Quantcast

Lähettäjä:

vicla vicla

T-Rex katti

4.7 / 5 (177 ääntä)

T-Rex katti

Julkaistu: 26.8.2014 23:49

2.5K

Lähettäjä: vicla vicla

Otsikko: T-Rex katti

Hakusanat: Kissa, t-Rex, dino, amputaatio, tassu, kaksi, jalka,

4.7 / 5 (177 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-08-26 23:52:34

+1760

<J4SU>

Silti onnellisen näkönen :3

256

Aika: 2014-08-26 23:54:42

+30237

<passelhof>

Pysyypähän tavarat pöydällä

193

Aika: 2014-08-27 00:14:23

+49453

<Strikerz0r>

Takaveto, menee talvella lintassa :3

171

Aika: 2014-08-27 00:44:50

+21462

<ilkka75>

Multa koti tuolle. Vaikka heti.

84

Aika: 2014-08-26 23:55:27

+15615

<Mauke08>

Tuo toinen kuva on yksi suloisempia kuvia mitä olen ikinä nähnyt.

61

Kommentit (69)

Piilota OFF-Topic keskustelu

29.08.2014 13:19

<Sadic> eutanasia tollaselle

28.08.2014 19:36

<Flatronokia> FernandoSolo Ok, saat sen ihmistyypillesi tärkeän ja surkeankin kuuluisan "viimeisen sanan". Senhän sinä selvästikkin haluat. Nauti siitä vaikka viinin, kalsarikännin ja masturbaation kera pimeässä kylmien faktojen nurkassasi.

28.08.2014 19:14

<FernandoSolo> Flatronokia Hyvä hienoa, poimi vaan niitä asioita ja mieteitä jotka sopivat sinun kuvitelmiisi ja siihen mikä juuri sinusta tuntuu hyvältä ja sivuutta kaikki muu. Parempi ehkä niin, sinussa ja noissa "faktoissasi" kun ei tunnu riittävän matskua edes siihen "yhteen ulottuvuuteen". Vedäppä "johtopäätelmiesi hässäkkä" päähän ja leiki vaikka lentäjää.

28.08.2014 18:26

<Flatronokia> FernandoSolo Itse perustan mielipiteeni psykofyysissosiaalisuuden, inhimillisyyden, silmämääräisen arvioinnin, eläinlääkärin sekä kissan omistajan huolenpidon varaan. En vain "kylmien fysiologisten faktojen" varaan, koska en ole niin yksiulotteinen.

28.08.2014 18:25

<FernandoSolo> Flatronokia Olet oikeassa ei johda. Ei johda kun vastapuolella on "idiootti" joka tykkää heittää solvauksia heti alusta pitäen ja sitten väliin mukakin hyviä siteerauksia. Joka vaatii faktoja, mutta tarjoaa vastapainoksi kuvia, tarinoita ja omiajohtopäätelmiä. Ihminen joka selvästi on valmistunut EKK:n akatemiasta, kun perus biologiaan perustuva fysiologiakin on liikaa ymmärrettäväksi. Jatka vain kuitenkin, heittele johtopäätelmilläsi tehtyjä syytöksiä, samalla kun et tuo pöytään yhtään mitään, ja idiooteille tuttutuun tapaan käsket olla hiljaa kun et itse ymmärrä.

28.08.2014 18:11

<Flatronokia> FernandoSolo Jos tuo oli argumentti niin siinä ei ollut kyllä mitään päätä tai häntää (eikä etujalkojakaan). Kannattaisko oikeasti lopettaa tuo itsesi toistaminen? Kuten huomaat, se ei johda yhtään mihinkään.

28.08.2014 18:10

<FernandoSolo> Jos nyt tehdään pelkän tulevaisuuden varaan pohjautuvan fysiologian lisäksi johtopäätelmä kissoille ominaisesta käyttäytymisestä ja kuinka paljon ne eturaajojaan käyttävät ja tarvitsevat olisi nämä yhdessä ollut itselleni riittävästi ja olisin itse moisessa tilanteessa tehnyt toisin kuin kissan omistajat tekivät. Ei tästä tarvitse olla samaa mieltä ja moinen voi tehdä minusta helvetin huonon ihmisen, mutta pysyn faktojen ja sanojeni takana.

