Quantcast

Lähettäjä:

HEEPFAN HEEPFAN

Työnteko ja toimeentulo (Buckminster Fuller)

Yhdysvaltalainen insinööri-arkkitehti Buckminster Fuller (1895 - 1983) kertoo näkemyksistään työnteosta ja toimeentulosta!

3.6 / 5 (70 ääntä)

Työnteko ja toimeentulo (Buckminster Fuller) - Yhdysvaltalainen insinööri-arkkitehti Buckminster Fuller (1895 - 1983) kertoo näkemyksistään työnteosta ja toimeentulosta!

Julkaistu: 6.4.2018 15:21

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +100 RR

Lähettäjä: HEEPFAN HEEPFAN

Otsikko: Työnteko ja toimeentulo (Buckminster Fuller)

Kuvaus: Yhdysvaltalainen insinööri-arkkitehti Buckminster Fuller (1895 - 1983) kertoo näkemyksistään työnteosta ja toimeentulosta!

Hakusanat: buckminster, bucky, fuller, työnteko, toimeentulo,

3.6 / 5 (70 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2018-04-06 15:49:20

+24951

<slerbahuuli> +5 RR

kannattaa muistaa, että hukkaprosentti on aina olemassa. Koskaan ei saada sitä poistettua.On pienempi paha maksaa tälle "hukkaprosentille" eläminen, kuin hyljätä ojaan. Tällöin kuitenkin raha kiertää ja rahan kiertäminen on kasvavan talouden edellytys. Sitäpaitsi jos joku aikuinen oikeasti haluaa kihnuttaa työttömänä, niin soronoo vaan, siinähän kärsit.

69

Aika: 2018-04-06 15:41:32

+20197

<ch-2015> +5 RR

humpankuningas Kysyn vain huvin vuoksi, että oletko ikinä matkustanut maahan missä ei ole minkäänlaista sosiaaliturvaa? Suomessa ehkä joo vituttaa että veronmaksajana kustantaa sen naapurin juoppo penan elämisen, mutta onko se sitten kuitenkin hyvinvointiyhteiskunnassa se pienempi paha, kuin esimerkiksi Amerikanmalli missä se Pena makaa kerrostalosi porttikongissa muiden samanlaisten ihmisten kanssa?

62

Aika: 2018-04-06 15:36:14

+52181

<house83> +5 RR

En keksi yhtäkkiä ainuttakaan työtä, jolla ei olisi mitään merkitystä tai hyötyä kenellekään. Esimerkissä olevat tarkastajatkin mm. vähentävät korruptiota. Jokin hyödyttömältä tuntuvat keino kuten pelaamisen striimaus tuo viihdettä jollekin, joka ei ehkä juo itteensä hengiltä, kun on jotain muutakin tekemistä. Kyllä jokaisen pitäisi jotain pystyä tekemään, oli se sitten miten pieni hyöty tahansa. Ja saada siitä sitten sopiva korvaus. Eniten vituttaa se, että työläisten palkkoja poljetaan alas, veroja korotetaan ja samaan aikaan edelleenkään ei kosketa rikkaiden/yritysten verotukseen.

61

Aika: 2018-04-06 16:36:54

+66722

<toukkis> +5 RR

humpankuningas ainahan sitä voi lakkauttaa kaiken sosiaaliturvan, sitten pitää vaan kulkea kaupungilla pesäpallomailan kanssa ettei tuu ihan joka päivä ryöstetyksi.

56

Aika: 2018-04-06 19:38:36

+16463

<Wickerman> +5 RR

humpankuningas Katsos kun työttömyys ei todellakaan ole aina oma valinta. Ehkäpä se sun naapurin Penasi on valinnut juopon "uran" koska ei ole työllistynyt kovasta yrittämisestä huolimatta. Suomessa on massatyöttömyys koska täällä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi työpaikkoja. Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta? Työttömänä oleminen ei muutenkaan ole todellakaan niin helppoa kuin moni olettaa, koska työttömyyden pitkittyessä TE-toimisto/sosiaalitoimi alkaa ahdistelemaan. Jossain vaiheessa sitten työttömästä tehdään lähes väkisin mielenterveyspotilas (jos ette usko niin kokeilkaa ihmeessä).

