Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Pesuohjelaput housuissa

2.5 / 5 (70 ääntä)

Pesuohjelaput housuissa

Julkaistu: 9.1.2016 14:00

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Pesuohjelaput housuissa

Hakusanat: pesu, ohje, laput, kaktus, miltä, tuntuu, feels, like, wash, tag,

2.5 / 5 (70 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-01-09 14:15:49

+41293

<Wellmu>

https://twitter.com/hashtag/lÄÄppijÄ?f=tweets&vertical=default&src=hash Jos ette halua syöpää niin älkää menkö lukemaan. Helsingissä oli taannoin tuo jupakka missä turvapaikanhakijat olivat ahdistelleet nuoria tyttöjä niin nyt nämä suvakit alkoi puollustella heitä kehittämällä tämän "#lääppijät" jutun jossa kertovat kuinka suomalaiset ovat heitä lääppineet. Eli koska heidän pikkuisia sorrettiin niin nyt ne kertovat millaisia ahdistelijoita suomalaiset miehet ovat. Vittu että vituttaa...

111

Aika: 2016-01-09 15:13:47

+29399

<Jeppe-epeli>

Feministeja vaikuttaa vituttavan tässä asiassa etenkin se että osa miehistä haluaa pakolaiset pois naisten seksuaalisen koskemattomuuden varjolla vaikka eivät itse kunnioita sitä tarpeeksi, mikä on tekopyhää. Thaliquid Kerro mikä sua vituttaa

42

Aika: 2016-01-09 14:24:43

+8479

<Sahalainen>

Jeppe-epeli Suomalainen harvemmin menee väkisin lääppimään ja suutelemaan 13-14-vuotiaita tyttöLAPSIA.

33

Aika: 2016-01-09 17:59:40

+5828

<Pikkurillipää>

Mikä tässä lääppijä-gatessa on niin vaikeaa tajuta? Homma on se, että tietyt "maahanmuuttokriittiseksi" itseään kutsuvat henkilöt ovat nyt syvästi huolissaan naisten seksuaalisesta ahdistelusta kun maahanmuutto on lisääntynyt. Samalla useat heistä tekevät sitä kuitenkin itse ehdottelemalla ja puristelemalla ja puuttumalla siihen mitä nainen saa vartalollaan tehdä ja mitä ei. Asiaa käytetään poliittisena keppihevosena omiin arveluttaviin tarkoituksiin. He eivät ole huolissaan naisista, vaan itsestään. Ja ei, kaikki suomalaiset miehet ei lääpi, mutta lähes kaikkia naisia on lääpitty. Kysyttävää?

24

Aika: 2016-01-09 15:09:24

+29399

<Jeppe-epeli>

Wellmu Prosentuaalisesti on pakolaiset häiriköineet huomattavasti enemmän per henkilö ja vakavammin mutta absoluuttisesti ei. Ja niistä on nimenomaan noussut kohu. Jos luet noita tarinoita tuolta twitteristä niin ne on sellaisia mistä ei nouse kohua ja niistä ei kukaan saa ikinä tietää. Niistä ei etenkään miehet välitä tai edes tajua koko asiaa.

14

Kommentit (73)

Piilota OFF-Topic keskustelu

11.01.2016 19:39

<rallitus> Pikkurillipää Huolta on joskus kovin vaikea erotella esim. oman ja vaimon tai tyttären ja koko perheen välillä. Muuten ymmärrän kyllä pointtisi, joka on kai, että päämäärä on oikea, mutta perusteet monilla väärät.

11.01.2016 18:25

<Jeppe-epeli> WremahThD niin, hyvällä ymmärryksellä tuosta poliisin tarinasta kyllä tajuaa mitä se halusi sanoa mutta siinä nyt nähtiin tilaisuus hyökätä ja ajaa naisasioita, mikä ymmärrettävästi harmittaa niitä jotka haluaa keskittyä pakolaisasioihin. Sehän siinä jutussa alunperin oli kuitenkin keskeistä.