28.08.2014 18:04

<FernandoSolo> Nähdään mihinkä ihminen pääsee niillä pelkillä johtopäätelmillä. Minä pidän eläimistä, niin kissoista kuin koirista ja en kiellä etteikö kyseinen kissa ole pörröinen ihana karvapallero. Kuitenkin, kuten sanoin että pidän itseäni korkeammalla alustalla koska kykenen tekemään päätöksiä ilman tunnekuohua niin tässkin. En vaadi kissaa lopetetavaksi, sen päätöksen tekevät omistajat itse, mutta se ei tarkoita että hyväksyn sen. Minulle pahimman puoleist myrkkyä on juuri se, että ihmiset tekee mikä näistä tuntuu hyvältä, lyhytnäköisesti ajattelematta suuremmin, vain koska nyt näyttää siltä.

28.08.2014 17:59

<Flatronokia> FernandoSolo Hieno homma. Fysiologia taitaa olla päivän sana? Tietenkin jossain vaiheessa VOI tulla ongelmia tukirangan ja nivelten kanssa mutta kun sinäkään et sitä varmuudella tiedä millaisia ongelmia kissalle tulee, joten ole hiljaa. Haluat vain ottaa elämän pois olennolta joka ainakin pintapuolisesti näkyy nauttivan elämästään.

28.08.2014 17:56

<FernandoSolo> Voit siteerata minua miten haluat menneistä keskusteluista, mutta edelleen minä perustan väitteeni konkreettiseen fysiologisiin faktoihin, sinä siihen mikä ilahduttaa sinua. Vaadit faktaa ja tarjoat vastapainoksi fiktiota. "Niin kauan kun et ole kissa..." Eikös ihminen ja kissa ollut nyt sinusta suoraan verrannollisia fysiologisessa mielessä jne.? Tässä nyt tulee vähän ristiriitaista argumenttia...

28.08.2014 17:50

<FernandoSolo> Fysiologisesti kissa kävelee neljällä jalalla, jos kissalta puuttuu eturaajat ja tämä joutuu joko kävelemään takajaloilleen, tai tasapainottelemaan etukenossa eikä muutenkan pysty luonnollisesti liikkumaan, rasitus kohdistuu selkärankaan, lantioon ja takajalkoihin. Nuorella kissalla tämä ei ehkä haittaa, mutta se ei ole pentu pitkään aikuisella jolle painoa karttuu normaalin verran rasitus siirtyy herkästi paineeksi sisäeimille. Tämä on perusbiologiasta johdettua fysiologista faktaa. Toisin kuin kuvien ja tarnoiden pohjalta tehdyt "johtopäätelmät".

28.08.2014 17:45

<Flatronokia> FernandoSolo Niin.. No tuommoisia asioita ei kylläkään voi perustaa pelkkään fysiologiaan koska eläimet ja ihmiset ovat psykofyysissosiaalisia kokonaisuuksia.

28.08.2014 17:45

<FernandoSolo> Hieno veto muuten siteerata toisen omia sanoja, pisteet siitä. Kuitenkin nimenomaisesti olen pohjannut väiteeni nimenomaisesti fysiologisiin perusteisiin. näin irrallinen esimerkki: ihmselläkin voi aiheuttaa fysiologisia ongelmia niveliin ja selkärankaan se, että toinen jalka on, niin ettei silmin erota, lyhyempi kuin toinen, tätä korjataan kengän kannoilla ja pohjallisilla.

28.08.2014 17:40

<FernandoSolo> Totta on myös se, että jonkinasteista alentumista on pakko tapahtua jos lähtee argumentoimaan tästäkin, mutta ihmiset tarvitsevat harrastuksia. Kuitenkaan jos ensimmäisessä viestissäsi heität suoran vertauksen ihmisen&eläimen väliin ja mitä sitten tulisi tehdä yhtälailla, puhumatta edes suorasta osoituksesta minulle henkilönä, tämä riittää minulle henkilökohtaisesti vetämään johtopäätöksen idiootista. Eikä myöhemmin tilannetta parantanut, lukemattomat faktuaalisina pitämäsi vedot kuviin, tarinoihin... puhumatta nyt tuosta runkkari vedosta. Kuten sanoin aiemmin "niitä mitä kylvät".

