Quantcast

The Atheist Experience.

Hieno ohjelma.

4.14 / 5 (26 ääntä)

Julkaistu: 30.10.2014 14:57

Katsottu: 5266 kertaa

Kommentit: 35 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.14 / 5 (26 ääntä)

The Atheist Experience. | Hieno ohjelma.

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-10-30 16:05:34

+80875

<julberistus>

uskovaiset on niin tymiä et ne on helppo puhua pussiin mutta ne yleensä vetää kauheen kieltoloukkantumisvaihteen päälle, ihmettelin ku toi soittaja ei lyöny luuria heti

21

Aika: 2014-10-30 17:53:23

+39967

<piran>

Noinhan se menee. Lapsia saa raiskata ja muuten hyväksikäyttää, kunhan muistaa pyytää jälkeenpäin anteeksiantoa ja armoa vaikka toiselta samanlaiselta hyväksikäyttäjältä. On muuten mukava kuunnella ja nähdä kuinka asiallisesti ja kiihkottomasti tuo kalju mies keskustelee ja kuomaa noita väitteitä.

16

Kommentit (35)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.11.14 13:09

<Näsäx> lisää tämmösiä tyyppejä

04.11.14 21:03

<Kape1> Katos tääki ohjelma päässy tänne. Hienoa!

04.11.14 20:29

<Peekele> T12J7M6 "nämä ohjelmassa esiintyvät ateistit syyllistyvät kaiken laisiin loogisiin virhepäätelmiin ja virhe argumentteihin." -- Voisitko ystävällisesti avata näitä mainitsemiasi virheitä sen sijaan että vaan pauhaat niiden olemassaolosta? Mielestäni aika kivenkovat argumentit näillä tyypeillä. Mikä olisi sinun mielestäsi oikea kysymys ja siihen sopiva vastaus?

04.11.14 18:13

<T12J7M6> "Sulla on vahvana psykologinen heikkous jota kutsutaan projisoinniksi." En tarkoittanut, että tässä videossa esiintynyt kristitty olisi esiintynyt edukseen, vaan videoissa joissa kysytään niitä oikeita kysymyksiä ja annetaan niitä oikeita vastauksia, nämä ohjelmassa esiintyvät ateistit syyllistyvät kaiken laisiin loogisiin virhepäätelmiin ja virhe argumentteihin. Tätä tarkoitin Stormstrider.

04.11.14 01:42

<Stormstrider> T12J7M6 "Nää ateistit tässä ohjelmassa on aivan loistavia esimerkkejä siitä kuinka irrationaalista ja kaksinaamasta tällaisen uusi ateistisen vouhotuksen jutut on." Sulla on vahvana psykologinen heikkous jota kutsutaan projisoinniksi. Siinä omat alitajuisesti ymmärretyt heikkoudet projisoidaan pois itsestä ja ne nähdään toisessa. http://fi.wikipedia.org/wiki/Projektio_(psykologia)

-1
03.11.14 23:57

<hookkan> Jumalan pelkoa..? Miksi? Ei helvetti soikoon.. Ei kenenkään mieleltään terveen henkilön pidä tuntea mitään jumalan pelkoa. :D Mieti nyt vähän sanojasi..

03.11.14 16:57

<T12J7M6> Voin vakuuttaa, että näillä kavereilla tässä videossa ei ole tippaakaan Jumalan pelkoa sudämessään ja tätä siitä seuraa, ja voin myös vakuuttaa ettei kyllä papillakaan joka raiskaa lapsen ole näitä ihmisiä enempää Jumalan pelkoa sydämessään ja rasikaus on loppu tulos. https://www.riemurasia.net/rasiatube/view.php?id=84777

-3
03.11.14 16:49

<T12J7M6> Mitä videon argumenttiin tulee, niin tässä ateistisessa kysymyksen asettelussa oletetaan, että ihmiset jotka elää elämänsä ilman Jumalan pelkoa kykenisivät elämään "hyvän elämän". Totta mielestäni kuitenkin lienee, että Jumalan palko pitää ihmisen poissa monista asioista, mihin hän muuten saattaisi sortua. Ja mitä tulee pedofiili pappejen armahtamiseen, niin se on Jumala joka armahtaa jos armahtaa - oikeudenmukainen Jumala. Ja oikeudenmukaisuus Jumalankin tapauksessa tarkoittaa samaa oikeudenmukaisuutta kuin mitä se arkikielessäkin tarkoittaa...