11.01.2016 17:11

<WremahThD> Jeppe-epeli Hyvin mielenkiintoista tulkintaa jos minulta kysytään. Liekö kyse siitä että ollaan menty lukemaan liikaa satunnaisten hommafoorumilaisten provosoivia viestejä sosiaalisessa mediassa ja sen jälkeen pienen verenpaineen alla luettu uutisia ja ymmärretty kaikki väärin, mietin ma.

11.01.2016 15:20

<Jeppe-epeli> WremahThD Se "uusi ilmiö" oli jossain välissä määritelty liian väljästi ja siksi siitä tuli monia tulkintoja. Toisten oletuksiin se istui ja toisten ei. Lehdistö on tässä pitkin syksyä antanu sellasen kuvan että naisiin kohdistuva välivalta on pakolaisten syytä ja nyt siihen mielikuvaan haluttiin puuttua.

11.01.2016 15:08

<WremahThD> Jeppe-epeli Kuka on sanonut että naisten ahdistelu on uutta Suomessa? Kaikkihan tässä ovat paasanneet poliiseja myöten että isoina joukkoina kulkevat maahanmuuttajat jotka ahdistelevat naisia ja lapsia ovat uusi ilmiö. Ainoa asia joka tässä näkyy on se että poliisijohtajan sanat on otettu ja jollain logiikalla onnistuttu ymmärtämään päin vittua. Sen jälkeen se on käynyt suvaitsevaiston mankelin läpi ja tullut ulos siinä muodossa kun se nyt on ja siitä kohkataan.

11.01.2016 14:57

<Jeppe-epeli> WremahThD puhu vain pakolaisasioista, ei sitä kukaan kiellä, ne on tärkeitä. Mutta jos sanotaan että naisten ahdistelu on uutta suomessa niin onko ihme että naisasiajärjestöt haluaa muistuttaa siitä mikä on todellinen tilanne? Jos kyse on naisten turvallisuudesta niin uskon että naiset itse tietää mikä heitä uhkaa.

11.01.2016 00:01

<Tylsäätöissä2> tänään viimeks koin tuot vedin omista boxereista tuo lapun irti

10.01.2016 23:41

<WremahThD> Jeppe-epeli Tämä koko aihe tuntuu niin väkisin esille työnnetyltä ettei toista, kuten yksi twiittaaja sanoikin: "Huvittavaa että Suomen ilmeisen valtava ahdisteluongelma herätti twiittitulvan vasta kun turvapaikanhakijat alkoivat ahdistella."

10.01.2016 23:39

<WremahThD> Jeppe-epeli Siinähän se ongelma onkin. Naisasiain ajajat ajavat itselleen tärkeämpiä asioita eteenpäin koska tiettyihin asioihin vaikuttaa tietyt aspektit. Mielestäni pakolaisasioista ei voi tällä hetkellä puhua liikaa, koska pitää kuitenkin ymmärtää että nämä pakolaiset tulevat olemaan maassamme jonkin aikaa. Jos emme kaipaa tulevaisuudessa yhä lisääntyvää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa tai seksuaalivähemmistöihin kohdistuvaa väkivaltaa tai muihin uskontokuntiin kuuluvia kohtaan lisääntyvää väkivaltaa, on toimittava. Tällainen vie huomion pois oikeasta ongelmasta.

10.01.2016 12:53

<Jeppe-epeli> WremahThD Tietenkään noissa ahdisteluasioissa ei saa mennä yli ja ois hyvä jos joku tarkemmin määrittelisi niitä rajoja. Mutta jos luet niitä twiittejä niin ei mitään ylilyöntejä ole helppo löytää ja varmasti valtaosa naisistakin tajuaa mikä on hyväksyttävää. Jenkkifeministeistä en olis aivan varma

10.01.2016 12:47

<Jeppe-epeli> WremahThD Niin no kyllähän esim tämä naisasialiitto yrittää ajaa keskustelua itselleen tärkeimpiin asioihin ja saada poliisinkin paremmin ymmärtämään heitä. Mutta asiat on nyt pyörineet liikaa pakolaisten ympärillä koska se on konkreettisempi ilmiö. Tästä voi lukea miksi keskustelua yritetään vähän ohjata realistisemmaksi: http://goo.gl/zqm8RS ja tuohon päälle vielä se että feminismi ajaa yleistä tasa-arvoa joten rasisteille ei haluta antaa tukea valittamalla erityisesti puskaraiskauksista.

