TrueTroll> orse kerros osoite niin tuun mielelläni, otan mukaan myös kaiken varalta vaseliinipurkin ja nahkaruoskani

26.09.2014 11:37

<Oscar> Tästä tuli mieleen viisauden hampaan poisto, opiskeleva hammaslääkäri asialla. Sehän rikko sen hampaan eikä löytäny kaikkia palasia ikenistä, sit se luovutti ehkä reilun tunnin kohdalla. Opettava hammaslääkäri ronkli suuta vielä noin 1,5h kunnen kaikki palaset oli poissa. Suuta piti pitää koko ajan mahdollisimman auki, suu tärisi melkoisesti väsymyksestä loppuvaiheilla.

26.09.2014 11:33

<TrueTroll> onneksi ei ole ollut koko 32vuoden aikana ainuttakaan reikää, enkä muuten pese hampaitanikaan juuri koskaan...olen sitä mieltä että kaikki hammasharjat ja tahnat+suuvedet on vaan keino heikentää ihmisten hampaat jotta hammaslääkäreillä ois enemmän töitä...jatkuva harjaaminen kaiken maailman ultra hyper microrakeisilla hammastahnoilla kuluttaa hampaan pinnan pilalle jolloin tulee helposti reikiä...kunnon plakkimönjäkerros suojaa hammasta kaiken maailman hapoilta ja myrkyiltä...että näin..ja jos joku pahoitti mielensä niin haistakoon visvsiasta juustosissi melaa...

-42
26.09.2014 11:30

<blackout29> Onko kenenkään muun mielestä kuvan kommentit aina paskaa ja huomiohuoraamista, ennen kuin ne päätyvät top-kommenteiksi? Tai sitten en koskaan tajua onko vitsi hyvä vai huono, kunnes ovat päätyneet suosion huipulle

26.09.2014 11:30

<peteeyh> Mitähän nyt taas?

26.09.2014 11:28

<Thamo> Liila Paavo Pesusieni jolla on kikkelin mallinen nenä! WOOOT?

26.09.2014 11:27

<sherclock> Itseäni ei ole koskaan sattunut hammaslääkärissä ollessa, joten en ymmärrä :|

26.09.2014 11:26

<VSOP> Tämän ei ainakaan luulisi parantavan kenenkään hammaslääkäripelkoa? Yhh-hyh!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Bart hammaslääkärissä

24 104 katselukertaa

Virtahepo hammaslääkärissä

23 647 katselukertaa

Jätkä kävi hammaslääkärissä

45 513 katselukertaa

Hammaslääkärissä

42 881 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.