Quantcast

Nykyajan tehokas ajankäyttö, tunnistatko itsesi?

Ajan voi ilmeisesti käyttää monin tavoin

1.67 / 5 (21 ääntä)

Julkaistu: 4.3.2015 13:53

Katsottu: 6579 kertaa

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.67 / 5 (21 ääntä)

Nykyajan tehokas ajankäyttö, tunnistatko itsesi? | Ajan voi ilmeisesti käyttää monin tavoin

Kommentit (16)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
11.03.15 21:30

<jappas> Taidampa antaa virheellisen arvostelun. :)

07.03.15 15:26

<djpinpsa> Ei vittu nää on porilaisia...

05.03.15 16:55

<Beldimus> Cyperwaste. öhöm. Työssäkäyvänä ihmisenä näen noita luureja joka ikinen päivä, ja ne eivät suinkaan sijaitse siellä korvan tietämillä, vaan siinä naaman edessä. Eikä ne henkilöt enää aivan teini-ikäisiä ole. Sosiaalisesta kanssakäymisestä on jäljellä pelkkä varjo. Onhan se järjettömän surullista, että työkaverin kanssa voit olla facebook-kaveri, mutta suutasi et silti saa auki koko työpäivän aikana. Kyllä, omistan älyluurin. Whatsappia ei löydy, eikä myöskään facebookia. Ystäviini pidän mieluummin yhteyttä ihan livenä tai sitten soittamalla.

05.03.15 15:58

<Draculazla> Vanaha sanonta sannoo että se koira älähtää johka kalikka kalahtaa. Ei oo vaikeeta huomata mite nää vatussit älypuhelinta räpläävät pellet ottaa itteensä ku siittä mainitaan. Vidu apinat, ja sit vastataa et oot ite koneel ym.. Oikkesti eikö teiä aivot käsitä että ko ollaa ulkon tai kavereide kaa ei tartte räplät sitä luuria koko aja tai ees tunni välei. Ja jokanen teistäki tiedostaa ihan vitu varmana kuinka vammasia ootte noitte vehkeitenne kaa, totuus sattuu ja sitä ei haluta koskaan kuulla. Kiitos jo etukäteen alapeukusta, psykologistiselta kanbnalta hauska nähä kui moni sitä tulee painamaan

05.03.15 08:17

<Cyperwaste> Beldimus selvästikään sinulla ei ole minkäänlaista medianlukutaitoa ja Iltapaskan otsikot ovat ainut tiedonlähde sinulle. Ei siis ihme, että luulet teinien puhelimien käytön heijastavan koko yhteiskuntaa ja sen käyttäytymistä. Pidät varmasti itseäsi muita parempana ihmisenä, koska netissä voit leimata muut puhelimien käyttäjät, mutta kyllä varmaan sinunkin luurissasi on facebookit ja watsapit ynnä muut äpit. Rauhallisin aikakausi: https://www.youtube.com/watch?v=NbuUW9i-mHs ja siellä on myös lähteet ennenkuin alat inttämään vastaan asioista mistä et tiedä mitään.

-2
04.03.15 21:58

<Juze-> Niin hyvää hernettä.

04.03.15 21:28

<Beldimus> Cyperwaste Otitko henkilökohtaisesti? ovatko lapsesi/lemmikkisi karanneet kun sinä räpläsit puhelintasi? Rauhallisin? Ilmeisesti uutiset eivät löydy puhelimesi valikoista.

-6
04.03.15 21:24

<Cyperwaste> Beldimus siellä taas fedora väpättäen yrittää pistää itsensä muitten yläpuolelle. Tämä "vajaakkien aikakausi" on rauhallisin aika ihmiskunnan historiassa, myöskin tekniikka kehittyy kokoajan nopeampaa ja tieteessä tehdään kokoajan kiihtyvässä tahdin uusia läpimurtoja. Sinä voit kyllä pitää 3310:ä taskussa, mutta minusta se ei anna sinusta kovin älykästä kuvaa. Väkisin vastavirtaan uiminen ihan paremmuudentunteen takia on paskaa

04.03.15 21:00

<Beldimus> Aika moni vissiin tuntee piston sydämessään, kun kommentteja on kertynyt ennen tätä 6 kpl. Älypuhelin ei kyllä anna omistajastaan kovin älykästä kuvaa. Leikkipuistojen äidit ja isit kännyköineen ainakin ovat kauheaa katsottavaa. Ihmiset ovat idiootteja ja tämä alkanut vuosituhat kirjataan historiaan "vajakkien aikakautena".

-1
04.03.15 19:44

<Sirq> Mitä tämä nyt taas on?

-1
04.03.15 16:56

<MPEK> Vittu jussi.

-3
04.03.15 15:38

<aleksi_i> Otan mielumin munan käteen.

-4
04.03.15 15:00

<Lecimx> En. Olen olen aina se joka seisoo kännykkä taskussa ja ihmettelee että jaa että tännekö tultii niinku kavereiden kanssa olemaan? Ja sitte totean että no vittu kai minäki sitte ku muutki.. Ja sit yleensä pöyritän työpöytiä kännyssä ku en keksi mitää tekemistä sillä ku ei oo mitää vitun pelejä sun muuta paskaa kännykässä.

04.03.15 14:18

<poseeeh> Kuppaa.

-1
04.03.15 14:16

<markus-markus> Vituttaa suunnattomasti tämmönen meininki nykyään, aina pitää tehä sillä puhelimella jotain jos ei sillä samaisella hetkellä oo mitään tekemistä ja sitten kun ei ole sitä puhelinta niin alkaa pää hajota -.-

-1

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Preussen Gloria

Preussen Gloria

3 926 katselukertaa

Jeesus 2.0

Jeesus 2.0

4 654 katselukertaa

Subaru Imprezalla kiveen

Subaru Imprezalla kiveen

6 389 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.