Quantcast

Tutkivaa journalismia Soldiers of Oidinin suljettujen ovien takaa

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tutkivaa journalismia Soldiers of Oidinin suljettujen ovien takaa

Julkaistu: 16.3.2016 21:02

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Arab

2.68 / 5 (17 ääntä)

Tutkivaa journalismia Soldiers of Oidinin suljettujen ovien takaa

Eniten ääniä saaneet kommentit

18.03.16 17:53
<Askila> Huomenta rasistit, sama toimii täällä
22.03.16 03:24
<Devourment> jännästi taas rasia sensuroi top-kommentit!!!

Kommentit

26.03.16 22:42
<Da-gi> Mullakin on kuulapyssy!
23.03.16 18:25
<frst453> Jahas ylläpidon uuvatit näemmä sensuroivat top-kommentteja. Menikö kusi sukkaan? On täällä ennenkin sananvapaus vallinnut. Mikä tuli? Pitänee kohta itsekin boikotoida tätä törkysivustoa jos ei ala hommat sujua oikealla tavalla.
22.03.16 22:08
<Membroosi> Tietääkö ylläpito, kuinka vaikeaa teidän on torjua käyttäjien voimaa? Olemme massaa, joita ette koskaan pysty hallitsemaan. Jos me menemme pois, te olette työttömiä. Te tarvitsette meitä. Jos halveksutte meitä käyttäjiä, niin Riemurasian tarina on sitten taputeltu. Antakaa meidän käyttäjien olla rauhassa, niinkuin mekin annamme teidän rauhassa tarkastaa mediaa, ilman, että menette puuttumaan toisten kommentointiin, jossa sanotaan esim. näin: "On muuten Jussi Halla-Aho fiksuin poliitikko mitä maa päällä kantaa."
22.03.16 03:24
<Devourment> jännästi taas rasia sensuroi top-kommentit!!!
21.03.16 15:11
<Patriottt> ojoj ku räkis porukkaa raukkoja munattomia urpoja..
-5
21.03.16 11:55
<Uberpelaaja> Siis jos luki vaa kuvissa olevat jutut*
21.03.16 11:54
<Uberpelaaja> Jos luki vaa jutut ja katto kuvat, niin ei saanu mitään pahaa tästä porukasta irti :D Teksti oli tietenkin suvaitsevainen tätä ryhmää vastaan
-1
18.03.16 17:53
<Askila> Huomenta rasistit, sama toimii täällä
17.03.16 18:46
<frst453> Mandula SOO ei edes halutessaan pystyisi alentumaan samalla tasolle mutiaisten kanssa vaikka alkaisivat yhtäkkiä rötöstellä yötäpäivää. Siinä on joku väitetty nakkikioskinokkapokka aikas pientä verrattuna kamelikuskien tekemiin raiskauksiin ja pedofilioihin.
17.03.16 14:45
<DAI> Mandula: Hyviä vielä noi bullet pointit jutun alussa. Muuten ihan asiallisia, mutta siellä mainittiin rikossyytteestä. Miksi siitä pitää mainita, kun se ei ole vielä edes käsittelyssä, saatika ole muuta tuomiota, kuin tämä "ylen oma propagandatuomio". Toki jutusta löytyy nuo lisäinfot tähän, kun jaksaa lukea pitkän jutun loppuun saakka, mitä suurin osa ei varmaan jaksa.
17.03.16 08:00
<Mandula> Vieläkin odotan uutisia/tuomiota siitä, kuinka SOO on tehnyt rikoksen/rikoksia partioidessaan. Ei ole vielä näkynyt, vaikka uutisoinnista ja someraivosta voisi päätellä, että ovat enemmänkin rikoksia tehneet. JOku nakkikiskatappelu osui silmiin, mutta siinäkään ei partioinnista käsittääkseni ollut kyse, ja oli vähän epäselvää, kuuluiko rähinöijöä SOO-huppari päällään edes kyseiseen ryhmään. Vähän sama sitten, jos joku vetäisi SPR:n liivit päälle ja menisi nakkikiskalle hakkaamaan porukkaa, nousisiko SPR:ää vastaan samanlainen älämölö?
24
17.03.16 07:19
<frst453> Epätoivoista propagandaa mädättäjä-yleltä. Ei jatkoon.
14
17.03.16 00:38
<aksutus> Wickerman Onhan se ikävää kun kertoo totuuden soosseista.
10
16.03.16 22:42
<rknchen> Wickerman Damn right!!
-5
16.03.16 22:25
<Wickerman> Yle on täyttä paskaa. Ainut hyvä asia mitä Yle on tehnyt pitkään aikaan on se, että Yle Areenaan lisättiin äskettäin kaikki Kummelin tv-jaksot.
15

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.