Quantcast

What if Money Was No Object

Alan Watts

4.4 / 5 (15 ääntä)

Julkaistu: 12.10.2012 10:23

Katsottu: 5374 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: kido

1.2K

4.4 / 5 (15 ääntä)

What if Money Was No Object | Alan Watts

Kommentit (21)

Kommentointi on vain Riemurasian kirjautuneille käyttäjille!
13.10.12 22:11

<Attacker> Utopiaa tai ei, niin fakta on se että käyttämällä maapallon resurssit oikein tästä oravanpyörästä päästäisiin. Nykyisen järjestelmän suurin ongelma on hävikki: tuotteet valmistetaan myynnin maksimoimiseksi, ei laadun. Ei ole taloudellisesti kannattavaa kehittää kestävämpiä tuotteita, on parempi että kuluttaja ostaa uuden kun vanha hajoaa. Öljyn käyttäminen polttoaineena pitäisi lopettaa kokonaan, koska se on arvokkaan resurssin hukkaan heittämistä. Olisi parempi säästää sekin öljy esim. muovin valmistamiseen. Utopiaa tästä tekee ihmisen ahneus ja oman edun ajattelu, politiikka.. Maybe some day

13.10.12 17:10

<dutkis> its called reality, son

13.10.12 15:44

<Zeik86> <pedarikarhu> 600 merkkiin on aika paha perustella millä monella tasolla tuo video on niin juuri sitä utopia ajattelua. Tottakai saa, ja pitää haaveilla. Toteutuksessa kyllä sitten kannattaa ja pitää olla kylmä realisti, tai muuten mennään helposti ns.perse edellä puuhun, ja asiat vain ei toimi.Mutta kerro toki sitten mikä tämän videon tarkoitus on? ja miten sen ajatukset olisi toteutettavissa toimivasti?

13.10.12 12:48

<Raastaja> <Zeik86> Kyllä työtä tullaan tekemään, mutta ei pakosta vaan omasta tahdosta. Jos ihmisen ei tarvitse juosta rahan perässä ansaitakseen elantonsa he voivat tehdä elämäntyökseen sellaista työtä josta nauttivat.

-1
13.10.12 00:41

<stungun> Jakedus, faktat ja realiteetit haltuun. Lähitulevaisuuden suurin työttömyyden uhka ei nimenomaan ole automatiosointi.

-1
12.10.12 22:35

<Jakedus> raastaja, faktat ja realiteetit haltuun. Lähitulevaisuuden (reilusti alle sata vuotta) suurin työttömyyden uhka on nimenomaan automatiosointi, robotiikan kehitys ja ihmisen korvaaminen, siis laman ohella. 100 vuotta sitten ei ollut yhtäkään prototyyppiä lentävistä autoista. Tänä päivänä on jo toimivia/lähes toimivia robotteja tekemään (...)hommia kaupunkikuvassa, ja ollaan tosi lähellä tutkimustyön kautta sellasia tehtaita, joiden ylläpitoon tarvitaan vain kourallinen ihmisiä, nykyisten satojen ihmisten sijaan.

12.10.12 21:16

<Strikerz0r> tulee vaa itsemurhanen olo tästä.

12.10.12 18:29

<dege> Tehkää vaan te työt minä ainakin nauti oman elämän muun kuin työn parissa. Ja inb4 kommentit vitun rotta ihan sama ei kiinnosta

-2
12.10.12 18:15

<Zeik86> <Raastaja>Faktat, ja realiteetit haltuun, ennenkun alkaa leijumaan. Satavuotta sitten luultiin että nykyään autot lentäisi, ja kaikki nuo ongelmat olisi ratkaistu. Vaan niitäpä on tullut vain lisää, kuten ilmastonmuutos, ja ylikansoittuminen. Tietenkin maailma toimii niinkuin sitä pyöritetään, mutta ei se pyöri,jos sitä yrittää pyörittää väärin, tai väärillä perusteilla/realiteeteilla. Maalima ei tule ikinä muuttumaan sellaiseksi että voisi vain olla himassaan ja räkiä kattoon.. tai liidellä rakettimoottori puvulla, tai tehä mitä ikinä vaan, niin kuin huvittaa. Ei ikinä, ihminen on ihminen.

12.10.12 17:54

<Raastaja> Pahin vankeus on oman mielen sisäinen vankeus. Kenenkään ei tarvitse 2000-luvulla tehdä (...)hommia. Ne voi delegoida jo koneille (esim. Teollisuus) tai jättää tekemättä (esim. Kaikki rahan pyöritykseen liittyvä). Kaikki liittyy vaan siihen miten halutaan systeemiä pyörittää tällä planeetalla. Ennemmin tai myöhemmin ihminen vapautuu teknologian avulla pakkotyöstä. Mitä nopeammin sen parempi.

12.10.12 14:35

<Misguellos> Niin hyvää utopiaa

12.10.12 13:34

<Zeik86> Jos kaikki maailmassa eläis kuten toi äijä opettaa, niin maailman loppu olis tulossa.Ei tässä maailmassa vaan voi elää ja tehä niin kun huvittaa ja jättää kaikki hoitamatta. Jonkun ne on hoidettava, ja jos ei hoideta, siitä saa aina rangaistuksensa.Miksei kukaan vittu tee hienolla diashowlla videota missä pappa sanoo: niin makaat kuin petaat

12.10.12 13:18

<Prometheus-> Kiitos tästä.

12.10.12 12:14

<jakelipakeli> Idea tässä ois että pikkuhiljaa vaikka 100 vuoden sisällä päästäis tästä oravanpyörästä ja elättäs sitte sitä elämää ilman "pakko systeemiä". Ps Tää mailma ei pyöris ilman niitä 10scnt tunti palkan kanssa eläviä jotka tekee kaiken työn halvalla jotta me läskit elättäis eliitti elämää.

12.10.12 11:43

<junzo> Jos kaikki ihmiset tekis mitä oikeesti haluisivat ei tästä maailmasta tulis yhtää mitään

12.10.12 11:27

<stump> tämä ei ole pelkästään ajatuksia herättävä, vaan myös inspiroiva. Ja unohdettu 15 minuutissa

12.10.12 10:55

<-Maiden-> no kyllä sitä rahaa pitää silti jonkun verran olla että pääsee johonkin

12.10.12 10:55

<Jaappo> sanon folio, koska jotku suuttuu siitä :D

Uusimmat Foorumin viestit

Lähetä uusi video

KATEGORIAT

Selaa videoita..

SAMANKALTAISIA

18 year old IFBB bikini fitness

18 year old IFBB bikini fitness

14 666 katselukertaa

Slava Levit - Zolotoi Ifon

Slava Levit - Zolotoi Ifon

2 279 katselukertaa

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.