Quantcast

Lähettäjä:

Rattorusina Rattorusina

Kummisedäksi haluava

4.4 / 5 (79 ääntä)

Kummisedäksi haluava

Julkaistu: 25.9.2015 14:27

2.5K

Lähettäjä: Rattorusina Rattorusina

Otsikko: Kummisedäksi haluava

Hakusanat: kummisetä, haluta, isän, veli, pehmolelu, hevonen, offer, cant, refuse,

4.4 / 5 (79 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-09-25 14:33:41

+6337

<Downstream>

joulupeikko Oletettavasti kyseessä ei ole David Cameron.

52

Aika: 2015-09-25 14:34:45

+76632

<thirvi>

Sopimuksessa on joko sinun nimikirjoitus tai aivot.

48

Aika: 2015-09-25 14:58:52

+17046

<Bluk>

hurjabob Ei ole tietenkään hyväksyttävää toimintaa, mutta ei taida olla tyypillistä suomalaista käyttäytymistäkään, jos sitä kysyit. Se, mitä nämä suvaitsevaiset maailmanhalajaat, jotka haluavat tänne lisää ja lisää kehitysmaa-mamuja, eivät ymmärrä on nämä seuraukset, joita aiheutuu heidän monikulttuuri-missiostaan. Tämä vastakkainasettelu ja etniset konfliktit on eräs negatiivinen seuraus - oli se sitten rasistien suomalaisten tai fundamentalististen muslimien syytä - se on todellista, enkä minä halua yhtään lisää konflikteja tähän maahan.

40

Kommentit (17)

Piilota OFF-Topic keskustelu

29.09.2015 18:14

<Bluk> Nannax Tuossa on kyllä pointtia. Olen kuullut hoitokodeissa työskenteleviltä ja kotihoitajilta, että oikeasti yllättävän montaa ei kiinnosta oma vanhempi, kunhan se on saatu pois silmistä. Myös minua ärsyttää asenne, jossa kukaan ei ole vastuussa mistään, vaan aina haetaan syyllistä esim. yhteiskunnasta, joten siten olen samaa mieltä. Kuitenkin hyvinvointivaltioomme (kun vielä sellainen on), kuuluu heikoista huolehtiminen, eikä kaikilla ole omaisia elossa, ja he ansaitsevat yhtäläisen kohtelun.

29.09.2015 15:14

<Nannax> Balrog Siis toki ymmärrän julkisten palveluiden merkityksen ja tiedän, että pieni osa ihmisiä maksaa huikeita summia rahaa niiden ylläpitoon. Joskus vaan mietityttää, että jos hoitohenkilökunta ei ehdi käyttää vanhusta kävelyllä, voisiko sen oman äitin viedä itse sinne ulos sen sijaan, että ollaan vaatimassa lisää henkilökuntaa?

28.09.2015 18:32

<Bluk> TheJoshi Jep. Mutta ei kansalla ole oikeutta olla vihainen: pitää käydä töissä ja maksaa iloisesti veronsa. Erityisesti pitää olla valittamasta. Mua ketuttaa aika huolella, että nämä idiootit vandaalit on hienosti valjastettu vastapuolen lyömäaseeksi ja viemään keskustelua pois tästä oikeasta laajamittaisesta ongelmasta.

28.09.2015 18:23

<Bluk> ... viimeisellä virkkeellä? Veroja maksetaankin ihan helevetisti - ainakin edellä mainitun palkkaryhmän porukka. Minusta se on perseestä, että heitä pidetään itsekkäinä paskoina, vaikka minun silmissäni ovat hyväntekijöitä. Tämä tapahtuu tahtomattaankin, koska progevero. Intentiolla ei oikeastaan ole merkitystä, ainoastaan objektiivisella todellisuudella. Kapitalistisessa yhteiskunnassa kun mitataan kaikkea rahassa. :) En siis tietenkään vaadi tässä, että kaikki hyväntekeväisyyttä tekevät lopettaisivat, ja tilalle palkattaisiin verovaroin porukkaa.

28.09.2015 18:19

<Bluk> Nannax Ihan perimmäinen ongelma? Pakko olla eri mieltä. Verorahoja maksamalla kustannetaan vanhuksille hoitoa ja samalla luodaan työpaikkoja hoitajille. Mikä idea siinäkin olisi, että juristit, ekonomit, diplomi-insinöörit ym. menisivät tekemään hoitotyötä omilla käsillään, kun voivat omaa työtä tekemällä luoda enemmän instrumentaalista työmäärää? Vai onko se omalla sydämellä tehty työ parempaa kuin palkkatyö? Toki voisi olla hyväksi sellainen välittämis-mentaliteetti, jossa porukka hyvää hyvyyttään tekisi asioita. Jotenkin olen vaan skeptinen tällaisen suhteen. Mitä tarkoitat tuolla ...