28.08.2014 17:26

<FernandoSolo> Flatronokia Olenko sanonut tietäväni kaiken kyseisen kissan elämästä? En. Sen sijaan olen perustanut koko argumentointini faktapohjaiseen fysiologiaan, en kuviin tai siihen miltä ulospäin näyttää, tai omiin johtopäätöksiin. Toisin kuin eräät. Mihinkä hävitit kommentin koulutustaustani puutteellisuudesta? Oikeasti oli ensimmäinen loukkaus jossa oli seikkäperäistä särmää! Toisin kuin esim: "FernandoSolo Pidän kyllä oi sir Fernando kaikkitietäväinen Solorunkkari." Runkkari eittämättä, mutta, mutta totuus ei sen hyväksyvälle satu.

28.08.2014 17:03

<Flatronokia> FernandoSolo Niin kauan kun et ole kissa, et voi sanoa tietäväsi miltä kissasta tuntuu. Voi kuitenkin seurata kissan toimintaa ja tehdä siitä päätelmiä onnellisuudesta ja terveydentilasta, myöskin lääkärit osaavat hyvin selvittää jos eläimellä on jokin vikana vaikka eläin ei puhua osaisikaan. Alkuperäinen kommentointisi ärsytti minua, koska sain sinusta kuvan, että olet ihminen joka jalattoman leikkivän kissan nähdessään haluaa vain tappaa sen. Mielestäsi kissa vain kärsii eikä ansaitse elää koska ei voi olla niinkuin kissat yleensä.

28.08.2014 16:53

<Flatronokia> FernandoSolo Muutenkin tuo saivartelusi ja valitettava alentuminen "tasolleni" idiootiksi haukkumalla (ei sitä voi kaunistella), saavat vain hymyn leukaparrattomille kasvoilleni. Siihen vielä lisäksi kirjoitusvirheesi sekä ylipätevä argumentointisi ilman kunnollisia faktoja eivät valitettavasti anna sinustakaan mitenkään perus perunaa fiksumpaa kuvaa. Kuten olet itse joskus sanonut: "Se että jotain ei jostain tiedetä ei ole todiste siitä että sitä jotain on, faktaksi se tulee vasta kun se voidaan osoittaa ja vahvistaa, muutoin se on arvailua ja arvailun esittäminen totuutena on humpuukia."

28.08.2014 16:34

<Flatronokia> FernandoSolo Väitätkö siis itse tietäväsi kaiken mikä liittyy raajarikon kissan elämään?

28.08.2014 16:12

<FernandoSolo> Flatronokia EGC. suuremmin ajattelematta vaan pitäytyen siinä kuvitelmassa mikä sinusta itsestä tuntuu mukavalta. EGC. Mikä ihmisestä tuntuu hyvältä, ei järjesllisen fysiologian, tai mikä olisi parasta eläimelle, jos osaisi katsoa tätä hetkeä pidemmälle. Kuitenkin sinulla on oikeus mielipiteeseen ja kunnioitain sitä, kuitenkaan paskaa mielipidettä itseään minulla ei ole velvollisuutta kunnioittaa ja varsinkin kun tulet sen oman hyvän, tuntojen ja "johtopäätösten" pohjalta vääntämään tikusta asiaa. Päivät pitkät aikaa haukkua pystyyn käytöksellä todistettua idiotismiä joten jatka vain.

28.08.2014 16:02

<FernandoSolo> Flatronokia Vielä jaksat jauhaa samoja "kun se nyt näyttää onnelliselta" ja heitelle surkeita yrityksiä ulkonäöstä tms. vedettyjä loukkauksia. Kaltaiseltasi idiootilta, mikä ei ole loukkaus vaan toteamus käytöksestäsi, ei voi missään vaiheessa odottaa täysijärkisiä vastauksia yhtään mihinkään, se on nähty. Olet täysin kykenemätön ymmärtämään realiteettejä tai edes perusfysilogiaa joten sivuutat ne olan kohautuksella jatkaen samalla linjalla "kun se juuri nyt sinusta näyttää onnelliselta, muutmassa kuvassa ja kivassa tarninassa" ja vetelet vaan niitä "omia johtopäätöksiä".

