Quantcast

Lähettäjä:

seitanquickmix seitanquickmix

Mainoksesta bongattua

4.7 / 5 (82 ääntä)

Mainoksesta bongattua

Julkaistu: 23.6.2015 14:20

2.5K

Lähettäjä: seitanquickmix seitanquickmix

Otsikko: Mainoksesta bongattua

Hakusanat: mainos, teksti, löydetty, remember, kids, some, of, you, are, tards, jotkut, teistä, ovat, vajakkeja, uuni, käyttö, apua, vanhemmilta,

4.7 / 5 (82 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-06-23 14:31:04

+3600

<Tsipe>

Onko jollain alle 25-vuotiaille täällä lapsia? Kertokaas että onko se "sen arvosta" ja näitä muita esim. "se palkitsee" Ite kun kahtonu vierestä miten e-pillereiden läpi valuneet kaksoset huutaa ja kiljuu yh-mammalle, niin alkaa sterilisaatio olla varteenotettava vaihto-ehto.

167

Aika: 2015-06-23 14:49:05

+80717

<pebblo>

Tsipe Jos nautit vapaa-ajasta, yksityisyydestä, rahasta tai vapaudesta tehdä mitä haluat niin älä hanki lapsia. Muuten joo.

159

Aika: 2015-06-23 14:37:03

+14081

<guardian>

Tsipe Itse olen alle 25 ja minulla on kaksi lasta, enkä voi sanoa että katuisin sitä, onhan se välillä hankalaa mutta kyllä aika vajakki täytyy olla jos olettaa lasten kasvatuksen olevan helppoa :D En myöskään väitä että se sopisi kaikille, kyllä täytyy olla vähän lapsirakas että tätä jaksaa xD

117

Aika: 2015-06-23 14:42:27

+148518

<LOMM>

Tsipe itellä synty eka muksu kun oli 25 ja voin sanoa että kaikki muuttui yhdessä yössä. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin voin sanoa varmuudella vain että kun asiat on hyvin NE ON TODELLA HYVIN, sitten kun asiat menee huonosti ne menee niin päin vittua että sitä on vaikea kuvailla sanoilla. Jos elämä on reilassa, työ, muija etc. kaikki ok ja aika alkaa käymään pitkän tylsäksi --> hommaat muksun niin ei enää koskaan tarvi miettiä mitä sitä tekis. Sterilisaatiota ei muuten suoriteta ellet oo 30 tai sulla on 3 lasta. ;) http://vapaaehtoisestilapsettomat.fi/sterilisaatio/

80

Aika: 2015-06-23 16:24:29

+22557

<Jalamanteri>

Olen mielestäni lapsirakas ja olen "suunnitellut" että niiden aika on vasta 30 täytettyäni. Rakkautta on kai sitten monenlaista, mutta omasta mielestäni lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen lapsuuden ja sitä joku keskenkasvuinen parikymppinen "olen niin v*tun aikuinen" ei voi tarjota. Vauva.fi ottaa varmaan yhteyttä, mutta mielipiteensä jokaisella ja niitä pitää ymmärtää.

66

Kommentit (27)

Piilota OFF-Topic keskustelu

24.06.2015 23:29

<Cilbot> Olen 25v., ja mulla on 9kk poika rakkaan vaimoni kanssa. Lapsi on ilman muuta tuonut sisältöä elämääni. Poika naureskelee ja oppii uutta kuukausttain/viikottain/päivittäin, ja tuo iloa elämään. On upeaa seurata kun oma lapsi kasvaa. Se on ikäänkuin parempi versio itsestään. Niin klisee kuin se onkin, niin en vaihtais mihinkään.

24.06.2015 21:54

<Torujyri> Tsipe ite 24, lapset 3,5 ja 1,5. vastaus: ei ole! samaa itekki tässä suunnittelen:D

24.06.2015 19:38

<WremahThD> Tohtori Pumpulinna Kyllä, saavat kyllä TODELLA nauttia siitä, ei sitä muuten kukaan täysipäisenä pystyisi tekemään. Tosin näkeehän niitä "onnellisia vanhempia" jotka ovat kuin haudasta nousseita ja helvetiin stressaantuneita, että kaksi puolta kaikessa. Eli jos lapsia hankkii niin ole aivan helvetin varma siitä että pystyt siihen n. 20 vuotta, tai tuloksena on hermoromahdus sekä vituilleen kasvatettu kauhukakara jonka zombie-vanhemmat ovat jo turtuneita kaikkeen.

