Quantcast

Lähettäjä:

donTomppa donTomppa

Toddler vs. CEO

Taaperon ja toimarin yhteneväisyydet ja pieni ero.

2.4 / 5 (53 ääntä)

Toddler vs. CEO - Taaperon ja toimarin yhteneväisyydet ja pieni ero.

Julkaistu: 2.5.2016 23:10

2.5K

Lähettäjä: donTomppa donTomppa

Otsikko: Toddler vs. CEO

Kuvaus: Taaperon ja toimarin yhteneväisyydet ja pieni ero.

Hakusanat: toddler, ceo, taaperi, toimari, tj, toimitusjohtaja, ,

2.4 / 5 (53 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-05-02 23:57:42

+19987

<Kahvi Addikti>

Taas tätä köyhien propagandaa. Onneks Suomessa voi aina perustaa yrityksen ja olla toimitusjohtaja ihan itse! Voi myös käyttäytyä samanlailla, jos haluaa. No miksi sitten kaikki ei ole toimitusjohtajia? Varmaan sen takia, koska on helkutin iso riski perustaa yritys ja saada se toimimaan. Sitten kun saat sen toimimaan, niin elämäm koulun työntekijät vittuilee joka päivä. Jos käyt kysymässä, että haluaako joku ottaa vastuuta asioista ja saa siitä lisäpalkkaa, niin yllättäen ketään ei kiinnosta ottaa vastuuta, mutta lisäpalkka kiinnostais! Perkele.

139

Aika: 2016-05-02 23:15:23

+2558

<Lacosta>

Molemmat odottaa, että sä siivoat niiden sotkut palkatta.

77

Aika: 2016-05-03 15:14:02

+2943

<sam_>

Kahvi Addikti Arvostan kyllä suuresti niitä yrittäjiä, jotka ovat pohjalta aloittaneet ja menestyneet. Nykyään se vain menee usein niin, että varsinkin isojen firmojen toimarit ovat yleensä kultalusikka perseessä syntyneet ja perhetaustalla tai poliittisilla suhteilla saavat nämä toimet tietämättä tuon taivaallistakaan mitä duunari siinä firmassa tekee.

14

Aika: 2016-05-03 02:14:58

+143897

<Valkoinenkuolema>

Kahvi Addikti Hevonpaskaa ... ongelma tuntuu olevan kyllä se että tullaan sanomaan että "Ottakaas lisävastuuta" .. mutta palkka pysyy samana.

13

Kommentit (16)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.05.2016 00:57

<ipe-84> karju tilitys tulee ihan siitä, kun olen omassa toimessani joutunut olemaan tekemisissä useamman eri tj:n ja yrittäjän kanssa. Kiteytyy siinä molemmista arkkityypeistä aika selkee käsitys, kun yhdeltä saa heti selkeitä vastauksia, ja päätökset pitää, ja toinen ei tiedä hevonvittua yhtään mistään, ja delegoi asian jollekulle toiselle, jonka kanssa sovittu sitten perutaan hetken mielijohteesta, kun pitää esittää päättäjää.

03.05.2016 22:21

<ozzyl> Sehän menee sitten mukavasti kun toimitusjohtajalla ei oo hajua mitä duunari tekee, eipä silloin duunarikaan tiedä mitä kaikkea toimitusjohtajan toimenkuvaan kuuluu. Parissa toimistossa työskennelleenä on jäänyt sellainen kuva että tj:t tekee niin paljon kaikkea kiireellistä ja vaativaa ettei todellakaan tullut sellanen olo että itse haluaisin olla niissä kengissä.

03.05.2016 19:40

<Mikko84> Kahvi Addikti Kova on puhe mutta oletkos itsekkään mies puheitten takana vai oletko pelkkä lukiolainen joka olettaa tietävänsä kaiken ilman minkäänlaista kokemusta.

03.05.2016 15:52

<Presidentti> Kahvi Addikti voi kuinka totta puhutkaan.. T. toimarina 7 vuotta.

03.05.2016 15:43

<cliffbarnes> sam_ voihan tuossa olla perääkin. Toisaalta, harva suuryritys kasvaa suuryritykseksi perustajan elinaikana. Useimmat vaativat useamman sukupolven työpanoksen, eli niiden "kultalusikka perseessä syntyneidenkin". Kiitos suomalaisen verotuskulttuurin, moni yritys pistetään lihoiksi perustajan potkaistessa tyhjää, kun täytyyhän sen valtion saada siivu siitä yrityksestä. Osakesijoittaja sitten seuraa vuosineljänneksiä ja pilkkoo koko puljun, jos voitto notkahtaa hetkeksikkään.

