Quantcast

Miksi Venäjä ei hyökkää.

0 / 5 (1 ääntä)

Julkaistu: 13.8.2014 13:21

Katsottu: 4453 kertaa

Kommentit: 42 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

0 / 5 (1 ääntä)

Miksi Venäjä ei hyökkää.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-08-13 14:02:33

+10986

<Benanza>

Osa totuutta, osa propagandaa ja osa foliohattua. 4/5

15

Aika: 2014-08-13 13:36:45

+778

<XD-A>

Pistä poika tekstit päälle

12

Aika: 2014-08-13 13:46:41

+135830

<largehc>

Suomileijona inisee.. Totuuttahan tässä oli aika paljonkin.

8

Aika: 2014-08-13 22:09:05

+2083

<LaME>

Voi kunpa voisin antaa Syndille ja Eepolle enemmän miinusta. Propagandaksi voitaisiin kutsua enemmänkin Stubbin keskiviikkona televisiossa esittämät lausunnot, joita kukaan ei ole voinut todistaa todeksi. Se mitä Washingtonista uutisoidaan "saamiemme tietojen mukaan" julkaistaan Euroopan mediassa "saamiemme tietojen mukaan" muodossa teille pikku palleroille, mutta todisteita näiden tietojen tueksi he eivät voi (vai halua?) osoittaa edes niin pyydettäessä.

8

Aika: 2014-08-13 22:33:18

+2083

<LaME>

Suomalaiset jäävät aika heikoille tiedonsaannissa tämänhetkisistä tapahtumista maailmalla, jos jättäytyvät yksin YLE :n tiedonantiin. Yleensä keskustellessani mediasta, otan aina puheeksi sen kuinka "Ei ole tärkeintä, mitä kerrotaan, vaan mitä jätetään kertomatta". Tämä on kuitenkin vielä rajumpaa. Todella paljon asiaa jätetään kertomatta, ja valtaosa kerrotusta on valetta (kunnes toisin todistetaan). Todisteita ei esitetä, edes pyydettäessä, koska niitä ei ole esittää. Kilometritilaus foliota ei pelasta meittiä tästä liemestä.

8

Kommentit (42)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.08.14 15:47

<sdabu> LaME Puhuu kyllä niin paljon asiaa!

16.08.14 00:35

<Whako> kah no bäckamnin kätyrit täälläki asiantuntioina, ja Kraeth saanu miinusta ko kertoo totuuden.

15.08.14 10:49

<Handalf> Kyllähän ne jenkit provosoi, mutta kyllä se Venäjä oli joka koko sopan aloitti miehittämällä Krimin niemimaan.

15.08.14 02:29

<nike90> Ettei edes EUhun kuulumattomaan maahan tulla ilman seuraamuksia. Jos eu ei olisi valmis kestämään seuraamuksia miltä se näyttäisi reaalipolitiikkaa harrastavalle Venäjälle? Kylmä sotakin päöttyi siihen kun NL ymmärsi sen olevan mahdollisen sodan häviävä osapuoli ja lähentyi USAa aseiden riisunnasta. Entinen KGBn mies uskoo todennäköisesti vain faktoihin ja opportunistina pyrkii samanlaisiin liikkeisiin aina kun siihen tulee tilaisuus.

-1
15.08.14 02:22

<nike90> Kuka on velkaa kenellekin. Yleisesti myös sotaan lähtevät maat haluavat että tilanne on epäreilu (itselleen). Ei Israelkaan tekisi n. 3v välein silloisille varusmiehilleen loppusotaa elllei se tietäisi olevansa ylivertainen. Asia erikseen jos haluaa väittää länsimaiden huijanneen koko homman vain että poloisen venäjän kehittyminen varakkaammaksi maaksi keskeytyisi, länsivihan kasvamisesta puhumattakaan. Lisäksi antaa kovia talouspakotteita koska se voi. Eurooppa antaa vesitettyjä mutta itsellekin suoraan ja välillisesti ikäviä pakotteita koska kyseessä on meidän lähialue ja halutaan osoittaa

