Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Rauhassa parkkipaikalla

2.7 / 5 (47 ääntä)

Rauhassa parkkipaikalla

Julkaistu: 21.4.2017 11:36

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Rauhassa parkkipaikalla

Hakusanat: lapsia, ovet, auki, hakkaa, kolisee, rikkoo, toisen, omaisuutta, ei, kiinnosta, tyhmä, ihminen, kids, kyltti, tarra, auto, ovi,

2.7 / 5 (47 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-04-21 11:39:49

+21688

<Sepizee>

Kyllä ne kersat kolhii ovia ilman sitä lähelle parkkeeraamistakin

84

Aika: 2017-04-21 18:27:33

+234

<Väärämielinen>

Entäpä jos nää sankarit opettais lapsesa tavoille, sen sijaan että vaatisi muiden huomioman häntä ja hänen mulkkuvapaakasvatus kakaroitaa

65

Aika: 2017-04-21 14:52:04

+4819

<sasmoogeli>

Ihania nää varokaa meidän kouluttamattomia lapsiamme -ihmiset. Mikseivät vain kouluttaisi niitä

49

Aika: 2017-04-23 21:18:28

+1319

<Kollu>

tässähän ei välttämättä meinata sitä, että penska potkasee oven auki ja kolhii naapuriautoo, vaan jos skidi on turvaistuimessa ja se pitää saada sieltä ulos, niin ovi pitää avata suht äärilleen, että turvavöiden avaaminen ja penskan ulos nostaminen onnistuu. varsinkin jos on pitkä vanhempi ja pienehkö auto, niin fyysisten ominaisuuksien takia oviaukko pitää saada mahdollisimman isoks.

11

Aika: 2017-04-22 19:33:22

+318

<ankkanenR>

Bwahaha "kouluta lapsesi". Voin sanoa et joka ikinen kerta kun on autolla oltu liikkeessä (omaa autoa ei ole jos se nyt jotenkin relevanttia on) että "kiittäkää kyydistä, varovasti ulos, katso ympäristö jne.) ja se on se 30sek kun muksut unohtaa (kato pallo!!) ja poistuvat autosta kuin läjä paviaaneja. Yks tyrkkää oven auki ja loput tulee perästä. Jostain kouluikäiseltä voi jo olettaa että järkeä on enemmän päässä.

7

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

23.04.2017 21:18

<Kollu> tässähän ei välttämättä meinata sitä, että penska potkasee oven auki ja kolhii naapuriautoo, vaan jos skidi on turvaistuimessa ja se pitää saada sieltä ulos, niin ovi pitää avata suht äärilleen, että turvavöiden avaaminen ja penskan ulos nostaminen onnistuu. varsinkin jos on pitkä vanhempi ja pienehkö auto, niin fyysisten ominaisuuksien takia oviaukko pitää saada mahdollisimman isoks.

22.04.2017 20:48

<sika> reijo ripuli Olisikin kaikilla yhtä hyvä moraali. Ei tarvitsisi minunkaan pitää parkkipaikkavakuutusta.

22.04.2017 19:33

<ankkanenR> Bwahaha "kouluta lapsesi". Voin sanoa et joka ikinen kerta kun on autolla oltu liikkeessä (omaa autoa ei ole jos se nyt jotenkin relevanttia on) että "kiittäkää kyydistä, varovasti ulos, katso ympäristö jne.) ja se on se 30sek kun muksut unohtaa (kato pallo!!) ja poistuvat autosta kuin läjä paviaaneja. Yks tyrkkää oven auki ja loput tulee perästä. Jostain kouluikäiseltä voi jo olettaa että järkeä on enemmän päässä.

21.04.2017 23:24

<hexagon> Vittu että suutuin yhdelle kakaralle tänään! Ajoin sellasta kapeaa hiekkatietä, missä mahtuu varovasti ajamalla kaks autoa kohtaamaan toisensa, niin siellä sitte tää isin ja äidin pikkuperkele ajoi polkupyörällä suht keskellä tietä mua vastaan ja kun pääsin kohdalle, niin tahallaan alkoi kiilaamaan mua kohti niin, että jouduin väistämään kunnolla penkalle. Katto vielä suoraan silmiin ja nauroi vittumaisesti. Säikähti se kuitenkin, kun pistin töötin pohjaan.

21.04.2017 20:17

<reijo ripuli> sika no sehän nyt on sanomattakin selvää.. sitä varten on vakuutukset. Suomessa lähinnä kyrpii se, että kun jotkut kaupat ovat pyrkineet minimoimaan kyseisen vakuutusrallin laittamalla ne pari hassua perhepaikkaa niin sitten kaikki audistit ja bemaristit kuitenkin linttansa tunkevat niihin ja se on ihan helevetin väärin että lapsiperheille on omat hieman leveämmät paikat...

21.04.2017 19:23

<sika> reijo ripuli Sitten maksetaan korjaukset.

21.04.2017 18:27

<Väärämielinen> Entäpä jos nää sankarit opettais lapsesa tavoille, sen sijaan että vaatisi muiden huomioman häntä ja hänen mulkkuvapaakasvatus kakaroitaa

21.04.2017 17:44

<reijo ripuli> sasmoogeli entä jos niille koulutetuille 3v naperoille sattuukin vahinko ja se ovi lipsahtaa auki? Jos et vielä ole päässyt lisääntymään, niin tajuat varmaan sitten myöhemmässä vaiheessa elämääsi, että nämä kersat ovat hieman vahinkoalttiimpia kuin täysi-ikäiset. Myös kun kerran noita on niin helppo kouluttaa niin samakai se on sitten kouluttaa ne käymään itse siellä kaupassa ostamassa pilttinsä ettei itte tartte lähteä sohvalta...

21.04.2017 17:44

<maggarasoosi> Pari vuotta sitten kun lähdettiin poitsun kanssa pihaan, puin sällin eka ja päästin ulos. Sanoin et isä tulee kohta, potki vaikka palloo odotellessa. Nopeesti heitin ulkovaatteet päälle ja iloisesti paukahdin pihaan. Vittu se mitään palloo pelannu, oli ilmeisesti nähny ku pesen autoo ja ajatteli et kai se kivelläkin puhdistuu. Oli sit päättäny sellasella terävällä kivellä naarmuttaa konepellin sillai siististi pyörivällä liikkeellä. Opinpa ainakin, että kotivakuutus ei korvaa oman lapsen omassa pihassa naarmuttamaa autoo. Ei sillon naurattanut, nyt jo vähän huvittaa..

21.04.2017 15:51

<doobey> Toytota Prius

21.04.2017 14:52

<sasmoogeli> Ihania nää varokaa meidän kouluttamattomia lapsiamme -ihmiset. Mikseivät vain kouluttaisi niitä

21.04.2017 12:01

<lolzalol> Siis mikä idea?

21.04.2017 11:39

<Sepizee> Kyllä ne kersat kolhii ovia ilman sitä lähelle parkkeeraamistakin

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Harmitus parkkipaikalla

14 964 katselukertaa

Kun sait olla dorka ihan rauhassa

22 861 katselukertaa

Elämää parkkipaikalla

13 251 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.