Quantcast

Lähettäjä:

SaKoz SaKoz

Tositapahtumiin perustuva sarjakuva peliteollisuuden uudesta murroksesta

Kyseessä on siis Star Citizen, kehityksessä oleva ensimmäisen persoonan universumi sandbox/simulaattori, jonka vision laajuus ja kunnianhimoisuus hakee vertaistaan. Projektin johtaja (Chris Roberts) ei saanut pelilleen rahoitusta yhdeltäkään suurelta pelifirmalta, joten hän käynnisti joukkorahoituskappanian omalla sivullaan sekä kickstartterissa. Tällä hetkellä joukkorahoitus on kerännyt yli 66 miljoonaa dollaria (ja jatkaa kasvuaan) Peli pitää hallussaan Guinnesin ennätystä suurimmasta minkääntyyppisestä joukkorahoitteisesta projektista ikinä ja on parhaillaan budjetiltaan maailman 22. kallein peli.

1.9 / 5 (41 ääntä)

Tositapahtumiin perustuva sarjakuva peliteollisuuden uudesta murroksesta - Kyseessä on siis Star Citizen, kehityksessä oleva ensimmäisen persoonan universumi sandbox/simulaattori, jonka vision laajuus ja kunnianhimoisuus hakee vertaistaan. Projektin johtaja (Chris Roberts) ei saanut pelilleen rahoitusta yhdeltäkään suurelta pelifirmalta, joten hän käynnisti joukkorahoituskappanian omalla sivullaan sekä kickstartterissa. Tällä hetkellä joukkorahoitus on kerännyt yli 66 miljoonaa dollaria (ja jatkaa kasvuaan) Peli pitää hallussaan Guinnesin ennätystä suurimmasta minkääntyyppisestä joukkorahoitteisesta projektista ikinä ja on parhaillaan budjetiltaan maailman 22. kallein peli.

Julkaistu: 15.12.2014 13:15

2.5K

Lähettäjä: SaKoz SaKoz

Otsikko: Tositapahtumiin perustuva sarjakuva peliteollisuuden uudesta murroksesta

Kuvaus: Kyseessä on siis Star Citizen, kehityksessä oleva ensimmäisen persoonan universumi sandbox/simulaattori, jonka vision laajuus ja kunnianhimoisuus hakee vertaistaan. Projektin johtaja (Chris Roberts) ei saanut pelilleen rahoitusta yhdeltäkään suurelta pelifirmalta, joten hän käynnisti joukkorahoituskappanian omalla sivullaan sekä kickstartterissa. Tällä hetkellä joukkorahoitus on kerännyt yli 66 miljoonaa dollaria (ja jatkaa kasvuaan) Peli pitää hallussaan Guinnesin ennätystä suurimmasta minkääntyyppisestä joukkorahoitteisesta projektista ikinä ja on parhaillaan budjetiltaan maailman 22. kallein peli.

Hakusanat: Star, Citizen, Chris, Roberts, Joukkorahoitus, PC, peli, avaruus, simulaattori,

1.9 / 5 (41 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-12-15 13:23:49

+47745

<tyranki>

Tekee paskan pelin miltsillä ja siirtyy eläkkeelle saman tien.

81

Aika: 2014-12-15 13:52:08

+10917

<Mihailo>

tyranki https://robertsspaceindustries.com/ Peli on keränny tähän mennessä 65 miljoonaa dollaria. Sillä rahalla tekee hyvän pelin ja voi siltikin siirtyä eläkkeelle saman tien

35

Aika: 2014-12-15 13:32:26

+1588

<Misguellos>

Star Citizen valmistuu joskus, ehkä. Elite: Dangerous julkaistaan huomenna. Just saying...

23

Aika: 2014-12-15 15:39:48

+48273

<FernandoSolo>

Tässä projektissa on potentiaalia ja paljon siitä mitä olen nähnyt. Vastapainona on helvetin paljon hypeä joka ei koskaan ole hyvä merkki, puhumatta näiden useilla sadoilla kauppaamista pikseleistä ja piteistä (egc. aluskauppa jolla "tuetaan kehitystä") joka enemmän kuin pikkuisen kyseenalaista... Ottaen moisen huomioon on pelin tosiaan parempi olla se pelien messias koska vähempänä ei ole repertuaalilla tyytyminen. Aika kuitenkin kertoo mitenkä on, mutta ihan niin luottavainen kuin taas ilmaantuneet "fanipojat" minä en ole.

