Quantcast

Stalinin lapsi

Omakehuviikolle ajattelin laittaa ensimmäisen pelivideoni. Kyseessä oleva peli on War Thunder ja pelaan realistic modissa tankeilla ja kyseisessä pelimodissa voi myös lentää lentokoneilla tankkeja vastaan jos on tarpeeksi saanut pisteitä. Videosta sen verran että teimme sen yhdessä "ROebuckin" kanssa mutta hän saa kaiken kuuluisuuden julkisesti koska oli iso ja tarpeellinen apu tehdessä käytännön muokkauksia ja leikkauksia, ideat ja toiveet tulivat minulta ja olimme aktiivisesti yhdessä kun teimme tätä. Emme kuitenkaan seksuaalisesti =) https://www.youtube.com/watch?v=MujKJQUBdQY Video on myös youtubessa.

1.8 / 5 (27 ääntä)

Julkaistu: 31.8.2016 15:14

Katsottu: 5390 kertaa

Kommentit: 15 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

1.8 / 5 (27 ääntä)

Stalinin lapsi | Omakehuviikolle ajattelin laittaa ensimmäisen pelivideoni. Kyseessä oleva peli on War Thunder ja pelaan realistic modissa tankeilla ja kyseisessä pelimodissa voi myös lentää lentokoneilla tankkeja vastaan jos on tarpeeksi saanut pisteitä. Videosta sen verran että teimme sen yhdessä "ROebuckin" kanssa mutta hän saa kaiken kuuluisuuden julkisesti koska oli iso ja tarpeellinen apu tehdessä käytännön muokkauksia ja leikkauksia, ideat ja toiveet tulivat minulta ja olimme aktiivisesti yhdessä kun teimme tätä. Emme kuitenkaan seksuaalisesti =) https://www.youtube.com/watch?v=MujKJQUBdQY Video on myös youtubessa.

Kommentit (15)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
26.09.16 21:38

<HelvetinKettu> Janiuski hauskinta on ajaa tiger ykkösel kun 2 bt-7 tankkia painelee ympyrää ja ammurackkaa joka vitun rundi

01.09.16 22:17

<GraD> Hienosti koristeltu is-2!

01.09.16 19:11

<Da-gi> Russian bias the GAME...

01.09.16 17:36

<jesusTHEsilly> Oisit saanu heti neljä (4) tähteä jos olisit myöntänyt homostelleesi videota tehdessä. Joten annoin kolme (3)

01.09.16 16:20

<afronigazz> jes kohta tulee naval forces ja sitten worldwar mod!!!!

01.09.16 07:48

<Gh0st1337> Olimme aktiivisesti yhdessä kun teimme tätä, emme kuitenkaan seksuaalisesti...

-1
01.09.16 00:20

<HUNTERFIN> Janiuski totta tuokin... Mutta sen yli 3 vuotta pelanneena osaan jo varoa ja miettiä mitä siel tekee riippuen matseista.

-3
31.08.16 19:41

<Lahden Sininen> Aikoinaa kun pelasin cs nii oli tapana tehdä cs videoita, hyi vittu morkkis vieläki

31.08.16 17:34

<Janiuski> Sen verran pitää tosta War Thunderista sanoo et ihan hyvä peli, mut perseelleen tasapainotetut matsit. Ite pelaan saksalaisilla ja niin fucking monta kertaa tullu todettu et vittu mitä paskaa. Oma "paras" tankkini on Tigert II mikä on todella hyvä, mutta vituttaa ku välillä joutuu ihan haista vittu matseihin missä venäläisten T-62 ja jenkkien Patton M60 tankit vetää sua perseeseen.

31.08.16 16:46

<Camel^^> "Video on myös youtubessa." älä helvetis?

31.08.16 16:17

<HUNTERFIN> corollaDX Sekä että molempia =)

-2
31.08.16 15:45

<corollaDX> eli kehutaanko tässä vieota vai pelaajaa? oliko hyvää seksiä?

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

Stalinin Kannibaali Saari

Stalinin Kannibaali Saari

1 341 katselukertaa

Talvisota

Talvisota

6 538 katselukertaa

The Death of Stalin - trailer

The Death of Stalin - trailer

6 445 katselukertaa

Poventsan valtaus 6.- 8.12.1941

Poventsan valtaus 6.- 8.12.1941

6 801 katselukertaa

The Soviet Story.

The Soviet Story.

5 366 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.