Quantcast

Lähettäjä:

Turmiotar Turmiotar

Tapaaminen peruuntuu

4.8 / 5 (165 ääntä)

Tapaaminen peruuntuu

Julkaistu: 2.5.2015 12:14

2.5K

Lähettäjä: Turmiotar Turmiotar

Otsikko: Tapaaminen peruuntuu

Hakusanat: anti, sosiaalinen, peruuntuu, suunnitelma, tapaaminen, ,

4.8 / 5 (165 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-05-02 14:03:18

+9606

<kehrääjätär>

viime kesänä kuumana kesäpäivänä mut blokattiin kahen tätin väliin kahvipöydässä. Sitten piti hörppiä perse hiessä, juhlamekon hiertäessä, krapulan tuli perseessä, sitä ensin mahassa, sitten peräsuolessa polttavaa, espressoa ja kuunnella 45 minuuttia pitkää saarnaa siitä, kuinka pitää alkaa harrastamaan urheilua, oothan aivan liian luiseva, kouluun hakemista kannattaa tarkkaan harkita, kun onhan sulla jo ikääkin. Lapsenteko-ikähän alkaa olla sulla jo kohta ohi, siihenki on liian myöhästä. Sen jälkeen itkeen vessaan tätien kommenteista ja espresson vaikutuksesta.

91

Aika: 2015-05-02 13:43:30

+838

<Black Bodybuilder>

Kaikki sukujuhlat. Katson kelloa viiden minuutin välein. Perskules kun Eini-Maijan tokaluokka tai Erskan (siskon miehen vävyanoppi) auringonotto ja aidankorjaus ei kiinnosta hevonpersusta. Enkä ole edes ihan teini enää, ikää 30 v, ja silti en ole päässyt ikinä "sukulaismoodiin".

67

Aika: 2015-05-02 13:56:58

+9606

<kehrääjätär>

Black Bodybuilder Täällä kans sama homma. Ja ne ikuiset, tätien utelut parisuhde-, työ-, vapaa-aika-, harrastustenttaukset. Joka vuosi pitää takelella ja yrittää parhaansa keksiä ympäripyöreitä vastauksia, vaikka totuus on se että makaa työttömänä kotona päivät, juo kaikki rahat, elää epäterveellisesti ja parisudetilannetta ei ole. Sen lisäksi pelottaa että tarkka nenäiset tädit haistaa vanhan viinan höyryn ja huomaa hikikarpalot otsalla, ku pakkohan se oli edellisiltana vetää kännit että unohtuu se seuraava tuomionpäivä.

52

Aika: 2015-05-02 14:20:51

+9972

<Temple93>

Mulla oli yks sellainen kaveri, jonka kanssa sovittiin jokin meno, mutta hän perui sen joka ikinen kerta aina viime hetkellä. Ei tullut helpottunut olo vaan vitutti jokaisella kerralla. Sama kaava toistui helvetin pitkään, kunnes en soitellut enää perään. En ole kuullut hänestä nyt pariin vuoteen mitään, eikä oikeastaan kiinnosta enää kuullakkaan.

48

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

04.05.2015 13:53

<Temple93> Sfinksi No joo oikeassa olet. 12 vuoden tuntemisen jälkeen (joista viimeiset kaksi tuota vituttavaa käytöstä) on yllättävän vaikeaa unohtaa. Lisäksi kuva muistutti taas asiasta.

04.05.2015 12:27

<Sfinksi> Temple93 Silti sä kerrot siitä täällä. Ei oo kaveri poistunu sun harteilta vieläkään. Ehkä nyt sitten.

04.05.2015 08:45

<Aamaxu> kehrääjätär Olisit huitassu saatana

03.05.2015 11:12

<opmdevil> Miksi suunnittelit jos ei kiinnosta? Aika omituinen asenne.

03.05.2015 01:32

<kehrääjätär> Joo ja parasta tässä on se että se saarnan pitäny täti on ite lapseton vanhapiika, enkä oo ikinä kuullu että sillä ois yhtään miestä ollu. Hyvässä duunissa toki ollu, vaa nykyää eläkkeellä ja elämä koostuu golfaamisesta ja hawajilla käymisestä. Hyviä neuvojahan se toisaalta anto, ku oon liian vanha tekemään lapsia ja menemään kouluun (ja omasta mielestä luisevana pulkan naruna on mukavaa) nii voinki jatkaa tätä työttömän alkoholistin elämää rauhassa!

