Quantcast

Avengers 2 - Final Trailer

3.5 / 5 (11 ääntä)

Julkaistu: 5.3.2015 14:02

Katsottu: 4925 kertaa

Kommentit: 10 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.5 / 5 (11 ääntä)

Avengers 2 - Final Trailer

Kommentit (10)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.03.15 19:05

<daruoska> Lecimx GyRo Saattas auttaa jos ette kattoisi näitä tusina leffoja

06.03.15 13:01

<Lecimx> Jaaha taas samaa paskaa hiukan eri ulkokuoressa mitä on viimäset ainakin 5v tullu jo ulos. Eikä ees oo niinkun erikoistehosteista vaa niinkun nykysissä leffoissa näkee iha samat kaavat käsikirjotuksissa ja juoni menee iha samallailla. Mihi vittuun ihmisten luovuus on kadonnu? Ei noista erikoisefekteistäkään ole mitään iloa ku kaikki leffat tuntuu iha vittu samalta.

-2
06.03.15 00:05

<ezet> GyRo kyllä itellä tulee vastaan vieläkin aika hyviä elämyksiä elokuvista, mutta erikoistehosteet niitä ei saa aikaan. sillä saralla on "kaikki jo nähty" tai kehitys on sen verran tasaista ettei suuria harppauksia oteta

-1
05.03.15 23:36

<Klementtiini> GyRo se oli sitä aikaa kun erikoistehosteet olivat uutta juttua, tottakai ne sillo oli siistejä. ja voi olla myös että ennen katottiin harvemmin elokuvia, kun taas nykyään enemmän kun on helppoa kattoa vaikka netistä, ja eikä ne enää tunnu niin siisteiltä. omasta mielestä tälläset leffat tarvii näitä kunnon erikoistehosteita.

-1
05.03.15 21:35

<morso> Purjo S, mainitse toki esimerkki?

05.03.15 21:34

<Nostralis> 1:38 jätkä ei ees lyöny oikeesti

-1
05.03.15 15:51

<KaYhKo> Sarjakuvissa age of ultron oli ihan pirun siisti. Mitenköhän leffa?

05.03.15 15:14

<PurjoS> GyRo niitä tulee edelleen. Et taida tietää mistä puhut.

05.03.15 14:17

<GyRo> tuleekohan koskaan enää semmosta leffaa kun esim star wars aikanaan? semmosta leffaa joka oikeesti saa aikaan semmosia fiiliksiä et "toi oli tosi mageeta" tai että on innoissaan vielä leffan jälkeenkin. onko nykyleffan niin klieisiä erikoistehostepornoja että enemmän tuntuu vaan nololta katella niitä? vai olenko vaan niin vanha tai masentunut tai mitä lie, ettei mistään enää voi innostua. tämä traileri on minulle silkkaa hidastuksilla ja erikoistehosteilla mässäilyä ja täynnä epäkiinnostavaa materiaalia.

-13

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.