10.01.2016 12:38

<WremahThD> Jeppe-epeli Tätä soppaa sakeuttaa siis entisestään se, että joillekin ihmisille ahdistelu on erilaista. Toiset tuntevat tulleensa ahdistelluksi jo pelkästä viattomasta flirtistä, siinä missä toinen kokee ahdistelun tapahtuneen kun humalainen käy rintoihin kiinni kysymättä. Tällä periaatteella ahdistelua on ihan vitusti.

10.01.2016 12:35

<WremahThD> Jeppe-epeli Niin, tämä on kuitenkin vain se miten itse koen asian menevän. Tässä ikään kuin yritetään nyt tehdä jostain niin iso asia ettei toinen sen alta näkyisi, ja se pistää aina silmään, oli kyse sitten feministien huutamisesta tai valtion tekemistä asioista. Lisäksi nythän tässä on menossa sellainen ilmiö jossa kuka tahansa voi kirjoittaa tapahtuneita ahdisteluja vaikkei se olisi millään tavalla tottakaan. Lisäksi lentää kuuluisia lauseita kuten "voit olla tullut ahdistelluksi vaikket sitä tiedostaisikaan!"

10.01.2016 12:25

<Jeppe-epeli> WremahThD Ei se ole periaatteessakaan sitä. "Ajatus siitä, että naisia olisi Helsingissä ahdisteltu kuten Kölnissä on naisten omien kertomusten mukaan käynyt, on niin vastenmielinen, että visiota ei tulisi esittää sillä keveydellä ja tietämättömyydellä kuin nyt on tehty." näin kirjoittaa naisasialiitto facebookissa. Heille on tärkeämpää yleinen ahdistelu kuin tämä uusi ilmiö. Poliisin toki kannattaa keskittyä niihin asioihin mihin se voi vaikuttaa, kuten tällanen näkyvä joukkohäirintä. Tätä ei feministit ajattele koska he haluaisivat että jokainen raiskaus tai ahdistelu voitais estää

10.01.2016 11:28

<WremahThD> Jeppe-epeli Mitä taas tuohon "eniten ahdistelua tulee suomalaisilta", niin pitää muistaa millaista ahdistelua se on. Kuinkahan moni tapaus on yksinkertaisesti humalaisen hölmön huutelua tai vastaavaa? Veikkaan että aika moni. Totta kai jos alamme kokoamaan 6 miljoonan ihmisen joukosta tarinoita elämän varrelta saamme aika monta tapausta kasaan jossa ollaan ahdisteltu viattomia. Suomalaiset eivät ole kuitenkaan tähän mennessä vielä joukolla ahdistelleet naisia keskellä kirkasta päivää täysin selvin päin siinä mittakaavassa että poliisikin alkaa puhumaan jo toistuvasta ongelmasta.

10.01.2016 11:22

<WremahThD> Jeppe-epeli Mutta eikös tämä ole periaatteessa sitä että tällä yritetään lakaista maton alle ja oikeuttaa pakolaisten tekoja? Tämähän ajaa vääjäämättä tilannetta siihen suuntaan että pakolaisten tekemistä asioista EI saisi puhua koska "suomalaisetkin raiskaa/lääppii/hengittää"? Itse olen ainakin tämän koko roskan käsittänyt sillä tavalla, että koska joskus joku humalainen on tarrannut jotain pöydänjalkafeministiä perseestä kiinni niin esim. saksassa tapahtuneista asioista ei saisi nyt kovasti puhua tai keskustella.

10.01.2016 11:16

<Jeppe-epeli> Thaliquid Taisit pikku jurrissa eilen kommentoida mutta kerrotaan nyt vielä että enpä tainnut missään kohtaa sanoa että meidän pitäisi ottaa pakolaisia, jos sitä tuolla paskalla tarkoitit. Ei kannata arvailla ihmisten mielipiteitä ja luokitella niitä etukäteen.

