Quantcast

Lähettäjä:

Tönö92 Tönö92

Tankki deja vu

tankki deja vu

1.8 / 5 (29 ääntä)

Julkaistu: 25.4.2020 11:01

2.5K
Palkkio lähettäjälle: +200 RR

Lähettäjä: Tönö92 Tönö92

Otsikko: Tankki deja vu

Kuvaus: tankki deja vu

Hakusanat: tankki, deja, vu,

1.8 / 5 (29 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2020-04-25 11:36:01

+35184

<Hajuste> +5 RR

Vuoden 2030 Suomessa telaketjut ovat varteenotettava vaihtoehto, jos teiden ylläpito jatkuu nykyisellä Burkina Fason tasolla.

51

Kommentit (10)

Piilota OFF-Topic keskustelu

25.04.2020 15:34

<DAI> jackson: Ei ole tuon tankin kuori reaktiivipanssaria nähnytkään.

25.04.2020 15:29

<hekokaivuri> MösjööTipsu Olen samaa mieltä että ongelmat osaamattomuudessa on juurikin siellä tilaajan puolella. Säästetään väärääs paikassa ja osaamattomat valvojat/työnjohjtajat teettävät asioita päin persettä. Hyvänä esimerkkinä eräs tie jossa ojaluiskat kaivatettiin sellaiseksi että päällystyksen jälkeen aikaa, mursketta ja rahaa paloi tuon virheen korjaukseen. Tuokin raha oisi saanut mennä sen tierungon korjaukseen. Nyt 1.5 vuotta myöhemmin tien pinta on lähes samassa kunnossa kuin ennen urakkaa koska runko ei kestä ja tie painuu jonka takia asfaltti murenee.

25.04.2020 13:50

<MösjööTipsu> hekokaivuri Asfalttibisnes näkyy kukoistavan. Mutta onhan ongelma siellä tilaajankin puolella, jotta ammattitaito tienhoitoon ei ole oiken riittävä, ja rahaa budjetoidaan vääriin paikkoihin väärin perustein. Toisiin asioihin ei rahaa liikene juurikaan, ja sitten jossain kohtaa on varaa tykittää, niin ettei olla köyhiä ja kipeitä. Kyllä mä itsekin osa-aikaisena urakoitsijana tiedän, että onko sitä löysää rahaa vai ei. Kyse ei ole siitä, että joku tienaa, vaan miten hommat teetetään. Toisinsanoen johtaminen on huonoa.

25.04.2020 12:58

<hekokaivuri> MösjööTipsu kylläne urakat menee tarjouskilpailutusten kautta. Jos tuntuu että niissä on paljon ns löysää rahaa niin ei muutakun osallistumaan. Suuurimpana ongelmana pidän sitä että teiden kuntoa ei juuri kukaan valvo. Tie saa olla vaikka poikki viikko kausia jos ei joku tienkäyttäjä ilmoita että se on poikki. Niimpä kaikki tiehen tulevat vauriot saavat kehittyä rauhassa pahemmiksi ja kalliimmiksi korjata. Esimerkiksi sellainen perus asia kuin veden pitäminen pois tieltä olisi viime talvena vaatinut jatkuvaa valvontaa. Nyt on tien pinnat sen mukaisessa kunnossa, ja maksaa taatusti enemmän.

25.04.2020 12:38

<arbuus> gilette millainen kynnys?

25.04.2020 12:10

<gilette> Hajuste Itse olen aina ihmetellyt lisäksi sitä, että kuinka huonoa on uudistetun asfaltin laatu. Aivan hirveän epätasaista tietä ja lisäksi reuniin on jätetty kauhea kynnys joten aina uuden asfaltin kohdalla joutuu laskemaan nopeuden 20 tunnissa, muuten irtoaa hampaatkin suusta. En vain voi käsittää

25.04.2020 11:43

<MösjööTipsu> Hajuste Ongelma ei ole edes siinä, etteikö tienpitoon laitettaisi rahaa. Mutta kun sitä rahaa panostetaan aivan vääriin asioihin ja urakat ovat ihan järjettömän kalliita, eikä laatu oikein vastaa kustannustasoa. Noissa urakkasysteemeissä on jotain mätää, sillä jos joku yksityinen teettäisi saman homman, niin se olisi ainakin puolet halvempi. Mutta kun on kyse yhteisistä valtion rahoista, niin niitä saa kupata miten vaan.

25.04.2020 11:40

<pomes> Ei ollu Nokian talvitelaketjut nastoilla vaan jotkut halvat kiinalaiset kitkatelaketjut

25.04.2020 11:36

<Hajuste> Vuoden 2030 Suomessa telaketjut ovat varteenotettava vaihtoehto, jos teiden ylläpito jatkuu nykyisellä Burkina Fason tasolla.

25.04.2020 11:03

<juippi10> Sehän pyöri, ku ryssä Anttilassa.

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 41 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Tankki talliin

17 088 katselukertaa

Valaat ovat kovia kundeja

21 985 katselukertaa

Skedejäbän loikka

13 225 katselukertaa

Tankki heittää barrel rollin.

13 719 katselukertaa

Kahdenlaisia Bondeja

24 523 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.