15.08.14 02:16

<nike90> Krimin ja Itä-Ukrainan asukkaat ovat kyllä aina olleet Venäjämyönteisiä tai eivät ainakaan olleet samalla aallonpituudella entisenkään hallituksen kanssa mikä tulee ilmi jo ennen kriisiä otetuista mielipidekyselyistä. Eipä nykyinen tilanne olisi mahdollinen ilman myönteistä mielialaa itää kohtaan saati näiden materiaalitukea. Kuitenkin aloitin kommentoinnin tähän videoon koska itseäni ärsytti eepinen paatos USAn halusta lähteä sotaan. Velat eivät nollaannu ja koko hässäkän ulkopuolella oleva kiina kuitenkin a) haluaa pitää usan ja euroopan ostovoimaisena b) myös politiikan nimessä muistuttaisi

15.08.14 00:22

<LaME> Lopputuloshan tässä oli se, että äänesti kuka hyvänsä mitä tahansa Kiovan päätös on ja pysyy. He eivät taivu ehtoihin : 1. Kiovan nykyinen hallitus vetäytyy tehtävistään 2. Itäiselle ukrainalle myönnetään autonomia, niinkuin heillä hyvin pitkälti on tähänkin asti ollut (haluavat pitää kiinni kielestänsä ja kulttuuristansa). Tästä lopputuloksena on nykyinen kaoottinen tilanne, jossa armeijja pommittaa kaupunkeja ja läntinen media vaikenee pakenevista, kuolleista ja väliin jääneistä siviileistä. Tämä kaikki vielä kaadetaan venäjän niskaan, että se on heidän vikansa kun eivät voi estää tapahtumia

15.08.14 00:14

<LaME> Ukrainan itäisiä alueita nämä presidentinvaalit eivät varsinaisesti koskettaneet, koska siellä oltiin jo ennen presidentinvaaleja äänestetty itsenäisyyden puolesta. Spekuloinnille on sijaa "luotettavien" ulkoisten tarkkailijoiden puutteessa, koska tarkkailijat olivat paikallisia henkilöitä uskottu kyseiseen tehtävään. Äänestyspaikoilla ei kuitenkaan ollut aseistettuja miehiä eikä ihmisiä painostettu päätöksentekoon. Ihmiset sanoivat haastatteluissa jo silloin hieman pelkäävänsä, miten fasistikiova vastaa heidän itsenäisyyteensä. No, pommeilla. Kaikki lapsesta ukkiin leimattiin terroristiksi.

15.08.14 00:09

<LaME> nike90 virallisestippa hyvinkin. Perustelut väitteelleni kuuluu seuraavasti: Syyrian presidentinvaalit leimattiin lännen ja NATO:n toimesta laittomiksi, koska syyriassa oli laumoittain kapinallisia ja koko maankattavaa äänestystä ei oltaisi voitu näin suorittaa. Ukrainan presidentinvaalit sen sijaan hyväksyttiin lännen ja NATO:n toimesta, vaikka ukrainassa on laumoittain kapinallisia ja kaikilla alueilla ei pystytty järjestämään äänestystä. Lisäksi presidentinvaalit järjestettiin ennenkuin ukrainassa oli tehty alustava esitys tulevasta perustuslaista. Toisin sanoen, ensin pomo, sitten säännöt.

14.08.14 20:49

<nike90> Ymmärsin kyllä artikkelin viestin LaME, silti kyseessä ei ole vielä virallisesti itsenäinen valtio vaan toinen osapuoli sisällissotaa nyt vain päätti päättää alueen asukkaiden puolesta. Vaikka länttä ja itää voi molempia syyttää tiedon pimittämisestä tai muovaamisesta on silti ero valtava. Tottakai jos haluaa katsoa vain Foxia ja RT:tä niin voi molempia syyttää totaalisesta propagandasta, mutta sentään lännestä löytyy vielä yksityisiä mediataloja, jossa Karpot kertovat mielipiteensä.

-3
14.08.14 16:17

<ALmightyAL> On muuten täyttä asiaa. Jenkit on ainut joka hyötyy tästä kriisistä ja Eurooppa sokeasti tekee mitä jenkit käskee. Yhdysvallat painostivat EU:ta pakotteisiin. EU:lle ja Venäjälle pakotteista on haittaa ja jenkit hyötyvät. Naurettavinta tässä on se, että Venäjä ja USA selvästi pelaavat omaan pussiin, mutta Eurooppa pelaa ihan johonkin muualle tai pussit on kateissa.