10.01.2016 10:26

<Presidentti> Jeppe-epeli joo, joka noin ajattelee metsässä on. Siltikin kaikenlainen lääppiminen ja ahdiskelu on väärin oli sitten ikä mikä tahansa. Pillua saa herrasmiehenäkin

10.01.2016 09:32

<lipaisija> Minä joko irrotan tai leikkaan ne irti, ei sitten kaktus pistele persettä.

10.01.2016 03:38

<kovisjonde> sohwa laitatko kuvan susta pikkarit jalassa? ;) #lääppijä

10.01.2016 02:36

<meaculpa> Käsittääkseni toi #lääppijä juttu lähi siitä, kun Helsingin apulaispoliisipäällikkö oli sanonut Britti lehden haastattelussa, että ennen syksyn turvapaikanhakijoita Suomessa ei ole tapahtunut puskaraiskauksia. Joka ei tietenkään pidä paikkaansa. Vähemmästäkin on syytä suuttua.

10.01.2016 00:06

<Thaliquid> Jeppe-epeli Oli asia miten oli niin ole valmis seisomaan mielipiteiden takana jos julkisesti niitä julistat minä ainakin olen!

10.01.2016 00:04

<Thaliquid> Jeppe-epeli Sinä ja sinun kaltaisten ihmisten sokeus nykypäivälle! Niin on suomalaisetkin tekee sitä ja tätä eikö olisikin silloin erittäin hyvä idea että saataisiin tämän maan kansalaiset ensin kuntoon ennen kuin tuodaan tänne niitä ongelmia saatanasti lisää vai korjaantuuko nämä asiat sitten vissiin automaattisesti yhteiskunnan romahduksella ja sodalla! Ja miksi siis MIKSI suomen pitää kantaa vastuu tästä vitun paskasta kun ei olla oltu tuolla maailmalla levittämässä demokratiaa ja valheiden varjolla ryöstämässä niiden valtioiden öljy ja muut rikkaudet!

09.01.2016 23:29

<Jeppe-epeli> titmouse wheel_spin ei kyse ole siitä että oikeutettaisiin pakolaisten teot. Te olette nyt keksineet sen aivan itse :)

09.01.2016 22:50

<wheel_spin> Ei oo oikein tai mitenkään hyväksyttävää tuo lääppiminenkään, teki sitä kuka tahansa kelle tahansa, mutta se että tällaisia asioida tuodaan esiin jotenkin pahempia asioita muka lievittäen tai puolustaen on aivan sairasta. Yksikin raiskaus on liikaa, teki sen kuka tahansa.

09.01.2016 22:06

<titmouse> Jeppe-epeli Tarkoitin sitä että vituttaa kun pitää mennä heittämään se "muttakun noi muutkin tekee sitä ja on tehneet jo aikojen alusta asti", ihan kuin se oikeuttaisi kaiken. Jos et ole siihen asenteeseen törmännyt vielä missään niin joko et seuraa tätä yleistä keskustelua ollenkaan, tai sitten olet muuten vain ihan vitun onnekas. Tietysti on hyvä tuo twitter-juttu siinä mielessä, että asioita tuodaan esille. Mutta tässä tapauksessa niitä tuodaan esille vain tukemaan tätä "muttakun noikin tekee sitä" argumenttia. Voin olla väärässä, mutta siltä se vaan vaikuttaa. Se ei ole hyväksi kellekään

09.01.2016 18:07

<Pikkurillipää> Ja jos jollekulle tuli yllätyksenä että suuri osa naisista on kokenut seksuaalista ahdistelua jo lapsena ja vielä useampi kokee sitä aikuisena, niin tämä lääppijä-keskustelu oli enemmän kuin tarpeellinen.

09.01.2016 18:01

<Pikkurillipää> Ja on siellä twitterissä miehetkin jakaneet lääpintäkokemuksiaan ja ihan aiheesta.

