Quantcast

Lähettäjä:

RautaHattu RautaHattu

DESTINY

Honest Game Trailers

3.8 / 5 (50 ääntä)

Julkaistu: 4.11.2014 10:57

2.5K

Lähettäjä: RautaHattu RautaHattu

Otsikko: DESTINY

Kuvaus: Honest Game Trailers

Hakusanat: destiny, Honest, Game, Trailers, peli, kohtalo, totuuden, peli, trailerit, traileri, pelit,

3.8 / 5 (50 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2014-11-04 11:08:23

+135832

<largehc>

Cheppa ja ihan hyvällä syyllä.. Kun pelin markkinointibudjetti on suurempi kuin useimpien pelien yhteensä, tietää että jotain on vialla.

75

Aika: 2014-11-04 11:02:52

+5235

<Cheppa>

Vaikuttaa aika puurokaura peliltä. En oo pelannu enkä kiinnostunut.

37

Aika: 2014-11-04 11:44:16

+48273

<FernandoSolo>

Ei sinällään etteikö olisi pieni määrä sympatiaa tuota peliä kohtaan koska ne "yritti" MMO markinoilla jotain vähän tuoreempaa konseptia. Kuitenkin koko paska kaatuu siihen, että liikaa rahaa pistettiin markinointiin ja liian vähän pelin lopulliseen kehitykseen. Miksi tuntuu, että julkaisijoille menee pupupöksyyn juuri viimetingassa ja rahoitus itse kehitykseen alkaa takkuamaan juuri maalisuoralla aina kun on kyse jonkinlaisesta mörpistä ja se launch day ja sisältö kusee ja siksi pahasti... sitten ihmetellään miksi otetaan pataan WoWilta...

11

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

06.11.2014 21:10

<arn> Visud, miksi helvetissä olet pelannut 100 tuntia peliä, jota et suosittelisi kenellekään?!

06.11.2014 13:59

<LuarkW> "onnistunut yritys luoda täysin uudenlainen moninpeligenre" -Tilt. saipahat hyvät naurut kun otsikon näki uutisia selatessa :D

04.11.2014 23:24

<Kimble2> Onhan näissä suurissa aina se hyvä puoli että tietää mitä ostaa. Ja tietää varmasti, että lisäsisältöä pitää ostaa.

04.11.2014 22:30

<RautaHattu> Visud,Markkinoilla ei ole montaa MMORPG:n tyylistä FPS -peliä (harmi), mutta en kyllä tätä suosittelesi kenelläkään. - Suosittelen FireFall ja Warframe, molemmat ovat jopa ilmaisia

04.11.2014 21:39

<Visud> arn "Hyvät puolet tehty oikein". Hmm. Eivätkö ne juuri siksi ole hyviä puolia, sillä ne ovat tehty oikein? Jos hyvät puolet olisivat tehty väärin, eivät ne olisi hyviä puolia. Itse Destinyä ~100h pelanneena sanoisin, että taso on aika alhainen siihen hypeen ja hehkutukseen nähden. Markkinoilla ei ole montaa MMORPG:n tyylistä FPS -peliä (harmi), mutta en kyllä tätä suosittelesi kenelläkään.

04.11.2014 21:15

<arn> Kuten tuossa sanottiinkin "why can't I stop playing this?!" eli vikoineenkin hyvä ja koukuttava peli. Juoni on käsittämättömän paska ja pelimekaniikassakin on puutteensa, mutta hyvät puolet on tehty oikein hyvin.

04.11.2014 15:59

<klopikka> Tuo random loot on kyllä paskaa. Mutta kyllä tuo peli silti mielestäni ihan hyvä vikojensa kanssa.

04.11.2014 15:52

<house83> Kyllä tuota jakso pelata lvl26 asti. Yks exotic gear ostettu ja sitten ei vaan enää huvita pelata. Inhoan reputation-grindaamista, jota oli wowissa aivan liikaa. Ja kun destinyssä ei voi esim yhtenä päivänä kerätä reputationit täyteen ja sitten loput 6 päivää viikosta olla pelaamatta, vaan pitää joka päivä logata sisään, että saa uudet bountyt ja daily heroicit yms.

04.11.2014 14:36

<KukSu> ei tää nyt mikään paska peli ole. tästä puuttus enään ingame text chat, ingame trade ja että vois pelata ristiin esmes ps3 - ps4.

04.11.2014 12:53

<Botanicus> AAA-pelit on täynnä ilmaa. Tehdään keskinkertainen peli, johon ei tarvitse keksiä mitään uutta, ainostaan muunnella sarjan aiemman osan (tai jonkin muun pelin) mekaniikkoja. Ennen julkaisua keksitään markkinointikikkoja ja miljoonien dollarien mainoskampanjoita. Onneksi on indiet. Vaikka imo suurin osa pikselitaidepläjäyksistä on paskaa, niin ne edes näyttävät suurille firmoille että halvalla voi tehdä hyvää ja tuottoisaa, jos on vain omaperäinen

04.11.2014 12:38

<FatCartman> No Destinyn paras puoli tulee esiin jos haluaa pelata kahden kaverin kanssa tehtäviä läpi. se ollaan toteutettu hyvin. Ei voi sanoa että juoni olisi huono, koska sitä ei ole. Onneksi en pelistä paljon tiennyt kun ostin sen, niin en pettynyt kovin pahasti.

04.11.2014 11:58

<FlyFF> Border halo-lands of warcraft online! :D Muuten aika paskaa

04.11.2014 11:44

<FernandoSolo> Ei sinällään etteikö olisi pieni määrä sympatiaa tuota peliä kohtaan koska ne "yritti" MMO markinoilla jotain vähän tuoreempaa konseptia. Kuitenkin koko paska kaatuu siihen, että liikaa rahaa pistettiin markinointiin ja liian vähän pelin lopulliseen kehitykseen. Miksi tuntuu, että julkaisijoille menee pupupöksyyn juuri viimetingassa ja rahoitus itse kehitykseen alkaa takkuamaan juuri maalisuoralla aina kun on kyse jonkinlaisesta mörpistä ja se launch day ja sisältö kusee ja siksi pahasti... sitten ihmetellään miksi otetaan pataan WoWilta...

04.11.2014 11:08

<largehc> Cheppa ja ihan hyvällä syyllä.. Kun pelin markkinointibudjetti on suurempi kuin useimpien pelien yhteensä, tietää että jotain on vialla.

04.11.2014 11:02

<Cheppa> Vaikuttaa aika puurokaura peliltä. En oo pelannu enkä kiinnostunut.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 90 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Riemurasia kysyy:

Mitä mieltä &quot;asiakaspalvelun&quot; boteista?

Vihaan yli kaiken
Harvoin saanut apuja
Olen idiootti, ja en huomannut että valaisimen pistoke ei ole seinässä.
Minulla jos jotain kysymistä, niin haluan että ihan oikea ihminen vastaa.
Sepitän vastaukseksi kommentteihin jotain muuta

SAMANKALTAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.