-4
03.11.14 16:44

<T12J7M6> Nää ateistit tässä ohjelmassa on aivan loistavia esimerkkejä siitä kuinka irrationaalista ja kaksinaamasta tällaisen uusi ateistisen vouhotuksen jutut on. Joka jaksaa niin voi katsoa muitakin jaksoja ja aika heikosti menee joissain jaksoissa, mutta onneksi nää ateistit voi kontrolloida sitä kuka saa puhua ja kuinka kauan - ei ne muuten pystyi pyörittämään tota omaa peliään. Aivan täydellisen lapsellisia, naiveja ja lyhyt katseisia nämä tämän ohjelman vetäjät (minun mielipide).

-5
02.11.14 15:41

<nordicgunpowder> Uskonnolle K-18. Ei ole sen ssopivampaa lapsille kuin alkoholi ja tupakka. Jokainen voi sitten täysi-ikäisenä valita mihin uskontokuntaan haluaa liittyä, jos enää haluaa.

01.11.14 01:08

<Doni666> Ehkä ärsyttävintä on se, että keskustelussa mistä tahansa tiedettä tai historiaa koskevassa aiheessa vastapuoli viittaa raamattuun pitäen sitä samanarvoisena lähteenä kuin mitä tahansa muuta tutkimusta.

31.10.14 12:30

<perseinari> Plastik vielä tosta pakanahommasta. Ei tämä maa ole aina ollut kristitty, totta puhut. Sääli että muinaisia suomalaisia perinteitä ja kulttuuria on varmasti jäänyt väkivaltaisen miekkakäännytyksen jalkoihin. Nykyinen kristillinen lähetystyö on rauhallista, ja itseasiassa suurelta osin hädänalaisten materiaalista auttamista. ISISin islamistinen "lähetystyö" sitten on vähän toista luokkaa... Heillä lienee raaempi meininki kuin ristiretkiläisillä n. 1000 vuotta sitten. Käsittämätöntä että noin brutaalia touhua voi vielä olla olemassa.

-4
31.10.14 12:17

<perseinari> Plastik. Ei Suomessa aivopestä ihmisiä. Tunnustuksellista uskonnonopetusta ei Suomessa ole, rippikoulu on vapaaehtoinen, ihmiset käy messuissa omasta tahdostaan, kirkosta voi halutessaan erota ynm. Kirkon rahoitus koostuu kirkollisverosta, avustuksista sekä yhteisöverosta joka kyllä saadaan valtiolta; sen tukemana kirkko hoitaa yhteiskunnallisia tehtäviä, kuten hautaustointa ja väestökirjan sekä kulttuuriperinnön ylläpitoa. Eli valtiolta tuleva raha menee yhteiseen hyvään. Ja ne ristiretket, inkvisitiot ynm "oikeutettiin" epäraamatullisilla perusteilla, ahneiden valehtelijoiden toimesta.

-2
31.10.14 11:53

<perseinari> Sende, melko hyvin olet perillä kristinuskon perusajatuksista! Kyse onkin mielestäni siitä, että ilman valheita ja vääristelyjä katsotaan mitä kristinusko sisällöllisesti on, ja sitten kukin yksilö joko uskoo siihen tai ei. Omasta mielestäni kristinuskon lähtökohta ei ole väärä, eikä päin helvettiä. Elämää ja maailmaa kun tarkastelee, niin kyllä huomaa että ihmiset ovat syntymästään asti taipuvaisia pahaan. Ihminen aiheuttaa paskaa toiselle, ellei erikseen ole jotain syytä (esim. oma etu) olla tekemättä niin. Erikoista kr.uskossa on se, että tästä huolimatta Jumala haluaa pelastaa ihmisen.

-2
31.10.14 10:54

<Plastik> se on tännekkin ängetty aikanaan väkisin ja meidän omat uskomukset ja perinteet pakanahommina tuhoten. kuten ympäri maailmaa. harva nykyään tietää siitä oman maansa oikeasta kulttuurista ja perinteistä. kuvitellaan että tämähän on kristitty maa ja aina ollut. ei todellakaan.

31.10.14 10:52

<Plastik> perseinari: ihmisten (varsinkin lasten) aivopesu, yleisten verovarojen käyttäminen, vaikutukset yhteiskuntaan (valtio ja kirkko erotettava). meikäläiselle henkilökohtasesti ainakin olis aivan sama jos touhuisivat keskenään muita häirittemättä ja/tai erityisoikeuksia uskonnon perusteella vaatimatta. käyttäköön yhteisönsä rahat kirkkojen rakentamiseen ja henkilökunnan palkkojen maksamiseen, mutta se raha ei saa tulla valtiolta/asiaa kannattamattomien pussista. eikä nämä USKOMUKSET saa vaikuttaa asioihin esim. peruskouluissa. lisäksi kristitythän ne teki aikanaan aivan samat mitä esim. ISIS nyt.

31.10.14 08:31

<LionKing138> Hirveetä hommaa. Selittää tismalleen samat sanat kaikille soittajille.