23.06.2015 23:43

<Tohtori Pumpulinna> WremahThD Voisiko olla, että ne tuntemasi perheenisät ja -äidit nauttivat perheen kanssa vietetystä ajasta enemmän kuin siitä lahikapakassa istumisesta? Suurimmalla osalla on kumminkin mahdollisuus viedä muksut sukulaisille hoitoon, jos oikeasti tekee mieli lähteä illanviettoon. Kaipa jotkut tykkäävät lillua läpi elämän tekemättä mitään järkevää ja ikinä poistumatta omalta mukavuusalueeltaan, mutta se ei oikein sovi minulle. Btw, minulla ei ole lapsia, enkä vielä ihan muutamaan vuoteen sellaisia ole hommaamassa, mutta tiedän kyllä jo valmiiksi, etten niiden hankkimista tule katumaan.

23.06.2015 23:31

<psvp> tsirpe itse 25 ja 2 tyttöä vanhempi kohta 4 ja kolmas lapsi syntyy kohta. Rahat on aina loppu. Emäntä kiukkunen. Hermot palaa joka päivä. Tekemistä ja eritoten kysymyksiä piisaa "miks sitä miks tätä". Mutta silti on kivaa. Kaikki mitä pysty ennen lapsia tekee/menee tuntuu nyt harvemmin vielä paremmalta,vähän niinkuin sais elää toisen elämää.

23.06.2015 23:21

<Jokkelinen> vietin juuri 10 vuoteen ensimmäisen juhannuksen mökillä missä keskityttiin ajan viettoon ja syömiseen enemmän kuin juomiseen koska kaverini 6v tyttö oli kanssa mökillä ja olihan se mukavaa

23.06.2015 21:42

<Rontti Supinen> oon aina ihmetelly miks kaikki täällä on aina sitä mieltä että heti henkaria sisää jos vahinko sattuu. itelle sattu 23 vuotiaana ja nyt kolme vuotiaan koltiaisen isänä oon onnellisempi ku koskaa olisin ollu jatkaessa sitä mihi sekoiluelämä oli menossa. ei ne lapset kaikille sovi ja onhan se alkuu rankkaa mutta kyllä se oma pikku jätkä on siisteintä mitä voi olla! leegoja piirrettyjä autoleikkejä hiekkalaatikkoa kaikkea mitä ei kehtais tehä ilman lasta. ja saa oepettaa kaiken mahtavan omalleen. on se mukavaa!

23.06.2015 21:13

<cs_matias> En tosin lähtökohtaisesti suosittele omaa lasta kenellekään jolta puuttuu useampi kuin yksi seuraavista asioista: Vakaa parisuhde (on koetuksella), vakituinen työsuhde (mielellään hyvätuloinen, lapset maksaa enemmän kuin uskoisi vaikka tekeminen on ilmaista), hyvä henkinen tasapaino (tätä vaaditaan jos muksu mielummin itkee yöllä kuin nukkuu), pitkä pinna (joka asiassa). Ilmankin toki pärjää, mutta harvalla se biologinen kello niin kovaa tikittää etteikö näitä asioita voisi kuntoon laittaa ennen sen muksun maailmaan saattamista.Suosittelen myös ehdottomasti sukupuolena poikaa, "isin poika" :)

23.06.2015 21:05

<cs_matias> Tsipe näin 23-vuotiaana yhden puolitoistavuotiaan POIKAlapsen ylpeänä isänä voin sanoa että ehdottomasti on "sen arvoista" ja kyllä se "palkitsee". En ole koskaan ollut muiden lapsista pätkääkään kiinnostunut, mutta kun se oma muksu päätettiin sitten pyöräyttää niin on se TÄYSIN eri asia. Edelleenkään ei kiinnosta hevon v**tua jos jonkun lapsi osaa laulaa ja tanssia tai puhua seitsemällä eri kielellä, mutta kun oma poika joskus tuli ilmoittamaan että "isi, kakka" - niin se onkin yllättäen hienoin asia mitä olet koskaan kuullut! Tämän ymmärtää aidosti vasta kun on oma lapsi kyseessä.

