Quantcast

Suomi haluaa Euroopan parhaan tykistön – armeija ostaa vastatykistötutkia nopealla aikataululla

”Jos kaikki tällä hetkellä suunnitelmissa olevat hankkeet toteutuvat, niin meille muodostuu vähintäänkin Euroopan paras ja kehittynein tykistöjärjestelmä.”

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Suomi haluaa Euroopan parhaan tykistön – armeija ostaa vastatykistötutkia nopealla aikataululla | ”Jos kaikki tällä hetkellä suunnitelmissa olevat hankkeet toteutuvat, niin meille muodostuu vähintäänkin Euroopan paras ja kehittynein tykistöjärjestelmä.”

Julkaistu: 13.1.2017 11:13

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: Arab

4.74 / 5 (17 ääntä)

Suomi haluaa Euroopan parhaan tykistön – armeija ostaa vastatykistötutkia nopealla aikataululla | ”Jos kaikki tällä hetkellä suunnitelmissa olevat hankkeet toteutuvat, niin meille muodostuu vähintäänkin Euroopan paras ja kehittynein tykistöjärjestelmä.”

Eniten ääniä saaneet kommentit

15.02.17 13:19
<tappajafin> Theggis No sittenhän se on niin. Vielä kun voisit heittää lähteet tähän puhtaaseen faktaasi? Ja olen samaa mieltä, eihän valtion budjetointi perustukaan täysijärkisen ihmisen logiikkaan, mutta ihan puhdasta faktaa se on silti ja toista miljardia sinne upposi viimekin vuonna.

Kommentit

15.02.17 13:19
<tappajafin> Theggis No sittenhän se on niin. Vielä kun voisit heittää lähteet tähän puhtaaseen faktaasi? Ja olen samaa mieltä, eihän valtion budjetointi perustukaan täysijärkisen ihmisen logiikkaan, mutta ihan puhdasta faktaa se on silti ja toista miljardia sinne upposi viimekin vuonna.
13.02.17 20:07
<Theggis> tappajafin Väitteeni perustuvat puhtaaseen faktaan. Omat "mamut vie enemmän" -mutuilusi sen sijaan eivät perustu edes mihinkään täysjärkisen ihmisen logiikkaan.
-2
21.01.17 10:53
<MrFiufaufou> FiRKiN112 Tiedän hyvän paikan säästää rahaa, tästä ei maankaan puolustus kärsisi. Arvaatko mihin menee eniten turhaa rahaa?
13
16.01.17 22:03
<tappajafin> Theggis On kyllä niin vahvaa mutuilua ja putinin punainen nappi -tason väitteitä, että en yhtään ihmettele mikset tiedä :D
26
16.01.17 18:08
<Theggis> Tässä on kyse pelkästä bisneksestä, ja veronmaksajien rahan tuhlauksesta. Joku poliitikko saa taas paksun lompakon lahjuksista.
-23
16.01.17 18:07
<Theggis> En tiedä miksi kaikki ovat miinustaneet Firkinin kommentteja, ne ovat minusta harvinaisen osuvia. Tämä koko hankinta on idioottimainen. Venäläiset eivät taistele Ukrainassa ollenkaan, ja heidän teknologiansa on muutenkin kymmeniä vuosia Ukrainan hallituksen teknologiaa edellä. Ukrainan hallitus taistelee Itä-Ukrainan kapinallisia vastaan, ja he käyttävät kyseisiä tutkia. Meidän on idioottimaista ajatella, että nämä täysin vanhentuneet strategiat toimisivat maanpuolustuksessa Venäjää vastaan. Venäjän vahvuus on ohjuksissa, joita ei tällä hetkellä pysty torjumaan mikään laitteisto.
-33
15.01.17 04:51
<tappajafin> FiRKiN112 Samat 15 miljardia imee ne pakolaiset ja afrikkalahjoitukset hankintavuoteen 2025 mennessä, jos lasketaan tästä hetkestä lähtien.
37
14.01.17 20:55
<FiRKiN112> Korjataas, siis yli 15miljardia euroa palaa rahaa kyseisiin hankintoihin
-24
14.01.17 20:50
<FiRKiN112> Ekana Sotalaivojen hankinta,sitten hävittäjä hankinta ja nyt vielä tykistö hankinta. Yli 500 miljoonaa euroa palaa rahaa ja onko tossa nyt mitään järkeä? Olis tonki rahan voinu sijottaa vaikka työpaikkojen lisäämiseen ja katottu sit noita leluja myöhemmin, kun ekana saadaan nämä suomen talousasiat kuntoon.
-31
13.01.17 14:38
<VeikkoVälikäsi> Onko Sipilä sijoittanut tuollaiseenkin firmaan?
20

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Klikkaa Suomi kärkeen

19069 katselukertaa

suomi ykköiseksi

28650 katselukertaa

Huuda Suomi EM-Lopputurnaukseen

8658 katselukertaa

Simpsonit-leffan suomiäänet

17091 katselukertaa

Suomi vs Venäjä

12751 katselukertaa

Hyvä Suomi!

17748 katselukertaa

Zeitgeist (suomi sub)

21636 katselukertaa

Suomi24 täytettiin paskalla

14020 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.