19

Kommentit (20)

Piilota OFF-Topic keskustelu

15.12.2014 18:11

<kastuva> Hehheh. Huomenna julkaistaan onneksi Elite: Dangerous. Avaruussimu joka ei ole pay2win

15.12.2014 17:24

<Anaboli_O> About 1300? ite laittanu tohon Citizeniin nyt. Kerrankin jotain sellaista mitä on jo vuosia odottanut ja soisin toteutuvan ja jota kelpaa tukea.

15.12.2014 16:59

<keelhauled> Kuitenkin jää early accessin kautta alfabetaan eikä peli valmistu koskaan, sillä idiootit ostavat keskeneräistä peliä lähes täydellä hinnalla.

15.12.2014 16:31

<Cre4tive> Jos tämä projekti kusee/on halpamainen vedätys, uskoni joukkorahoituksiin sammuu loppullisesti! PS. Kauan toivomani S.T.A.L.K.E.R. sarja on Venäjältä saamassa oman keräyksen, mikä ensivaikutelmien perusteella näyttää räikeältä kusetukselta...

15.12.2014 15:39

<FernandoSolo> Tässä projektissa on potentiaalia ja paljon siitä mitä olen nähnyt. Vastapainona on helvetin paljon hypeä joka ei koskaan ole hyvä merkki, puhumatta näiden useilla sadoilla kauppaamista pikseleistä ja piteistä (egc. aluskauppa jolla "tuetaan kehitystä") joka enemmän kuin pikkuisen kyseenalaista... Ottaen moisen huomioon on pelin tosiaan parempi olla se pelien messias koska vähempänä ei ole repertuaalilla tyytyminen. Aika kuitenkin kertoo mitenkä on, mutta ihan niin luottavainen kuin taas ilmaantuneet "fanipojat" minä en ole.

15.12.2014 15:34

<poseeeh> Hirvee hype pelistä ja hirveät lupaukset. Toivottavasti toteutuu.

15.12.2014 15:32

<Kepee> Tuli ostettua sellanen perusalus vähän paremmilla aseilla. Ja Scott Manley hommas mulle siihen lifetime insurancen :b

15.12.2014 15:27

<lmnz> Eikös tuo kolmannessa ruudussa oleva kaveri ole Trent Freelanceristä? Ja Chris Roberts oli mukana Freelancerissa alunperin. Wikipedia sanoo tälläistä: "Originally, Roberts promised features such as automated flight maneuvers, dynamic economies, and a multiplayer mode that could host thousands of players, but diminished versions of these features were implemented in the final release." Eli nyt ollaan saamassa henkistä jatko-osaa Freelancerille, joka tekisi mitä Freelancerin piti? Alkoi kiinnostamaan jonkin verran, pidän peliä silmällä ja mahdollisesti ostan kun se on valmis.

15.12.2014 15:06

<MacroNencer> Tulen katsomaan parin tunnin päästä jos joku olisi tiivistänyt tämän kuvan lauseseen tai pariin.

15.12.2014 14:44

<Tenni> Toi kaveri on jo niin pattajalla ottamassa aurinkoa.. latailee prescriptattuja lisäyksiä sitämukaa ku miljoonat paukkuu. Näköjään vasta 66 miljoonaa keränny. Itse en enää noin rikkaana edes jaksaisi julkaista lopullista versiota.

15.12.2014 14:06

<Peelo2020> Oli kyllä loistosarjakuva tämä. Kuvastaa hyvin Star Citizeniin asetettuja odotuksia :)

15.12.2014 14:00

<torakka88> Jokainen eliten odottaja taitaa alitajunnassaan tietää minkälainen paine on ko. pelin tuottajilla. Itse toivon vain että se on hyvä kertamaksu peli eikä mikään helevetin paytowin netti paska härpylä viritys paska.

15.12.2014 13:52

<Mihailo> tyranki https://robertsspaceindustries.com/ Peli on keränny tähän mennessä 65 miljoonaa dollaria. Sillä rahalla tekee hyvän pelin ja voi siltikin siirtyä eläkkeelle saman tien

15.12.2014 13:32

<Misguellos> Star Citizen valmistuu joskus, ehkä. Elite: Dangerous julkaistaan huomenna. Just saying...

15.12.2014 13:23

<tyranki> Tekee paskan pelin miltsillä ja siirtyy eläkkeelle saman tien.

15.12.2014 13:22

<fliNe> We shall see..

15.12.2014 13:20

<Rofloplex> Tuo teksti oli parempi kuin itse sarjakuva :D

15.12.2014 13:20

<MrFiufaufou> Pessimisti ei pety, paskaa se kuitenkin tulee olemaan.

15.12.2014 13:19

<taigavarpu> Kun peli julkaistaan valmiina niin ostan sen.

15.12.2014 13:19

<Jaakkima!> Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 89 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Perustuu tositapahtumiin

34 679 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.