Quantcast

Lähettäjä:

Turmiotar Turmiotar

Kiukkuinen katti

3.8 / 5 (64 ääntä)

Kiukkuinen katti

Julkaistu: 14.10.2014 01:32

2.5K

Lähettäjä: Turmiotar Turmiotar

Otsikko: Kiukkuinen katti

Hakusanat: hate, vihata, viha, everything, angry, cat, kissa, masentunut, iloton, surullinen, ,

3.8 / 5 (64 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-10-14 02:02:44

+115512

<(laitela)>

Jotenkin tuntuu siltä, että mitä enemmän maailman menoa seuraa/asioista tietää niin sitä enemmän vihaa kaikkea. Kuitenkin aika paljon paskaa ja vääryyttä maailmalla ja ihan koti Suomessa tapahtuu. Suomessa on vielä toistaiseksi ihmisen perustarpeet tyydytetty, mutta kuinka kauan? Maailmalla ahdistaa sota, taudit, nälänhätä, korruptio ym. hirveitä asioita. Olen huomannut, että yksinkertaiset/tyhmät ihmiset ovat se kaikkein onnellisin ryhmä. Kun ei tajua mitä maailmalla tapahtuu ja uskoo propagandaa/valtamediaa, nii ei tarvii stressata. Ignorance is a bliss...

178

Aika: 2014-10-14 03:40:31

+9252

<tripet>

Ignorance is bliss, todellakin. Koska asiat maailmalla tai suomessa ei kuitenkaan suoraan kosketa minua vaikka tulis alkoholin täyskielto(juon paljon) niin en niitä myöskään enää lue. Kyllä oikeasti on paljon onnellisempi olo kun tietää vain sen että itsellä ja läheisillä menee loistavasti. Sen kerran vuoteen ku eksyy tylsyyksissään johonki ampparit-sivulle niin alkaa välittömästi kädet puristuun nyrkkiin, pulssi nousee ja veri kuohuu ja tekis mieli tappaa kaikki herra iso herrat/ämmät/muslimit, neeperit, feministit, kukkahatut ja vastaavat joka puolelta.

71

Aika: 2014-10-14 08:00:50

+61355

<kreivi_geilord>

Mulla rupes eilen vituttaa maailman ja osittain myös meidän koulun meno siinä määrin, että vitutushöyryissäni menin ilmoittautumaan ehdokkaaksi opiskelijakunnan edustajistoon. Pieni askel ihmiskunnalle jne mutta mistä sitä tietää jos pääsis edes johonkin epäkohtiin vaikuttamaan pelkän kämpillä ulinan sijaan mikäli sinne nyt pääsee.

29

Kommentit (21)

Piilota OFF-Topic keskustelu

17.12.2014 22:34

<wheel_spin> (laitela) On muuten "mahtava" yhdistelmä kun on sen verran älliä että tajuaa ihmisen typeryyden todellakin olevan ääretön ja sit on perintönä saanut pienemmistäkin asioista stressaamisen kyvyn niin välillä tuntuu ettei kestä ajatella mitään mutta ajattelee sitä silti. Ja sitte hajottaa. Pitäs vaan osata mukautua tähän maailmanmenoon mutta eihän se vaan mene niin.

16.10.2014 01:06

<murtunutnenu> Kannatan.

14.10.2014 19:07

<TB303> itse kun selaan päivittäin amppareita ja asioita mitä maailmalla tapahtuu niin oon huomannu että joka päivä vaan kyrpii enemmän ja enemmän, mutten pysty lopettaa sitä... prkl

14.10.2014 15:58

<Halvattu> Mitä enemmän asioista tietää, sitä varmemmaksi tulee, että ollaan menossa rullaportailla grillimakkaraperunoita syöden kohti mustaa aukkoa. Suurin osa ihmisistä on niin tyhmiä, ettei tätä jatkumoa voi korjata, koska valtio tarjoaa ne makkaraperunat ja on riittävän hyvä olla. Tästä paviaanit antavat maksuksi äänensä vihervasemmistolle ja ollaan helvetin tyytyväisiä. Niinpä tässä ei paljon muu auta kuin mässäillä itsekin kauppojen notkuvilla ruokavarastoilla ja päihteillä, kun niitä vielä on. Sen verran kuitenkin on toivoa, että yritän tehdä jotakin asioiden parantamiseksi.

14.10.2014 13:15

<mcHaavisto> (laitela) ja helsingissä ahdistaa mamut.

14.10.2014 11:52

<wibii> kreivi_geilord otan osaa, kun pääset sisään niin huomaat miten et voi vaikuttaa mihinkään ja asioista päätetään sieläkin sen mukaan mitä joku pissa-liisa-karoliina seurueineen haluaa, huutaa, uhkailee ja painostaa. Demokratian heikkous on, että idiootitkin saa äänestää ja se vaan korostuu "merkityksettömämmissä" vaaleissa kuten kirkko/opiskelijajärjestövaaleissa. Ei vais, kyllä sielä oikeasti hyviäkin asioita saadaan aikaan mutta siihen on syynsä miksi Jonne-Korianders iskulauseella "ananas kuuluu pizzaan" pääsee äänivyöryllä edustajistoon (dokaamaan) päättämään tärkeistä asioista :)

14.10.2014 11:40

<HansJuergen> (laitela) kiinnostais tietää että millä tavoin valtamediassa on jätetty sodat, nälänhädät, taudit, korruptiot yms uutisoimatta? Yleensähän niitä uutisoidaan koko lähetyksen täydeltä...

