Quantcast

Lähettäjä:

Contula Contula

Kauppiaan tapaaminen videopelissä

Nyt pureudutaan kauppiaan kohtaamiseen pelissä.

3 / 5 (57 ääntä)

Julkaistu: 22.8.2017 11:26

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Contula Contula

Otsikko: Kauppiaan tapaaminen videopelissä

Kuvaus: Nyt pureudutaan kauppiaan kohtaamiseen pelissä.

Hakusanat: video, peli, pc, kauppias, kohtaaminen, logiikka, ,

3 / 5 (57 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-08-22 11:41:03

+40524

<perato> +5 RR

Joo pelit saa olla pelejä, mut oisko mitenkään mahollista että erityisesti sandboxien kehittäjät vähän miettis mihin laittaa mitäki objekteja yms. Vähän syö aina tunnelmaa ku köyhän kylän tyhjä rakennus on täynnä kultaa, hylätyssä kylässä palaa edelleen kynttilät, joka paikka on täynnä tasasesti tavaraa niinku olis lentokoneesta pudotettu arkkuja yms.Pieniä asioita, mutta kertoo aina siitä et kiinnostaako pelintekijöitä pelin maailma vai onko sen vaa tarkotus myydä paljon.

78

Aika: 2017-08-22 12:30:15

+10559

<ZalehanderZ> +5 RR

Roolipeleissähän on kyl ihan vakio, että jos pelissä aloitetaan pelialueen suurimmasta kaupungista niin kyseisessä kaupungissa on täysin hyödytöntä roinaa kaupoissa ja jossain viiden asukkaan perähikiän kylässä lähellä viimeistä dunkkua on köyhä kauppias joka myy mm. Ultimate Armor of Immortality ja Greatsword of Infinite Destruction +2 sekä Eternal Elixir of Phoenix Rebirth itemeitä.

12

Aika: 2017-08-22 12:44:20

+174812

<kido> +5 RR

toi idle liikkuminen tolla kauppiaalla :D

11

Kommentit (13)

Piilota OFF-Topic keskustelu

22.08.2017 19:54

<Tenni> Luulisi että enemmän kuin tavaroiden sijottelu peleissä, porukkaa haittaisi vahinkomallinnus, kantokyky sun muut pikkuseikat. Skyrimissäkin kun ensimmäisen roiston kohdatessa otat sen yhden nuolen polveen niin joutuisit loppupelin oleen vartijana jossain pikkukylässä, kun ei paskana olevalla polvella paljoo seikkailla.

22.08.2017 19:51

<Tenni> warrioritsu123 Mutta skyrimissä on taikuus käytössä. Entä jos joku on loitsinut niihin ikuisesti-tuoreena taian? ja kynttilöihin kulumattomuus JA sammumattomuustaiat? Aina voi yrittää etsiä niitä loogisia vastauksia, tai sitten ei vaan välitä tuollaisista pikkuseikoista vaan pelaa peliä sellaisena kuin se on.

22.08.2017 19:29

<warrioritsu123> Joo vähänku skyrimissä kun kynnät läpi helvetin jotta pääset hylättyyn luolastoon jossa "kukaan ei ole käynyt vuosisatoihin" ja ensimmäisestä laatikosta löytyy täysin syötävä leipä ja sweetroll.

22.08.2017 19:03

<Lakipiste> Tottakai huonommat pelit vaativat sitten jo vähän enemmän mielikuvitusta :D

22.08.2017 19:03

<Lakipiste> perato Tuollaisissa tapauksissa minä aina mietin jonkin ratkaisun miksi siellä palaisi kynttilät tai miksi jossain tyhjässä rötiskössä olisi kultaa :D Voihan siellä olla vaikka jokin neuroottinen kynttilöiden polttaja, tai vaja voi olla piilopaikka :p Toisin sanoen en kyseenalaista peliä, vaan esitän vaihtoehtoja miten pelin asiat olisivat mahdollisia :)

22.08.2017 16:21

<kofeiinikahvi> perato Eipä unohdeta mm. skyrimin vuosisatoja sinetöitynä olleet hautapaikat josta löytyy tasan samaa kultaa jota nykyään käytetään ja tuoreita vihanneksia.

22.08.2017 14:33

<perato> Sfinksi pelin ei tarvitse olla realistinen, vaan sen sisäisen logiikan pitäisi olla kunnossa. Miksi joku voidaan herättää henkiin pelin aikana 10 kertaa, mutta välivideossa äijä kuolee johonki yhtee hyttysenpistoon traagisesti. Miksi paikat on täynnä arkkuja täynnä aarteita joita kukaan ei hae? Kaikki on ok jos nämä selitetään etes köykäsesti, mutta kun ei edes yritetä. Asiat on siellä koska ne on niin muissakin peleissä.

22.08.2017 13:01

<Sfinksi> perato Realismi ja pelattavuus ei välttämättä aina kohtaa. Tokikin pelaisin mielelläni sellaista peliä, joka olisi realistinen ja se realistisuus nimenomaan toisi lisää syvyyttä peliin. Tai että typerihköille tapahtumille on hyvät ja mielenkiintoiset taustatarinat.

22.08.2017 12:44

<kido> toi idle liikkuminen tolla kauppiaalla :D

22.08.2017 12:30

<ZalehanderZ> Roolipeleissähän on kyl ihan vakio, että jos pelissä aloitetaan pelialueen suurimmasta kaupungista niin kyseisessä kaupungissa on täysin hyödytöntä roinaa kaupoissa ja jossain viiden asukkaan perähikiän kylässä lähellä viimeistä dunkkua on köyhä kauppias joka myy mm. Ultimate Armor of Immortality ja Greatsword of Infinite Destruction +2 sekä Eternal Elixir of Phoenix Rebirth itemeitä.

22.08.2017 11:54

<ColdnPointless> tosta "miten sä tänne pääsit" kysymyksestä tuli mieleen se kun joskus tei skyrimin tehtäviä siten että menin aina luolan lopusta sisään jos mahdollista mutta koska olin köyhä seikkailija loottasin koko luolan ja etuovesta ulos :D

22.08.2017 11:49

<Cohibas76> Ultima vahvasti tässä 8)

22.08.2017 11:41

<perato> Joo pelit saa olla pelejä, mut oisko mitenkään mahollista että erityisesti sandboxien kehittäjät vähän miettis mihin laittaa mitäki objekteja yms. Vähän syö aina tunnelmaa ku köyhän kylän tyhjä rakennus on täynnä kultaa, hylätyssä kylässä palaa edelleen kynttilät, joka paikka on täynnä tasasesti tavaraa niinku olis lentokoneesta pudotettu arkkuja yms.Pieniä asioita, mutta kertoo aina siitä et kiinnostaako pelintekijöitä pelin maailma vai onko sen vaa tarkotus myydä paljon.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Ryan Gosling tuorekelmukauppiaana

11 840 katselukertaa

Pöllöjen ensitapaaminen

16 983 katselukertaa

Kauppiaan viesti nuorisolle

26 574 katselukertaa

Peurojen tapaaminen Japanissa

16 551 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.