Quantcast

Tuhottuja nopeusvalvontakameroita Englannissa

Systemaattisen tuhotyön jälkiä Englannista.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Tuhottuja nopeusvalvontakameroita Englannissa | Systemaattisen tuhotyön jälkiä Englannista.

Julkaistu: 2.8.2010 17:35

Kommentit: 23 kpl

Tarkastaja: Arab

4.5 / 5 (15 ääntä)

Tuhottuja nopeusvalvontakameroita Englannissa | Systemaattisen tuhotyön jälkiä Englannista.

Eniten ääniä saaneet kommentit

02.08.10 20:23
<J-aska> Ja sit rakennetaan kuitenkin veronmaksajien rahoilla heti uudet joten kaikki vaan häviää tuossa...

Kommentit

05.08.10 11:48
<Juntas> Tylsää! Nuo olis paljo hauskempaa ampua paskaks täyteisillä!
04.08.10 23:58
<looordi> Jos noita telkänpönttöjä posauteltaisiin heti kun uutta tulee niin ei varmana jaksettais parin vuoden päästä uusia asennella =) Sitäpaitsi meneehän nytkin valtiolla rahaa autoverotuloista johki fakin kulttuurin ylläpitoon ja edustjien ulkomaanmatkoihin! Ei tuntuis pieni lisä missään. Ylinopeushan on pahempi rikos kun esim. raiskaaminen!! Miks?? No siks, eihän valtio saa raiskatulta naiselta rahaa. Sitähän menee vallan vitun kohtuuttomasti kaikkeen tutkimustyöhön yms. On tää sellanen poliisivaltio että oikeen itkettää.. On suuri rikos ajella motarilla 150 km/h, melkein tapoin kaikki hei!
03.08.10 22:13
<Lunde1> omastakin kokemuksesta voin sanoa että miljoonakertaa paremmin keskittyy kovemmis vauhdeis ku että menee hiljaa, sillon tulee rämplättyä musaa enemmän juteltua ja käänneltyä päätä enemmän.. ja sit poks.. Ja luotan kans enemmän 60 alueella 100 ajavaan enemmän ku sitä prikulleen 60..
03.08.10 21:53
<Drunkstar> Olisin elämäni aikana jyrännyt yhden nuoren lapsen ja mopopojan (joka olis joutanu yliajteuks) jos en olis kyseisissä tilanteissa ajanut rajotuksen mukaan. Se että oot skarppina ratissa ei auta kun muut ajelee silmät perseessä.
03.08.10 20:22
<Kanakotka> päästä eroon...
03.08.10 20:21
<Kanakotka> Niille, jotka ihmettelevät tarkoitusta : jos niitä loputtomasti tuhotaan, voidaan vihdoinkin odottaa jonkinnäköistä loogista ratkaisua suurelta ja kaikkitietävältä valtiolta/maakunnalta/poliisilta/kaupungilta/kunnalta, kuten esimerkiksi harkita uudelleen minkänäköistä roinaa sinne tienvierelle laitetaan. Kamerat sitäpaitsi lisäävät onnettomuusriskiä. Esim. äkkinäisiä jarrutuksia joutuu tekemään, jos nopeusrajoitus yht'äkkiä syystä x tipahtaakin 20km/h ja heti on kamera edessä(kuten yleensä), ja poliisi vartioi huomattavasti vähemmän kamera-alueilla muutenkin. Töyssyistä onkin sitten vaikeampi
03.08.10 20:17
<Kanakotka> Ps. Tässä valittajille ennen kuin tulee minkäännäköistä vastausta: en ole ikinä ajanut kolaria ja sakkoa (mistään) en ole saanut. Vauhti on aina vähintään 10km/h nopeusrajoituksen yli. Kun nopeus on se, mikä tuntuu itselle hyvältä, keskittyminen pysyy tiessä, ja muissa autoissa, eikä missään muualla. Enemmän minua pelottaisi olla sellaisen kyydissä, joka pilkuntarkkaan ajaa sitä nopeusrajoitusta, kuin sen, joka ajaa satasta 60km/h rajoituksella. Valtion syytä ei ole yhden ihmisen typeryys, hyvä deify. Et sitten mitään järkevämpää keksinyt lapsellisen liiottelun sijaan?
03.08.10 20:08
<Kanakotka> Ole yhtään mitään yhteyttä. Esimerkkejä löytyy ihan tutkimuksista kuten oikeasta maailmasta (esim tieltä on poistettu nopeusrajoitus, onnettomuusmäärät eivät ole nousseet, tai ovat jopa laskeneet). Muistakaa nyt vielä, että suurimmat syyt (järjestyksessä) onnettomuuksiin ovat : 1. Keskittymisen puute (ja mitä hitaampi nopeus, sitä vähemmän keskitytään) 2. Huono keli, esim. Sumu 3. Alkoholin, lääkkeiden ym.s. Vaikutuksen alla oleminen, tai väsymys (joka linkitetään tähän, ei ykköseen, vaikka syy on sama). Paha vaan, että Riemurasiakin on täynnä näitä tientukkoja jotka tukevat tätä ideaa.
03.08.10 20:05
<Kanakotka> Toi polttaminen ei ole kovin hyvä tapa ottaen vielä huomioon että poltellaan nyt autonkumeja jotka on ongelmajätettä... Onnistuu parhaiten uretaaniruiskulla ja jäähakulla. Jäähakulla reikä kylkeen, uretaanit sisään = halpaa, tehokasta ja nopeaa. Varmasti entinen kamera yms. Jos tähän lähelle ilmenee jonkinnäköisiä keskinopeuskameroita, on mahdollista, että vahinkoja saattaa sattua. Miksi sitten tuhota kameroita? Helppo vastaus, kamerat ovat kalliita, ja täysin turhia. Niiden ainoa tarkoitus on rahastaa sinua, turvallisuutta ne ei tuo, koska nopeuden ja onnettomuusriskin välillä kun ei nyt vaan
03.08.10 15:51
<Aksuuuh> 1200 kuvaa laatikoista
03.08.10 14:50
<Juzu89> Sitten vaan nostetaan vähän veroja että saadaan nuo kaikki korvattua uusilla. Sen jälkeen kysytään että "Kannattiko?"
03.08.10 13:41
<Zyy> huom. toi jatkuu toiselle sivulle. kyllä on pistetty urakalla paskaks
03.08.10 01:04
<Lunde1> pitäis suomessa sama kaikille kameroille, kerää ison jengin sijottaa kaikille suomen kameroille pari naamaa poksauttamaan jokanen kamera. sitten ku tulee uudet heti aina poksauttaa ne nii aletaan ymmärtään että eikannata enään. Muttaku ei kellää oo munaa sellasee ku kiinni jäämisestä liia kova lasku.
-1
03.08.10 00:58
<EEMELI90> tunnen ylpeyttä heidän puolesta : )
-2
02.08.10 23:40
<dardo> row row fight da powwa!
02.08.10 22:53
<Grotz> Oikein.
-1
02.08.10 20:55
<MÄvaan> mitä järkeä?
02.08.10 20:23
<J-aska> Ja sit rakennetaan kuitenkin veronmaksajien rahoilla heti uudet joten kaikki vaan häviää tuossa...
02.08.10 20:18
<Modest> Täysin hyväksyttävää mun mielestä
-1
02.08.10 18:44
<Deify> Sitten porukka itkee ku Jami päästelee ojaan kahtasataakuuttakymppiä. "Yhyy miksei valtio tee mitään"
02.08.10 17:51
<looordi> Asiaa! Suomeen sama jengi heilumaan

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.