34

Kommentit (46)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.04.2018 15:33

<fretkillr> orjat älkää miettikö muuta kuin Saulia ja Sipilän miestä. takaisin töihin niin ootte ehkä jokupäivä yhtä suosittuja.

08.04.2018 17:47

<lumpari> Jaa missäs vaiheessa täällä on taas fiksuunnuttu? Vai onko kyseessä vain kohderyhmän avautuminen?

07.04.2018 20:56

<WremahThD> humpankuningas Itse asiassa työpaikkoja on kymmeniä tuhansia avoinna, mutta koska työttömiä on satoja tuhansia ja työvoima ei vastaa työpaikkoja niin asia ei olekaan mikään helposti selvitettävä suma. Ihmisiä jotka oikeasti ovat niitä elämäntapatyöttömiä on niin helvetin vähän, että niitä ei periaatteessa pystytä edes tilastoimaan. Mikään olemassaoleva datankeräystekniikka ei pysty semmoista pientä porukkaa erottelemaan jotka ovat työttömiä omasta tahdostaan. Sinua vaivaa vakava todellisuudentajun puute. Nämä asiat tuntuvat sinusta olevan sen verran yksinkertaisia että eduskunta kutsuu.

07.04.2018 19:01

<humpankuningas> Putkikameli Luonnollisesti! Ei se jenkkilä sitä paitsi ole mikään onnela. Päin vastoin. Siellähän se terveydenhuolto vasta maksaakin, koska se on kilpailuttamatonta, koska "vakuutukset". Julkisessa terveydenhuollossa ollaan vielä kusessa tämän nykyisen ja tulevan menon kanssa. Oletteko sitä mieltä, että veronmaksajan tehtävä on maksaa tupakoitsijoiden, alkoholistien ja liikalihavien elintavoista johtuvat sairaudet? Ihmisillä on ehdottomasti oltava oikeus tehdä noita kaikkia, jos eivät sillä vahingoita muita, mutta ei se ole muiden maksettavaa huvia alkaa noista johtuvat ongelmat korjaamaan.

07.04.2018 18:26

<L_A_G> house83 Täällä Suomessa rikkaat on kyllä aina maksanut enemmän veroja niin määrällisesti kuin prosentuaalisesti ja ihan oikeutetusti. Johonkin turhautuminen on tietty purettava, mutta yleensä kun puhutaan verojen laskemisesta, puhutaan juuri matala ja keskituloisten veroista.

07.04.2018 16:06

<Putkikameli> humpankuningas Ymmärränkö siis oikein, että tässä sinun mallissa valtio EHKÄ tarjoaisi kansalaisilleen peruskoulutuksen? Toisen asteen koulutuksesta lienee turha haaveilla, ellei ole paksu lompakko. Entä mites terveydenhuolto? Maksetaanko sekin omasta pussista kokonaan? Tää sun systeemi kuulostaa ihan jenkkilältä. Jos verojen maksu yhteisen hyvän nimissä aiheuttaa nuin paljon vatsan puruja, niin ei muuta kuin green cardia hommaamaan.

07.04.2018 15:52

<Jiraya-sama> Suomi toteuttaa tätä aatetta mielestäni erittäin hyvin. Täällä on vapaus valita itse, miten haluaa toteuttaa itseään, oli se sitten lastentarhan opettaja tai baarimikko.. Ei tarvitse tuskailla työssä jota vihaa vain sen takia että saa syödäkseen ja nukkua sisätiloissa...vielä.. tiedä sitten mitä käy kun jatketaan infrastruktuurin myymistä yksityissektorille, huonoimmassa tapauksessa kulut varmaan nousee korkeammalle kuin mitä verot tuo tuloja, jolloin kansan toimeen tulemisen tukeminen on liian kallista, jolloin jokainen joutuu tekemään töitä ihan vain elääkseen..

