Quantcast

Köyhät Lottovoittajat

Moni tappanut itsensä, tuhlannu rahansa tai seonnut lottovoiton jälkeen. Miten sinulle kävisi?

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Köyhät Lottovoittajat | Moni tappanut itsensä, tuhlannu rahansa tai seonnut lottovoiton jälkeen. Miten sinulle kävisi?

Julkaistu: 12.3.2012 08:55

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: kido

3.5 / 5 (7 ääntä)

Köyhät Lottovoittajat | Moni tappanut itsensä, tuhlannu rahansa tai seonnut lottovoiton jälkeen. Miten sinulle kävisi?

Kommentit

14.03.12 19:34
<Esaj2> Onhan sitä ihan virallisesti tutkittukin, että melkoisen moni lottovoittaja tekee henkilökohtaisen konkurssin tai joutuu lopulta elämään aivan tavallista arkea muiden ihmisten tavoin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että yhtäkkiä tienattu rahasumma sokeuttaa omistajansa, ostetaan uusi iso talo, uudet autot ja kenties aloitetaan uusi kallis harrastus. Siihen päälle vielä irtisanoudutaan töistä, niin soppa on valmis. Massiiviset menot, mutta tuloja ei nimeksikään. Ajan kanssa menot ovat syöneet kaikki säästöt ja on pakko palata maanpinnalle.
13.03.12 13:35
<omanimisukunimi> tappanu ittesä? häh? siis aika monihan noista on murhattu eikä ne itteeän tappanu? mitä vittua nyt taas tää otsikko..
13.03.12 13:15
<Behemotti> Raha ei tuo onnea, mutta sillä saa vitusti sienikarkkeja
13.03.12 13:04
<Nagisa> sivu on bloggerissa joka tarkoittaa poikkeuksetta sitä että sivun tekijä on sama kuin sen lähettäjä joka yrittää nyt tehdä miljoonia mainostuloilla. En suosittele ketään klikkailemaan mitään tuolla sivulla ellette halua tukea jotain ahnetta paskaa joka ei halua tehdä töitä ansaitakseen kaljarahojaan.
13.03.12 04:20
<parsakaali> kyllä alko kyrpii ku luki tuota. saatana!
13.03.12 03:51
<honk> Enin osa menis viiniin, naisiin ja huumeisiin, mutta loput vois ihan vaikka tuhlatakin.
-1
12.03.12 23:10
<ezet> Oon 100% varma että käyttäsin rahat järkevästi ... Omat sukulaiset ja kaverit ei kyllä rupeis kerjäämään ja tuskin kukaan tappaiskaan
12.03.12 15:42
<BelfZilla> tuttu voittaa lotossa - - tapa se
12.03.12 14:49
<kuonalasti> Onhan noita tarinoita perinnöistäkin, eräät nuoret pojat peri kohtuullisen omaisuuden, pari vuotta ja toinen asui jo autossa kerrostalon parkkipaikalla ja narkkasi ittesä hengiltä. Toinenkin veljeksistä narkkasi ja tappoi sitten itsensä.
12.03.12 14:44
<_mela_> Osan rahoista sijoittais tottakai tai sit laittais tilille korkoa kasvamaan ja sit pitäishä sitä vähä luksustaki olla.
12.03.12 13:56
<costis> hankala sanoo, kyllähän siinä saattas itelläki vähä alkaa happi loppuu päästä jos yhtäkkiä tilillä olis se 9 miljuunaa.
12.03.12 12:03
<Jonvaldr> Rakentaisin ison betonisen säiliön mihin pistäisin kaikki käteisenä ja kenellekkään mitään antais.
12.03.12 11:51
<Mortalomena> Eläisin epäterveellistä elämää ja kuolisin nuorena
12.03.12 11:34
<dasser> Arkki, vastahan iltalehden sivuilla oli tästä jokerivoittajanaisesta.. typeräähän se on mediaan mennä leveileen voitoillaan.. eihän siinä hyvin käy suomessakaan
12.03.12 10:28
<Voipoju> Minä ainakin matkailisin ja ostaisin ison talon, mutta mulla on yksi perussääntö: pääomaa ei syödä. Eli rahat makaamaan rahastoihin ja muihin obligaatioihin ja vuotuiset korkotulot käyttöön ja mitä jää yli, laitetaan pääoman jatkeeksi aina, mutta yli ei saa mennä. 10 milliäkin tuottaa jo sen 200-300keur vuodessa pelkästään valtionrahastoissa, yksityisille markkinoille sijoittamalla saa helposti isommat tuotot.
12.03.12 10:01
<aksutus> Mitä tästä opimme, kannattaa elää yksinäistä elämää jos haluat voittaa lotosta.
12.03.12 09:26
<lellitatu> Jos mä voittaisin niin sekoisin varmaa niin pahasti, tuolla mä olisin noitte joukos :(
12.03.12 09:24
<Arkki> Ironia alempaan verraten. Juuri kun kirjoitin viestin, luin viimeisestä henkilöstä ja se voitti 2002 >_ <
12.03.12 09:23
<Arkki> Kaikki jutut näyttäis olevan ennen 2000 luvua ja oletan, ettei nykyään hehkuteta lottovoittajia julkisesti.. Eihän? Muuten vaan tuntuu, että valtio antaa 10 - 30 miljoonaa ihmisille, tappaa ja ottaa takas itselleen. Seuraava voittaja!

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

V**UN KÖYHÄT

5860 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.