Quantcast

Jukka Lindström & Noin viikon uutiset: Asekauppa

3.73 / 5 (44 ääntä)

Julkaistu: 27.3.2017 12:23

Katsottu: 5537 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

3.73 / 5 (44 ääntä)

Jukka Lindström & Noin viikon uutiset: Asekauppa

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-03-27 18:37:40

+22817

<labani>

Eihän asekaupassa sinällään ole mitään väärää, mutta ongelma Saudien kanssa käytävässä asekaupassa on se, että saudit liittolaisineen harjoittaa Jemenissä kansanmurhaa. Ei siellä yritetäkkään välttää siviiliuhreja, vaan siviilejä tapetaan tarkoituksella. Ai niin, mutta Saudi-Arabiahan on meidän puolella ja siksi hyvis. Äkkiä ne kädet silmien eteen.

20

Aika: 2017-03-27 12:49:00

+1781

<hookkan>

Tuskimpa yksikään kunnon asediili on kaatunut ihmisoikeuskysymyksiin.. :D Tappamista varten aseet on tehty ja sota luo kysyntää. Aika turhaa mun mielestä itkeä asekaupan eettisyydestä, kun koko ala pyörii sillä ehdolla, että jossain päin käydään sotaa ja ihmisiä tapetaan.. Muuten ihan hauska pätkä 3/5

15

Aika: 2017-03-27 22:53:42

+17174

<VeikkoVälikäsi>

Onhan se melko kummallista ettei aseita saa myydä sotaa käyviin maihin aivan sama kun Alkolle sanottaisiin että te ette saa myydä alkoholia alkoholia käyttäville henkilöille.

5

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
05.04.17 09:25

<DJSeba> Vasemmistolle tuli taas näköjään yllätyksenä että maat jotka valmistaa aseita myy niitä maille jotka niitä tarvitsee. Muuhunkin kuin harjoitteluun. Kuka helvetti ostaa aseita pelkästään harjoitteluun?

28.03.17 12:50

<hookkan> {PeTe} Eli mitä vähemmän sotia käydään, sitä vähemmän kysyntään aseille on maailmassa => siksi aseteollisuuden yrityksillä on kovempi paine saada tuotteita myydyksi jopa kyseenalaisilla keinoilla. Partiakin osaa lahjoa asekaupoista päättäviä elimiä silloin kun se on omien etujen mukaista. Asekauppasopimukset ei muutenkaan suurvaltoja kiinnosta, joten kyllä Venäjä, Kiina tai USA olisi ne aseet sinne myyneet. Raha määrää tämänkin homman tahdin ja sitä liikkuu tässä bisneksessä paljon.

28.03.17 12:38

<Jvz112> Idealistit ammutaan aamunkoitteessa. Asevienti on on korkeakatteista bisnestä. Aseita aina saa jostain rahalla ostettua, joten on hölmöä jättää omat eurot tienaamatta. Parhaiten muutenkin aseyritykset kannattavat, kun sotia ei käydä ja kilpavarustaudutaan pahan päivän varalle. Kuuma sota ei välttämättä ole ideaali tilanne yritykselle.

28.03.17 12:14

<GB53> luulishan sitä, että ei suomen talous muutamaan myymättömään patrian panssariautoon kuole, mutta jemeniläisen kylän asukkaat saattaa vaikka kuollakin jos ne myydään. tosin eiköhän ne saudit jostain saa pyssyjä, teki niin tai näin. ehkä ennemmin kuolee tarkkaan granaatiniskuun ku johonki neuvostoaikasen RPG:n ropelligranaatin sivuosumasta saatuun kitumissepsikseen.

28.03.17 10:18

<__Miki__> YK:n turvallisuusneuvoston pysyvät jäsenet ovat myös maailman suurimmat aseenviejät. http://www.defmin.fi/files/3512/National_Report_of_Finland_for_2015.pdf Esim. Saudi arabian käyttää aseostoihin/armeijaan vuodessa 87,2b$, Suomen osuus 28,6 M€. Suomen osuus 0,03% eli 99,97% aseista toimitetaan muualta. http://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000002926568.html

27.03.17 22:53

<VeikkoVälikäsi> Onhan se melko kummallista ettei aseita saa myydä sotaa käyviin maihin aivan sama kun Alkolle sanottaisiin että te ette saa myydä alkoholia alkoholia käyttäville henkilöille.

27.03.17 20:11

<turiali> perkelasaatana Eli Suomessakin tehty terrori-isku on ihan fine, kunhan se tehdään suomalaisilla aseilla?

-2
27.03.17 18:37

<labani> Eihän asekaupassa sinällään ole mitään väärää, mutta ongelma Saudien kanssa käytävässä asekaupassa on se, että saudit liittolaisineen harjoittaa Jemenissä kansanmurhaa. Ei siellä yritetäkkään välttää siviiliuhreja, vaan siviilejä tapetaan tarkoituksella. Ai niin, mutta Saudi-Arabiahan on meidän puolella ja siksi hyvis. Äkkiä ne kädet silmien eteen.

20
27.03.17 17:36

<Helvetinperkele> No jos suomalainen työtatarjoava yritys saa rahaa aseviennillä, ni myykööt mihin haluavat.

27.03.17 13:36

<{PeTe}> hookan Tässä kyse myös noista sopimuksista joita on tehty asekauppaan liittyen. Ja ei se nyt ihan noinkaan ole. Aika harvan maan asevoimat käy tällä hetkellä sotaa ja kuitenkin kaikki asevoimat tarvitsevat kalustoa ja sitä pitää uusia ajoittain.

27.03.17 12:49

<hookkan> Tuskimpa yksikään kunnon asediili on kaatunut ihmisoikeuskysymyksiin.. :D Tappamista varten aseet on tehty ja sota luo kysyntää. Aika turhaa mun mielestä itkeä asekaupan eettisyydestä, kun koko ala pyörii sillä ehdolla, että jossain päin käydään sotaa ja ihmisiä tapetaan.. Muuten ihan hauska pätkä 3/5

15

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

JUKKA

JUKKA

5 672 katselukertaa

Jokainen on vähän

Jokainen on vähän

3 755 katselukertaa

Nyt kaikki rasialaiset leirille

Nyt kaikki rasialaiset leirille

7 911 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.