28.08.2014 12:04

<Flatronokia> FernandoSolo Jos kerran "tiedät", että kissa ei voi elää onnellista sisäkissan elämää pelkillä takajaloilla ja näinollen pitäisi tulla tapetuksi vaikka suurimmaksi osaksi kissa on todistetusti ollut onnellinen pienen elämänsä ajan (ainakin näyttänyt siltä). Kissatkin voivat masentua ja näyttävät sen esim: nukkumalla koko ajan ja olemalla apaattisia (leikkiminen ja ruokakaan ei kiinnosta). Itse en tiedä varmuudella että kissalla on kaikki hyvin mutta koska kissa näyttää siltä, niin teen johtopäätöksen että en sitä tappaisi koska se syö, leikkii ja hyppii ympäri kämppää ihan normaalisti.

28.08.2014 11:39

<Flatronokia> FernandoSolo Voi kiitos kiitos :) Otahan sinäki rennosti sen pätemisen kanssa niin saatat saada joskus vieläpä ihan täysijärkisiäkin vastauksia noihin ihaniin leukapartakommentteihisi.

28.08.2014 10:09

<FernandoSolo> Flatronokia Kyllä sinä sen täysimittaisen typeryytesi onnistuit tuomaan ihan ensimmäisellä heitollasi. Jos käyttäydyt kuin idiootti sinua herkästi tullaan käsittelemään idioottina... ja koska tilanne ei muuttunut edes kolmannessa sepostuksessasi niin niitä sitä mitä olet kylvänyt. Autuasta ja älyvapaata elämän jatkoa sinulle.

27.08.2014 23:05

<Flatronokia> FernandoSolo Ohhoh, en edes huomannut että olit kirjoittanut romaanin kommentteihin. Valitettavasti olen mielestäsi niin tyhmä, etten kyllä viitsi tai varmaankaan edes osaa lukea paskaa tekstiäsi, joten luen vain suurpiirteisesti.. Joo, kyllä, kuten arvasin. Valitettavan kaikkitietävää myöhäislukiofilofisointia näkyi olevan. Hyvää illanjatkoa.

27.08.2014 22:49

<baarikärpänen> FernandoSolo Kannattaa mennä nuggumaan.

27.08.2014 22:49

<Flatronokia> FernandoSolo Pidän kyllä oi sir Fernando kaikkitietäväinen Solorunkkari.

27.08.2014 22:22

<FernandoSolo> Flatronokia Pidä sinä vain kiinni siitä omasta hyvästä mielestä, äläkä suotta uhraa sitä selvästi vajaata kapasiteettiasia toisten hyvinvoinnista huolehtimiseen, tai realistisuuteen pohjautuvaan ajatteluun... kumpikaan kun ei näytä luonnistuvan ja petraaminen siinä tuskin auttaa.

27.08.2014 22:20

<FernandoSolo> Flatronokia Ok, nätti tarina, pari iloista kuvaa ja se että sinulla on hyvämieli. Viis ikävistä asioista jotka sen pahan mielen voisi nimenomaisesti luoda SINULLE, koska kaikki iloista ja mukavaa, eikä ikävää realismia ole tai tarvitse noteerata. Heitetään uudelleen sekaan vielä pari tilitystä siitä iloisuudesta, eikä ihmisiäkään lähdetä tappamaan ja muuta "itkun" sekaista vuodatusta. Elin itse pitkän aikaa paljon pahemman kivun kanssa mitä sinunkaltaisesi bleeding heart typerys voisi ikinä "melkein" tuottaa.

