Quantcast

Lähettäjä:

Tapio_Rautavaara Tapio_Rautavaara

Lasten kanssa ravintolassa

Teiniängsti

4.3 / 5 (53 ääntä)

Julkaistu: 14.9.2020 11:13

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Tapio_Rautavaara Tapio_Rautavaara

Otsikko: Lasten kanssa ravintolassa

Kuvaus: Teiniängsti

Hakusanat: Murjottaa, tieni, ängsti, ruoka, syömässä, ravintola,

4.3 / 5 (53 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-09-14 11:52:29

+39021

<Chandler> +5 RR

Ainakin paremmissa ravintoloissa pitäis olla eri puolet asiakkaille jotka haluaa syödä rauhassa, ja niille jotka on immuuneja/kuuroja kakaroidensa mölylle ja kiljumiselle. Vituttaa joka kerta jos raflassa kaikuu 15s välein jonku vaahtosammuttimen kitinä, eikä vanhemmat osaa tehdä asialle mitään. Ite ku olin muksu, kaupoilla käydessä tai ravintolassa istuessa ei huudettu tai kiukuteltu, tai tuli tyyni kommentti vanhemmilta että kotona saapi selkään eikä tartte enää mukaan kitistä. Siinä oppi aika äkkiä tavoille, vaikkei fyysistä kuritusta usein lopulta saanukkaan. Vapaa vässykkäkasvatus 0/5

134

Aika: 2020-09-14 18:25:02

+9302

<Wiiksi> +5 RR

Chandler Mene syömään sellaiseen ravintolaan sitten jatkossa missä ei ole lapsia:) Voin sanoa näin vanhempana, että sitä uhmaikäistä lasta ei kovin helposti hiljaiseksi saa, jos kiukku iskee. Niitä lapsia ei myöskään missään kaapissa ole tarkoitus kasvattaa ellei sitten sua ole siellä kasvatettu? Eiköhän ne vanhemmat kaikkensa tee, että lapset käyttäytyvät ravintoloissa. Voin myös sanoa, että vanhempana muakin vituttaa, jos lapseni saa känkkäränkkäkohtauksen esim. kaupassa tai siellä mäkkärin ravintolassa. Pakko sitä on kuitenkin itsekin syödä, jos on esim. matkalla jonnekin

22

Aika: 2020-09-18 05:50:45

+24945

<slerbahuuli> +5 RR

Wiiksi Saa sen. Muutaman kerran kun esimerkiksi ravintolassa kiukuttelun takia jää ilman ruokaa (kylmästi lähtee menemään, maksaa toki laskun) ja kotona miettii tekosiaan, loppuu se perseily. Kauppaperseilyt ja kiukuttelut loppuvat viimeistään siihen, että pidetään sitten kädestä kiinni jos ei osata olla.

17

Kommentit (14)

Piilota OFF-Topic keskustelu

24.05.2021 17:13

<klausbratwurst> vau miten kuuma mimmi!

04.03.2021 21:12

<69dieseldust> Vuonna miekka ja kilpi Turussa oli rafla oliko se Amarillo nimeltään.Avecin kanssa tilattiin ruokaa ja päätin ottaa joku 6: n lihan lautanen ja tarjoilija tyttö otatko ihan tosissaan sen ja vastasin kyllä otan.Ruuat saatiin eteemme ja tarjoilija tyttönen tuli kysymään t- paidan kokoani ja ihmeissäni sanoin sen.Laskun maksettuamme tyttö toi mulle t- paidan jossa luki jotain että tämä on syönyt jonkun hemmetin Grillin.

19.09.2020 21:01

<-Kazya-88> yksi onnellinen maksaja, niin kohderyhmä on löydetty :D

18.09.2020 05:50

<slerbahuuli> Wiiksi Saa sen. Muutaman kerran kun esimerkiksi ravintolassa kiukuttelun takia jää ilman ruokaa (kylmästi lähtee menemään, maksaa toki laskun) ja kotona miettii tekosiaan, loppuu se perseily. Kauppaperseilyt ja kiukuttelut loppuvat viimeistään siihen, että pidetään sitten kädestä kiinni jos ei osata olla.

15.09.2020 08:46

<randomnimi> Chandler: Jotenkin kieroutunut ajatus, että pahoinpitely on muuten rikos, mutta omia lapsiaan kohtaan ihan tavallinen kasvatuskeino. Mitä hyvää kukaan voi tuollaisesta oppia? Onneksi erityisesti nykypäivänä osataan paremmin pitää kuria lapsille ilman että heitä täytyy pahoinpidellä, mm. kannustamalla hyvään käytökseen, kieltämällä ja tarvittaessa rankaisemalla (etujen menettäminen, jäähdyttely, tarvittaessa tilanteesta poistaminen) huonosta. Kaikki vanhemmat eivät valitettavasti pidä kuria lapsillensa, mutta kurin ei todellakaan tarvi (saa) olla fyysistä.

