Quantcast

Lähettäjä:

Arab Arab

Sohva selässä

3 / 5 (19 ääntä)

Julkaistu: 10.5.2017 13:30

2.5K

Lähettäjä: Arab Arab

Otsikko: Sohva selässä

Hakusanat: muutto, muuttaa, apua, alas, selkä, tikkaat, portaat, sohva, vetää, alas, tippuu, putoaa,

3 / 5 (19 ääntä)

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

repostMediaId

Lyhyt selvitys

Merkkejä jäljellä

600

Kommentointiin liittyvät säännöt voit lukea tästä.

Kommentti ei liity mediaan

Eniten ääniä saaneet kommentit

Aika: 2017-05-10 14:08:20

+2819

<heipparallaa>

Garbanzo Kyllä varmaan olisi Suomessakin, jos hinnat olisivat kohdillaan. Yli 22 metrinen puomiauto ei lähde minnekään alta 120€/h +Alv +siirto 1h suuntaansa, hinta alkavalta tunnilta. Nelipyöräisen 20tonnisen nosturin voi pienemmästä firmasta saada alkaen 80€-90€ +Alv +siirto 1h suuntaansa. Suurin syy loppupelissä on kuitenkin byrokratia, sillä kyseessä on nostotyö, niin se vaatii nostosuunnitelman, liikenneväylien sulkemisen, opastavia henkilöitä (koska ihmiset OVAT tyhmiä), ilmoituksen ties kuinka monelle viranomaiselle jne. Eli ei kannata riesaan nähden.

79

Aika: 2017-05-10 13:34:08

+160178

<Garbanzo>

Turkissa kun olin niin näin kyllä kätevän muuttosysteemin, mitä ei kuulema suomessa ole. Eli kohtuu pieni nosturiauto, jonka puomi yltää kuitenkin helposti vaikka yhdeksänteen kerrokseen. Puomissa on lava johon tavarat lastataan, ja pari hemppaa on ottamassa parvekkeella vastaan, tai sitten toisinpäin. Alhaalla oli muuttoauto, ja pari hemppaa siellä lastaamassa. Ei ainuttakaan rappusta tarvi kantaa kalusteita. Kävi kyllä nopsaan.

56

Kommentit (8)

Piilota OFF-Topic keskustelu

10.05.2017 17:20

<Garbanzo> Turskahdus Juuri tuommoinen. Olin juuri katselemassa valaisevampaa kuvaa. Ehkä tuo käyttämäni 'nosturi' oli hieman harhaanjohtava, mutta juuri tällaisesta oli kyse. Miksihän noita ei ole suomessa. Ei voi olla hinta tuossa esteenä kun menee murto-osa normiajasta.

10.05.2017 16:15

<Turskahdus> Garbanzo Ilmeisesti joku tämän tapainen systeemi (tässä tosin erillinen hinattava laitos)? Ite ainakin joskus ihastellut noita että onpa ihan fiksu toteutus. https://www.victorek.fi/site/assets/files/1064/yritysmuutto_victor_ek.900x0.jpg

10.05.2017 14:31

<Paskamajuri> Työtön runkkari siellä kuvaa ihmisiä töissä pimeästä huoneesta :D

10.05.2017 14:15

<Garbanzo> heipparallaa Ollaan ilmeisesti molemmat saatu nosturikuskikoulutus, mutta tässä oli kyseessä ennemminkin pienehkö kuorma-auto. Katoin hieman kauhistellen että pysyyköhän tuo pystyssä noin pitkän puomin kanssa. Hyvin pysyit, sillä tämähän on tavallaan hissi. Nostokykyähän tuossa ei juurikaan tarvitse. Pyykinpesukone mahtaa olla painavin, eli max 100kg. Eli parin tonnin "nostokyky" riittäis hyvin. Noin pieniä ajoneuvonostureita ei taida ollakaan.

10.05.2017 14:08

<heipparallaa> Garbanzo Kyllä varmaan olisi Suomessakin, jos hinnat olisivat kohdillaan. Yli 22 metrinen puomiauto ei lähde minnekään alta 120€/h +Alv +siirto 1h suuntaansa, hinta alkavalta tunnilta. Nelipyöräisen 20tonnisen nosturin voi pienemmästä firmasta saada alkaen 80€-90€ +Alv +siirto 1h suuntaansa. Suurin syy loppupelissä on kuitenkin byrokratia, sillä kyseessä on nostotyö, niin se vaatii nostosuunnitelman, liikenneväylien sulkemisen, opastavia henkilöitä (koska ihmiset OVAT tyhmiä), ilmoituksen ties kuinka monelle viranomaiselle jne. Eli ei kannata riesaan nähden.

10.05.2017 13:47

<Pilleristin veli> kesätyöläiset

10.05.2017 13:34

<Garbanzo> Turkissa kun olin niin näin kyllä kätevän muuttosysteemin, mitä ei kuulema suomessa ole. Eli kohtuu pieni nosturiauto, jonka puomi yltää kuitenkin helposti vaikka yhdeksänteen kerrokseen. Puomissa on lava johon tavarat lastataan, ja pari hemppaa on ottamassa parvekkeella vastaan, tai sitten toisinpäin. Alhaalla oli muuttoauto, ja pari hemppaa siellä lastaamassa. Ei ainuttakaan rappusta tarvi kantaa kalusteita. Kävi kyllä nopsaan.

10.05.2017 13:32

<keivei> Jotenki tästä videosta välittyy sellanen fiilis että tää naapuri ei oo sieltä mukavimmasta päästä. Tiiä sitte..

Foorumilla tapahtuu

Jonossa on 95 mediaa! Lähetä uusi kuva/video tästä.
Lähetä uusi media

Ei kyselyä tälle päivälle. Lisää uusi kysely tästä.

SAMANKALTAISIA

Koirat sohvalla

18 297 katselukertaa

Yö sohvallako rangaistus?

17 826 katselukertaa

Saukko söpöilee sohvalla

15 308 katselukertaa

Lasten kanssa sohvalla

15 045 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.