Quantcast

Lähettäjä:

seitanquickmix seitanquickmix

Kissamies FIFA:ssa

4.4 / 5 (122 ääntä)

Kissamies FIFA:ssa

Julkaistu: 12.8.2015 14:54

2.5K

Lähettäjä: seitanquickmix seitanquickmix

Otsikko: Kissamies FIFA:ssa

Hakusanat: kissa, mies, FIFA, jalkapallo, peli, football, game, gameface, creator,

4.4 / 5 (122 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-08-12 20:23:12

+3049

<samamake>

brittejä saa haukkua helvetin rumiks, mut auta armias jos haukut somalia rumaks nii oot rasisti? nyt se pää pois perseestä

81

Aika: 2015-08-12 18:50:41

+15666

<Multitron>

Se on ihan sama ketä tarkoitat, kun sinulla ei ole mitään perusteita puhua KENESTÄKÄÄN. Somaleiden ulkonäön haukkuminen ei ole maahanmuuttokriittisyyttä, mutta se ei myöskään ole automaattisesti mitään uusnatsismia. Se voi olla jonkun rehellinen mielipide, että somalit ovat rotuna rumia, siinä ei tarvi mitään vihaa/syrjimistä olla mukana, se on huomio. Otat itseesi kun joku sanoo että somalit ovat rumia, ja väärin perustein leimaat heidät äärioikeistoksi/uusnatsiksi. "Pinnallinen kusipää" olisi täysin oikein sanoa, mutta ollaan vielä kaukana siitä miksi sinä heitä nimität.

41

Aika: 2015-08-12 17:53:26

+15666

<Multitron>

SirByron Kyllä tämä on oikeistomaailma. Te helevetin laastareiden väreistä valittavat vassarit olette aika iso vähemmistö, pietätte vaan niin saatanan isoa meteliä lähinnä kaikesta että saattaa tulla semmonen harhakuva että teitä on enemmänkin. Että koita kestää, tai muuta vaikka kuuhun.

38

Aika: 2015-08-12 18:53:36

+15666

<Multitron>

Puhut kuin olisit kaiken yläpuolella, ja seuraavassa lauseessa heität jotain ihan käsittämättömän tietämätöntä schlaabaa. Mutta lopetan nyt tähän viestiin kun menee taas tappeluksi jossain saatanan kommenttipalstalla, soita puhelimeen niin keskustellaan lisää jos haluat.

35

Aika: 2015-08-12 18:32:09

+15666

<Multitron>

Käytät tuota 'ääri'-liitettä nyt vähän väärin. Kukaan tuskin on riemurasian palstalla tuonut poliittisten mielipiteidensä täyttä skaalaa esille, joten sinulla ei ole mitään perusteita ketään täällä leimata ääri-miksikään. Olen vahvasti maahanmuuttokriittinen, joten varmaan leimaat minut äärioikeistoon. Mutta paljastetaan vaikka että olen kannabiksen laillistamisen kannalla, joka on vasemmistolainen arvo, joten boom, en voi enää olla äärioikeistoa. Jos käytät termejä väärin ymmärtämättä mitä ne oikeasti tarkoittavat, tulee väärinkäsityksiä ja turhia kinasteluja. Ei mulla muuta.

25

Kommentit (39)

Piilota OFF-Topic keskustelu

19.12.2015 09:13

<jykeman420> jumalauta näo pelottavii :O

18.08.2015 20:11

<^s1m0^> Junnuna laitoin pillun kuvia nhl ukkojen naamoiksi. Sit oli hauskaa kun ne äijät puhui ja se pillu aukesi. =D

15.08.2015 05:30

<pikkumusta> mustat listat on luusereita varten. naamakirjan kasvateille, vittu peukuta mua, tykkää musta. haistakaa vittu.

