Quantcast

The Placebo God

You ever ask yourself, "How can people STILL believe in God?"

3.15 / 5 (20 ääntä)

Julkaistu: 31.7.2013 03:23

Katsottu: 4249 kertaa

Kommentit: 22 kpl

Tarkastaja: Tiikuri

1.2K

3.15 / 5 (20 ääntä)

The Placebo God | You ever ask yourself, "How can people STILL believe in God?"

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2013-07-31 07:30:17

+2829

<Whako>

tält äijält tulee faktaa tiskiin, mut oha tää nyt ihan vitun ärsyttä äijä :D

12

Aika: 2013-07-31 11:08:36

+1572

<honk>

Asian vois todellakin esittää fiksummin ja hauskemminkin, mutta mielestäni maailmankuva, joka perustuu siihen, että elämä on vain testi, josta ikuisuudessa palkitaan tai tuomitaan on oikeasti vahingollinen paitsi henkilölle itselleen usein myös hänen lähipiirilleen. Se myös vääristää moraalikäsityksiä ja opettaa vääriä motiiveja. Maailma nyt vain yksinkertaisesti olisi parempi paikka ilman uskontoja ja niin kauan kuin niitä on, on niitä myös vastustettava.

7

Aika: 2013-07-31 05:35:31

+49331

<LordBhorak>

Vaikka onkin hirmu paasaus, joka nostattaa tunneihmisille karvat pystyyn, niin tottahan tuo puhuu.

5

Kommentit (22)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
08.03.15 20:12

<tellu piline> honk no jos tarkoitat omaa subjektiivista moraalikäsitystäsi niin ei sitten mitään, mutta kaikille yhteinen moraali/omatunto/korvaan kuiskiva enkeli kuuluu uskontoon. Sitä tarkoitin, vähän myöhässä vastaus kun huomasin viestin vasta nyt :)

01.08.13 22:47

<honk> <haistamiini> "Juuri tästä syystä tiede on syntynyt ja kehittynyt ennenkaikkea monoteistisen uskonnon keskellä." -> paitsi että pikemminkin tiede syntyi antiikin kreikkalaisten, jotka palvoivat lukemattomia jumalia, keskuudessa...

01.08.13 22:43

<honk> <tellu piline> "<honk> vääristää moraalikäsityksiä", eli uskot, että on kuitenki joku yliluonnollinen omatunto ilman uskontoaki? -> 'omatuntoni' sijaitsee tietoisuudessani eikä siinä ole yhtikäs mitään yliluonnollista. Mitä ihmettä oikein tarkoitat?

31.07.13 23:54

<BabbySmithy> <nyrha> Sinä sen ymmärrät! Kiitos!

-1
31.07.13 23:19

<Nickysix> jaa mitä ärsyttävää tässä heebossa on

31.07.13 21:20

<Bumbaclot1337> Eniten vituttaa se, kun uskovaiset tuomitsee kaikki muut. Uskokoon mihin haluaa, mutta faktojen kieltäminen nyt vaan on tyhmää.

-1
31.07.13 19:21

<taikurinhattu> Usko jumalaan on vain tiedon/ymmärryksen puutetta todellisuudesta, toisaalta kun meillä on paljon korkea ymmärrys kaikkeudesta, niin tuskinpa sitä urpot silloinkaan uskoo. Mutta silloin uskominen vaatiikin jo niiiiin monen tosiasian kieltämistä....

-1
31.07.13 17:46

<MrRattlehead> <Modiglian> Hiljaista hyväksyntää, sitähän se nimenomaan on. Ei idiootti ikinä ymmärrä olevansa idiootti, jossei sille sitä tuoda esille. En voi käsittää ihmisiä, jotka pitää uskovaista idioottia tavallista idioottia parempana.

31.07.13 15:37

<LordBhorak> <pebblo> päätti jättää tajuamatta Modiglianin viestin pointin toivottavasti tarkoituksella provosointimielessä, mutta veikkaan, että silkkaa tyhmyyttään näin teki.

31.07.13 13:06

<pebblo> <Modiglian> niin, onhan se vaikeaa hyväksyä, että on olemassa erilaisia maailmankatsomuksia kuin itsellä. Sääli, että on olemassa sellainen kuin uskonnonvapauslaki ja sen puitteissa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä se tai jatkaa meuhkaamista siitä, kuinka itse on oikeassa ja muut on väärässä.