27.08.2014 22:07

<FernandoSolo> Flatronokia Kaikki tietävä en ole, mutta sen verran itseäni korkeammalle alustalle asetan, että kykenen ajattelemaan ilman että sotken tunnekuohua puhtaaseen logiikkaan. Ensinnäkään kyse ei ole ollut eläinten sielunmaisemasta tai psykologiasta, van kylmistä fysiologisista faktoista, siis siitä mitenkä se ruumis toimii ja mitenkä sen on tarkoitus toimia. Sinulle riittää nätti tarina ja pari kuvaa ja sitten sekoitat vielä ne fysiologiset ongelmat johonkin pahaan mieleen ja "joihinkin" terveysongelmiin.

27.08.2014 21:52

<FernandoSolo> Asioiden ottaminen huomioon vasta sitten kun on ihan pakko on nimenomaan sitä lyhytnäköisyyttä ja silmien ummistamista siltä mikä on edessä ennemmin kuin myöhemmin, siihen päälle vielä ihmisille normaali ylimielisyys "kyllä se sitten teidetään kun se aika on". Edelleen loppuunsa se vaan on tärkeää, että ihmisestä itsestä tuntuu ratkaisu hyvältä, ei se mikä eläimelle itselleen olisi parasta, niin pitkällä kuin lyhyellä tähtäimellä ja mistään "hätäilystä" siinä ei ole kyse.

27.08.2014 21:46

<FernandoSolo> ssvk Mitä taas tulee vertaukseen vastaavasti vammautuneen ihmisen ja kyseisen kissan välillä on edelleen vain typerä, pelkästään fysilogiselta kannalta. Ihmiset ovat myös huomattavasti sopeutuvaisempia ja meille on tarjolla paljon laajempi skaala avusteita joiden avulla ihminen pystyy elämään sitä elämisen arvoista elämää, toisin kuin kissa joka ei omasta tilastaan pysty edes suoraan kommunikoimaan. Edelleenkin EI, siis ei ette pysty asettamaan eläintä ja ihmistä samalla lähtöviivalle tässä asiassa vaikka mitenkä kivalta se nyt tuntuisi.

27.08.2014 21:38

<FernandoSolo> ssvk "Kunhan ymmärtää missä kohtaa..." niin kunhan ymmärtää, eläinten kanssa onkin kovin helppo pitää kehityskeskusteluja näiden terveyden tilasta, kivuista, säryistä ja muista mitä nämä saattavat kokea. Tietysti auttaa, että jonkin sortin superempaatti joka puhuu eläinten kieliä jottei ihan aravailuksi mene. Edelleenkin kyse on ensisijaisesti siitä, mikä ihmisestä tuntuu hyvältä, ei se mikä olisi eläimelle parhaaksi. Valitettavasti kyseinen eläin ei tule elämään kissoille luonnollista elämää ja se milloin fysiloginen rasitus muuttuu eläimelle kivuksi on vain arvailua.

27.08.2014 21:21

<Flatronokia> FernandoSolo Pointtisi tuli selväksi, olet selvästikkin kaikkitietäväinen pätijä ja tiedät myös kaiken eläinten sielunmaailmasta ja psykologiasta. Itse olen seurannut tuon kissan tarinaa ensimmäisestä päivästä lähtien ja suurimmaksi osaksi olen nähnyt sen vain iloisena vammaisena kissana jota en voisi lopettaa vain siksi koska sille saattaa tulla paha mieli tai terveysongelmia. Kaikille tulee terveysongelmia, myös ihmisille eikä sillä perusteella lähdetä tappamaan ketään joka näyttää nauttivan elämästään edes vähän. Jos kirjoitteluni kerran satuttaa sinua niin mene lopetettavaksi ettet kärsi.

27.08.2014 20:31

<ssvk> Flatronokian vertaus oli kyllä mielestäni parempi kuin suostut myöntämään. Ei ihmisenkään elämä kovin ruusullatanssia ole ilman käsiä/edes yhdellä kädellä, ihminen kun tekee aika pitkälti kaiken käsillään. Taitaa olla aika sama tuolla kissalla: elämä on paljon hankalampaa, mutta ei se tarkoita etteikö se olisi elämisen arvoista. Ja jos nuo fysiologiaongelmat tulee tulevaisuudessa niin ei ole lyhytnäköisyyttä tehdä asialle jotain vasta silloin, jos aiemmin ei olisi muuta voinut tehdä. Ennemmin on hätäilyä lopettaa kissa koska "joskus se tulee vielä kärsimään."

