Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Stephen Colbert goes back to the 1990's

Videoversiona toimii paremmin.

4.2 / 5 (58 ääntä)

Julkaistu: 30.7.2016 10:59

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Stephen Colbert goes back to the 1990's

Kuvaus: Videoversiona toimii paremmin.

Hakusanat: stephen, colbert, back, to, the, 1990's, Clinton, joke, vitsi, aikamatkustus, ,

4.2 / 5 (58 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-07-30 11:09:05

+38966

<Cre4tive>

Tämä presidentinvaali on tuonut esille tärkeän kysymyksen demokratian toimivuudesta, jota mietin jo viime vuosituhannella: Mitä tehdä jos on vain huonoja vaihtoehtoja? Valitaan se vähemmän huonompi vaihtoehto?

73

Aika: 2016-07-30 11:25:03

+46458

<Sienimise>

UmpiPaska Jauhat samaa mantraa kuin liian monet muutkin. Luitko edes Cre4tive kommenttia? Ensinnäkin, hän puhui USA:n presidentinvaaleista, joissa me Suomen kansalaiset emme äänestä, joten emme me voi "aktivoitua". Toiseksi hän nimenomaan kyseenalaisti tuon argumenttisi että "vain äänestämällä voit vaikuttaa". Cre4tive kyseenalaisti sen, että toimiiko demokratia kuten pitääkin, jos voimme äänestää vain huonoista vaihtoehdoista, eikä sellaisista, joita oikeasti haluaisimme äänestää?

41

Aika: 2016-07-30 11:12:14

+781

<Runkkeli>

Cre4tive Presidentti ehdokkaaksi pääsemiseksi pitäisi olla kyllä joku pääsykoe, ja pitäisi voida äänestää myös niin, ettei kumpikaan pääse presidentiksi. Esimerkiksi vaikka äänestämällä ruksia tai nollaa. Jos näin kävisi, niin edellinen presidentti jatkaisi vaikka yhden vuoden vielä eeenpäin ja kansa voisi saada ehkä mielekkäämpiä ehdokkaita tilalle.

39

Kommentit (15)

Piilota OFF-Topic keskustelu

02.08.2016 17:44

<Suuri-Päällikkö> Runkkeli Lisäksi äänestämisoikeudelle pitäisi olla jonkinlainen testi. Tyhmät tai pelkästään jo laiskat ihmiset äänestää tyhmästi, eikä ota asioista ollenkaan selvää ellei ole pakko.

01.08.2016 08:05

<Cre4tive> Enlike Toi on valitettvasti se totuus, mutta meillä taitaa mennä vielä todella pitkään tuon ymmäretämiseen. Tietysti vallasta hyötyvät yrittävät kaikin tavoin pistää kapulaa rattaisiin, koska nykyinen muoto toimii heille. Pitää muistaa että vanhat hallitsemismuodot eivät ole ainoita vaihtoehtoja, yksinkertaista vastausta ei taatusti ole, mutta ei pitäisikään olla. Mutta kehitystä ei tapahdu jos sitä pelkää ja täten estää minkäänlaisen kehityksen etenemistä . Luulen että se vaatii pitkää suunnittelua ja toimivuuden varmistamista, mutta monimutkaiset asiat ei kelpaa yksinkertaisille ihmisille.

31.07.2016 09:22

<pikkumusta> olipas paska.

31.07.2016 02:20

<Enmittee> Cre4tive: Demokratia ei toimi, koska ihmiset ei tiedä monesti mitä ne haluaa. Katso nyt kuinka Suomessakin huonotuloiset äänestää kokoomusta. Sitten vielä se, että onko eettistä laittaa ihmiset valitseen kahdesta pahasta se vähempi paha? Mutta eipä toi diktatuurikaan ole näyttänyt koskaan toimivan.

30.07.2016 22:15

<Xporter> Tää on kyllä syöpänen talk show. Paljon mielummin kattelis Conania Subilta.

30.07.2016 16:45

<pausebreak> Ehkäpä suora demokratia olisi parempi vaihtoehto nykyisen sijasta. Silloin ei ainakaan huonoilla vaihtoehdoilla olisi niin suurta osaa kun kansa pääsee kuitenkin itse äänestämään tärkeistä asioista.

30.07.2016 14:24

<GyRo> Cre4tive oon aina ihmetelly että miksei voida samalla äänestää uusista vaaleista, jos ehdokkaat eivät ole sopivat? eikö se ole demokratiaa, vai annetaanko siinä liikaa sijaa anarkialle tms tekosyy?