14.09.2020 23:28

<Why> Lasten itku julkisilla paikoilla on musiikkia korville. Ei oo omia :D

14.09.2020 23:17

<hiippi> Tuli mieleen semmonen tapaus kun näitten pikku nilviäisten annetaan esimerkiksi kaupassa riekkua miten sattuu.Kaks noin 3-4v kakaraa veti helvetillistä rallia ympäri kauppaa ja vitullista älämölöä pitäen,vanhempien mitenkään reagoimatta asiaan.No jossain vaiheessa olin hyllyltä just laittamassa kärryyn jotain niin tää toinen äpärä juos kattomatta eteesä täysillä päin mun kärryjä,lens selällee ja löi päänsä lattiaa,voi helvetti sitä parkumisen meteliä mikä siitä ipanasta lähti.Ite nauroin maha kippurassa ku vanhemmat juos paikalle silittelemää Tauno-kalevin päätä ja lohduttamaa

14.09.2020 21:58

<MösjööTipsu> horreporre,Wiiksi. Tätä olen aina miettinyt, että näissä keskusteluissa aina summataan sitä, kenellä on oikeus hermostua. Ymmärrän joo, että tottakai vanhemmalle voi kasvaa heppi otsaan ihan samalla tavalla kuin muille paikalle olijoille, kun se oma mukula keksii alkaa kiukuttelemaan. Mutta kyllä näkisin, että ulkopuolisellakin on oikeus vittuuntua, ja mukuloiden häsääminen voi viedä ihan raivon partaalle. Minua kiinostaa, että miten tämä ongelma ratkaistaan järkevästi. Onko ongelma vanhempien vai ulkopuolisten? Paljonko on pitää suvaita? Entä paljonko saa aiheuttaa pahennusta?

14.09.2020 19:37

<horreporre> Kylläpä sitä typerillä kommenteillä näköjään top kommentteihin pääsee. Lapsen uhmakohtaus ei todellakaan ole vapaan vässykkäkasvatuksen tulosta. Ehkä sitä väkivallalla uhkaamisella saa lapset peloteltua hiljaiseksi, mutta jos se on paras kasvatusmetodi mihin pystyy, niin paskat on vanhemmat. Paras tapa kasvattaa on saada lapsi ymmärtämään minkä takia tietyllä tavoin ei saa käyttäytyä, eikä uhkailuilla, kuten laiskat ja kykenemättömät vanhemmat tekee. Ja nykyään kun usein puhutaan vässykkä sukupolvesta, niin ketkäköhän kyseisen sukupolven on kasvattanut?

14.09.2020 18:25

<Wiiksi> Chandler Mene syömään sellaiseen ravintolaan sitten jatkossa missä ei ole lapsia:) Voin sanoa näin vanhempana, että sitä uhmaikäistä lasta ei kovin helposti hiljaiseksi saa, jos kiukku iskee. Niitä lapsia ei myöskään missään kaapissa ole tarkoitus kasvattaa ellei sitten sua ole siellä kasvatettu? Eiköhän ne vanhemmat kaikkensa tee, että lapset käyttäytyvät ravintoloissa. Voin myös sanoa, että vanhempana muakin vituttaa, jos lapseni saa känkkäränkkäkohtauksen esim. kaupassa tai siellä mäkkärin ravintolassa. Pakko sitä on kuitenkin itsekin syödä, jos on esim. matkalla jonnekin

14.09.2020 15:59

<Mr_Mulqvisti> Itse ei tuon ikäisenä päässyt raflaan syömään kuin ehkä kerta/5v. Ei näytetty hapannaamaa.

14.09.2020 14:53

<what_moonbone> MrDarkman Itse asiassa on. Toinen sukupolvi jo pilattuna.

14.09.2020 12:20

<MrDarkman> Chandler ongelma voipi olla potenssiin 2 seuraavalla sukupolvella jos vanhemmilla on ollut " Vapaa vässykkäkasvatus 0/5 "

14.09.2020 11:52

<Chandler> Ainakin paremmissa ravintoloissa pitäis olla eri puolet asiakkaille jotka haluaa syödä rauhassa, ja niille jotka on immuuneja/kuuroja kakaroidensa mölylle ja kiljumiselle. Vituttaa joka kerta jos raflassa kaikuu 15s välein jonku vaahtosammuttimen kitinä, eikä vanhemmat osaa tehdä asialle mitään. Ite ku olin muksu, kaupoilla käydessä tai ravintolassa istuessa ei huudettu tai kiukuteltu, tai tuli tyyni kommentti vanhemmilta että kotona saapi selkään eikä tartte enää mukaan kitistä. Siinä oppi aika äkkiä tavoille, vaikkei fyysistä kuritusta usein lopulta saanukkaan. Vapaa vässykkäkasvatus 0/5

134

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Yöt taaperon kanssa

16 881 katselukertaa

Treffit NPC:n kanssa

12 213 katselukertaa

Koirien kanssa ulkona

20 906 katselukertaa

Lasten piirustuksia

14 146 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.