Quantcast

Teuvo Hakkarainen

Neekeriukot metsiä raivaamaan!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Teuvo Hakkarainen | Neekeriukot metsiä raivaamaan!

Julkaistu: 24.5.2011 08:09

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: ZorGy

3.5 / 5 (11 ääntä)

Teuvo Hakkarainen | Neekeriukot metsiä raivaamaan!

Kommentit

25.05.11 21:53
<dardo> mitä vittuu jengi tekee täst jätkäst nyt sankarii? kuka tahansa voi käyttää sanaa (...) ja olla samassa "henkilö joka uskaltaa puhua suoraan." kaivakaa päät nyt sieltä perseistänne, ei toi juntti oo poliitikko vaa kovaääninen puoskari joka ei tajua asioiden todellisuutta millään tavalla.
-1
24.05.11 17:36
<leksus111> Se on työläispiireistä kotosin eikä siellä hienostella puheissa. Media suurentelee ja kalastelee noita sanomisia.
24.05.11 17:00
<naali> sanon uudestaan, kyllä saa olla helvetin tyhmiä äänestäjiä, että tälläinen ihmisyyden irvikuva pääsee eduskuntaan
24.05.11 15:02
<C G Mannerheim> Kapa53, ehkäpä. Se on kyllä vaan ikävä fakta että nämä "(...)ukot" ovat roskasakkia, ja tekevät prosentuaalisesti aivan saatanasti raiskauksia ja muita väkivaltarikoksia. Se, että ovat toisesta kulttuurista, ei tee siitä oikeutettua. Maassa maan tavalla tai maasta pois, se ei ole rasismia.
24.05.11 14:10
<bubba grr> Hienoa, että joku uskaltaa vielä olla avoimen rasistinen nyky-suomessa.
24.05.11 14:06
<Kapa53> mannerheim, se ei ole rasistista. Se, että puhutaan tummaihoisista "(...)ukkoina" ja "menee jo hieman rasismin puolelle. Normaalilla älykkyydellä siunattu kansanedustaja ei moisia puhuisi
-1
24.05.11 14:03
<C G Mannerheim> En ymmärrä mitä rasistista on siinä, että ei halua elättää maksamistaan verorahoista loisia. Velkaa ollaan kaikki muutenkin, saatana.
24.05.11 14:02
<C G Mannerheim> TheJuke: rasisti? miksi? johan se on sanonut että on vain maahanmuutto-, ei maahanmuuttajavastainen. Sana "nigger" tulee sanasta "niger", joka on latinaa ja tarkoittaa mustaa.
24.05.11 12:30
<TheJuke> Kaveri ei päässyt edes yläastetta läpi ja onnistunu selviimään vaan faijan firmasta saadun duunipaikan avulla. Ja kehtaa kutsua itseään viellä yrittäjäksi. Oon sitä mieltä et kansanedustajille pitäis tehdä jonkin sortin älykkyystestit et tällaset idiootit saatas pois sieltä. Tuo jätkä ei puhu suoraa puhetta, se on vaan rasisti.
-1
24.05.11 12:14
<pt666> se sentään uskaltaa sanoo mite asiat on jos siitä pitää suomen maksaa et otetaan noita maahanmuuttajia ni saa luvan tehäkkin jotain eikä vaan nosta massii suomen valtiolta
24.05.11 12:11
<HansJuergen> työttömyystuet suomalaisille työttömille, (...)t vittuun syömästä suomalaisten työttömien pöydästä!!111
24.05.11 11:20
<Peisko> eihän tuo sankari kyllä mikään penaalin terävin kynä ole. taitaa tulla seuraava valtakunnan hovinarri tästä jantterista
24.05.11 11:09
<suklaarusina> Itse ei pystynyt edes peruskoulua suorittamaan loppuun...
24.05.11 10:42
<Kapa53> Ei kannata sekoittaa junttieinarin puheita "suoraan puhumiseksi". Hölmö ääliö tuo mies on yksinkertaisesti, tällaisia sitten saatiin kun vielä hölmömpi kansa äänesti persuja. No, millanen kansa, sellainen...
-4
24.05.11 09:33
<tohtorijones> Teuvo on hieno mies kommenttiensa kanssa jotka ovat täyttä asiaa vaikkakin rassukoiden korviin liian suoraan sanottuja.
10
24.05.11 09:24
<Fili> Tää jätkä on joko selvä trolli tai mun idoli.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Teuvo Hakkarainen tatuointi

9321 katselukertaa

Hakkarainen iskee jälleen!

5557 katselukertaa

Teuvo Hakkarainen vauhdissa

10716 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.