07.04.2018 14:55

<humpankuningas> WremahThD On minulla ratkaisu. Se on sellainen, jossa veroja ei kerättäisi kuin muutamaan asiaan eli turvallisuuteen (puolustusvoimat, poliisi) ja perusinfraan (tiestö, sähköverkko ja nykyisellään ehkä vielä kuituverkko) ja ehkä perusopetukseen, jonka taso pitäisi sitä ennen korjata kuntoon. Työpaikkoja kyllä on vapaana tässä maassa tuhansittain. Ainoa mikä niiden täyttymistä estää on osittain huono palkkataso ja se, ettei porukan tarvitse niitä tehdä, koska sossu maksaa saman rahan. Kukaan ei kuole nälkään, vaikka joutuisi tekemään töitä elämisensä eteen. Eikö ole yksinkertaista!

-11
07.04.2018 13:11

<WremahThD> humpankuningas Äläpä viitsi liioitella siinä. Kukaan ei ole sanonut ettei järjestelmää saa kritisoida. Kukaan ei ole myöskään väittänyt että tänne tulisi mikään anarkia. Meidän systeemimme on kuitenkin yksi parhaista. Kaikissa maissa joissa yhteiskunnan ulkopuolelle putoavista pidetään huolta, on keskimääräisesti paljon vähemmän rikollisuutta kuin niissä maissa joissa työttömäksi jääminen voi meinata nälkään kuolemista. Jos sinulla ei ole tarjota mitään ratkaisua vaan ulista vain verorahoista ja niistä näkymättömistä työttömistä jotka on tahallaan työttömiä, niin uliuli valivali sitten.

07.04.2018 09:07

<humpankuningas> Uliuli valivali. Olen käynyt maissa, joissa ei ole sosiaaliturvaa. En kannata yritystukia. En kannata sitäkään, että sosiaaliturvalla voit elää samantasoista elämää, kuin pienipalkkainen duunari. Se on eriarvoisuutta se. Ja jos on oikeasti sitä mieltä, ettei saisi tätä järjestelmää kritisoida, koska jos meillä ei tätä loistavaa systeemiä olisi, niin ihmiset riehuisivat kaduilla ryöstelemässä on täysi idiootti. Oletteko oikeasti niin kyvyyttömiä kuvittelemaan, että ilman helvetillistä byroslaviaa, virkamiesarmejaa ja rahanjakoa täällä olisi anarkia? Olisikohan noin kuitenkaan?

07.04.2018 09:06

<ZalehanderZ> OmppuCC Niin tämä. Kuullut monen lopettaneen puhelinmyyntihommat nopeasti aloittamisen jälkeen kun moraalikäsitys ei vaan kestänyt ns. vanhusten hyväksikäyttöä.

07.04.2018 06:30

<zawu> ch-2015 Vaikea kysymys. En osaa sanoa.

07.04.2018 04:45

<ch-2015> Jatkoa edelliseen. Maitopurkin, leffalipun tai bensan litrahinta on kuitenkin sama rikkaalle ja köyhälle.

07.04.2018 04:43

<ch-2015> zawu Missä susta menee sitten raja miten paljon kunkin tulisi yhteiskunnalle maksaa, että se pyörisi siten, ettei kaduilla tarvitsisi pelätä, että jokainen lapsi pääsisi kouluun, että sairastuessa et ajautuisi kadulle tai jos menetät sen duunipaikan tai yrityksesi kaatuu, niin et jäisi tyhjänpäälle? Se että tienaat sanotaan vaikka 10 miljoonaa vuodessa ja siitä lohkaistaan se 50% yhteiskunnan pyörittämiseen, niin sulla on silti lottovoiton verran rahaa joka vuosi tulossa tilille. Onko se suhteessa siihen, että 40-50k vuodessa tienaavalta revitään se 30% palkasta pois oikein?

07.04.2018 02:50

<nikkew> Kas. Rusina joka on tuhonnut maapallon jauhaa paskaa.Saa olla saatanan typerä, jos moisia kunnioittaa.Ihmiskunta olisi pitänyt tuhota jo ennen kivikautta.

07.04.2018 01:05

<zawu> house83 Olisiko sinusta sitten mukavaa jos duunillasi`(yrityksellä) rikastut ja teet hyvin rahaa, niin aina vaan sinulta vietäisiin enemmän ja enemmän? Kuitenkin työllistäisit ihmisiä ja maksaisit välillisesti enemmän veroja kuin normi duunari? Ymmärrän että rikkaalla on rahaa mutta jotkut on tehnyt vitusti duunia sen eteen ja heiltä pitäs sitten ottaa pois vain sen takia että heillä sitä rahaa on?

