Jatkosodan vuodet Itä-lapissa

Dokumentti jatkosodan vuosista Itä-lapissa. :|

4.09 / 5 (11 ääntä)

TÄMÄ VIDEO ON LUOKITELTU SENSUROITAVAKSI

Käytämme sivustollamme suodatusta, joka suodattaa K-15 materiaalin pois näkyvistä perheen pienimmiltä. Jotta voisit tarkastella suodatettua mediaa, sinun täytyy olla Riemurasian rekisteröitynyt käyttäjä sekä yli 15-vuotias.

Voit rekisteröityä Riemurasiaan klikkaamalla tästä.

Julkaistu: 27.7.2016 09:48

Katsottu: 2145 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.09 / 5 (11 ääntä)

Jatkosodan vuodet Itä-lapissa | Dokumentti jatkosodan vuosista Itä-lapissa. :|

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
30.07.16 22:07

<sdabu> aleksi_i No tuo oli kyllä sellainen tilanne että se pitää itse kokea ennenkuin se säväyttää niin sanotusti. En nyt kyllä usko että ihan tuollaisten "kummitus" juttujen takia ketään on tapettu, kun en tuota ehdottomana totuutena muutenkaan esittänyt. Minut se sai kyllä miettimään, koska siinä oli liikaa asioita mitkä täsmäsi yhteen ottaen huomioon, ettei kukaan ole koskaan puhunut siitä papasta. Kertoi mm. kipeästä vasemmasta jalasta, lempinimen ja jopa ammatin. Kuten sanoin, uskoo ken tahtoo ja varauksella minä itsekin nämä tällaiset yleensä otan ja järjellä yritän asiaa tarkastella.

29.07.16 16:34

<setaemies> Sampsa kurri selostajana?

28.07.16 00:18

<aleksi_i> sdabu Juuri tuollaisten höpinöiden takia on euroopassakin lähiaikoina tapettu ihmisiä, millon ampumalla tai yli ajamalla. Kolme vuotias lapsi kuulee kaiken ja äänittää sen. Sitten pienen lapsen mielikuvituksella yhdistelee asioita. Joskus pelottavan järkevästi ja joskus niissä ei taas ole päätä eikä häntää. Älä sekoile aikuinen mies.

27.07.16 18:46

<sdabu> Ihokarvathan siinä nousi pystyyn. Puhuihan tuo siitä vaikka ja mitä mikä täsmäsi hyvin, kun mummoltani asiat tarkistin. Aikoi kuulemma hakea pojan sitten taivaaseen kun sen aika koittaa. Pahemmin en ole noihin henkimaailman asioihin uskonut aiemmin, mutta siitä olen varma ettei sen ikäinen tuommoisia osaa päästäänkään keksiä.:D

27.07.16 18:42

<sdabu> Niin ja tästä kyseisestä isoisoisästäni vielä sen verran, että oli ilmeisesti käynyt vierailemassa pojalleni tässä reilu vuosi sitten.:D Uskoo ken tahtoo, mutta melko jäätävää puhetta tuli n.3vuotiaan suusta kun alkoi yhteen väliin kovastikin puhumaan jostain "Jaakko papasta". Isoisoisästäni ei oltu koskaan puhuttu pojalle sanallakaan, joten mitään tietoa pojalla ei siitä ollut etukäteen. Sanoi mm. että: Jaakko pappa on tullut minua sieltä haudasta katsomaan. Kun kysyin kenen papasta puhuu, niin poika katsoi minua vakavana suoraan silmiin ja totesi: Isi se on sinun pappa myös.-->

27.07.16 18:09

<sdabu> Siellä suunnalla on minun mummon isä taistellut aikoinaan talvi- ja jatkosodassa. Pelkosenniemessä käytiin yksi talvisodan kuuluisimmista ja kovimmista ratkaisutaisteluista ja sieltä olen itsekin kotoisin. Muistaakseni 70 000 Venäläistä hyökkäsi Sallan/Savukosken/Pelkosenniemen suunnalla ja sitä puolusti 15 000 suomalaista. Venäläiset saivat kylän haltuunsa. Jääkärimajuri A.Perksalo (JR.40) sai käskyn koukata hyökkäävien venäläisten selustaan. Koukkaus tuli viholliselle täytenä yllätyksenä ja hirveän sekasorron vallitessa lähtivät perääntymään Savukoskelle päin.

27.07.16 15:28

<eitoimirec> Rasistista, terv: Viherkukkahattutäti.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Moskovan Tiltu (äänite)

Moskovan Tiltu (äänite)

5 794 katselukertaa

m39 pystykorva

m39 pystykorva

15 795 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.