14.08.14 05:22

<taikurinhattu> Onhan se selvää, että jenkit haluavat sodan ja ylipäätänsä ovat vuosikymmeniä rakastaneet sotimista (sotateollisuus jne.)

14.08.14 00:40

<nojoo1> Ihan sama mitä käy, minä en aseeseen tartu.

14.08.14 00:10

<LaME> "allowed" on ehkä väärä sana, koska he eivät aikoneetkaan tehdä töitä. https://www.youtube.com/watch?v=2ceDd-q86_k Tuossa on ilmeisesti myös sitä ammuskelua ja ihmisten yllyttämistä koskevaa materiaalia.

14.08.14 00:09

<LaME> ymmärsikö nike90 itsekkään, mitä lähettämässään artikkelissa kerrottiin? Ensinnäkin, valtaosa itäisestä ukrainasta ei alunalkaenkaan aikonut ottaa osaa eikä arpaa äänestykseen, koska hehän ovat itsenäinen valtio, kyseinen äänestys ei koskettanut heitä. "In Severedonetsk, in the neighbouring Luhansk region, none of the 50 polling stations were allowed to work."

13.08.14 23:00

<nike90> Pro-ukrainalaiset antoivat kuitenkin ihmisten äänestää toisin kuin Itä-Ukrainassa, missä pro-venäläiset tulivat hajottamaan äänestyspaikkoja http://euobserver.com/foreign/124279

-5
13.08.14 22:58

<LaME> Mainittakoon vielä, että kun puhuttiin kuinka Venäjämieliset ratsasi äänestyspaikkoja yrittäessään häiritä äänestämistä, ei kuitenkaan puhuttu siitä koomisuudesta jonka kyseiset häiritsijät kohtasivat. Hehän siis eivät löytäneet yhtään toimistoa jossa ääniä laskettaisiin. Kuten yksi VICE:n haastattelema venäläismielinen mies tokaisi "On se perkele kumma kun minä haluaisin äänestää, mutta yksikään näistä käymistämme paikoista ei ota ääniä vastaan". Asiasta voidaan olla montaa mieltä, mutta yksi asia on varmaa: Meille ei kerrota koko totuutta vaan se pitää kaivaa ja parsia kokoon paloista.

13.08.14 22:51

<LaME> Äänestyksestä voi olla montaa mieltä puolisotilaallisten joukkojen valvoessa äänestyspaikkoja, mutta... mainittakoon että Ukrainan presidentinvaaleissa, Donbass Battalion, joka on Pro-ukrainalaisista äärimielisistä koostunut "järjestö" suoritti sotilaallista "turvaamista" äänestyspaikoilla, jottei venäjämieliset häiritsisi äänestystä. https://www.youtube.com/watch?v=vJMrPxJPF0g Tämäkin menee kategoriaan, mitä meille kerrotaan ja mitä meille ei kerrota.

13.08.14 22:33

<Tritton> Rauno-Matti Krim oli jo autonomia ja siellä äänestettiin Venäjään liittymisen puolesta. Äänestyksestä voi olla montaa mieltä puolisotilaallisten joukkojen valvoessa äänestyspaikkoja, mutta Krim on kuitenkin Itä-Ukrainan rauhallisin alue tällä hetkellä. On myös realismin puutetta luulla että Venäjä luopuisi keskeisestä laivastotukikohdastaan Krimillä, joka perustettu jo 1775. Sen hallinnasta olisi syntynyt sota Ukrainan ja Venäjän välille, jos tilanne Krimillä olisi nyt samanlainen, kuin muuallakin Itä-Ukrainassa. Toi videon vika lause pitää aika hyvin paikkansa, vaikka onkin kyynistä shittiä

13.08.14 22:33

<LaME> Suomalaiset jäävät aika heikoille tiedonsaannissa tämänhetkisistä tapahtumista maailmalla, jos jättäytyvät yksin YLE :n tiedonantiin. Yleensä keskustellessani mediasta, otan aina puheeksi sen kuinka "Ei ole tärkeintä, mitä kerrotaan, vaan mitä jätetään kertomatta". Tämä on kuitenkin vielä rajumpaa. Todella paljon asiaa jätetään kertomatta, ja valtaosa kerrotusta on valetta (kunnes toisin todistetaan). Todisteita ei esitetä, edes pyydettäessä, koska niitä ei ole esittää. Kilometritilaus foliota ei pelasta meittiä tästä liemestä.

