Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Kulmista olkapäitä

2.2 / 5 (53 ääntä)

Kulmista olkapäitä

Julkaistu: 28.9.2016 08:52

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Kulmista olkapäitä

Hakusanat: kulmistaa, olkapäitä, square, golf, rata, peli, pissa, virtsa,

2.2 / 5 (53 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-09-28 09:18:39

+127850

<testo_jolle>

Turmiotar Jos satut vielä lukemaan. Kuten itse mainitsit että "palaat kun pöly laskeutuu!" Siinääpä se pointti onkin. Tämä on ollut huumorisivusto lähtökohtaisesti, mutta myös tietynlainen yhteisö. Ollaan tuettu ja jaettu kokemuksia. Sitten alkoi mielivaltainen sensuuria, profiilikuvien poisto, bannien jakaminen jne. joka tietyssä määrin rikkoi tämän yhteisön. Käyttäjät pyysivät asiallisesti ylläpidolta kommentteja/ohjeita että mitä saa tehdä ja mikä on ok. Mielivaltainen sensuuri jatkui josta moni ja moni poltti päreensä. Siksi tämä on nyt tällä hetkellä tälläistä p*skaa ja kitinää...

76

Aika: 2016-09-28 09:18:02

+127850

<testo_jolle>

Turmiotar ...Eihän tämä varmasti kaada kenenkään elämää vaikka koko riemurasia suljettaisiin. Harmittamaan hieman jäisi. Mutta nyky internet-aikaan kyllä korvaava paikka löytyisi aika nopeasti. Iso osa tätä sivustoa on ollut esim. Aleksi_i:n profiilikuvat, kommentit. Zeppeliinin hienot teokset. Envar:in TODELLA hienot käsityöt, omakehuviikko, Foorumin ja keskustelu palstojen avautumiset/kommentoinnit, vertaistuki, lasten syntymien onnitelut jne. Nyt ylläpito pilasi kaiken tämän liian tiukalla sensuurilla ja sillä ettei tiedottanut/ohjestanut vieläkään mitään. Siksi tilanne on mikä on.

67

Aika: 2016-09-28 09:18:16

+127850

<testo_jolle>

Turmiotar ....Iso osa on poistunut nyt sen jälkeen ja takia että ei viitsi lukea näitä nykyisiä kommentteja. Kukaan ei tällä hetkellä tiedä mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Aivan ymmärrettäväähän pitäisi olla se ettei saa mitään törkeyksiä ja laittomuuksia kirjoittaa. Ylilyöntejä tuli paljon varsinkin liittyen siihen Helsingin tapahtumaan liittyen. Mutta moderoinnissa ammuttiin pahasti yli ylläpidon toimesta. Nyt siis monet käyttäjät protestoivat sitä että pilattii tämä yhteisöllisyys jne. Kuten isellänikin ja varmasti muilla on kyllä elämää rasiaan ulkopuolella....

57

Aika: 2016-09-28 11:24:23

+160191

<Garbanzo>

Missä on Turmiottaren viesti johon täällä viitataan?

30

Aika: 2016-09-28 09:01:06

+27212

<KakkaPyllyTissi666>

Muistanko väärin vai onko Riemurasia aina ollut näin täynnä mainoksia? Harmi että työpaikan koneelle ei voi ladata Adblockia

7

Kommentit (12)

Piilota OFF-Topic keskustelu

28.09.2016 14:53

<Tonny> Kulmista!!!????

28.09.2016 12:42

<SentraaliSantra> pun_cala Olisivatkin sitten pois, mutta kun ei.. tekevät vain uuden altin jolla rinkirunkkaavat peukutuksia paskateksteihinsä.

28.09.2016 12:26

<Pun_Cala> Tämä on taas tällainen välivaihe, jolloin pieni osa aktiviista käyttäjistä yrittää luoda mielikuvaa joukkopadosta. Me muut voidaan jäädä nauttimaan siitä, mihin RR oli suunniteltu: hauskoista kuvista. Teitä sen sijaan ei jäädä kaipaamaan.

