Quantcast

Lähettäjä:

kido kido

Brexit

Farage näytti EU:lle mistä kana pissii

2.8 / 5 (48 ääntä)

Julkaistu: 24.6.2016 20:46

2.5K

Lähettäjä: kido kido

Otsikko: Brexit

Kuvaus: Farage näytti EU:lle mistä kana pissii

Hakusanat: brexit, englanti, Nigel, Farage, EU, eroaminen, euro, pitäkää, tunkkinne,

2.8 / 5 (48 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2016-06-24 21:02:50

+149

<apocafist>

Edes Suomen hallitus ei pettänyt lupauksiaan yhtä nopeasti äänestyksen jälkeen kuin tuo ukko. Sanoi heti haastattelussa että ei voi vaikuttaa siihen, että aiemmin EU:lle menneet rahat menisivät oman maan terveydenhuoltoon. Tämä oli yksi keskeisimmistä teemoista, minkä takia moni äänesti eron puolesta. Täällä taas huudellaan heti että päivän paras uutinen, samoin kuin ennen meidän vaaleja kiimassa persuja jumaloitiin.

84

Aika: 2016-06-25 22:57:49

+2502

<DuD>

"Ne säännöt rupes menemään vitun överiks." liskoja Niin kuin vaikka hallintarekisteri, joka oli pakko tehdä EU:n vaatimuksesta. Paitsi ettei ollut vaan Stubb kusetti. Väitän että moni muukin asia on oikeasti jätetty kansalliseen harkintaan tai siitä voidaan neuvotella kansallisesti, mutta kun meillä on niin vitun kädettömiä poliitikkoja.

16

Kommentit (22)

Piilota OFF-Topic keskustelu

27.06.2016 07:47

<Mandula> Koominen argumentti eron vastustajilta tuo, että lupaus "aiemmin EU:lle menneet rahat menisivät oman maan terveydenhuoltoon" petettiin. Tuosta voisi päätellä, että nyt se säästetty raha katoaa kokonaan maailmasta, kun sitä ei pystytä siihen yhteen asiaan kokonaisuudessaan suuntaamaan. Ei käy mielessä (tarkoituksella/tyhmyyttään?), että kyllä se raha silti jää valtion käyttöön palveluiden tuottamiseen.

26.06.2016 10:57

<Izba> apocafist Eikai hän voi tuota luvata kun ei ole ainut joka on päättämässä asioista. Rahat toki voidaan käyttää juurikin tuolla tavalla, mutta siitä pitänee yhdessä keksiä käyttö tarkoitus. Eiköhän tuo nyt kuitenkin ollut britanian kannalta paras äänestystulos mikä saattoi tulla.

25.06.2016 22:57

<DuD> "Ne säännöt rupes menemään vitun överiks." liskoja Niin kuin vaikka hallintarekisteri, joka oli pakko tehdä EU:n vaatimuksesta. Paitsi ettei ollut vaan Stubb kusetti. Väitän että moni muukin asia on oikeasti jätetty kansalliseen harkintaan tai siitä voidaan neuvotella kansallisesti, mutta kun meillä on niin vitun kädettömiä poliitikkoja.

25.06.2016 15:15

<LionKing138> apocafist Kauanko eroprosessissa menee? Tietty sinne maksetaan 19 miljardin jäsenmaksua vielä vuosia.

25.06.2016 11:56

<KuuFFi> apocafist Persut ovat silti edelleen ainut puolue, jolta tulee hyvää kritiikkiä. Ei se soini siellä itsestään mahda mitään kahdelle idiootille. näin ollen on pakko ollut suostua päätöksiin, jotka eivät persujen mielestä ole oikein.

25.06.2016 11:23

<BL0B> Our nige

25.06.2016 08:41

<MrFiufaufou> apocafist Todella moni äänesti jäämisen vuoksi myös sen takia että rajat pysyisivät pohjoisemmassa avoimena. Lähinnä siis käytännönsyistä, eikä oikean ongelman takia. Luvut olisivat olleet paljon suuremmat eron hyväksi ilman tätä.

25.06.2016 04:42

<JimJamBonks> EU on helvetin hyvä idea teoriassa, kuin kommunismi ja kolmen kimppakiva. Käytännössä kuitenkin peukalo ujottuu pebanderiin niin näin vahingossa ja syytellään naapuria.

25.06.2016 03:04

<Downstream> apocafist Kaikki plussat: +++++++++++++++++++++++++ (t. Kaksoiskansalainen.)

25.06.2016 00:25

<Rutjake> Britannia lähti joten me voimme tehdä nyt yhtään mitään.

