Milo Yiannapolous

Milo On Why Britain Should Leave The EU: To Stop Muslim Immigration

4.55 / 5 (44 ääntä)

TÄMÄ VIDEO ON LUOKITELTU SENSUROITAVAKSI

Käytämme sivustollamme suodatusta, joka suodattaa K-15 materiaalin pois näkyvistä perheen pienimmiltä. Jotta voisit tarkastella suodatettua mediaa, sinun täytyy olla Riemurasian rekisteröitynyt käyttäjä sekä yli 15-vuotias.

Voit rekisteröityä Riemurasiaan klikkaamalla tästä.

Julkaistu: 21.6.2016 12:32

Katsottu: 3306 kertaa

Kommentit: 7 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.55 / 5 (44 ääntä)

Milo Yiannapolous | Milo On Why Britain Should Leave The EU: To Stop Muslim Immigration

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-21 13:38:04

+1350

<juissimehu312>

Hieno mies. Rukoillaan, että britit päättää lähteä ja sanoa "enough is enough". Moni muu maa saattais todennäköisesti seurata perässä. Turkkihan kiristää EU:ta tällä hetkellä pakolaistulvalla, jos ne eivät saa pikaisesti EU jäsenyyttä. Se vasta katastrofi olisikin. Maa, joka on arvoiltaan ja kulttuuriltaan niin kauakana Eurooppalaisesta kun olla ja voi. Vapaa liikkuvuus monille kymmenille miljoonille... Juu ei kiitos

38

Aika: 2016-06-21 15:12:44

+8271

<kuli78>

Tuo tyyppi on vain niin oikeassa, kuin vain voi olla. Islam on todellinen ideologinen syöpä ja se kuka sitä puolustelee, on täysi pelle.

28

Aika: 2016-06-21 17:01:09

+10293

<humpankuningas>

Milo on kyllä asiallinen kaveri. On hienoa, että löytyy tällaisia tyyppejä, joita SJW:t eivät voi lytätä homofobian ynnä muun typerän syyn takia. Milo voi sanoa sen mitä me muut valkoiset miehet emme voi sanoa, faktat.

21

Kommentit (7)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
22.06.16 00:27

<kuli78> Onneksi tuo tyyppi on homo, koska liberaaleilla social justice warrioreilla menee aivot solmuun, kun yrittävät syyttää tuota rassemista ja suvaitsemattomuudesta. Hieno mies, helposti voisi tuolle antaa jos ois miehiin päin.

21.06.16 23:26

<esathekiller> no nyt on kyllä dousbagin näkönen jätkä! vaikka sosialismi ampuu itseään jalkaa niin tota jätkää en ainakaan usko. löytyy ainakin 100 muuta syytä eusta eroamiseen mutta c'mon tol jätkäl on vasemmas korvassa timantti korvis. eikse kerro jo ton jäbän arvoista. Ai se sano et se on homo ei mitään carry on!

-4
21.06.16 17:01

<humpankuningas> Milo on kyllä asiallinen kaveri. On hienoa, että löytyy tällaisia tyyppejä, joita SJW:t eivät voi lytätä homofobian ynnä muun typerän syyn takia. Milo voi sanoa sen mitä me muut valkoiset miehet emme voi sanoa, faktat.

21
21.06.16 15:36

<KaunoVoimisto> Tässä vielä linkkiä yleisimmistä lasten nimistä Britanniassa. Tilasto vuodelta 2014. http://www.babycentre.co.uk/a25011625/top-baby-boy-names-2014 Ja kenelle tulee yleisin nimi yllätyksenä?

21.06.16 15:12

<kuli78> Tuo tyyppi on vain niin oikeassa, kuin vain voi olla. Islam on todellinen ideologinen syöpä ja se kuka sitä puolustelee, on täysi pelle.

28
21.06.16 14:44

<jappas> Miksi tämä on sensuroitu?

21.06.16 13:38

<juissimehu312> Hieno mies. Rukoillaan, että britit päättää lähteä ja sanoa "enough is enough". Moni muu maa saattais todennäköisesti seurata perässä. Turkkihan kiristää EU:ta tällä hetkellä pakolaistulvalla, jos ne eivät saa pikaisesti EU jäsenyyttä. Se vasta katastrofi olisikin. Maa, joka on arvoiltaan ja kulttuuriltaan niin kauakana Eurooppalaisesta kun olla ja voi. Vapaa liikkuvuus monille kymmenille miljoonille... Juu ei kiitos

38

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Milo vs Muhammad

Milo vs Muhammad

2 261 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.