Quantcast

Lähettäjä:

mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Kuinka irtisanoutua tyylikkäästi

4 / 5 (34 ääntä)

Kuinka irtisanoutua tyylikkäästi

Julkaistu: 12.7.2018 12:54

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: mustalaisnaamio mustalaisnaamio

Otsikko: Kuinka irtisanoutua tyylikkäästi

Hakusanat: työt, lopettaminen, eroaminen, kortti, kolme, viikkoa, irtisanoutuminen, työpaikka,

4 / 5 (34 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-07-12 13:47:06

+52443

<Why> +5 RR

Kahdesta työstä olen lähtenyt kävelemään. Ensimmäinen kerta oli kun kaverin kanssa tehtiin reippaasti työt. Pomo sanoi, että viikolopuksi ei ole meille töitä kun teimme ne jo. Ne jotka eivät saaneet tehtyä työtään pääsivät vkl töihin. Sanoin "Terve! Hyvää työtä teet työnjohtajana" Toisella kerralla istuskelin tupakalla ja mieleen tuli "Miksi teet tätä työtä?" Kirjamellisesti heitin hanskat maahan ja lähdin kotiin. Jälkimmäisessä firmassa olin töissä yli 20v. Välillä tulee mieleen, että miksi minulta vei niin kauan häipyä. Ikinä ei ole käynyt mielessä, että olisi pitänyt tehdä toisin. :D

59

Aika: 2018-07-12 16:06:35

+4007

<aropupu> +5 RR

Ja pomo pidetään jännityksessä 3 viikkoa, kun ei ole nimeä :D

42

Aika: 2018-07-12 16:31:42

+21848

<gilette> +5 RR

Why Ai miksi käyt töissä? Siksi, että saisit joskus hankittua riittävästi pääomaa jonkun suuren asian hankkimiseksi, mistä monet voivat vaan haaveilla. Itselleni sellainen olisi omakotitalo. Nykyajan kerrostaloelämä ja varsinkin sen eläminen vuorotyöläisen näkökulmasta on yhtälö, jota en toistaiseksi ole saanut toimimaan vaikka kerrostaloja olen vaihtanut jo 3 otteeseen. On aivan sairasta kuinka toiset paiskovat ovia, työttömät pummit eivät arvosta duunareita edes sen vertaa, että olisivat asiallisesti koska heidän ei tarvitse herätä aikaisin, pyykkituvassa makaa toisen pyykit tunteja jne...

12

Aika: 2018-07-12 22:45:13

+52443

<Why> +5 RR

gilette "Ai miksi käyt töissä?" eiku "Miksi teet TÄTÄ työtä?" ja juu, omassa talossa asun (hiukan vielä kuuluu pankille). Olen varovaisesti ajatellut töihin menoa koska tarvitsen Omegan. Voi jäädä kyl tekemättä.

8

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.07.2018 22:45

<Why> gilette "Ai miksi käyt töissä?" eiku "Miksi teet TÄTÄ työtä?" ja juu, omassa talossa asun (hiukan vielä kuuluu pankille). Olen varovaisesti ajatellut töihin menoa koska tarvitsen Omegan. Voi jäädä kyl tekemättä.

12.07.2018 21:33

<OhmiSCH> Why Hyvä, downshiftaus työttömäksi asti on asia, johon Suomen valtio meitä työläisiä kannustaa. Olen seurannut suuren Valtion ohjeistusta.

12.07.2018 16:31

<gilette> Why Ai miksi käyt töissä? Siksi, että saisit joskus hankittua riittävästi pääomaa jonkun suuren asian hankkimiseksi, mistä monet voivat vaan haaveilla. Itselleni sellainen olisi omakotitalo. Nykyajan kerrostaloelämä ja varsinkin sen eläminen vuorotyöläisen näkökulmasta on yhtälö, jota en toistaiseksi ole saanut toimimaan vaikka kerrostaloja olen vaihtanut jo 3 otteeseen. On aivan sairasta kuinka toiset paiskovat ovia, työttömät pummit eivät arvosta duunareita edes sen vertaa, että olisivat asiallisesti koska heidän ei tarvitse herätä aikaisin, pyykkituvassa makaa toisen pyykit tunteja jne...

12.07.2018 16:06

<aropupu> Ja pomo pidetään jännityksessä 3 viikkoa, kun ei ole nimeä :D

12.07.2018 13:47

<Why> Kahdesta työstä olen lähtenyt kävelemään. Ensimmäinen kerta oli kun kaverin kanssa tehtiin reippaasti työt. Pomo sanoi, että viikolopuksi ei ole meille töitä kun teimme ne jo. Ne jotka eivät saaneet tehtyä työtään pääsivät vkl töihin. Sanoin "Terve! Hyvää työtä teet työnjohtajana" Toisella kerralla istuskelin tupakalla ja mieleen tuli "Miksi teet tätä työtä?" Kirjamellisesti heitin hanskat maahan ja lähdin kotiin. Jälkimmäisessä firmassa olin töissä yli 20v. Välillä tulee mieleen, että miksi minulta vei niin kauan häipyä. Ikinä ei ole käynyt mielessä, että olisi pitänyt tehdä toisin. :D

12.07.2018 13:31

<MrFiufaufou> Hidolf Adler Riippuu pomon huumorintajusta

12.07.2018 13:07

<Hidolf Adler> ei varmaan viralliseksi eroamiseksi kelpaa

12.07.2018 13:06

<kekkis> Samalla kortilla hautajaiskutsu

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Kuinka nimetä lapsi

15 245 katselukertaa

Kuinka padon reunalla kalastetaan

14 550 katselukertaa

Kuinka kulkutaudit selätetään

16 366 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.