03.05.2016 15:14

<sam_> Kahvi Addikti Arvostan kyllä suuresti niitä yrittäjiä, jotka ovat pohjalta aloittaneet ja menestyneet. Nykyään se vain menee usein niin, että varsinkin isojen firmojen toimarit ovat yleensä kultalusikka perseessä syntyneet ja perhetaustalla tai poliittisilla suhteilla saavat nämä toimet tietämättä tuon taivaallistakaan mitä duunari siinä firmassa tekee.

03.05.2016 10:25

<karju> ipe-84 Katkeraa tilititystä. Yleensä työntekijät on työntekijöitä koska niitä kiinnostaa enemmän kaikki muu kuin työnteko. Juodaan kahvia ja puhutaan paskaa ja kun pyydät niitä tekemään jotain saat selityksiä mutta et tuloksia. Kun käyt kahden päivän päästä kysymässä niin ne on unohtanu sen ja saat lisää selityksiä. Ja sitten vittuillaan sille pomolle kun se käy patistamassa. Sit se pomo tekee sen työntekjänkin työt omiensa lisäksi. Kuin moni työntekijä edes tietää mitä kaikkea toimitusjohtajat joutuu tekemään työssään? Aika harva veikkaisin.

03.05.2016 07:35

<wasapd> He*

03.05.2016 07:20

<OsKuukkeli> Kahvi Addikti Noooh, tämmösenä elämäm koulu työ ukkona voin sanoa että pomon haukkumiselle on hyvä syy. Nimittäin omanarvontunto. Kuka haluaisi painaa pienellä palkalla raskasta hommaa ja ajatella olevansa huonompi ihminen kuin se joka näennäisesti pyörittää papereita ja käy käskyttämässä alaisiaaan? Kun saa vitsailla ylemmistään niin jaksaa työssä paremmin. Ja minun nähdäkseni se on semmonen taakka mikä pitäis toimareilla yms. pampuilla puolestaan jaksaa kantaa.

03.05.2016 05:58

<cliffbarnes> Ipe-84 Kyllä se yrittäjä on yleensä myös toimari valtaosassa yrityksistä, eli pk-sektorilla. Toisaalta, eipä tällasta marina-asennetta pienemmissä yrityksissä niinpaljoa esiinny, kun se tj on osa sitä työporukkaa+vastuunkantaja. Paremmintietäjät ovat töissä suuremmissa yrityksissä.

03.05.2016 04:26

<ipe-84> Kahvi Addikti sotkee kyllä nyt toimitusjohtajan ja yrittäjän keskenään. Toimitusjohtaja on yritykseen erikseen palkattu henkilö, jonka PITÄISI olla vastuussa yrityksen toiminnasta(mutta yleensä välttelee vastuuta, kuittaa ylisuurta palkkaa, ja viettää päivänsä peukalo tiukasti perseessä). Yrittäjä on yrityksen itse perustanut, stressaantunut kasa, joka on oikeasti vastuussa yrityksensä toiminnasta, ja kantaa oikeasti kaikki sen riskit ja harvemmin, jos koskaan, kutsuu itseään toimitusjohtajaksi.

03.05.2016 02:14

<Valkoinenkuolema> Kahvi Addikti Hevonpaskaa ... ongelma tuntuu olevan kyllä se että tullaan sanomaan että "Ottakaas lisävastuuta" .. mutta palkka pysyy samana.

03.05.2016 01:23

<Kanakotka> Oliskohan toddler vs. tumblr tai toddler vs. SJW

02.05.2016 23:57

<Kahvi Addikti> Taas tätä köyhien propagandaa. Onneks Suomessa voi aina perustaa yrityksen ja olla toimitusjohtaja ihan itse! Voi myös käyttäytyä samanlailla, jos haluaa. No miksi sitten kaikki ei ole toimitusjohtajia? Varmaan sen takia, koska on helkutin iso riski perustaa yritys ja saada se toimimaan. Sitten kun saat sen toimimaan, niin elämäm koulun työntekijät vittuilee joka päivä. Jos käyt kysymässä, että haluaako joku ottaa vastuuta asioista ja saa siitä lisäpalkkaa, niin yllättäen ketään ei kiinnosta ottaa vastuuta, mutta lisäpalkka kiinnostais! Perkele.

139
02.05.2016 23:28

<kettu6> Lapsi kasvaa aikuiseksi.

02.05.2016 23:15

<Lacosta> Molemmat odottaa, että sä siivoat niiden sotkut palkatta.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Haukka vs.Duunarit.

13 284 katselukertaa

Maili vs. kilometri

25 802 katselukertaa

Ampianen Vs. Torakka

18 219 katselukertaa

Kummeli vs. oikea elämä

44 550 katselukertaa

Swedes vs. Finns

27 261 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.