Quantcast

GALAXY SIEGE

parantele avaruusalustasi ja koita se mahdollisimman pitkälle toiseen galaksiin.


Tämä peli toimii vain selaimissa joissa on Flash-lisäosa asennettu ja sallittu.

Julkaistu: 28.4.2013 14:18

pelikertaa: 8621 kertaa

Kommentit: 18 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

3.47 / 5 (14 ääntä)

GALAXY SIEGE | parantele avaruusalustasi ja koita se mahdollisimman pitkälle toiseen galaksiin.

Kommentit (18)

01.08.13 00:04
<venkslaaja> paska peli. ja mistä radareista te puhutte? itelläni oli 0 radaria koska semmosia ei näkynykkää missää ja läpi meni
19.07.13 00:51
<Pahkasika> Olipa paska peli, mutta läpi se oli pelattava.
18.07.13 11:25
<Valluboj> Vika kenttä keskeltä läpi vaan. 5 regenii, 5 radaria, pari riviä tykkejä, pari polttoainetta ja kerääjää ja loput shieldii.
23.06.13 14:47
<T12J7M6> Rakensi ne kaikki tykit aluksen vasempaan reunaan ja sit pelissä ohjas sen aluksen ihan oikeeseen reunaan, niin että kaikki muu paska oli peliruudun ulkopuolella, niin samalla kun se alus on siellä nurkassa, niin puolet vihulaisistakin menee vaan ohi... sillä meni läpi
06.06.13 13:47
<Zors> läpi noin 2h meni.. ihan ok peli :D vaikka vähän helppo :)oikeella taktiikan ku löytää niin menee helposti Ja kannattaa kokeilla kivaa ajan vietettä! :D
18.05.13 01:32
<sallinen> Protip loppua kohden: spämmikää regeniä. Tarvitsee vain kaksi isoa power moduulia mit lie kun on tarpeeksi regen moduuleja. tykkien määräksi riittää kaksi riviä parhaita kolmella radarilla helposti.
08.05.13 00:18
<Relixa> Helvetti soikoon miten näinkin hyvin alkanut peli meni loppumetreillä vaan säälittäväksi paskaksi, ja alentui hävettävän säälittävään vihollis spammiin, lopulta piti vaan failata uudelleen, ja uuudelleen kunnes kauppa lopulta tuottaisi 2 uutta haisevaa tutkaa jotta saisit 50% vahinkoa yhteensä niistäkin. surullista miten tämä peli meni takaisin vaikea kenttä, helppo pääkkä formaattiin, sillä pääkät kestivät vain muutamman sekunnin. Ja sekin lopputeksti, häpeäpilkku peliksi.
07.05.13 21:41
<Relixa> itsellä peli meni rikki kun flashplayer kaatui, jonka takia tykki jonka yritin myydä jäi jumiin keskelle alusta joka aiheutti mahdottoman kolon ja että lopulta tuli error, ja en voi edes mennä valloittamaan tai tehdä juurikaan mitään.
05.05.13 00:56
<Paheksu> Jos kuka tästä pelistä tykkäsi, eikä ole vielä tutustunut peliin nimeltään Space Rangers 2: Reboot, suosittelen välittömästi!
03.05.13 00:05
<--sepi> Viimeinen vaikea vai? Kieltämättä viimeisen kentän viimeinen etappi oli hieman haastava, mutta peli lakkasi olemasta hankala puolivälin jälkeen ;)
01.05.13 16:20
<_mza_> Mitä kettua? Mulla oli 6 radaria ja 2-3 riviä parhaita aseita. Silti ei tuhovoima riittäny.
29.04.13 19:13
<Skibe> Peli 1/5, väkisin pääsee läpi ja tylsä
29.04.13 12:54
<Apinapallo> Mitä helvettiä te höpöjätte. Vikassa kentässä riittää kun on neljä radaria ja kaksi ekaa riviä täynnä kolmos tason aseita niin mikään ei ehdi edes ampumaan kun tuhoutunut. Vika bossi oli ruudulla ehkä puolitoista sekuntia.
29.04.13 12:36
<Junttilandia> Viimesen kentän pääsee läpi menemällä siitä keskeltä läpi, hankkii tykit ja menee läpi.. PRKL..
29.04.13 02:16
<GoodLoozer> Huhhuh lähemmäs 2 tuntia tais mennä jotta pääs läpi.. Viimesessä kentässä tosiaa kannattaa laittaa tykit vaikka aluksen oikeesee reunaa ja lentää sitten aivan vasemmassa reunassa niin puolet vihuista lentää ohitsesi.
29.04.13 01:22
<_mza_> Tuo viimenen olikin vähän vaikeempi. Ei menny läpi ees maksimi upgradeilla ennen kun keksin väistää reunan kautta vihulaiset. :)
28.04.13 22:07
<N4ku> HYVÄ PELI
28.04.13 21:34
<masse1> kökköpaska

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.