02.05.2015 22:46

<jullijuu> Turhantärkeä yhdistyksen/seuran/tms kokous jossa odotettavissa harppujen jorinaa ja ahterin nukahdus sillä välin kun kaverit grillaa läheisessä puistossa/rannalla täydellisenä kesälauantaina. Sillon kyllä joutunu vetämään uhrialttarit esille kun kilahtanu se peruutusviesti. :D

02.05.2015 22:09

<H0bla> kehrääjätär "Lapsenteko-ikähän alkaa olla sulla jo kohta ohi.." Tähän kannattaa heittää taas ne perus Nuuskamuikkuset, eli "jaa". Itsellä ikää 25v ja olen vielä niin manchild, etten harkitse lasta vielä vuosiin. En koe sitä miksikään meriitiksi ns. "onnistuneessa elämässä", enkä kyllä koe pystyväni huolehtimaan vielä muista kuin korkeintaan itsestäni sekä mahdollisesta lemmikistä. Noita valintoja kerkee miettimään myöhemminki, jos nyt eläis eka omaa elämää päivä kerrallaan.

02.05.2015 19:42

<Matsugravas> kehrääjätär, olis kyllä raavas mieskin murtunu samassa vaiheessa - ei pelkästään noiden paskapuheiden takia vaan ajatuksesta että joutuu istuun tollasessa seurassa, vielä tollasessa kunnossa.

02.05.2015 16:37

<StormyIX> Se onni ja autuus kun joku "virkistäytymistapahtuma" perutaan.

02.05.2015 16:31

<Future Bread Machine> Onneks mulla ei ole sosiaalista elämää

02.05.2015 15:45

<Fysiikka10> Ekaks pitäis saada niitä kutsuja soisiaalisiin kanssakäymisiin :(

02.05.2015 14:20

<Temple93> Mulla oli yks sellainen kaveri, jonka kanssa sovittiin jokin meno, mutta hän perui sen joka ikinen kerta aina viime hetkellä. Ei tullut helpottunut olo vaan vitutti jokaisella kerralla. Sama kaava toistui helvetin pitkään, kunnes en soitellut enää perään. En ole kuullut hänestä nyt pariin vuoteen mitään, eikä oikeastaan kiinnosta enää kuullakkaan.

02.05.2015 14:18

<KingAstronaut> Omalla kaveriporukalla sama rekatio, kun "syön eka" tai "käyn eka nopee suihkus" tai jopa "käyn vessassa ja tuun sitten", niin tietää, että on ainakin tunti aikaa valmistautua

02.05.2015 14:12

<Kalle Puh> Paremmalta tuntuu lomallelähtöpäivä intissä, kun skapparit ei ehdi pitää tarkastuksia. Päivän palvelus aamupala ja lounas.

02.05.2015 14:03

<kehrääjätär> viime kesänä kuumana kesäpäivänä mut blokattiin kahen tätin väliin kahvipöydässä. Sitten piti hörppiä perse hiessä, juhlamekon hiertäessä, krapulan tuli perseessä, sitä ensin mahassa, sitten peräsuolessa polttavaa, espressoa ja kuunnella 45 minuuttia pitkää saarnaa siitä, kuinka pitää alkaa harrastamaan urheilua, oothan aivan liian luiseva, kouluun hakemista kannattaa tarkkaan harkita, kun onhan sulla jo ikääkin. Lapsenteko-ikähän alkaa olla sulla jo kohta ohi, siihenki on liian myöhästä. Sen jälkeen itkeen vessaan tätien kommenteista ja espresson vaikutuksesta.

02.05.2015 13:56

<kehrääjätär> Black Bodybuilder Täällä kans sama homma. Ja ne ikuiset, tätien utelut parisuhde-, työ-, vapaa-aika-, harrastustenttaukset. Joka vuosi pitää takelella ja yrittää parhaansa keksiä ympäripyöreitä vastauksia, vaikka totuus on se että makaa työttömänä kotona päivät, juo kaikki rahat, elää epäterveellisesti ja parisudetilannetta ei ole. Sen lisäksi pelottaa että tarkka nenäiset tädit haistaa vanhan viinan höyryn ja huomaa hikikarpalot otsalla, ku pakkohan se oli edellisiltana vetää kännit että unohtuu se seuraava tuomionpäivä.

02.05.2015 13:43

<Black Bodybuilder> Kaikki sukujuhlat. Katson kelloa viiden minuutin välein. Perskules kun Eini-Maijan tokaluokka tai Erskan (siskon miehen vävyanoppi) auringonotto ja aidankorjaus ei kiinnosta hevonpersusta. Enkä ole edes ihan teini enää, ikää 30 v, ja silti en ole päässyt ikinä "sukulaismoodiin".

02.05.2015 12:59

<Jonetzku> Sukujuhlat osaa välillä kyllä ahistavia kun lähes kaikki puheenaiheet on työstä, koulusta tai sukulaisyrittäjien taloudellista valittamista

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Pöllöjen ensitapaaminen

16 959 katselukertaa

Peurojen tapaaminen Japanissa

16 516 katselukertaa

Iloinen fanitapaaminen

26 211 katselukertaa

Opettajatapaaminen

38 439 katselukertaa

Pentujen ensitapaaminen

24 757 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.