13.08.14 22:29

<LaME> Propagandaksi voitaisiin kutsua myös sitä, kuinka Venäjänkieliset saattavat tappaa, jos puhut Ukrainan kieltä heidän keskuudessaan. Alunperin koko suurhyökkäys itäiseen Ukrainaan toteutettiin, koska venäjänkieliset olivat haluttomia luovupumaan venäjänkielestä uuden hallituksen määräyksestä. Huomaako kukaan ironiaa edellämainitussa? Hallitus julistaa kielen pannaan. Kansa kapinoi. Hallitus hyökkää kansaa vastaan. Kansa hermostuu ja oletettavasti kostaa (yksittäistapaus). Media mässäilee, kuinka venäjänkieliset kohdistavat aggressioita ukrainankielisiä kohtaan. Propagandaa, ehkä..

13.08.14 22:26

<LaME> Minusta on hyvin hämmentävää, että ihmiset eivät ymmärrä Krimillä tapahtunutta. YLE :n ruokkimat lehmät ammuvat kilpaa, kuinka Putin hyökkäsi ja alisti Krimin hallintaansa hallituksen ollessa kyvytön puolustautumaan. Jälkeenpäin uutisissa mässäiltiin kuinka huonosti Krimillä menee venäjän alaisuudessa, mutta kertoiko kukaan syitä? Osallisena saattoi hyvinkin olla Kiovan käsky katkaista vedenjakelu Krimin niemimaalle. Sateliittikuvien mukaan ukraina patosi veden Dnepr- joesta krimille, ja pakotti Venäjän rakentamaan 130 kilometriä putkiverkostoa. "Krimi tulee venäjälle kalliiksi", YLE:n etusivu

13.08.14 22:22

<nike90> Nollata velat? Milloin aiemmin on sota tehnyt niin? http://www.theatlantic.com/business/archive/2012/11/the-long-story-of-us-debt-from-1790-to-2011-in-1-little-chart/265185/ eipä näy. Aina suurvallat on ollu häikäilemättömiä historian saatossa, mutta väittää nyt että Yhdysvallat ajoi Venäjän valloittamaan Krim ja valloittaja on uhri? bitch please.

-3
13.08.14 22:18

<LaME> ... luulisi tämän tekevän kaikkensa esittääkseen todisteet väitöksiensä tueksi, jotta selittelylle ei jäisi sijaa. Miksi USA pimittää tietojansa Malesialaisen lentokoneen turmasta. Miksi länsimedia vaikenee kiistattomista todisteista hävittäjien osallisuudesta lentokoneen pudotuksessa? Miksi ETYJ- :in ja kansallisten tutkijoiden laatimat raportit Kiovan armeijan syyllisyydestä jätetään uutisoimatta? Miksi edelleen , kaikkien näiden todisteiden valossa meidän Pääministeri sanoo televisiossa jotakin aivan muuta?

13.08.14 22:16

<LaME> Samasta edellämainitusta syystä voimme myös tulla siihen tulokseen, että Eurooppalainen media vetää tässä asiassa yhtä köyttä. Meille ei näytetä kaikkea Ukrainassa tapahtuvaa kaameutta. Valtaosa siitä, mitä meille ollaan näytettä ollaan todistettu idän toimesta valheelliseksi lukuisilla eri tavoilla. Näitä väitöksiä joita ihmisille levitetään, ei olla voitu todistaa. USA :lta ollaan useasti pyydetty esittämään todisteita, mutta he kieltäytyvät julkistamasta niitä. Suomalaisella maalaisjärjellä pitäisi ymmärtää, että jos taho on näin agressiivinen mustamaalatakseen toinen osapuoli ...