07.04.2018 00:33

<Kapa53> Kyllä. Työ on vain pakollinen paha jolla itsekkin kustannan vapaa-aikani. Muuten en siellä olisi päivääkään.

06.04.2018 22:37

<WremahThD> humpankuningas Veikkaampa ettei siinä käy yhtään mitään, koska ette oikein voi asialle yhtään mitään. Se on vähän sama asia kuin sanoisi, että maksat kivasti veroja jotta tiet pidettäisiin kunnossa, mutta et halua että tuota tuota ja tuota tietä kunnostetaan SINUN verorahoillasi koska siellä rällää nuorisporukka ja polttaa kumilla asfaltin pinnan paskaksi niin että se pitää vuosittain uusia. Se ei vain toimi niin. Aina voit muuttaa Suomesta muualle, jos ei kelpaa.

06.04.2018 22:34

<WremahThD> Chandler Kannattaa ehkä vähän päivittää sitä tietoa siitä että mihin se sinun verorahasi oikein menee :D Eivät työttömät ihmiset ole ainoa jotka verorahojasi käyttävät. On tosin huolestuttavaa että kansalaisen tieto omien verorahojensa kohteesta on tuolla tasolla.

06.04.2018 22:23

<Vetoaisa> Ymmärtääkseni esimerkiksi erittäin kattava ja muuhun eurooppaan verrattuna toimiva internet verkko on osittain valtion eli veronmaksajien rahoittama. Tämän hienouden puuttumisen huomaa jo keskieuroopassa vieraillessa, kun kortilla maksamis mahdollisuus on hakusessa ja paraskaan wifi ei jaksa ladata ruokailun aikana yhtä ~30 sek videota. Kannattaa käydä katsomassa nuinkin läheltä esmirekkiä mitä kaikkea niillä verorahoilla saakaan. Verotus on kieltämättä suomessa liian kova keskiverto työntekijälle mutta nyt vituttaa vähemmän maksaa.

06.04.2018 22:01

<Chandler> Se on hyvä huudella että sosiaaliturvat yms on tarpeellisia kun omasta palkasta ei viedä 40-50%. Ei se oo saatana hyvinvoivan yhteiskunnan merkki että yötäpäivää töitä paiskivan liksasta katoaa puolet kotimaisten loisten sekä etelästä rantauvien wannab loisten loputtoman vapaa-ajan kustantamiseen.

06.04.2018 20:39

<windosrmagistus> samalla ideologialla kommunismikin toimii, heti kun ihmisten loppumaton ahneus loppuu voi yhteiskunta toimia noin.

06.04.2018 20:30

<Treuho> Vaihtoehtoinen top-kommentti: aivan liian pitkä teksti luettavaksi.

06.04.2018 20:27

<Theggis> humpankuningas Voin kyllä sinulle kertoa, että niillä sossumasseilla ei paljon kaljoittelua kustanneta, jos haluaa kanssa asua jossain nykyajan korkeilla vuokrilla. Olisit ennemmin huolissasi siitä miksi sinun verorahoillasi maksetaan miljardien yritystuet sellaisille yrityksille, jotka tuottavat puhdasta voittoa.

06.04.2018 20:14

<Putkikameli> humpankuningas Mä uskon, että silloin tapahtuu se mikä tapahtuu aina kun suomalainen ryhtyy "korjaamaan yhteiskunnan epäkohtia". Vedetään hirveät kännit ja valitetaan hiljaa kotona tai lähdetään ulvomaan iltapaskan kommenttiosioon. Toiseksi, kuka antoi sinulle mandaatin alkaa jakelemaan ukaaseja "meidän veronmaksajien" suulla?

06.04.2018 19:51

<Sivari_> Töitä on ja piisaa! Jos välttämättä haluaa olla alalla tai alueella, jossa niitä ei ole, niin onko siitä pakko kitistä, että töitä ei ole missään. Mitä jos vaikka vähän suunnittelisitte omaa elämää. Omalla alallani on huutava työpula ja kyse ei ole mistään rakettitieteestä. Joskus se työttömyys saattaa olla oma valinta vaikka tiedostamatta.

