Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Työturvallisuus kohdallaan

Nyt ne kypärät päähän ettei vaan satu mitää

2.5 / 5 (37 ääntä)

Työturvallisuus kohdallaan  - Nyt ne kypärät päähän ettei vaan satu mitää

Julkaistu: 9.12.2016 09:23

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Työturvallisuus kohdallaan

Kuvaus: Nyt ne kypärät päähän ettei vaan satu mitää

Hakusanat: Työturvallisuus, trukki, nosturi, nostaa, ,

2.5 / 5 (37 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-12-09 11:31:16

+30368

<TapolanMUSTAjööti>

massumies Aika pitkälti on itsestä kiinni. Itse kun sähkärinä pyörin, en suostunut esim. valaisinasennuksiin jos ei turvallisuus anna myöden. Joko paikalle hankittiin saksinostin, tai kuunkulkija. Huomattavasti halvempaa työnantajallekin maksaa nostimesta muutaman päivän vuokra, kun maksaa sakot työturvallisuuden vaarantamisesta ja korvauksia mahdollisesta tapaturmasta.

48

Aika: 2016-12-10 04:18:47

+7500

<massumies>

TapolanMUSTAjööti Monella ei todellakaan ole mahdollisuutta kieltäytyä töistä minkään syyn takia. Työkkäri ei ole ymmärtäväinen jos saat potkut ekana päivänä, kun et suostunut asentamaan tikkailta jotain lamppua. Itse ei onneksi tarvitse enää kaikkia paskahommia tehdä, kun on sen verran ikää ja työkokemusta takana. Mutta aika saakelin hyvin on asiat jos 19vee vasta valmistuneella kaverilla on nykypäivänä varaa valkata hommia. Työnantajaa ei kiinnosta vittuakaan mitkä sakot se saa jos tiput tikkailta. Hommaa ei ole ikinä tekemättä jätetty vaikka ei olis koko firmassa nostinta.

9

Aika: 2016-12-09 12:11:38

+7713

<Satans_Finska>

massumies Itse 11v. metallialalla työskenneenä voin sanoa että ihan laidasta laitaan on yrityksissä se valvonta. Meidän firmassa sai kiivetä vaikka nosturin vaijeria pitkin katolle vaikka oli pomot vieressä. Naapurifirmassa tuli varoitus jopa pomolle jos ei suojalasit ollu päässä koko ajan. Uskoisin että se on aina itsestä kiinni miten hölmöjä juttuja kehtaa tehdä.

7

Kommentit (18)

Piilota OFF-Topic keskustelu

12.12.2016 11:38

<TapolanMUSTAjööti> massumies No toki asia on eri jos työnantaja on täysi mulkku. Mutta ei mulkkukaan työnantaja voi vaatia ihan kaikkea, sillä aina on mahdollisuus ilmiantaa työnantaja sekä laittomasta irtisanomisesta, että työturvallisuuden vaarantamisesta. Vuokramiehillä tosin heikompi homma, kun ei irtisanomissyytä edes tarvita. Jokatapauksessa se pitäisi firman kaikilla työntekijöillä olla yhteisenä kantana ettei turvallisuudella pelleillä. Olen osittain omalta työnantajaltani oppinut tämän, ja hän on itse erittäin tarkka turvallisuudesta, ettei häntä voida syyttää mistään.

10.12.2016 04:18

<massumies> TapolanMUSTAjööti Monella ei todellakaan ole mahdollisuutta kieltäytyä töistä minkään syyn takia. Työkkäri ei ole ymmärtäväinen jos saat potkut ekana päivänä, kun et suostunut asentamaan tikkailta jotain lamppua. Itse ei onneksi tarvitse enää kaikkia paskahommia tehdä, kun on sen verran ikää ja työkokemusta takana. Mutta aika saakelin hyvin on asiat jos 19vee vasta valmistuneella kaverilla on nykypäivänä varaa valkata hommia. Työnantajaa ei kiinnosta vittuakaan mitkä sakot se saa jos tiput tikkailta. Hommaa ei ole ikinä tekemättä jätetty vaikka ei olis koko firmassa nostinta.

09.12.2016 21:53

<Jackal80> Konstilla, konstilla :D

09.12.2016 17:07

<Hazaki> TUKES:illa saattais olla hiukan huomautettavaa.

