Quantcast

Fallout 4 Mythbusters: Episode 1

Pelissä olevia bugeja ja huhuja käsittelyssä

4.08 / 5 (25 ääntä)

Julkaistu: 22.11.2015 17:32

Katsottu: 5882 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.08 / 5 (25 ääntä)

Fallout 4 Mythbusters: Episode 1 | Pelissä olevia bugeja ja huhuja käsittelyssä

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2015-11-23 01:36:01

+6978

<Paha-Joni>

Voldebean Vuosi on aika paljon aikaa jostain kymppien säästöstä. Ja haittaako se hypetys jotenkin sitä pelikokemusta? Noloa kun jonnet pilaa pelin vai häh?

16

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
31.01.16 17:52

<Voldebean> Paha-Joni Jaa-a, oon aina ostanut pelit/konsolit/elektroniikan sen ½-1 vuotta myöhemmin ja samalla saanut tuotteen halvemmalla (eli lähempänä sen oikeaa arvoa) ja yleisimmat bugit ja päivitykset saa kerralla kuntoon. Nykyään on vielä trendiksi tullut laittaa markkinoille keskeneräinen peli jota sitten pelaajilla testataan ja päivitetään sitä mukaan kun tulee bugeja ilmi. Pahoittelen myöhästynyttä vastakommenttia.

23.11.15 19:51

<Haka1> Onko kellekkään muulle käyny, et brahminit sekoilee välillä ku jotkut pakokauhuset maahanmuuttajat? Mul oli kerran kolme brahminia jumissa yhen talon sisällä ja ne flippas ihan kunnolla. Ja sit välillä jos skräppäilee esineitä siinä kadulla, niin vituttavinta on se ku kolme brahminia juoksee hulluna lehmänä siitä niiden esineiden päältä kaakkoon ja ne esineet lentää jonnekki hevon vidduun

23.11.15 14:29

<Gizmol> Hyvin malttaa olla ostamatta, jos halusi Falloutin eikä perus Avoinmailma-ampumapeliä(Openworldshooter)

-2
23.11.15 14:23

<Zenzenzen> Falloutit, ES:t, Witcherit, GTA:t yms. on pelejä, joista voi maksaa täyden hinnan, koska rahoille saa kyllä vastinetta. Skyrimissäkin yli 500 tuntia. Sen sijaan jotain Unchartedeja yms. pelejä en ikinä osta täydellä hinnalla, sillä niiden 6h putkijuoksuineen ja loputtomine cutsceneineen ei ole todellakaan 60€:n arvoista. Se, että säästääkö näistä avoimen maailman, vähintään 100 tunnin peleistä sen 10€ odottamalla vuoden, on jo penninvenytystä. Mutta tämä on vain minun mielipiteeni, tottakai sitä säästää jos malttaa mielensä eikä osta heti. :)

23.11.15 13:00

<TheSupervisor> Nokipannukahvi tämä itselläni myös aika yleinen sekä myös Askilan mainitsemat dialogi bugit. Mutta ehdottomasti hauskin tähän mennessä vastaan tulleista oli se kun yksi Caravan Guard ui kuivalla maalla leijuen vähän ilmassa. Sopivasti yksi yao guai tuli paikalle ja tämä kyseinen Caravan Guard sit lähti uimaan vuoren rinnettä tämän perään.

23.11.15 12:21

<Wildone> Paha-Joni, sehän kehu sitä peliä...mikäs nyt on taas hermannilla ongelma? Joillakin ei vain ole varaa heittää 60 euroa milloin mihinkin peliin, varsinkaan opiskelijalla. Tottahan se on että kun ei enää mainosteta peliä ja hihkuta siitä niin paljon niin hintahan alkaa vähitellen laskemaan, ei kait pelikokemuksesta puhuttu mitään :D

23.11.15 11:30

<Nokipannukahvi> Itselläni on käynyt välissä niin että ase, vaikka se on nostettu käteen, ei näy esillä, sekä pipboy ei tule näkyviin. Ongelman saan aina korjattua rullaamalla firstpersonin thirdpersoniksi ja takas.

23.11.15 10:57

<Askila> Pahin bugi mitä ittelle on käyny on se, että vedessä ei voi tallentaa/loadata, mut yleisin bugi on se että alotat keskustelun, vastaava kaveri alkaa puhumaan mutta kävelee samalla pois lopettaen keskustelun, tai se että keskustelun jälkeen NPC haluaa jutella uudelleen saman aiheen uudelleen

23.11.15 01:36

<Paha-Joni> Voldebean Vuosi on aika paljon aikaa jostain kymppien säästöstä. Ja haittaako se hypetys jotenkin sitä pelikokemusta? Noloa kun jonnet pilaa pelin vai häh?

16
22.11.15 23:15

<sampsap> nyt on tunteja kertynyt jo useampi vuorokausi kun tuota pelannut niin ainoastaan ollut yksi bugi jonka takia joutunut lataamaan autosavesta, menin veteen ja samalla avasin pit boyn niin ruutu jäi jumimaan siihen kun se laite tulee naaman eteen mutta itse laitetta ei näkynyt eikä siitä sitten liikuttu mihinkään.

22.11.15 20:21

<Voldebean> Nätti peli, pakko myöntää. Pitänee vuosi odottaa niin ehtii hypetys laskemaan ja samalla sitten myös hinta..

-13
22.11.15 17:37

<Arkki> Voi juma...

-6

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

The Fall of 76

The Fall of 76

4 585 katselukertaa

Fallout 76

Fallout 76

2 594 katselukertaa

Fallout: Miami - official trailer

Fallout: Miami - official trailer

4 735 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.