24.06.2016 23:21

<liskoja> EU on oikeasti hyvä homma paitsi ja se mutta.. Ne säännöt rupes menemään vitun överiks. Liikaa valtaa annettiin heille. Periaatteessa meidän hallitukset nuoleskelijoitten vika.

24.06.2016 22:17

<Valkoinenkuolema> Tuo brittien lähtö on oikeasti paska juttu meille kaikille. Itse toivoin että EU-eliitti olisi tajunnut että koko show menee vituiksi ja alkanut muuttamaan käytäntöjä. Vaan toki vika oli taas äänestäjien ja nyt ollaan sitten tässä tilanteessa ja jäljellejääneet saakin sitten kantaa "vastuuta" vähäsen enemmän tulevaisuudessa. Sipilähän jo ilmoitti samantien ettei suomessa äänestellä ja kantamme on täysin selvä.

24.06.2016 22:01

<ville__1> huhhuh, oikeisto-konservatiivisen brittihallituksen tekosia on nyt protestoitu ampumalla itseään jalkaan edes tietämättä mitä koko EUsta tai sen jättämisestä on kyse.

24.06.2016 21:41

<Kekkelberg> apocafist http://lifestyle.one/closer/news-real-life/in-the-news/nigel-farage-brexit-nhs-european-union-referendum/ En nyt sanois että muutama bussin kyljessä ollut slogan on keskeinen kampanjateema. Aika paisuteltu valtamedian kyhäämä kohu taas mielestäni. Ne jotka tollasen bussinkylkiletkautuksen ottaa virallisena lupauksena eikä tiedä edes ketä on parlamentissa vallassa on varmaan aika harvassa.

24.06.2016 21:27

<FernandoSolo> Pakenemista karhunraudasta sahaamalla oma jalka poikki tuo Brittien brexit. Saavat nähdä sen taloudessaan seuraavat 10 vuotta ainakin. Silti pidemmän päälle oikea ratkaisu sillä muutosta ei tule jos ei ole pakko. Sipuli jo pääministerin soperruksessaan totesi, että EU:un tulee uudistua ja kuunnella kansalaisiaan. Näinhän sen pitäisi esimerkiksi lopettaa paskabyrokratialla näpräily ja näyttää, että demokratialla olisi merkitystä elikkä lopettaa epädemokraattisien virkojen valta ja pyöritys... luultavammin vaan käy niin, että eroäänestykset kielletään uudella direktiivillä.

24.06.2016 21:25

<Rotten Hyena> Kansalaisaloite fixit

24.06.2016 21:25

<apocafist> Kekkelberg nimenomaan sillä ei ole valtaa päättää, antoivat kuitenkin kansan niin ymmärtää, että näin tullaan menettelemään. Tämä mahdollisuus tietysti on olemassa, mutta eiköhän ne rahat taskunsa löydä muualta. Ja kyllä EU:n aiheuttamat kustannukset kansalaisille oli mielestäni aikas tapetilla. Mamut ja työpaikat toki uutisten lempiaiheita, kuten meillä.

24.06.2016 21:17

<Kekkelberg> apocafist miten se muka siihen vaikuttais kun UKIP:lla ei ole paskaakaan valtaa parlamentissa? Muut puolueet siellä päättää asioista. Tuo ei myöskään ollut mielestäni keskeisimpiä teemoja. Mamut ja työpaikat oli tärkeimpiä keskustelunaiheita.

24.06.2016 21:02

<apocafist> Edes Suomen hallitus ei pettänyt lupauksiaan yhtä nopeasti äänestyksen jälkeen kuin tuo ukko. Sanoi heti haastattelussa että ei voi vaikuttaa siihen, että aiemmin EU:lle menneet rahat menisivät oman maan terveydenhuoltoon. Tämä oli yksi keskeisimmistä teemoista, minkä takia moni äänesti eron puolesta. Täällä taas huudellaan heti että päivän paras uutinen, samoin kuin ennen meidän vaaleja kiimassa persuja jumaloitiin.

24.06.2016 20:56

<Auxxua> Let's fix it with Fixit

24.06.2016 20:56

<Galaka> Seuraavana sitten fixit

24.06.2016 20:55

<Micky Maus> Mukavaa jussia täältäkin kaikille rasialaisille, toivottavasti tekin olette humalassa mökkeilemässä, mutta vesille ei jurrissa!

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 98 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Brexitin kannattaja soittelee.

10 960 katselukertaa

Brexit

20 946 katselukertaa

John Cleese ja Brexit

23 879 katselukertaa

Brexit Klonkku

18 146 katselukertaa

Brexit

19 335 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.