23.06.2015 20:52

<wibii> Itse olen jo tehnyt diilin, että kun lapsi tulee niin laitan vanhan hyvän ajan meiningillä omat vanhemmat osallistumaan hoitoon. Asutaan lähellä niin lapset saa hoitoon jos itse haluaa tehdä jotakin ja vanhemmat on onnellisia kun saa lapsia taloon ilman sen suurempaa vastuuta kakarasta. Lisäksi pidän huolen siitä että vanhemmat ei mätäne missään "Saattokoti Aamuruskossa".

23.06.2015 20:33

<WremahThD> Tohtori Pumpulinna Itse asiassa se oleskelu ei kiinnosta koska niin iso osa 25-vuotiaista on juuri itsensä vanhemmaksi pykänneitä, joten vaikka jossain mielen sopukoissa tekiskin mieli viettää aikaa kavereiden kanssa eikä olla vuoden jokaisena päivänä kiinni joko töissä tai lapsen kanssa, niin voih. Äläkä käytä tuota "loppupeleissä" termiä, kuulostat juuri sellaiselta sielusi sinappikonesaatanalle myyneeltä jonka ei auta muuta kuin uskoa siihen, että elämän tulee olla haasteita 50-vuotiaaksi asti tai millään ei ole mitään väliä.

23.06.2015 19:49

<Sahtivatti> Tsipe Olen tehnyt nuorena paljon virheitä, mutta niistä pahin hakkaa tuossa vieressä päätään patteriin. Olen 21 ja elämäni on ohi. Minun kuuluisi olla yliopisto-opiskelija, mutta minusta tuli kouluttamaton yh-äiti. Lisäksi olen paha ihminen ja itse Saatana koska en ylistä maasta taivaisiin omaa tilannettani ja paskoja valintojani. Helvetin palkitsevaa.

23.06.2015 18:36

<Tohtori Pumpulinna> WremahThD Haasteethan ne nimenomaan palkitsee kaikista parhaiten, oli kyseessä lasten kasvatus, työnteko tai ihan mikä tahansa asia. Loppupeleissä ne kaikki ikävät hetket eivät tunnu yhtään miltään onnistumisen tunteen ja niiden hyvien hetkien rinnalla. Harvaa myöskään enää päälle parivitosena kiinnosta mikään kavereiden kanssa kaljoittelu tai 'oleskelu', joten lasten aikaavievästä luonteesta ei ole niin hirveästi haittaa.

23.06.2015 17:50

<WremahThD> Tsipe Itsekin mietin, kun katselen tuttaviani ja niiden muksuja, että onkohan tuo nyt niin siistiä... Tyyppien elämässä ei ole MITÄÄN muuta lasten lisäksi, ja ns. "omaa aikaa" näilläkin pariskunnilla on vähemmän vuodessa kuin mitä yhdessä kädessä sormia. Arvaapa riittääkö tätä aikaa kovin monesti sitten kavereiden kanssa kaljoteluun ja oleskeluun? Ei riitä. Sitten kun kysytään niin onhan se heidän mukaansa palkitsevaa ja kyllä "loppupeleissä"(tuota sanaa kuulee tosi usein) asiat on hyvin ja ollaan onnellisia. Samaan lauseeseen Ville-viina-balleriina paskoo housuihinsa jo kolmatta kertaa.

23.06.2015 16:24

<Jalamanteri> Olen mielestäni lapsirakas ja olen "suunnitellut" että niiden aika on vasta 30 täytettyäni. Rakkautta on kai sitten monenlaista, mutta omasta mielestäni lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen lapsuuden ja sitä joku keskenkasvuinen parikymppinen "olen niin v*tun aikuinen" ei voi tarjota. Vauva.fi ottaa varmaan yhteyttä, mutta mielipiteensä jokaisella ja niitä pitää ymmärtää.