14.08.2015 15:25

<SirByron> luigiR Nostan hattua. Osan vitsailijoista huomaan kyllä. Mutta osaa en vitsailijoiksi usko. Hyviä kommentteja ja keskusteluita saaneena en mielellään lähde, ellei ole ihan pakko. Joka tapauksessa laitan nyt porukkaa mustalle listalle, niin että ainakin todennäköisyys provosoivien kommenttien näkyvyydelle laskee - paitsi jos ovat eniten ääniä saaneita kommentteja. Itsekin suosittelen tässä nyt yleisesti kaikille, että ne jotka eivät halua keskustella (asiallisesti), voivat laittaa minut suosiolla mustalle listalle. Sitten ei tarvitse provosoitua minun kommenteistani.

14.08.2015 00:12

<luigiR> SirByron Miun on ihan pakko nyt sanoa että oot vielä sen verta nuori rasialainen että et oo edes tajunnut tai päässyt sisäistämään tätä kulttuuria. Hitler media on omalla tavallaan samanlainen insideläppä kuin "Muna tuonne" ja rastalin tissit tai Arab on taas kännissä. Ja kannattaa muistaa että jokainen täällä on rasisti ja se tuo vähän omaa makua kieroon huumoriin. Jos se ei maistu voi edelleenkin siirtyä niille muille sivustoille, toinen tykkää tyttärestä, toiset aleksi_ista

13.08.2015 14:45

<SirByron> Balrog Alan jo epäilemään, että osa kommentoijista yrittää vain kieltää sen, vaikka täällä on porukkaa joilla on natsimerkit/natseja profiilikuvissa ja nimimerkkinäkin Mengele. Ei tarvitse kuin etsiä Hitler-media, ja siellä ne ovat. Haluat myös ymmärtää tahallaan väärin, vaikka olen selventänyt kommenteissani asiani. "Äärioikeisto" sopi sanana kuvaamaan laajaa porukkaa. Niputan ne yhteen, koska aatteet samanlaiset. Mutta tämä sama aihe nousee aika ajoin, ja hyvin aggressiivisesti suhtaudutaan niihin, jotka eivät pidä muiden epäinhimillistämisestä kutsumalla sitä "kritiikiksi". Ensi mediaan.

-12
13.08.2015 14:41

<SirByron> 7oikein Minulla on käytössä vain 20 miinusääntä per päivä, joten ei ole neutraaleille kommenteille miinuksia. Enkä asiallisia viestejä miinustelekaan, vaikka olisi päinvastaisia kuin omat aatteeni, sillä olen aikuinen ja kykenen ymmärtämään että maailmassa on monenlaisia ihmisiä. pikkumusta Lääkkeet on syöty ja pitsa tilattu. luigiR Monet haluavat tahallaan ymmärtää väärin. Tiedät itse mitä olet. En minä tiedä muut kuin ne jotka tuovat sen esille. Huumorintaju on erilainen selvästi, jos muiden pilkkaaminen ja haukkuminen lasketaan huumoriksi. Itse en toisten kiusaamisesta pidä.

-14
13.08.2015 12:44

<pikkumusta> otas sir byroni lääkkees ja syö pitsasi

13.08.2015 08:47

<CHRNBG> kissakuvat on söpöjä.

13.08.2015 02:59

<luigiR> Noniin olkoot oikeisto-, vasemmisto- tai neutraalirasia, jatketaan tätä paskan läpän heittoa ja tajutaan myös ottaa se sellaisena. Itekkin puhun täällä mutiaaneista, vinosilmistä, manneista, feminatseista ja vaikka mistä skeidasta, tarkoittaako se että olen äärioikeistoa? Ei. Jos asiasta haluaa keskustella enemmän ja avautua voi mennä vaikka vauva.fi:hin tai ylilaudan /pol/:iin. Pietään rasia rasiana ja rasian kommentit huulen heittona niin kuin ne pitäisikin.