09.12.2016 14:43

<kooass> Hyi helvetti! Hyster merkkinen trukki! :(

09.12.2016 13:49

<DAI> Von Hiren: Jos yrität keittää homeisista ja mädistä kauraleseistä puuroa, siitä ei tule lasta eikä paskaa, vaikka lisäisit satsiin yhden hyvälaatuisen kauraleseen. Vastaavasti, kun ammattitaitoinen keittäjä keittää kunnon leseistä puuroa, et huomaisi, vaikka joukkoon olisi sekoitettu lusikallinen niitä homeisia leseitä joukkoon.

09.12.2016 13:02

<K-pää> Destian pomoilta taitaisi verisuonet poksahtaa kypärän alta nähdessään tämän

09.12.2016 12:11

<Satans_Finska> massumies Itse 11v. metallialalla työskenneenä voin sanoa että ihan laidasta laitaan on yrityksissä se valvonta. Meidän firmassa sai kiivetä vaikka nosturin vaijeria pitkin katolle vaikka oli pomot vieressä. Naapurifirmassa tuli varoitus jopa pomolle jos ei suojalasit ollu päässä koko ajan. Uskoisin että se on aina itsestä kiinni miten hölmöjä juttuja kehtaa tehdä.

09.12.2016 11:31

<TapolanMUSTAjööti> massumies Aika pitkälti on itsestä kiinni. Itse kun sähkärinä pyörin, en suostunut esim. valaisinasennuksiin jos ei turvallisuus anna myöden. Joko paikalle hankittiin saksinostin, tai kuunkulkija. Huomattavasti halvempaa työnantajallekin maksaa nostimesta muutaman päivän vuokra, kun maksaa sakot työturvallisuuden vaarantamisesta ja korvauksia mahdollisesta tapaturmasta.

09.12.2016 11:04

<massumies> Ei tarvitse suomesta lähteä, että tälläisiin työtapoihin törmää. Raksa/talosähköalalla työturvallisuus on pelkkä vitsi. Itsekin olen nuorempana joutunut rakennustelineiden päällä seisomaan A-tikkaiden ylimmällä tasolla, kun palloiluhallin vaihdettiin loisteputkia. Metallialalla taas sai varoituksen, jos trukkia siirsi metrinkin ilman turvavöitä. Kuljetusala on siitä välistä. Turvavöitä ei ole tai ei käytetä trukeissa vaikka ajetaan lastaussiltojen yli ja trukit on paskoja ja niillä nostetaan liian isoja taakkoja rutiininomaisesti.

09.12.2016 10:56

<Garbanzo> En tiedä sitten ovatko kuulemani jutut Ruotsinmaalta a)tosia, b)maalaisjärjellä varustettuja, mutta eräs kattoporukka sai lähteä kaivostyömaalta, kun yksi työntekijä poistui asennuskorista ottamaan - lähes tasakatolle - pudottamaansa työkalua, ilman turvavyötä. Matkaa oli metri, korkeutta 30cm, korista katolle siis

09.12.2016 10:13

<Pentuperkele> kyllä se vanha esson lippis suojaa jos jotain tapahtuu.

09.12.2016 09:59

<icefox> watch dog 2

09.12.2016 09:57

<toni90_> ite ajan ammatikseni pihalla trukkia ja kyllä sitä on itekki tullu tehtyä kaikkea mitä ei ehkä työturvallisuuden nimissä sais tehdä.

09.12.2016 09:40

<arskafin> Mutta poijaat on asioista sen verta selvillä että saksinostimessa ei vaadita valjaita.

09.12.2016 09:36

<SaKoz> Olisin odottanut että henkilönosturin päälle olisi vielä tuettu A-tikkaat joiden päälle kiivenneellä tyypillä olisi kaveri reppuselässä...

09.12.2016 09:33

<testo_jolle> Yritin tulla äsken rasiaan niin tuli että sivu olisi blokattu työnantajan toimesta!! Perkele että säikähdin...

09.12.2016 09:26

<LesC> Caution-nauha kuitenkin vedetty.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Työturvallisuus

15 505 katselukertaa

Työturvallisuus

22 129 katselukertaa

Työturvallisuus

20 863 katselukertaa

Työturvallisuus

20 837 katselukertaa

Työturvallisuus

22 135 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.