13.08.14 22:11

<LaME> Jos minulta kysytään, onko kolmannen maailmansodan uhka todellinen vastaisin kyllä, koska Dollari on syöksykierteessä ja USA :ta odottaa vararikko. Jos dollari kaatuu, siihen syvästi sidoksissa oleva Euro kaatuu. Näitä kahta tosiseikkaa pohtiessa ei luulisi kenellekkään jäävän epäselväksi, miksi Eurooppa vetää yhtä köyttä USA :n kanssa talouspakotteissa Venäjää vastaan, vaikka joka ikinen asiantuntija ja tutkija tietää ja myöntää, että siitä on enemmän haittaa meille, kuin heille.

13.08.14 22:09

<LaME> Voi kunpa voisin antaa Syndille ja Eepolle enemmän miinusta. Propagandaksi voitaisiin kutsua enemmänkin Stubbin keskiviikkona televisiossa esittämät lausunnot, joita kukaan ei ole voinut todistaa todeksi. Se mitä Washingtonista uutisoidaan "saamiemme tietojen mukaan" julkaistaan Euroopan mediassa "saamiemme tietojen mukaan" muodossa teille pikku palleroille, mutta todisteita näiden tietojen tueksi he eivät voi (vai halua?) osoittaa edes niin pyydettäessä.

13.08.14 22:03

<Riemunimi> Tää menee just näin. Ja joka ei sitä vielä tienny on seurannut liikaa iltalehteä, hesaria ja YLEä.

13.08.14 22:03

<Kipux> Amerikan budjettialijäämä pienenee kokoajan, eikä maa todellakaan ole ongelmissa rahan suhteen. Venäjä ilmeisesti voi hyvillä mielin valloittaa Joensuunkin, koska sinne perustettava nukkehallitus "pyysi apua ennen sodan julistusta"? Jos nyt uhriluku on tuhansissa, niin miten siitä saa miljoonia (ilman Venäjän "apua")?

13.08.14 21:43

<Rauno-Matti> Mutta mites toi noinniin Krimin niemimaa? Pojat ei maininnu sanaakaan siitä ja oli jo kätevästi väritetty osaksi Venäjää videon kartalla.

13.08.14 18:54

<Eepo> Jos joku ei tajua tämän olevan propagandaa, niin saa kyllä olla yksi lukutaidoton idiootti.

-4
13.08.14 17:30

<jaekk> hahaha... onks tää vähän ku venäjän "9/11 salaliitto tearia"?

-6
13.08.14 17:17

<Syndi> Yllätyin taas yleisen mielipiteen idioottimaisuudesta tuolla youtubenkin puolella. Miten tämä ei oo propagandaa? "Jos et ole valmis suojelemaan maasi etuja ase kädessä..." "Geopolitiikassa ei ole varaa tunteille." Mitä vittua? Ensin että "ei me haluta geopoliittisia valtauksia, vaan USA haluu sotaa" ja heti perään "Geopolitiikassa ei ole varaa tunteille." Venäjä ei oo yhtä ku paha, mutta koittakaa nyt perkele tunnistaa propaganda! Jos joku eioo hokannu, niin tämä ei ole jenkkien ja ryssien välinen jännite, kuten tässä myös mustavalkoisesti väitetään. Vitun idiootit.

-1
13.08.14 17:01

<GraD> Aika jännä.. paljon asiaa mitä ei normaali tallaaja välttämättä huomaa

13.08.14 14:38

<sdabu> Noinhan se menee

13.08.14 14:02

<Benanza> Osa totuutta, osa propagandaa ja osa foliohattua. 4/5

15
13.08.14 13:46

<largehc> Suomileijona inisee.. Totuuttahan tässä oli aika paljonkin.

13.08.14 13:36

<XD-A> Pistä poika tekstit päälle

12
13.08.14 13:36

<Johnny Bravo> kannattaa laittaa tekstitykset päälle ;)

13.08.14 13:28

<Suom1j3llona> put-in progandaa

-5

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Miksi Linux on vaan parempi

Miksi Linux on vaan parempi

2 189 katselukertaa

Miksi Tiibetin yli ei lennetä

Miksi Tiibetin yli ei lennetä

3 850 katselukertaa

Miksi valtamediaan ei luoteta

Miksi valtamediaan ei luoteta

2 834 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.