13.08.2015 00:39

<Bluk> Natseja, natseja kaikkialla! Tämä "äärioikeiston" ja "natsien" metsästys alkaa olla jo aika naurettavaa. Tämä on juuri sitä suhteellisuuden tajuttomuutta, kun muodostetaan uhkakuva jostain todella pienestä porukasta, jota sitten venytetään kaikeen epämielyttävään puheeseen. Tätä tekevät punavihreät. Selittäkää muutenkin mitä tämä "äärioikeisto" on? Kansallissosialismia eli vasemmistoa vai fasismia, eli valtio-omisteista politiikkaa (niin kaukana oikeistosta kuin olla voi). Vituttaa tällainen käsitteiden sorvaaminen ja vääntäminen omiin tarkoituksiinsa. Ei tuota koskaan määritellä.

13.08.2015 00:13

<HanzComppis> Tuosta somali maininnasta tuli mieleen paikalliset somalit täällä...Niillä on vähän käytöstavoissa puutteita kun ovat ihmisten ilmoilla..Voisin kirjoittaa pitkän kirjan heidän töppäyksistä, mutta, tässä muutama: Seisoin kaupan jonossa muutaman takana, kun heidän vuoro tuli laittaa tavarat hihnalle niin survovat omansa aivan kuin olisi viimeinen päivä litistämällä edellä olevan kamppeet lyttyyn..Eivätkä pyytäneet anteeksi tai mitään..Ja yleisessä bussissa, kun tulevat lastenvaunuilla sisään, eivät välitä jos joku kävelee eteen, ajavat kärryt suoraan päin näköä, eivätkä pyydä anteeksi tai väistä

12.08.2015 21:40

<kissamies> you wot mate

12.08.2015 21:13

<SirByron> 7oikein Jos luit kaikki kommenttini, niin huomasit, etten aio enkä pystyisi äärioikeistolaisten tai kenenkään mielipiteisiin vaikuttamaan. Ainoastaan olisi mukava kommentoida omalta kannalta ilman et huudetaan "suvakkia", "joutaisit raiskattavaksi" ja "mitä itket". Tai sitten miinustetaan, ei pelkästään erimielisyydestä vaan neutraalitkin kommentit. Hyvin muistit, ja yhä olen samaa mieltä. Siksi alunperin kirjoitinkin: "Harmi vaan, ettei pysty välttelemään aihetta edes halutessaan, kun ei tiedä missä noita oikeistokommentteja tai -medioita on." Eli välttelisin, jos tietäisin missä näitä on.

12.08.2015 20:55

<SirByron> samamake Voidaan kokeilla, jos kommentoit johonkin mediaan, että "britit ovat rumia", niin tuleeko miinusta vai läjäpäin plussaa. Ja tässähän pitää ennen kaikkea ottaa tuo kuva huomioon. Eri tilanteessa tuo menisi läpi. Ei tarvitse kärjistää ja ottaa kommentteja henkilökohtaisesti. Fakta on se, että rasiassa on äärioikeistolaisia, ja jopa niitä rasistejakin ilman kummempia aatteita, mutta pitää lukea rivien välistä, olla rehellinen itselleen - mielellään myös muille - mitä on ja miksi. Jos heittää rasistista juttua, kieltää sen, niin mikä järki? Jos ei ole rasisti, niin miksi edes hermostua?

-29
12.08.2015 20:23

<samamake> brittejä saa haukkua helvetin rumiks, mut auta armias jos haukut somalia rumaks nii oot rasisti? nyt se pää pois perseestä

12.08.2015 19:04

<SirByron> Multitron Väitätkö tosissasi ettet ole muka huomannut äärioikeistolaisia täällä? Osa ei piileksi, ja osa pysyy ihan asialinjallakin huumorimedioissa, mutta sitten jos tulee esim. maahanmuuttoprovosoivaa juttua, niin nopeasti karisee se asiallisuus pois. En halua luetella niitä käyttäjiä, kun riittää että pitää silmät auki. Ja mielipide-eroiksi nuokin ulkonäkö-asiat voi toki niputtaa, vaikkei niissä kyllä ole vihamielisyyden vastakohtaa - ystävällisyyttä - tippaakaan mukana.

