Quantcast
Tuntematon

State of the Gaming Industry 2015

4.74 / 5 (50 ääntä)

HALLITSE

Julkaistu: 31.3.2015 13:56

Katsottu: 5158 kertaa

Kommentit: 27 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.74 / 5 (50 ääntä)

State of the Gaming Industry 2015

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-03-31 14:48:36

+13268

<Nostralis>

Nyt tuli tunteella

11

Aika: 2015-03-31 14:11:20

+4881

<Dickbutts>

En voi odottaa uutta vuoden 1983 videopelilamaa. Ei saatana tää peliala on niin syöpää täynnä.

9

Aika: 2015-03-31 15:39:07

+7524

<Mortalomena>

Aina olet odottanut täyttä julkaisua, katsonut sen jälkeen striimejä ja monia eri arvosteluja ennen ostamista. Noh, eipä ole hyvää peliä osunut moneen vuoteen vastaan mitä olisi ostaa kannatanut.

9

Kommentit (27)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
06.09.15 21:47

<Blizhazard> Täytyy myöntää että hyviä pelejä on nykyään aika vaikea löytää. Nykyään kaikki tunnutaan tekevän mahdollisimman helpoiksi jotta apinakin osaisi niitä pelata.

03.04.15 22:59

<Kanakotka> "There's no excuse to not get a game 50% complete" ...ja sitten meni video kiinni ja tyyppi mustalle listalle. Voi helvetti mikä idiootti. Eihän sitä tietenkään tarvitse esim. muksua elättää, mikä siinä pelifirmassa jossa itse työskentelen on yli puolelle työvoimasta tarpeellista. Eikä itseäkään kannata elättää peliä tehdessä missään vaiheessa, kyllähän se kela/vaimo/tyttöystävä/äiti/joulupukki sulle maksaa. Voi vittu sentään mikä tyyppi.

-3
03.04.15 22:54

<Kanakotka> "Make sure the game is at least 50% complete"... ja 7 days to diesta puhuu tuossa aiemmin, joka ei ole edes 20% valmis. Sitäpaitsi, pelialalla itse työskentelevänä, ei kukaan ainakaan pelintekijä tiimistä tiedä antaa 10% tarkkuudella sitä numeroa, kuinka valmis peli on, tai kuinka valmis sen pitäisi olla.

-3
03.04.15 22:52

<Kanakotka> 7 days to die josta se puhuu tuossa on alpha versio, ja itse sitä pelanneena pisti naurattamaan tuo selostus. Peli on ihan oikeasti joka kohdasta rikki, ja sisältää sellaisia mukavia bugeja, kuten esimerkiksi koko inventaarion katoaminen. Lupaava peli, mutta ei se mikään atmosfeerinen nykyvaiheessa ole millään tavalla. 7 days to die on tässä vaiheessa periaatteessa minecraft hienommilla graffoilla zombien kera.

-3
03.04.15 22:48

<Kanakotka> Sitäpaitsi, tuo täysin sekopäinen höpötys tuossa 2 minuutin kohdalla, mitä vittua? Minä ainakin nykyäänkin ihan lampsin kauppaan, tai steamiin, ja ostan pelin jonka haluan. Yleisemmin käytän online kauppaa tosinkin. Tribesistä josta se rupeaa sönköttämään tuossa 3:40 kohdalla se puhuu aivan puutaheinää. Kuka tahansa voi vänkäämällä vängätä mukamas pelistä isomman ja pienemmän, tähän tyyliin: "Tribesissä oli julkaisuhetkellä vain 4 classia ja ei kamppanjaa ollenkaan! Keskivertopelin kesto oli noin 20 minuuttia! Vittu mikä rahastus! Onneksi nykyään sentään tuon evolven kamppanjat on 2x pitempiä"

-3
03.04.15 22:42

<Kanakotka> Täysin paskapuhetta heti alkuun. Kaikki tekijät, eikä välttämättä edes suurin osa tietenkään eivät ajattele DLC:tä heti peliä tehdessä, vaikkakin sille voi jättää mahdollisuuden, niinkuin vanhaan aikaan jätettiin suuremmalle laajennuspaketille. Todellisuudessa DLC:tä suurimmaksi osaksi tehdään vain ja ainoastaan jos pelille on tarpeeksi kysyntää. Jos pelistä tykkää sitä voi DLC:n muodossa ostaa enemmän. Varsinkin tällöin pienemmätkin studiot pystyvät pysymään pinnalla päivittäessään peliään. Isommista julkaisijoista ja niiden alaisista studioista ja niiden kurista en pysty paljoakaan sanomaan.

-3
02.04.15 07:32

<H0bla> Mortalomena Itse olen kyllä nykyään alkanut enemmän ja enemmän hamstraamaan indiepelejä, koska niitä ei yleensä tehdä pelkät dollarinkuvat silmissä ja saattavat ajoittain tuoda jopa jotain uutta ja mielenkiintoista. Niin ja en toki väitä, etteikö peliteollisuudessa olisi paljon parantamisen varaa ja useat firmat ovat ihan lähes täysin puhdasta syöpää, kuten vaikkapa Ubisoft ja EA. Silti, on mielestäni typerää sanoa, ettei mitään ostamisen ja/tai pelaamisen arvoista tuotettaisi nykyään. Silent Hills ja Deep Down odotellessa.