09.01.2016 17:59

<Pikkurillipää> Mikä tässä lääppijä-gatessa on niin vaikeaa tajuta? Homma on se, että tietyt "maahanmuuttokriittiseksi" itseään kutsuvat henkilöt ovat nyt syvästi huolissaan naisten seksuaalisesta ahdistelusta kun maahanmuutto on lisääntynyt. Samalla useat heistä tekevät sitä kuitenkin itse ehdottelemalla ja puristelemalla ja puuttumalla siihen mitä nainen saa vartalollaan tehdä ja mitä ei. Asiaa käytetään poliittisena keppihevosena omiin arveluttaviin tarkoituksiin. He eivät ole huolissaan naisista, vaan itsestään. Ja ei, kaikki suomalaiset miehet ei lääpi, mutta lähes kaikkia naisia on lääpitty. Kysyttävää?

09.01.2016 17:46

<Jeppe-epeli> titmouse "Eli koska suomalaisetkin miehet "lääppivät", tämä sama "oikeus" pitää olla myös pakolaisilla?" kukaan ei ole sanonut noin. vedät ihan hitosti överiksi ja päättelet aivan omiasi. Oletko lukenut jonkun "hihhulin" sanovan että pakolaisten raiskaukset on hyväksyttäviä vai mistä sä nää vedät?

09.01.2016 17:39

<titmouse> Perimmäinen kysymys ainakin minulla on se, minkä takia toisen tekemää rikosta pitäisi ymmärtää enemmän kuin toisen. Maasta turvapaikkaa anova mies menee ahdistelemaan seksuaalisesti lapsia, siinä ei ole mitään vikaa koska myös jotkut suomalaiset miehet ahdistelevat lapsia. Sekö on näiden hihhuleiden mielestä oikeutta? Olen itse aika suvaitsevainen ihminen, en tuomitse muita ihonvärin tai muiden ulkoisten olemusten perusteella. Ideologien ja tekojen perusteella kyllä, joten olen varmasti täysi natsi näiden vitun idioottien mielestä. En ymmärrä enää tätä maata.

09.01.2016 17:31

<titmouse> Eli koska suomalaisetkin miehet "lääppivät", tämä sama "oikeus" pitää olla myös pakolaisilla? Vai mikä tuon twitter-syövän tarkoitus nyt on? Jos naapurin Pena vetää mua lättyyn, niin myös naapurikorttelissa asuvalla pakolaisella on oikeus tehdä näin koska "suomalainen tapa"? Sen sijaan että tuomittaisiin kaikki seksuaalinen häirintä, siitä nyt sanotaan että "koskapa meilläkin on sitä tehty iät ja ajat, sen ei pitäisi olla niin iso asia jos ihmiset jotka tulevat anomaan turvapaikkaa hengenhätään, tekevät sitä myös". Vai eikö se niiden osalta ole niin paha kuin suomalaisten?

09.01.2016 17:23

<Tasavirta> beanbag Onnee! Itel ei tärpänny työpaikan löytämisessä, mut onneks sain opiskelupaikan alalta jossa töitä pitäs löytyy. Mut tääl lahes työpaikan löytämine on ku voittais lotos, työttömyysprosentti 20% :D

09.01.2016 17:14

<Nokipannukahvi> Tottakai 95% suomalaisista lääppii määrällisesti enemmän kuin 5% ulkomaalaisista, mutta jos sen lääpinnän suhteuttaa väkilukuun, niin maahanmuuttaja lääppii moninverroin enemmän.

09.01.2016 17:03

<Nirse> Semirotta mää ainakin heitän kaikki vaatteet samaan kasaan koneeseen ja pesen täyspitkällä ohjelmalla linkouksineen 60-asteen lämpötilassa. Hienosti on kestänyt :D

09.01.2016 16:55

<seeprakepardi> Wellmu En mene katsomaan. Mä en tiedä kiinnostaako enää tehdä mitään maan / Euroopan eteen, jossa ihmiset välttämättä haluavat tehdä elämästään paskaa, sekä syyllistää ja tuomita ne, jotka yrittävät tehdä ongelmille jotain. Kollektiivisiin muroihin kustaan niin pahasti, että motivaatio on hyvin alhaalla.