28.09.2015 11:45

<Nannax> Balrog "Tiedätkö, vanhuksia autetaan siten..." Tuossa sun eka lauseessa kiteytyy mun mielestä loistavasti suomalaisen yhteiskunnan perimmäinen ongelma: oletetaan, että valtio hoitaa kaiken ja itse ei tarvi kantaa vastuuta kunhan vaan maksaa veroja ja mielellään vielä siten, että joku muu maksais ne verotkin. Niitä veroja pitäis maksaa ihan helevetisti, että tuo voitaisiin hoitaa kunnialla valtion osalta kaikille.

28.09.2015 03:01

<TheJoshi> Balrog Suomalaiset ovat vihaisia. Oikeasti, olemme vittuuntuneita, haluamme palkkaa, haluamme syödä, haluamme olla taas ylpeitä. Emme ole. Tässä vaiheessa ei kiinnosta rasismi koska minuakin vituttaa.

27.09.2015 17:24

<Bluk> Ratkaisusi on hyväksyä ja sulkea silmät? Ok. Vastuullista on. Tästä asiasta avautumisella pyritään vaikuttamaan näihin virtoihin, ettei tänne tule miljoonia turvapaikanhakijoita, ei lietsomaan vihaa jo täällä olevia kohtaan. Tuosta ihan ekasta jutustasi. Joiltain kansanryhmiltä on tietynlainen käyttäytyminen tilastojen valossa tyypillisempää, kuin toisilta.

27.09.2015 17:21

<Bluk> Mappe_ Tiedätkö, vanhuksia autetaan siten, että käydään töissä ja maksetaan veroja, jotka muunnetaan hoitotyöksi; ei mikään omalla kädellä auttaminen ole välttämätöntä. Valtiota voidaan kritisoida sen priorisaatioista; siitä, että vanhuksia autetaan liian vähän ja johonkin toiseen asiaan tungetaan miljardeja. Ei tietenkään ne ääripäät auta, mutta joidenkin mielestä minäkin olen ääripää, koska ajattelen sosio-ekonomisia seuraamuksia. Ongelma on siis tämä: valtiota, jossa ei ole töitä eikä rahaa, täytetään porukalla, jonka työllistymisennuste on järkyn huono jo ilman lamaakin.

26.09.2015 14:24

<Mappe_> Ja lisäksi vielä piti sanoa että voitte kutsua naiviiksi mutta tarkoitus olisi pitää asia tavoitteena eikä suoraan jyrkästi ajateltuna. Ei asiat hetkessä muutu tietenkään. Vielä kun tätä maahanmuutto keskustelua rajoitettaisiin täällä niin ei tarvitsisi lukea joka mediassa kommentteja koskien asiaa, se hyppii muutenkin silmille koko ajan

26.09.2015 14:22

<Mappe_> Balrog Niin, eihän se tyypillistä käyttäytymistä ole kun kyseessä on suomalainen, mutta jos olisi mamu niin silloin asia olisi toisin. Eihän kukaan tälläistä tilannetta halunnut mutta osa hyväksyy asian ja on jopa auttamassa vastaanottokeskuksissa, toisin kuin vanhuksiin yms vetoavista henkilöistä ei ole tullut vastaan tapausta missä olisi vapaaehtoisesti vaihtamassa niitä vaippoja. Samaa mieltä olen siitä että kummankin leirin ääripäät eivät auta ketään mutta ennakkoluulojen ja erilaisuuden vihan sijaan pitäisi opetella hyväksymään eikä vaan yrittää vältellä loputtomiin, kaikkien.

25.09.2015 14:58

<Bluk> hurjabob Ei ole tietenkään hyväksyttävää toimintaa, mutta ei taida olla tyypillistä suomalaista käyttäytymistäkään, jos sitä kysyit. Se, mitä nämä suvaitsevaiset maailmanhalajaat, jotka haluavat tänne lisää ja lisää kehitysmaa-mamuja, eivät ymmärrä on nämä seuraukset, joita aiheutuu heidän monikulttuuri-missiostaan. Tämä vastakkainasettelu ja etniset konfliktit on eräs negatiivinen seuraus - oli se sitten rasistien suomalaisten tai fundamentalististen muslimien syytä - se on todellista, enkä minä halua yhtään lisää konflikteja tähän maahan.

25.09.2015 14:44

<Sillitepi> hurjabob Tuo on raukkamainen teko. Toivottavasti kusipää mulkku joutuu vastuuseen.

25.09.2015 14:42
25.09.2015 14:34

<thirvi> Sopimuksessa on joko sinun nimikirjoitus tai aivot.

25.09.2015 14:33

<Downstream> joulupeikko Oletettavasti kyseessä ei ole David Cameron.

25.09.2015 14:32

<joulupeikko> Ymmärtää väärin ja laittaa munan hepan suuhun?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Koirat haluavat kylpyyn

16 665 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.