23.06.2015 15:46

<SuojaKerroin> Tsipe Australialainen esimies kerto töissä ollessani että kannattaa hankkia muksut heti ku täyttää 20. Silloin ei ole rahaa tehdä mitään kuitenkaan, joten sama ottaa reippaasti velkaa ja uhrata aika lasten hoitamiseen. Sitten voi potkia kakarat pois kotoa ku täyttää 40, ottaa avioeron, elää keski-ikäisenä villisti ku on rahaa ja vielä terveyttäkin.

23.06.2015 14:49

<pebblo> Tsipe Jos nautit vapaa-ajasta, yksityisyydestä, rahasta tai vapaudesta tehdä mitä haluat niin älä hanki lapsia. Muuten joo.

159
23.06.2015 14:44

<PÖWWWÖ> Tsipe Oon ite 25 v nainen samojen kysymysten äärellä. Pitäiskö vaiko eikö...

23.06.2015 14:42

<LOMM> Tsipe itellä synty eka muksu kun oli 25 ja voin sanoa että kaikki muuttui yhdessä yössä. Nyt seitsemän vuotta myöhemmin voin sanoa varmuudella vain että kun asiat on hyvin NE ON TODELLA HYVIN, sitten kun asiat menee huonosti ne menee niin päin vittua että sitä on vaikea kuvailla sanoilla. Jos elämä on reilassa, työ, muija etc. kaikki ok ja aika alkaa käymään pitkän tylsäksi --> hommaat muksun niin ei enää koskaan tarvi miettiä mitä sitä tekis. Sterilisaatiota ei muuten suoriteta ellet oo 30 tai sulla on 3 lasta. ;) http://vapaaehtoisestilapsettomat.fi/sterilisaatio/

23.06.2015 14:38

<Sillitepi> Tsipe Itse olen jo yli 25 eikä lapsia ole. Mutta kyllä se varmasti on hieno ja rikastuttava asia elämässä jos lapsia on. Olit sitten yli 25 tai alle. Minulla ei ole mitään kiirettä vielä lapsia tehdä, nautitaan puolison kans vapaudesta ja katsellaan sitten myöhemmin. Jokainen tyylillään.

23.06.2015 14:37

<guardian> Tsipe Itse olen alle 25 ja minulla on kaksi lasta, enkä voi sanoa että katuisin sitä, onhan se välillä hankalaa mutta kyllä aika vajakki täytyy olla jos olettaa lasten kasvatuksen olevan helppoa :D En myöskään väitä että se sopisi kaikille, kyllä täytyy olla vähän lapsirakas että tätä jaksaa xD

117
23.06.2015 14:31

<Tsipe> Onko jollain alle 25-vuotiaille täällä lapsia? Kertokaas että onko se "sen arvosta" ja näitä muita esim. "se palkitsee" Ite kun kahtonu vierestä miten e-pillereiden läpi valuneet kaksoset huutaa ja kiljuu yh-mammalle, niin alkaa sterilisaatio olla varteenotettava vaihto-ehto.

167
23.06.2015 14:30

<LOMM> Ton takia en voi itse tehdä mitään tollasta duunia... en pystyis vastustaa kiusausta. En tosin nytkään pysty vastustamaan kiusausta ja pakko laittaa jotain kullin kuvia firman sisäisiin dokumentteihin, mutta se nyt on vielä pientä verrattuna tohon :D

23.06.2015 14:29

<CaptainCarlos> saksassa kaikki lapset osaa käyttää uunia

23.06.2015 14:29

<Bonthon> Nikotiini Kyllä briteissäkin varmaa seotaan kun sielläkin asiat sen verran hyvin ettei 40v mammoilla ole muuta elämää kun huorata ja itkeä somessa.

23.06.2015 14:27

<343> Nikotiini Jenkkiversio: Remember kids! 'Cause most of you and your parents are tards ask your grandparents (if they don't have sever Alzheimer or Dementia, or if they're dead) to use the oven. We don't claim any responsibility of your mistakes.

23.06.2015 14:22

<Nikotiini> Tästähän syntyisi hirveä meteli jenkeissä ja varmaan suomessakin. Briteissä tämmöset menee hyvästä huumorista.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Tinderistä bongattua

43 596 katselukertaa

Applen mainoksesta parodiaa

37 282 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.