14.10.2014 10:45

<arsenaali> Eniten vituttaa kaikki!

14.10.2014 08:55

<Peekele> Onhan maailmassa helvetisti epäkohtia mutta ihan kautta rantain olen huomannut että että ne, jotka eniten valittavat, perustavat yleensä mielipiteensä kuulopuheisiin, oletuksiin, väärinymmärryksiin ja netin keskustelupalstoilta löytyneisiin "faktoihin". Isoin ongelma maailmassa on se, että ihmisten on helpompi vaan nostaa keskisormi pystyyn kuin tehdä oikeasti jotain asioiden parantamiseksi.

14.10.2014 08:00

<kreivi_geilord> Mulla rupes eilen vituttaa maailman ja osittain myös meidän koulun meno siinä määrin, että vitutushöyryissäni menin ilmoittautumaan ehdokkaaksi opiskelijakunnan edustajistoon. Pieni askel ihmiskunnalle jne mutta mistä sitä tietää jos pääsis edes johonkin epäkohtiin vaikuttamaan pelkän kämpillä ulinan sijaan mikäli sinne nyt pääsee.

14.10.2014 03:41

<tripet> ..ja sitä turhautumisen määrää kun tuo ei tule ikinä olemaan mahdollista. Saisi edes ne neggerit ja muslimit aluksi helvettiin edes täältä suomesta niin oltais jo pitkällä.

14.10.2014 03:40

<tripet> Ignorance is bliss, todellakin. Koska asiat maailmalla tai suomessa ei kuitenkaan suoraan kosketa minua vaikka tulis alkoholin täyskielto(juon paljon) niin en niitä myöskään enää lue. Kyllä oikeasti on paljon onnellisempi olo kun tietää vain sen että itsellä ja läheisillä menee loistavasti. Sen kerran vuoteen ku eksyy tylsyyksissään johonki ampparit-sivulle niin alkaa välittömästi kädet puristuun nyrkkiin, pulssi nousee ja veri kuohuu ja tekis mieli tappaa kaikki herra iso herrat/ämmät/muslimit, neeperit, feministit, kukkahatut ja vastaavat joka puolelta.

14.10.2014 03:13

<OoC> (laitela) kuvasit aika hyvin tietyt ihmisryhmät (en sano ääneen, mutta uskovaiset, sisältäen kaikki uskonnot, myös valuutta uskonnon). Maailma voisi olla paljon parempi, mutta myös paljon pahempi.

14.10.2014 02:02

<(laitela)> Jotenkin tuntuu siltä, että mitä enemmän maailman menoa seuraa/asioista tietää niin sitä enemmän vihaa kaikkea. Kuitenkin aika paljon paskaa ja vääryyttä maailmalla ja ihan koti Suomessa tapahtuu. Suomessa on vielä toistaiseksi ihmisen perustarpeet tyydytetty, mutta kuinka kauan? Maailmalla ahdistaa sota, taudit, nälänhätä, korruptio ym. hirveitä asioita. Olen huomannut, että yksinkertaiset/tyhmät ihmiset ovat se kaikkein onnellisin ryhmä. Kun ei tajua mitä maailmalla tapahtuu ja uskoo propagandaa/valtamediaa, nii ei tarvii stressata. Ignorance is a bliss...

178
14.10.2014 01:51

<OoC> Nii joo, meinasin olla mainittematta asiasta mutta mainitten silti, että meinasin laitta auton takapenkinlasiin muutamia eri yli 22% juomien logoja ja sen kaltaisien tyyppisiä settejä että kansanedustajat saa hepulin.

14.10.2014 01:48

<Akimanki> jaah

14.10.2014 01:48

<OoC> kirjoittaessa edellistä kommenttia, tiputin hiiren. Totesin että perkele hiiri tippu, ja kun olin nostamassa hiirtä, päätin kommentoida asiasta. Kommentti olisi tosin ollut täysin alkuperäiseen kommenttiin sopimaton joten pyyhin sen ja jäin miettimään että alkuperäinen kommentti oli hiukan laimea. Joten meinasin lisätä hiiren tiputtamisen alkuperäiseen kommmenttiin, jolloin tajusin kiertäväni kehää, ja päätin suosiolla eroittaa nämä kaksi kommenttia, ja todeta että vittu mie oon tyhymä... No, ihan sama. FiShottia on ni ei se mitään.

14.10.2014 01:40

<mugshot> Vähän on katilla meikit miten sattuu mutta se ei haittaa minnuu

14.10.2014 01:40

<OoC> Pystyn samaistumaan tähän.

14.10.2014 01:38

<DiggerNick> Nyt on jo niin tumblr tasoa. Jotain yritystä.

14.10.2014 01:34

<Eskopertti> Suomi on paska maa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Katti

13 240 katselukertaa

Kattia koijataan

13 457 katselukertaa

Kun katti makoilee autosi katolla

23 464 katselukertaa

Katti prkl!

16 265 katselukertaa

Söötti katti

14 343 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.