06.04.2018 19:38

<Wickerman> humpankuningas Katsos kun työttömyys ei todellakaan ole aina oma valinta. Ehkäpä se sun naapurin Penasi on valinnut juopon "uran" koska ei ole työllistynyt kovasta yrittämisestä huolimatta. Suomessa on massatyöttömyys koska täällä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi työpaikkoja. Mikä siinä on niin vaikeaa tajuta? Työttömänä oleminen ei muutenkaan ole todellakaan niin helppoa kuin moni olettaa, koska työttömyyden pitkittyessä TE-toimisto/sosiaalitoimi alkaa ahdistelemaan. Jossain vaiheessa sitten työttömästä tehdään lähes väkisin mielenterveyspotilas (jos ette usko niin kokeilkaa ihmeessä).

06.04.2018 19:14

<hammaskeijo88> Palkataan puolet työttömistä kyttäämään toista puolta työttömistä. Vuorovuosittain osat vaihtuu.

06.04.2018 19:11

<OmppuCC> house83: kun olin nuorena lehtikauppias niin yksi kesä meille jaettiin vain yli 70 vuotiaiden naisten numeroja, koska tämä ryhmä tilasi lehden kestona vaan kun saivat puhua jollekulle. Haluaisin kuulla kuinka joku perustelee tämän työn eettisyyden ja yhteishyödyn.

06.04.2018 19:04

<Tontza69> house83 jos sinä verotat yrityksiä/rikkaita, ne vievät bisnekset pois suomesta. muutenkin yrityksien verottaminen hidastaa talouskasvua.

06.04.2018 17:38

<lask90> Mut enhän mä voi tätä laittaa twitteriin, koska ei kukaan jaksa lukea yli kymmenen sanaista mietelausetta #keepitsimple #carpediem #livelovelaugh

06.04.2018 17:34

<Dally> Ihan hyvä että on olemassa toimeentulotuet jne., mutta tästä mediasta saa sen käsityksen että herra Fuller haluaa suurimman osan elävän vähemmistön työpanoksella. Vaikka tää varmaan lähitulevaisuudessa oliskin mahollista (automatisaatio) niin mihin se johtais? Ei kaikilla yksinkertaisesti ole hienoja ajatuksia ja ideoita joita he eivät pääse toteuttamaan, koska joku pakottaa heidät tekemään töitä. Joillekin henkilöille vaan pitää keksiä jotain tekemistä tai he käyttävät aikansa tuhoten omaa tai toisten elämää.

06.04.2018 17:16

<Kanakotka> Kannattaa tässä tietää, että miehellä on oma lehmä niinsanotusti ojassa. Se, että aikuinen ihminen on ihan OK siihen elämäntapaan, että istuu yhteiskunnan elättinä kotona piirtämässä römpsänkuvia seinään baskeri vinossa ei ole mitenkään normaalia. Sosiaaliturvalla on omat hyötynsä, mutta ihminen ehdottomasti tarvitsee töitä.

06.04.2018 17:09

<Saunakalja> En nyt täysin allekirjoita, mutta elämiseen riittävä sosiaaliturva ehkäisee tehokkaasti rikollisuutta.

06.04.2018 16:36

<toukkis> humpankuningas ainahan sitä voi lakkauttaa kaiken sosiaaliturvan, sitten pitää vaan kulkea kaupungilla pesäpallomailan kanssa ettei tuu ihan joka päivä ryöstetyksi.

06.04.2018 16:32

<Askila> itse kannatan työntekoa mutta onhan se nyt hauskaa miettiä että Bill Gates (90 miljardia) elättäisi 69444:dan ihmisen elämän (pikkupalkalla 1800 €, 60 v töissä [eli 1 296 000 per naama])

06.04.2018 16:12

<komikki> Sinällään ironista että monia satoja euroja palkasta menee siihen että käy töissä.