-2
31.07.13 12:55

<nyrha> Tuntuu kuin suurin osa ateisteista ja uskovaisista ei tajua uskontoa ollenkaan. Jumala ei ole mikään parrakas ukko pilven päällä, eikä taivas mikään fyysinen tila. Uskonto on perustana omalle elämän filosofialle (buddhalaisuus ja kultainen keskitie) Se on kasa metaforia, jotka kannustavat elämään "hyvän" elämän ja arvostamaan itseään, sekä muita ihmisiä

-2
31.07.13 12:33

<shitbag> Onneks ei maininnu islamia, allahia tai mohammedia. Jos olis, niin autoja palais.

31.07.13 12:21

<haistamiini> Herrahan on kun riehaantunut helluntaipappi, paitsi että saarnaa ateismin ilosanomaa, ilman argumentteja tosin. Ironisinta on, että länsimainen tiede perustuu vahvasti kristinuskon maailmankuvaan. Monet tieteen suurista nimistä olivatkin älykkään luojan kannalla, usein kristittyjä. Älyllisen luojan suunnitteleman maailman ajateltiin sisältävän loogisia lakeja ja sääntöjä, joita voidaan tieteen avulla löytää ja tutkia. Juuri tästä syystä tiede on syntynyt ja kehittynyt ennenkaikkea monoteistisen uskonnon keskellä.

31.07.13 12:16

<tellu piline> "<honk> vääristää moraalikäsityksiä", eli uskot, että on kuitenki joku yliluonnollinen omatunto ilman uskontoaki?

-3
31.07.13 12:03

<Modiglian> Tommoset antaa ihmisten uskoa mihin uskoo juttuun kommentit saattaa olla jopa tyhmempiä kuin väitteet Jumalan olemassa olosta. Sama asia kuin: Antaa terroristien räjäytellä ihmisiä jos haluavat, antaa ihmisten aivopestä lapsiaan jos haluavat, antaa ihmisten ajaa mielisairaista saatanaa ulos sensijaan että hoitaisivat jos haluavat, antaa ihmisten kieltäytyä verensiirrosta ja kieltää se lapsiltaan jos haluavat, antaa ihmisten tehdä ihan mitä vittu huvittaa jos ne haluavat olisivatpa he kuinka vitun väärässä tahansa ja aiheuttaisivatpa kuinka paljon tahansa vahinkoa. Listaa voi jatkaa loputtomii

31.07.13 11:08

<honk> Asian vois todellakin esittää fiksummin ja hauskemminkin, mutta mielestäni maailmankuva, joka perustuu siihen, että elämä on vain testi, josta ikuisuudessa palkitaan tai tuomitaan on oikeasti vahingollinen paitsi henkilölle itselleen usein myös hänen lähipiirilleen. Se myös vääristää moraalikäsityksiä ja opettaa vääriä motiiveja. Maailma nyt vain yksinkertaisesti olisi parempi paikka ilman uskontoja ja niin kauan kuin niitä on, on niitä myös vastustettava.

31.07.13 09:37

<pebblo> Tää jätkä ei kyl sais unta, jos kuulis, että naapurissa asuu uskovainen. Minusta kannattaa vähemmän käyttää energiaa siihen, mitä muut ajattelee tai uskoo. Pääsee paaaaaaljon helpommalla.

-1
31.07.13 09:15

<noseleap> Muistan vielä kun ajattelin että kaveri puhuu asiaa. Nykyään se vaan Ränttää, egotripillä oleva spede.

31.07.13 09:08

<Seppomega> Miks se huutaa

-2
31.07.13 08:28

<RafBreaux> antaa ihmisten uskoa mihin uskoo. ajan tuhlausta tällanen väittely.

-3
31.07.13 07:30

<Whako> tält äijält tulee faktaa tiskiin, mut oha tää nyt ihan vitun ärsyttä äijä :D

12
31.07.13 05:35

<LordBhorak> Vaikka onkin hirmu paasaus, joka nostattaa tunneihmisille karvat pystyyn, niin tottahan tuo puhuu.

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

Tyyppi kouluttaa pianoa julkisesti

10 186 katselukertaa

Salaseura? mitä vittua

Salaseura? mitä vittua

11 783 katselukertaa

Gay Mount Everest

Gay Mount Everest

3 106 katselukertaa

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

Vartija taltuttaa puukkojunkkarin

16 910 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.