-24
12.08.2015 18:53

<Multitron> Puhut kuin olisit kaiken yläpuolella, ja seuraavassa lauseessa heität jotain ihan käsittämättömän tietämätöntä schlaabaa. Mutta lopetan nyt tähän viestiin kun menee taas tappeluksi jossain saatanan kommenttipalstalla, soita puhelimeen niin keskustellaan lisää jos haluat.

12.08.2015 18:50

<Multitron> Se on ihan sama ketä tarkoitat, kun sinulla ei ole mitään perusteita puhua KENESTÄKÄÄN. Somaleiden ulkonäön haukkuminen ei ole maahanmuuttokriittisyyttä, mutta se ei myöskään ole automaattisesti mitään uusnatsismia. Se voi olla jonkun rehellinen mielipide, että somalit ovat rotuna rumia, siinä ei tarvi mitään vihaa/syrjimistä olla mukana, se on huomio. Otat itseesi kun joku sanoo että somalit ovat rumia, ja väärin perustein leimaat heidät äärioikeistoksi/uusnatsiksi. "Pinnallinen kusipää" olisi täysin oikein sanoa, mutta ollaan vielä kaukana siitä miksi sinä heitä nimität.

12.08.2015 18:40

<SirByron> Multitron Olen itsekin kriittinen maahanmuuttoa kohtaan, sillä siitä on jäänyt vahva mielikuva, ettei maahanmuuttajien sopeuttaminen toimi kuten pitäisi, eli siten että tulijat sopeutuvat tänne, löytävät töitä ja tulevat osaksi yhteiskuntaa. Tiedän kyllä mistä osasta rasialaisista puhun, en vain ymmärrä miksi jotkut ovat ottaneet "äärioikeistolainen"-nimityksen itseensä, eivätkä ole edes kysyneet tarkoitanko juuri _heitä_. Kirjoitan näistä rasian uusnatseista/isänmaantoivoista/jne., mitä kukakin äärioikeistolainen onkaan. Somaleiden ym. ulkonäön haukkuminen ei ole maahanmuuttokriittisyyttä.

-14
12.08.2015 18:32

<Multitron> Käytät tuota 'ääri'-liitettä nyt vähän väärin. Kukaan tuskin on riemurasian palstalla tuonut poliittisten mielipiteidensä täyttä skaalaa esille, joten sinulla ei ole mitään perusteita ketään täällä leimata ääri-miksikään. Olen vahvasti maahanmuuttokriittinen, joten varmaan leimaat minut äärioikeistoon. Mutta paljastetaan vaikka että olen kannabiksen laillistamisen kannalla, joka on vasemmistolainen arvo, joten boom, en voi enää olla äärioikeistoa. Jos käytät termejä väärin ymmärtämättä mitä ne oikeasti tarkoittavat, tulee väärinkäsityksiä ja turhia kinasteluja. Ei mulla muuta.

12.08.2015 18:18

<SirByron> En minä lähde kenenkään mielipidettä muuttamaan, mutta olisihan se ihan mukavaa, jos rasiaan mahtuisi muitakin ihmisiä, kuin äärioikeistolaisia. Rasiassa on vahva "olet joko meidän puolella tai meitä vastaan"-asenne. Itse en pidä kenenkään arvostelemisesta ulkoisista seikoista, ja ihan yhtä lailla en siedä rikollisuutta ja rikollisia, en etenkään raiskaajia. Minulle sillä kansallisuudella ei ole vain merkitystä siinä miten paljon vihaan raiskaajia. Hassua vaan, että jotkut raiskaajia vastustavat haluaisivat kuitenkin että osa ihmisistä joutuisi raiskatuksi mielipide/aate/arvojen eroista.