06.04.2018 16:12

<Tohveli> Työssä ei ole mitään vikaa, mutta työ ja toimeentulo pitää erottaa, jos nykymeno jatkuu. Tässäkään ei suoraan varmaan haeta etteikö kenenkään pitäisi tehdä mitään, mutta huomattava määrä työstä ei ole enää kovinkaan inhimillistä. Työ on kuluttavaa, siihen menee paljon aikaa ja samalla ei makseta riittävää korvausta. Ihmekkös, jos ajatukset vaihtoehdoista houkuttaa? Haluatte, että kansa tekee työt? Noh maksakaa siitä, että kehtaa sanoa olevansa jossain ammatissa ilman, että bättre folkit nauraa paskatyöksi ja työstä ansaitulla tulolla voi tuntea ylpeyttö suorituksesta.

06.04.2018 16:04

<Lefaus> house83 kansanedustaja?

06.04.2018 16:01

<Oloneuvos> Joo, kaikkien ei tarvii tehdä duunia. Esim: minä olen vapaaehtoinen jäämään kotiin - te muut töyllistetyt voitte sitten laittaa tilisiirrot suoraan minun tilille niin jää turha byrokratia pois välistä.

06.04.2018 15:49

<slerbahuuli> kannattaa muistaa, että hukkaprosentti on aina olemassa. Koskaan ei saada sitä poistettua.On pienempi paha maksaa tälle "hukkaprosentille" eläminen, kuin hyljätä ojaan. Tällöin kuitenkin raha kiertää ja rahan kiertäminen on kasvavan talouden edellytys. Sitäpaitsi jos joku aikuinen oikeasti haluaa kihnuttaa työttömänä, niin soronoo vaan, siinähän kärsit.

06.04.2018 15:41

<ch-2015> humpankuningas Kysyn vain huvin vuoksi, että oletko ikinä matkustanut maahan missä ei ole minkäänlaista sosiaaliturvaa? Suomessa ehkä joo vituttaa että veronmaksajana kustantaa sen naapurin juoppo penan elämisen, mutta onko se sitten kuitenkin hyvinvointiyhteiskunnassa se pienempi paha, kuin esimerkiksi Amerikanmalli missä se Pena makaa kerrostalosi porttikongissa muiden samanlaisten ihmisten kanssa?

06.04.2018 15:36

<house83> En keksi yhtäkkiä ainuttakaan työtä, jolla ei olisi mitään merkitystä tai hyötyä kenellekään. Esimerkissä olevat tarkastajatkin mm. vähentävät korruptiota. Jokin hyödyttömältä tuntuvat keino kuten pelaamisen striimaus tuo viihdettä jollekin, joka ei ehkä juo itteensä hengiltä, kun on jotain muutakin tekemistä. Kyllä jokaisen pitäisi jotain pystyä tekemään, oli se sitten miten pieni hyöty tahansa. Ja saada siitä sitten sopiva korvaus. Eniten vituttaa se, että työläisten palkkoja poljetaan alas, veroja korotetaan ja samaan aikaan edelleenkään ei kosketa rikkaiden/yritysten verotukseen.

06.04.2018 15:29

<rakez> Tuli mieliteko juoda ESB

06.04.2018 15:27

<LordDiablo> Eiku aktiivimallia..

06.04.2018 15:26

<humpankuningas> Niin, entäs jos ne jotka tuottavat sen toimeentulon niille, jotka ovat sitä mieltä, ettei sitä tarvitse itse ansaita? Onko se sitä kuuluisaa tasa-arvoa ja eriarvoistumista, jos minä veronmaksajana, joka ei käytä oikeastaan mitään julkisia palveluja (tiet poislukien) joutuu kustantamaan naapurin Penan kaljoittelun, koska Penaa ei huvita tehdä mitään, koska sossu maksaa saman verran. Miten käy, kun me nettomaksajat joskus kyllästymme elättämään siivellämme näitä pummeja?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 35 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mistä olet saanut ATK ongelmiin apua?

Valmistajan sivulta
Keskusteluryhmästä
Kavereilta
Säädin itse
Ei ongelmia
EOS
Muualta netistå

SAMANKALTAISIA

Uusi perheenjäsen

7 015 katselukertaa

Kissaa koijataan

6 087 katselukertaa

Alpo on ihan JÄÄSSÄ!

8 580 katselukertaa

Toimitusjohtajan tuska

18 234 katselukertaa

Työkaluja

18 580 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.