Quantcast

Alkon Alahyllyt: Mustaherukka

Jos me täällä saisimme tehdä oman viinimme, nimeäisimme sen vaikka mieluummin "anaalituuppariksi" tai "promillekiljuksi" kuin jumalauta maustamiseen käytetyn marjan mukaan. Jossain ollaan oltu selkeästi äärimmäisen huonosti luovaan tilaan saattaneissa päihtymyksissä, kun tähän ei yhtään kiinnostavampaa tai markkinoitavampaa nimeä olla löydetty. Noh, mitäpä tuosta, ainakin mustaherukka-fanit löytävät juomansa helpommin.

0 / 5 (0 ääntä)

HALLITSE

Lisätty: 23.6.2016 10:00

Katsottu: 685 kertaa

Kommentit: 0 kpl

0 / 5 (0 ääntä)

Alkon Alahyllyt: Mustaherukka | Jos me täällä saisimme tehdä oman viinimme, nimeäisimme sen vaikka mieluummin "anaalituuppariksi" tai "promillekiljuksi" kuin jumalauta maustamiseen käytetyn marjan mukaan. Jossain ollaan oltu selkeästi äärimmäisen huonosti luovaan tilaan saattaneissa päihtymyksissä, kun tähän ei yhtään kiinnostavampaa tai markkinoitavampaa nimeä olla löydetty. Noh, mitäpä tuosta, ainakin mustaherukka-fanit löytävät juomansa helpommin.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Lyhyt selvitys

Kommentit

Ei yhtään kommenttia.