Quantcast

Islannin Pääministerin Haastattelu

Panaman Paperit - Islannin Pääministerin Haastattelu

4.88 / 5 (8 ääntä)

Julkaistu: 6.4.2016 09:15

Katsottu: 4609 kertaa

Kommentit: 8 kpl

Tarkastaja: Arab

1.2K

4.88 / 5 (8 ääntä)

Islannin Pääministerin Haastattelu | Panaman Paperit - Islannin Pääministerin Haastattelu

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-04-06 15:46:19

+6251

<Karma Coma>

Aika jännä, että yhdellä, suhteellisen viattomalla toimittajan kysymyksellä sai noinkin paljon tietoa rivien välistä. :D Taisi pääministerikin tajuta paljastaneensa liikaa, kun tuli kova kiire pötkiä pakoon.

11

Aika: 2016-04-06 12:07:04

+7674

<DronddiEdvard>

Hyvin kyllä tuli heti selville mihin tarkoitukseen tämäkin "yritys" on perustettu kun ensimmäisenä kysyttäessä tuli kuin tykin suusta että "on ollut veroilmoituksessa alusta asti!". Jos minulta kysyttäisiin mitä tämä sinun nimissä oleva yritys x tekee en varmaan ensimmäisenä mainitsisi että se on yritys josta olen maksanut kyllä verot alusta asti.

8

Aika: 2016-04-06 12:27:14

+36487

<Vepsi>

Ei jumalauta! Äijä menee aika lukkoon kun kuulee sanan Wintris :D

5

Aika: 2016-04-06 17:11:15

+8271

<kuli78>

Epärehellinen kusettava päämministeri.... Missäkähän olen nähnyt tämän aiemminkin?

5

Kommentit (8)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
18.04.16 18:28

<Junttilandia> Kysymys kuuluukin että miksi tuo tuli esille eikä muut veroja kiertäneet.. Eikun mites se meni, Islanti antoi pankkiensa kaatua ja pankin omistajat jäivät nuolemaan näppejään, kun valtio ei niitä pelastanutkaan..

08.04.16 15:46

<petelius86> Ministeri joka on äänestetty virkaansa lupaustensa takia ja joka myöhemmin käyttää asemaansa varallisuutensa kasvattamiseen muiden kustannuksella ja joka myös myöhemmin pettää nämä äänestäjilleen antamansa lupaukset olisi asetettava oikeuteen ja tuomittava törkeästä valehtelusta ja asemansa väärinkäytöstä. Mutta tämäkin lässytys on turhaa koska eihän noita saa tuomittua joko 1: liikaa vaikutusvaltaisia ystäviä jotka auttavat tai sitten 2: jos näitä ihmisiä tuomitaan niin mitä se tekisi maalle ja sen virkamiesten luottamukselle. Tuskin mitään mutta ainakin kansa uskoisi oikeudenmukaisuuteen.

06.04.16 18:11

<_mara> Miksi katkas kesken? Nähnyt pätkän että se jäi vielä selvittelemään tossa mutta ei ollu tekstityksiä, mutta puhuivat tosiaan islantia. Vitun laiska YLE jaksanu kääntää vaan englannin kielestä. Niin hyviä vero rahoja sinne menee.

06.04.16 17:11

<kuli78> Epärehellinen kusettava päämministeri.... Missäkähän olen nähnyt tämän aiemminkin?

06.04.16 15:46

<Karma Coma> Aika jännä, että yhdellä, suhteellisen viattomalla toimittajan kysymyksellä sai noinkin paljon tietoa rivien välistä. :D Taisi pääministerikin tajuta paljastaneensa liikaa, kun tuli kova kiire pötkiä pakoon.

11
06.04.16 12:27

<Vepsi> Ei jumalauta! Äijä menee aika lukkoon kun kuulee sanan Wintris :D

06.04.16 12:07

<DronddiEdvard> Hyvin kyllä tuli heti selville mihin tarkoitukseen tämäkin "yritys" on perustettu kun ensimmäisenä kysyttäessä tuli kuin tykin suusta että "on ollut veroilmoituksessa alusta asti!". Jos minulta kysyttäisiin mitä tämä sinun nimissä oleva yritys x tekee en varmaan ensimmäisenä mainitsisi että se on yritys josta olen maksanut kyllä verot alusta asti.

06.04.16 11:50

<ynkkä> hyvin paljasti ainakin motiivinsa :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Iceland War Chant Remix

Iceland War Chant Remix

3 737 katselukertaa

Islannin juontajan fiilikset

Islannin juontajan fiilikset

7 349 katselukertaa

Islannin tulivuorenpurkaus

Islannin tulivuorenpurkaus

3 222 katselukertaa

The Giants of Iceland

The Giants of Iceland

7 955 katselukertaa

Made in Iceland

Made in Iceland

8 120 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.