-1
31.10.14 07:35

<sika> Suomessakin on vastaavaa menoa lestadiolaisilla. Lapsia hyväksikäytetään, pyydetään anteeksi ja kaikki on taas hyvin. Lahkon uskonkäsityksen mukaan anteeksi on aina annettava, jos joku pyytää, eikä asiasta saa enää sen jälkeen puhua. Ja tämä porukka on osa meidän valtionkirkkoa.

31.10.14 01:23

<sende> perseinari: Uskossa ja opissa on vastenmielistä esimerkiksi se, että sen yksi perusajatuksista on, että kaikki ihmiset syntyy syntisinä. Tämän jälkeen ihmisen pitää löytää Jeesus, katua syntejään ja pyytää anteeksiantoa. Tietenkin siis myös uskoa Jumalaan. Jos ihminen ei tätä tee, niin hänen rangaistuksena on palaa kiirastulessa IKUISESTI. Mielestäni suhteellisen paljon päin helvettiä oleva lähtökohta, ihan kirjaimellisesti!

31.10.14 00:42

<perseinari> Heitänpä kysymyksen ilmoille aiheeseen liittyvän median yhteydessä. Ärsyttääkö ihmisiä enemmän kristityt ihmiset vai kristinusko? Ymmärrän jos ihmiset ärsyttävät, yleisesti ottaen ihmiset nimittäin ovat melko suurella todennäköisyydellä hankalia, itsekeskeisiä, kapeakatseisia, tuputtavia ynm. Mutta, jos kristinusko ja -oppi ärsyttää, niin mua kiinnostais kuulla kun joku perustelisi mikä uskossa ja opissa on väärää ja vastenmielistä.

-6
31.10.14 00:02

<lucaz> Odotan kvanttifyysikoiden tuoreemmat tutkimukset ja päätän puoleni sitten vasta. Mutta minkään jumalan olemassa olosta tai olematta olosta ei voi kukaan sanoa mitään, ei edes kalju pääkään vaikka uskoo sen olematta oloon sen paremmin pystymättä selittämään sitä. Tarinat jumalista ja uskomuksista on sinäänsä luku erikseen ja kuka uskoo mitäkin tarinaa. Kaljupää uskoo itteensä, ehkä hyvä ehkä ei. Ehkä ampuu ittensä kriisin sattuessa, ehkä ei.

-6
30.10.14 22:45

<Duke-X> Tässä näkee että uskovaisen on turhaa vedota raamattuun, ja uskovaisen on myös turha yrittää tunkea omia uskojaan muille. Täytyy sanoa että tämä kalju ateisti vei kyllä älykkään keskustelun 10-0.

30.10.14 18:21

<PenZon> Ihan hyvää filosofiaharjoitusta, mutta yhtäkaikki hukkaanheitettyä aikaa. Jos uskovaiset olisivat kykeneväisiä ja/tai halukkaita ajattelemaan loogisesti, uskontoja ei olisi.

30.10.14 17:53

<piran> Noinhan se menee. Lapsia saa raiskata ja muuten hyväksikäyttää, kunhan muistaa pyytää jälkeenpäin anteeksiantoa ja armoa vaikka toiselta samanlaiselta hyväksikäyttäjältä. On muuten mukava kuunnella ja nähdä kuinka asiallisesti ja kiihkottomasti tuo kalju mies keskustelee ja kuomaa noita väitteitä.

16
30.10.14 16:45

<perseinari> Tämähän on mielenkiintoista. Tuo kalju on yksi niistä harvoista asiallisista ateisteista, joita on olemassa. Sen vierellä hihittelevä tyyppi on hieman tavanomaisempi ivallinen pelle. Mielenkiintoisia ja hyviä argumentteja toi kalju esittää, harmi että sen keskustelukumppani langan päässä ei oikein pysyny mukana. Ateistien kanssa olisi kiinnostavaa keskustella useammin tällaisista asioista, mutta usein heillä on tapana alkaa välittömästi kiukkuamaan, vihaamaan ja solvaamaan.

-10
30.10.14 16:25

<Untzki> Ton soittajan on pakko olla rölli, ei kukaan oo noin aivopesty.

-3
30.10.14 16:05

<julberistus> uskovaiset on niin tymiä et ne on helppo puhua pussiin mutta ne yleensä vetää kauheen kieltoloukkantumisvaihteen päälle, ihmettelin ku toi soittaja ei lyöny luuria heti

21

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ATHEIST BOOM !

ATHEIST BOOM !

4 557 katselukertaa

Atheist Disprove Religion

Atheist Disprove Religion

3 714 katselukertaa

If Atheists Ruled the World

If Atheists Ruled the World

4 137 katselukertaa

The Secret Lives of Atheists

The Secret Lives of Atheists

3 238 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.