27.08.2014 20:26

<ssvk> Jos kissalta on puolet raajoista mennyt niin ehkä sen perheen mielessä on saattanut käydä ettei se täyttä elinikää tuu saavuttamaan ja ehkä tätäki lähtökohtaa on mietitty. Mutta ehkäpä se, ettei kissa vielä asiasta kärsi, saa tuntumaan huonolta ratkaisulta lopettaa eläin koska "ei se tule koko loppuelämäänsä yhtä hyvässä kunnossa olemaan." Kunhan ymmärtää että missä kohtaa pitää todeta että nyt tuon elämisestä ei tule enää mitään ja jatko pelkkää kärsimystä.

27.08.2014 19:57

<FernandoSolo> Flatronokia Tilannehan muuttui täysin nyt tuon raajojenvaihdon myötä. Kun ihminen edelleen kulkee neljällä jalalla ja fysiologiamme liikkumisen kannalta on täysin identinen kissoihin nähden. Nyyhky filosofiaan perustuva typeryytesi on melkein kivuliasta luettavaa.

27.08.2014 18:38

<Flatronokia> FernandoSolo No ilman jalkoja sitten.

27.08.2014 16:26

<kepappipeppu> Voi tui tui. :' 3

27.08.2014 14:42

<FernandoSolo> Flatronokia Ensimmäinen asia joka kannattaa tässäkin tilanteessa tehdä on vertaus ihmiseen ja kuinka ihminenkin pitäisi lopettaa jos tämä on vammautunut. Meidän fysiologiamme ja sitä kautta liikkumisemme nyt kun on ihan samanlaista kuin kissoilla ja siksi samat reaaliteetit pätevät saumatta, jos meillä ei olisi käsiä niin se aukottomasti vaikuttaisi siihen ettemme voisi luonnollisesti liikkua neljällä raajalla koska niinhän me liikumme. Toinen typerys onnistui osoittamaan lyhytnäköisyyden ja omanhyvän, onnistut sinä osoittamaan "bleeding heart" mentaliteetin typeryyden.

27.08.2014 14:31

<FernandoSolo> ssvk Mutta ei, tärkeämpää on se miltä näyttää nyt ja se, että itsellä on hyvä mieli. Ei ajatella huomista saati pidemmälle, ettei vaan kiva ja onnellinen maailmankuva pilaannu ilkeillä realiteeteillä.

27.08.2014 14:30

<FernandoSolo> ssvk Et klassisemmin onnistu lyhytnäköisyyttä ja juuri "mikä itsestä tuntuu juuri nyt hyvältä" pysty osoittamaan. Että se juuri nyt, noissa kuvissa, pentukissa jota leikitetään näyttää onnelliselta kertoo kaiken nyt ja iäisesti sen onnilisuudesta ja elämnä vaivattomuudesta. Vaan se ei ole "sopeutuvainen" nuori ikuisesti saati edes pitkään. Kissaa tai koiraa ei ole fysiologisesti tarkoitettu kävelemään kahdella jalalla ja se rasitus tulee näkymään ennemmin kuin myöhemmin, takajaloissa, selkärangassa ja sisäelimissä. Puhumatta mitenkä tärkeät kissalle juuri etukäpälät on elämän kannalta.

27.08.2014 13:51

<Cherrypop> oikun ihana

27.08.2014 13:21

<Garbanzo> Vaikka hieman säälittää, niin T-Rex huvittaa ja on aivan loistava nimi hänelle.

27.08.2014 12:05

<Flatronokia> FernandoSolo Ja koska ihmisetkin on eläimiä niin tietääpä mitä tehdä jos tulet vastaan ilman käsiä.

27.08.2014 10:58

<ssvk> Kerropa Fernando mikä sut vakuuttaa siitä että ton elämä on tästä eteenpäin pelkkää kärsimystä ja se kannattais lopettaa? Kovin elämäniloselta tuo mun silmiin näyttää.