28.09.2016 12:24

<testo_jolle> Garbanzo Tuossa linkissä alla. Enemmänkin yleistä keskustelua siellä.

28.09.2016 12:08

<guba> Pakolaista opetetaan virtsaamaan metsään, ettei kuseksi pitkin katuja

28.09.2016 11:24

<Garbanzo> Missä on Turmiottaren viesti johon täällä viitataan?

28.09.2016 09:19

<testo_jolle> Laitoin vielä tänne uudelleen kun koskee muutenkin kuin pelkkää Turmiotar:ta, aikaisemmassa ketjussa oli puhetta tästä: /kuva/Tykkaysprosentti/193001

28.09.2016 09:18

<testo_jolle> Turmiotar Jos satut vielä lukemaan. Kuten itse mainitsit että "palaat kun pöly laskeutuu!" Siinääpä se pointti onkin. Tämä on ollut huumorisivusto lähtökohtaisesti, mutta myös tietynlainen yhteisö. Ollaan tuettu ja jaettu kokemuksia. Sitten alkoi mielivaltainen sensuuria, profiilikuvien poisto, bannien jakaminen jne. joka tietyssä määrin rikkoi tämän yhteisön. Käyttäjät pyysivät asiallisesti ylläpidolta kommentteja/ohjeita että mitä saa tehdä ja mikä on ok. Mielivaltainen sensuuri jatkui josta moni ja moni poltti päreensä. Siksi tämä on nyt tällä hetkellä tälläistä p*skaa ja kitinää...

28.09.2016 09:18

<testo_jolle> Turmiotar ....Iso osa on poistunut nyt sen jälkeen ja takia että ei viitsi lukea näitä nykyisiä kommentteja. Kukaan ei tällä hetkellä tiedä mitä saa kirjoittaa ja mitä ei. Aivan ymmärrettäväähän pitäisi olla se ettei saa mitään törkeyksiä ja laittomuuksia kirjoittaa. Ylilyöntejä tuli paljon varsinkin liittyen siihen Helsingin tapahtumaan liittyen. Mutta moderoinnissa ammuttiin pahasti yli ylläpidon toimesta. Nyt siis monet käyttäjät protestoivat sitä että pilattii tämä yhteisöllisyys jne. Kuten isellänikin ja varmasti muilla on kyllä elämää rasiaan ulkopuolella....

28.09.2016 09:18

<testo_jolle> Turmiotar ...Eihän tämä varmasti kaada kenenkään elämää vaikka koko riemurasia suljettaisiin. Harmittamaan hieman jäisi. Mutta nyky internet-aikaan kyllä korvaava paikka löytyisi aika nopeasti. Iso osa tätä sivustoa on ollut esim. Aleksi_i:n profiilikuvat, kommentit. Zeppeliinin hienot teokset. Envar:in TODELLA hienot käsityöt, omakehuviikko, Foorumin ja keskustelu palstojen avautumiset/kommentoinnit, vertaistuki, lasten syntymien onnitelut jne. Nyt ylläpito pilasi kaiken tämän liian tiukalla sensuurilla ja sillä ettei tiedottanut/ohjestanut vieläkään mitään. Siksi tilanne on mikä on.

28.09.2016 09:13

<Pun_Cala> "Jusy"

28.09.2016 09:01

<KakkaPyllyTissi666> Muistanko väärin vai onko Riemurasia aina ollut näin täynnä mainoksia? Harmi että työpaikan koneelle ei voi ladata Adblockia

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SUOSITUIMMAT MEDIAT

nöpöttää

nöpöttää

24 163 katselukertaa

Vene tasapainoiseksi

Vene tasapainoiseksi

23 935 katselukertaa

Hoida hommasi

Hoida hommasi

22 512 katselukertaa

En ole ainoa, joka mokaa

En ole ainoa, joka mokaa

20 181 katselukertaa

Kokoukset

Kokoukset

19 398 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.