-10
12.08.2015 18:13

<SirByron> Multitron En ole pitänyt itseäni vasemmistolaisena, enemminkin neutraalina. Äärioikeistolaisia en siedä niiden aatteiden takia, joita kannattavat. Niiden aatteiden mukaan minulla tai läheisilläni, joista osa on mm. vasemmistolaisia, homoja jne. ei ole oikeutta elää. Tai kuten täällä tuli selväksi ettei voi olla neutraal /kuva/Monikulttuurinen kirpputori/166321 "Jokaisen näitä vitun eläimiä puolustavan vihervassarin pitäisi joutua somali-jengin raiskattavaksi. Ehkä ne silmät alkaisivat pikkuhiljaa aukeamaan, kun tulee mustaa kullia perseeseen niin, että veri lentää."

-23
12.08.2015 17:56

<Multitron> kapteenituhoperse Ja jos sanoo että tuo on komeampi kuin keskoverto somali, ei ole "natsijuttu", se on mielipide ja korkeintaan pinnallista, ollaan aika helvetin kaukana nazismista. Vähän sitä suhteellisuudentajua sinunkin elämääsi.

12.08.2015 17:53

<Multitron> SirByron Kyllä tämä on oikeistomaailma. Te helevetin laastareiden väreistä valittavat vassarit olette aika iso vähemmistö, pietätte vaan niin saatanan isoa meteliä lähinnä kaikesta että saattaa tulla semmonen harhakuva että teitä on enemmänkin. Että koita kestää, tai muuta vaikka kuuhun.

12.08.2015 17:16

<SirByron> Hell by 6 Tiedän että täällä on ihan tavan porukkaakin, mutta vaikea erottaa ääriliikkeitä niistä, kun ei nikki tai kuva kerro sitä. Kommenteista päätellen niitä on täällä paljon. Aatteet ovat niiden ihmisten oma henk.koht. asiansa, mutta ne asiat valuu koko ajan tänne, niin että huumori jää toissijaiseksi. Vähän sama kuin yrittäisi vältellä kiihkouskovaisia netissä: mahdotonta. Hyvällä tuurilla niitä on vain se yksi, eikä siitä ole hirveästi haittaa, mutta kun niitä on monta, niitä ei voi olla huomioimatta enää, sen verran meteliä lähtee. Muuten ei ole kyllä mitään "vaihtuvaa trendiä".

-33
12.08.2015 17:13

<aleksi_i> 7oikein Aamen

12.08.2015 16:46

<FREEPENISENLARGEMENT> Hyvinvointini on vaakalaudalla.

12.08.2015 15:44

<markus-markus> avatar!

12.08.2015 15:39

<SirByron> Kapteenituhoperse Tämä on nykyisin(?) oikeistorasia, joten huumori on sitten sen mukaista :/ Pitää joko kestää tai lähteä muualle, missä ei ole hauskan vitsin/kommentin merkki kommentti somaleista tai maahanmuuttajista tai ylipäätänsä kenestäkään joka on ihonväriltään tummempi. Osa käyttäjistä ei pahemmin näitä juttuja enää kommentoikaan. Harmi vaan, ettei pysty välttelemään aihetta edes halutessaan, kun ei tiedä missä noita oikeistokommentteja tai -medioita on. Muuten välttelisin, niin pysyisi huumori huumorina ja poliitikka sekä äärioikeiston kommentit siellä minne ne kuuluvatkin.

-58
12.08.2015 15:35

<Mister-Of-Game> Godling :D

12.08.2015 15:30

<lapsipeto> Vähän kieltämättä hermostuin.

12.08.2015 15:25

<onzir> Mutta miksi?

12.08.2015 15:16

<(laitela)> "Vointini on huono"

12.08.2015 15:08

<SuvaitsevainenSivari> Oikesti pitääkö noita natsijuttuja peukuttaa ylös? Peukuttakaa hauskoja kommentteja.

-37
12.08.2015 15:05

<janezk1> Otsikko tekee median!

12.08.2015 15:03

<Juppiter> Silti komeampi kuin minä

12.08.2015 14:57

<Kapa53> Juha Tapio

12.08.2015 14:57

<Charma> Taas on kunnon "outo laaksoa"...

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Kissamies

26 093 katselukertaa

Kissamies

48 419 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.