30.07.2016 13:54

<house83> No jos demokratia olis sellaista, että sais äänestää ketä haluaa, niin presidenttinä olis 100% varmuudella joku tosi-tv-tähti tai joku tuomittu rikollinen trollien äänestämänä. Kyllä jonkun toimikunnan pitää vähän rajoittaa valittavia, mutta onhan tuo kyllä aivan perseestä, että Clinton vieläkin ehdokkaana vaikka jäi kiinni huijauksesta. Siellä pitäis olla nyt Trump vs Sanders.

30.07.2016 13:02

<Palmu123> UmpiPaska Noussu väärällä jalalla tänään? :D Nyt on hiekkaa jossain kolossa.

30.07.2016 12:49

<Cre4tive> Gekko55 Toi on täysin totta, olen aina ihmetellyt miksei toi kiinnosta USAn kansalaisia enemmän. Miten noin isossa maassa, jossa elää varmasti maailman monipuolisin kansa, on vain 2 puoluetta. Miten voi kaksi puoluetta toimia muka kaikkien äänitorvina? Vaikka Suomessa on vain reilu 5 miljoonaa asukasta, on aivan hullunkurinen ajatus jos meillä olisi vain Kokoomus ja Keskusta puolueina... Mutta kuten muutama tutkimus on osoittanut, USA lienee lähempänä oligarkiaa kuin demokratiaa.. Suuri osa ihmisistä tuntee varmasti samaa kuin täällä, ettei sillä omalla äänellä ole oikein mitään merkitystä..

30.07.2016 12:15

<Gekko55> Cre4tive No ehkä mahdollisesti USA saa sen kolmannen ja miksei vaikka useammankin ison puolueen jota siellä on kaivattu jo jonkin aikaa, se ainakin (ehkä?) muuttaisi tilannetta hieman. Mitä tulee demokratiaan, niin sen isoin ongelma on se että ihmiset ajavat vain omaa etuaan, ei kansakunnan etua.

30.07.2016 11:25

<Sienimise> UmpiPaska Jauhat samaa mantraa kuin liian monet muutkin. Luitko edes Cre4tive kommenttia? Ensinnäkin, hän puhui USA:n presidentinvaaleista, joissa me Suomen kansalaiset emme äänestä, joten emme me voi "aktivoitua". Toiseksi hän nimenomaan kyseenalaisti tuon argumenttisi että "vain äänestämällä voit vaikuttaa". Cre4tive kyseenalaisti sen, että toimiiko demokratia kuten pitääkin, jos voimme äänestää vain huonoista vaihtoehdoista, eikä sellaisista, joita oikeasti haluaisimme äänestää?

30.07.2016 11:20

<Cre4tive> Runkkeli Olen samaa mieltä, en tiedä miten sen voisi toimivasti toteuttaa, mutta jotain ton suuntaista pitäisi tehdä. Sekä noi skandaalit ja toimet pitäisi tutkia joku neutraali lautakunta vaikka toisesta maasta, ennen kuin saavat asettua ehdolle. Trump:illa on lukematon lista talouskuppauksia ja paljon muuta historiassaan ja Hillary on kyllä täysi sosiopaatti, sen historiassa on myös niin sairaita asioita että pitäisi olla pakkohoidossa presidenttiehdokkuuden sijasta...

30.07.2016 11:12

<Runkkeli> Cre4tive Presidentti ehdokkaaksi pääsemiseksi pitäisi olla kyllä joku pääsykoe, ja pitäisi voida äänestää myös niin, ettei kumpikaan pääse presidentiksi. Esimerkiksi vaikka äänestämällä ruksia tai nollaa. Jos näin kävisi, niin edellinen presidentti jatkaisi vaikka yhden vuoden vielä eeenpäin ja kansa voisi saada ehkä mielekkäämpiä ehdokkaita tilalle.

30.07.2016 11:09

<Cre4tive> Tämä presidentinvaali on tuonut esille tärkeän kysymyksen demokratian toimivuudesta, jota mietin jo viime vuosituhannella: Mitä tehdä jos on vain huonoja vaihtoehtoja? Valitaan se vähemmän huonompi vaihtoehto?

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 96 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Stephen Fry naimisissa

17 424 katselukertaa

Stephen Fry ja Jumala

13 210 katselukertaa

Stephen Hawking Star Trekissä

12 995 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.