09.01.2016 16:06

<Semirotta> Kantsis vaan leikata. Ei ole vaikea muistaa millasissa asteissa vaatetukset pestään :D

09.01.2016 15:55

<Murd0c> Jeppe-epeli oikea asenne ja puhut todellakin asiaa. mitä nyt luin noita twiittejä niin oli juuri niitä jossa kerrotaan miten joku on lääppiny. ei välttämättä että on ollut juuri suomalainen. ja vaikka jossain mainittaisiinkin se, niin ihan hyvä vaan koska on absurdia jos ei saa puhua ollenkaan katasuomalaisten lääpinnästä "koska heti tehdään suomalaisesta miehestä pahista" tietysti on törkeämpää että täältä turvaa hakevat rupeavat sillä lailla perseilemään, mutta ei sen pitäisi viedä huomiota siitä mitä täällä tapahtuu ilman niitäkin Wellmu

09.01.2016 15:17

<saatampasanoa> Kerran vanhempi rouvashenkilö tarttui vehkeistä kiinni yllättäen ja pyytämättä. Olin vilpittömän innoissani. #lääppijä

09.01.2016 15:16

<Jeppe-epeli> Wellmu Ja sanotaan nyt vielä se että jos pakolaisia tulee vielä 100 000 niin voi feministeilläkin ääni muuttua kellossa kun sen verran hyvällä tahdilla on näitä puskaraiskauksia tehtailtu

09.01.2016 15:13

<Jeppe-epeli> Feministeja vaikuttaa vituttavan tässä asiassa etenkin se että osa miehistä haluaa pakolaiset pois naisten seksuaalisen koskemattomuuden varjolla vaikka eivät itse kunnioita sitä tarpeeksi, mikä on tekopyhää. Thaliquid Kerro mikä sua vituttaa

09.01.2016 15:09

<Jeppe-epeli> Wellmu Prosentuaalisesti on pakolaiset häiriköineet huomattavasti enemmän per henkilö ja vakavammin mutta absoluuttisesti ei. Ja niistä on nimenomaan noussut kohu. Jos luet noita tarinoita tuolta twitteristä niin ne on sellaisia mistä ei nouse kohua ja niistä ei kukaan saa ikinä tietää. Niistä ei etenkään miehet välitä tai edes tajua koko asiaa.

09.01.2016 15:09

<Wellmu> niclas152 Lue niitä twiittejä. Tietysti kaikissa ei tämä käy ilmi mutta luet vaan niin kyllä se selkenee.

09.01.2016 15:04

<Wellmu> Jeppe-epeli" Halutaan vaan muistuttaa että edelleen enemmän ahdistelua tulee tai on tullut suomalaisilta miehiltä eikä pakolaisilta" No ei vitussa? Toiset asunu täällä koko elämänsä ja toiset vasta muutaman kuukauden ja silti noussu tälläne hälinä noitten turvapaikanhakijoiden raiskauksista ja ahdisteluista.

09.01.2016 15:04

<niclas152> Wellmu mistä luit että tossa on kyse vaan suomalaisista lääppijöistä?

09.01.2016 15:04

<Thaliquid> Jeppe-epeli Onneksi et ole samassa tilassa kanssani koska puukottaisin sinua naamaan koska sitä me suomalaiset miehet tehdään!

-13
09.01.2016 14:59

<MaskMan> beanbag riemurasian moteraatorina?

09.01.2016 14:59

<punamuna> Suvakeilta plussat pois

09.01.2016 14:55

<Jeppe-epeli> Wellmu Toivottavasti ei tehdä. Halutaan vaan muistuttaa että edelleen enemmän ahdistelua tulee tai on tullut suomalaisilta miehiltä eikä pakolaisilta. En itse ole ainakaan loukkaantunut tästä huomautuksesta.

09.01.2016 14:51

<Wellmu> Jeppe-epeli Eli tehdään myös suomalaisesta miehestä ahdisteleva pervo joka lääppii naisia ja lapsia väkisin kadulla niin asiat on paremmin? Okei.