27.08.2014 10:25

<FernandoSolo> Pääasiahan tässä on, että omistaja itse voi egoilla "pelastinpa hengen, annoin kodin, en luopunut..." ja niin edelleen. Ihmiset eivät osaa koskaan ajatella yhtään pidemmälle vaan vain ja ainoastaan mikä siellä omassa perseessä tuntuu hyvältä juuri nyt ja valitettavasti sen näkee myös täällä. Yhtään eläintä ei moiseen tilanteeseen tulisi jättää sanoipa "bleeding heart" idiootit mitä tahansa.

27.08.2014 09:37

<Jacops> Ei voi olla onnellinen. Eutanasian paikka. Terveisin PETA

27.08.2014 08:38

<plmppara> Muna tuonne

-14
27.08.2014 08:17

<Keizaal> Joutuu varmaan pikkusen hännällä kompensoimaan että pysyy tasapainossa

27.08.2014 07:14

<SaKoz> Tota kun rapsuttaa masusta ni sillä on 2 jalkaa vähemmän millä se voi yhtäkkiä alkaa raapimaan sinua ilman syytä.

27.08.2014 06:24

<Ketsu69> Nyt ylittää taas mun söpöys rajan. Vähemmästäkin alkaa aikuinen mies jokeltaan.

27.08.2014 05:39

<hoest> Näin tosta videon ja sattui oikein sydämeen, kun kissa yritti tarttua johonkin palloon kiinni, muttei pystynyt koska ei ole eturaajoja. Vaistot kuitenkin tuollaisella eläimellä säilyy, en ainakaan ole itse vakuuttunut, että tuo nauttisi olemisestaan.

27.08.2014 02:33

<Tikrutin> Toivottavasti se on yhtä onnellinen miltä se näyttää

27.08.2014 02:10

<arikek> Ok mä meen

27.08.2014 01:49

<NakkiKone123> arikek mee nukkuun...

27.08.2014 00:45

<tripet> Kolmas kuva kyllä semmonen cutieoverload että :p

27.08.2014 00:44

<ilkka75> Multa koti tuolle. Vaikka heti.

27.08.2014 00:41

<|Santra> AAAW! I have a big head and little arms... I'm just not sure how well this plan was thought trough..... Master? https://www.youtube.com/watch?v=93B072j-E3I

27.08.2014 00:25

<MMestari> Tätäkö ne tarkottaa, ku puhutaan niistä kaksjalkasista kissoista?

27.08.2014 00:24

<Yarr1> Jos mä joskus rupeen bond-pahikseks hankin tollasen. Miettikääs Bondin ilmettä, kun käännyn tuolissa ympäri ja silittelen kissaa joka imitoi t-rexiä.

27.08.2014 00:20

<ensteinfrank> Puukkobileiden freebie biisi linkin takaa, paukkuu ainakin meikän korviin sulosoinnuin :3. http://knifeparty.com/

27.08.2014 00:14

<Strikerz0r> Takaveto, menee talvella lintassa :3

171
27.08.2014 00:06

<tonbbaa> Onnelinen pikku kisu :3

27.08.2014 00:05

<Flatronokia> vyily Joutui pentuna ruohotrimmerin uhriksi, lähti etujalat ja toisesta takajalasta puolet varpaista.

27.08.2014 00:00

<vyily> Toivottavasti on syntynyt tuollaisena, ei vituta niin paljoa :)

26.08.2014 23:55

<Mauke08> Tuo toinen kuva on yksi suloisempia kuvia mitä olen ikinä nähnyt.

26.08.2014 23:54

<passelhof> Pysyypähän tavarat pöydällä

193
26.08.2014 23:52

<arpel> Mutta yli 1000 kertaa pienempi.

26.08.2014 23:52

<J4SU> Silti onnellisen näkönen :3

256

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Katti

13 251 katselukertaa

Kattia koijataan

13 465 katselukertaa

Kun katti makoilee autosi katolla

23 470 katselukertaa

Katti prkl!

16 275 katselukertaa

T-Rex Voltti

17 664 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.