02.04.15 07:28

<H0bla> Mortalomena Olet väärässä jos voit tosissasi väittää, että moneen vuoteen ei olisi tullut yhtään ostamisen arvoista peliä. Konsolipuolelta mitä nopeasti tulee mieleen: Last of Us ja Bloodborne jotka molemmat ostamisen arvoisia loistavia pelejä. PC:lle mitä tuossa nopeasti vilkaisin omasta Steam librarysta: The Binding of Isaac, DS 1&2, Hotline Miami, Stick of Truth, The Long Dark, This War of Mine, Risk of Rain jne jne.. Niin ja Evolven hommasin PS4:lle ja täytyy myöntää, että kavereiden kanssa parhaimillaan helvetin hauskaa. Jatkuu>>

02.04.15 00:07

<Nickysix> oon huomannu ite et katson aljon enemmän youtubesta juuri tämän tyylisiä videoita kuin että pelaisin yhtään mitään. tää vaikuttaa ihan subscribattavalta heebolta

01.04.15 21:58

<Veli-pekka> Tein saman mikä tepsi vuonna 80 tähän samaan tilanteeseen kun paskaa naamiotuna videpeliksi tuutataan minkä keretään, eli ostin Nintendon. sillä mennään siihen asti et paskat taas huuhtoutuu pois + muutamalla pc pelillä

01.04.15 19:16

<KuuFFi> Viimesin peli jonka olen jaksanut pelata läpi asti oli Fall out 2. Näitä nykypelejä kuten, Farcry3/4, battlefieldit, call of dutyt ja muut on täyttä paskaa. Ainut Online peli jota olen pelannut oikeesti paljon on Ultima Online! Vituttaa kun pelaajia ei juuri ole enää ja uusien shardien tekemiseen ei kukaan jaksa enää vaivautua. Noita kujajuoksuja on kaikki nykypelit. Farcryt kuuluu samaan kastiin, vaikka siinä yritetäänkin hämätä pelaajaa hiekkalaatikkomaailmalla, mutta jos pelissä et etene juonen mukaan, niin mitään siinä ei koskaan tapahdukkaan.

01.04.15 15:10

<nontimetis> Itse hyväksyn kyllä dlc:n, koska tämä antaa mahdollisuuden laajentaa hyvää pelikokemusta sisällöllä, jota ei välttämättä muuten olisi tehty ollenkaan. Dlc:n tekemiseen saadaan lisää rahoitusta ja jos peli on ollut hyvä ja haluaisi sitä vielä jatkaa, niin kai se on kaikkien omalla vastuulla mitä rahoillaan tekee. Dark Souls 2 hyvä esimerkki onnistuneesta pelin laajentamisesta ja oikeastaan odotan kyseisen tyylistä laajennusta Bloodborneen. Tietysti surkeita laajennuksia on miljoonasti enemmän, kun hyviä, mutta nykyaikana laadun pystyy tarkastamaan netistä pienellä vaivalla.

-2
01.04.15 14:17

<Destru> Dark Souls 2:n DLC:t pelkästään ostanut ja eipä siinä mennyt rahat hukkaan. Kaikki esim. Simsien ja keskeneräisten pelien jotka paloitellaan paloiksi, myydään ensin täydellä hinnalla se neljännes ja loput DLC:nä voi kyllä laittaa boikottiin.

-1
01.04.15 05:51

<Vuoripeikko> Muutaman pelin omista, mielummin katon youtubessa kun joku pelaa =D mua kiinnostaa vaan se tarina.

-2
01.04.15 03:43

<clutch> MACK!! paras ja ainoa pelaaja jota jaksaa seurata

-2
31.03.15 21:49

<Valkoinenkuolema> Early Access ja DLC-tauhka on syöpää.

-1
31.03.15 21:32

<Benanza> Evolve oli omasta mielestä aika huono esimerkki koska sitä kun pelaa täydellä kaveri porukalla niin ei sillä ole väliä että on kohtuu yksinkertanen. Helvetin hauskaa mutta niin. Tribes oli taas erittäin hyvä esimerkki. Mitä tribes ascendiä pelasin niin aivan huikee. Ikinä ei ollu tylsä peli. Koko ajan kehitty jollain tavalla ja siinä piti oikeasti pelata että oppi.

-2
31.03.15 18:55

<Jalzuke> Video koskee konsolipelaajia, joten ihan oikein niille. Itse en ole ostanut yhtään lisäosaa vuosikausiin. Viimeksi taisin ostaa Forza 4:ään season pass:in joka oli siinä rajoilla saiko siitä hinnan edestä arvoa. Nykyisin omistan vain PC:n, johtuen konsolipelimarkkinoiden muuttuminen liian houkuttelevaksi sijoittajille, joka taas johtuu konsolipelaajien tyhmyydestä. Ns. apple efekti.

31.03.15 15:39

<Mortalomena> Aina olet odottanut täyttä julkaisua, katsonut sen jälkeen striimejä ja monia eri arvosteluja ennen ostamista. Noh, eipä ole hyvää peliä osunut moneen vuoteen vastaan mitä olisi ostaa kannatanut.

31.03.15 14:48

<Nostralis> Nyt tuli tunteella

11
31.03.15 14:11

<Dickbutts> En voi odottaa uutta vuoden 1983 videopelilamaa. Ei saatana tää peliala on niin syöpää täynnä.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Ihan maastokelpoinen auto

Ihan maastokelpoinen auto

5 419 katselukertaa

Cassie, uuden sukupolven robotti

Cassie, uuden sukupolven robotti

4 372 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

MUOKKAA VIDEON TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.