09.01.2016 14:44

<Jeppe-epeli> Wellmu sä voit kertoo tonne jos sua on joku nainen joskus lääppinyt tai kannustaa muita kertomaan. Erittäin hyvä pointti ja miehet helpommin hiljenee tuollaisesta. Ja se miksi ne painottaa sitä suomalaisuutta johtuu siitä että julkisuudessa on muodostunut kuva että pakolaiset olis suurin uhka naisen koskemattomuudelle ja jos ne saadaan pois liikenteestä niin kaikki on hyvin. Näin ei ole.

09.01.2016 14:44

<sohwa> Just tuossa muutama päivä sitten laskin noi laput tavallisista H&M:n puuvillapikkareista, kun hiersi ikävästi. 7 kpl! Koskahan niihin alkaa mennä enemmän materiaalia kuin varsinaisiin alushousuihin?

09.01.2016 14:41

<Jeppe-epeli> Ja me suomalaiset miehet ei nähdä sitä huomaamattomampaa ahdistelua mitä harrastetaan läpällä ja kännissä vaan pelkästään nämä puskaraiskaukset. Siksi nää näkemykset eroaa niin rankasti. Tietenki näille kaduilla tapahtuville joukkoraiskauksille on paljon enemmän tehtävissä joten ei missään nimessä pitäis vähätellä niitä sen takia että #lääppijä -tagillä kerrotaan lähinnä suomalaisten toiminnasta

09.01.2016 14:40

<Wellmu> Jeppe-epeli Sanoinko että se on syöpää? Tai sanoinko että niistä ei saa puhua? En. Vituttaa lähinnä kuinka samanatien aletaan kertomaan kuinka SUOMALAINEN on lääppinyt joskus. Monissa kommenteissa tuolla oikein painotetaan kuinka tekijä on ollut SUOMALAINEN MIES. Harvemmin suomalainen menee lääppimään jotain alaikäisiä tyttöjä. Tuollakaan ei kerrota kuinka naiset on lääppineet jotain poikaa. Sitäkin tapahtuu aika paljon mutta eihän siitä puhuta samalla tavalla.

09.01.2016 14:31

<Jeppe-epeli> Sahalainen Pakolaisten suorittama väkivalta on kieltämättä ollut törkeämpää mutta jos kuuntelet niitä joihin tämä väkivalta kohdistuu niin voluumiltaan isompi osa tulee (ainakin toistaikseksi) suomalaisilta miehiltä. Wellmu Nyt kun huomio on ollut seksuaaliväkivallassa niin he haluavat ajaa oikeuksiaan kun siihen on hyvä tilaisuus. Haluaisin itsekin kyllä kuulla heiltä tuomion pakolaisten ahdistelulle mutta ilmeisesti se ole se mikä heitä eniten nyt kiinnostaa, koska enemmän ahdistelua tulee suomalaisilta.

09.01.2016 14:26

<FireWolf> Jos täällä on uusia varusmiehiä niin teknisistä paidoista sun muista kannattaa leikata pesulaput pois. Meinaan lyhyenkin marssin jälkeen on hullut hiertymät kun kamat painaa sitä lappua sun lihaan.

09.01.2016 14:24

<Jeppe-epeli> Wellmu Haluatko kertoa tarkemmin että mikä tekee seksuaaliväkivallasta puhumisesta syöpää?

09.01.2016 14:24

<Sahalainen> Jeppe-epeli Suomalainen harvemmin menee väkisin lääppimään ja suutelemaan 13-14-vuotiaita tyttöLAPSIA.

09.01.2016 14:24

<Wellmu> Jeppe-epeli Mutta heidän pitää huomauttaa siitä heti kun jotain tälläistä tapahtuu? Kyllä tässä nyt halutaan tehdä suomalaisesta se kaiken pahan alku ja suurin syyllinen.

09.01.2016 14:21

<Jeppe-epeli> Wellmu Tarkemmin asiaa tuntematta on mun mielestä ihan kohtuullista huomauttaa että lääppimistä tapahtuu muidenkin kuin pakolaisten taholta. Eli jos tavoitteena olisi auttaa naisia suojautumaan seksuaaliselta väkivallalta niin tämä uudenvuoden juttu on pieni osa sitä ja katseet vois kohdistaa yleiseen asenteeseen. Toki tämä uudenvuoden tempaus oli huolestuttava mutta kyse on vähän eri asiasta.

09.01.2016 14:20

<FernandoSolo> Väittäisin ettei nyt vertaus kyllä ehkä ihan kohdillaan ole... tai sitten on herkkä se hipiä.

09.01.2016 14:15

<Wellmu> https://twitter.com/hashtag/lÄÄppijÄ?f=tweets&vertical=default&src=hash Jos ette halua syöpää niin älkää menkö lukemaan. Helsingissä oli taannoin tuo jupakka missä turvapaikanhakijat olivat ahdistelleet nuoria tyttöjä niin nyt nämä suvakit alkoi puollustella heitä kehittämällä tämän "#lääppijät" jutun jossa kertovat kuinka suomalaiset ovat heitä lääppineet. Eli koska heidän pikkuisia sorrettiin niin nyt ne kertovat millaisia ahdistelijoita suomalaiset miehet ovat. Vittu että vituttaa...

111
09.01.2016 14:14

<toni90_> beanbag onnitelut duunipaikan saamisesta. nykyään kun täällä suomessa on vaikee saada duunia. tai kyllähän tota osa-aikasta paskaa tarjoo kaikki vuokrafirmat mutta vakituista duunia on enää hankala saada.

09.01.2016 14:12

<pahameitsi> Arab Leikkaat lapuista kulmat pois?

09.01.2016 14:12

<Nekatiivi-Hompsu> ostin kerran semmosen kaktuksen.. ajattelin että ois hieno ikkunalaudalla... ja eikä siinä ollut kuin pieniä nanometrin paksuisia karvoja piikkeinä.. ajattelin ettei pistäisi... mutta perkele, nämä piikit olivat helvetin teräviä ja tarttuivat kuin takiaiset... ja kaiken lisäksi niissä oli jotain ihoa ärsyttävää kemikaalia.. ja vaikka olin jo vuosia sitten heittänyt sen menee.. oli niitä piikkejä jäänyt verhoon kiinni.. ja sitä vaihtaessa oli taas kädessä satoja tuollaisia karvoja... never again..

09.01.2016 14:11

<hoest> Se on jännä miten vain joissain vaatteissa tuo lappu tuntuu, mutta toisessa paidassa tms ei tunnu sama lappu yhtään miltään.

09.01.2016 14:09

<xdth> top gearin paidoissa lukee tuossa lapussa "these shirts were tested on animals. they didn't fit."

09.01.2016 14:06

<Garbanzo> Joskus ostanut jonkin vaatteen missä noita lappuja on päällekkäin useita, lähes kaikilla mahdollisilla kielillä ja pituuttakin tuplat tuohon verrattuna.

09.01.2016 14:06

<Arab> Itse osaan käyttää saksia niin että tuo ei enää raavi millään tapaa.

09.01.2016 14:05

<Micky Maus> Mulla on yhessä enjoin paidassa pesulappu jossa lukee "dirty laundry keeps women busy" :D

09.01.2016 14:04

<yybernoobs> Kuvanmukainen sileä lappu ei ole itseä koskaan haitannut, mutta joissain torikauppias-Mehmetiltä osteteuissa paidoissa on ollut hiekkapaperin näköinen ja tuntuinen lappu.

09.01.2016 14:04

<Sieni2220> Ei pidä paikkaansa.

09.01.2016 14:04

<Alieninpaska> Joskus on ollu semmoset bokserit, missä on tuo pesulappu sivulla, ekayrittämällä aina väärinpäin. Kunnon kusipää suunnittelija ollut asialla.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Kissa housuissa

28 702 katselukertaa

Kuuma purkaus housuissa

34 649 katselukertaa

Käsi housuissa

22 687 katselukertaa

Kaktus housuissa

50 182 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.