Quantcast

Sammakkoprofessori: Pakkastalvi

Marraskuun 9. päivä kannattaa Heikkisen mukaan jäädä kotiin, jos suinkin mahdollista. Luvassa on nimittäin valtava lumipyry.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Sammakkoprofessori: Pakkastalvi | Marraskuun 9. päivä kannattaa Heikkisen mukaan jäädä kotiin, jos suinkin mahdollista. Luvassa on nimittäin valtava lumipyry.

Julkaistu: 8.11.2010 23:58

Kommentit: 17 kpl

Tarkastaja: Ylläpito

0 / 5 (4 ääntä)

Sammakkoprofessori: Pakkastalvi | Marraskuun 9. päivä kannattaa Heikkisen mukaan jäädä kotiin, jos suinkin mahdollista. Luvassa on nimittäin valtava lumipyry.

Kommentit

13.11.10 11:51
<Kanakotka> Ei nämä mitään tiedä, vaan luettelevat latteuksia. Voinhan minäkin tästä ennustaa näppikseni paskaisuudesta, katsotaas... Joulukuun keskivälillä tulee lunta joka viimein pysyy maassa ja kylmin osio on tammi-helmikuun poikkeessa. Sää alkaa lauhtumaan vasta huhtikuussa, vaikka sitä odotettaisiin maaliskuulla. Kevyet sateet sulattavat viimeisetkin lumet toukokuussa. Kesä on lauhea, eikä asteet kohoa lähes missään yli 25c asteen hellerajan. Syksyllä sataa, ja on pimenevää. Olen nyt yhtä pätevöintynyt ilmastontutkija kuin kyseinen sammakkopelle, katsokaa vaikka, ennustus käy toteen 100% varmuudella
10.11.10 03:41
<Krisuliini> Talvessa lähinnä vituttaa se pimeys. Esim se kun lähdet aamulla pimeään aikaan töihin ja tulet töistä pimeään aikaaan kotiin..
09.11.10 23:03
<snuoq> Kova äijä. Ennustus osu melkeen nappiin :D Tarvii hommata sellanen sammakko mitä nuolemalla voi ennustaa mitä vaan :D
09.11.10 21:57
<WremahThD> Missä se pyry viipyy?
09.11.10 19:42
<Esaj2> Tiedän, että jotkut pitävät talvesta, mutta itse valitsisin kesän koska tahansa. Ei haittaa, vaikka olisi 30C lämmintä. Kesä - pitkään valoisaa, lämmintä, iloisia ihmisiä, tuulenvire ajaessa avoautolla, fiilis, kauniit naiset vähissä vaatteissa ;)
09.11.10 17:18
<experienceme> kyllä tänään on satanut koko päivän ja paljon.
09.11.10 15:49
<The Reaver> Täällä sataa niin helvetisti lunta
09.11.10 15:36
<Filosofian maisteri> vituiks meni niinkuin oletettua
09.11.10 09:30
<ähteri> esaj, mistä sä nyt oikeen puhut, talvi on paras vuodenaika
09.11.10 04:28
<Mazaayup> Nyt osui kyllä tuo marraskuun 9. päivän ennustettu lumimyrsky vähän liian hyvin kohdalleen - taitaa olla etukäteen sovittu juttu tai sitten Taisto Heikkisellä on sisäpiirin tietoa...
09.11.10 03:05
<Nick> "Jotkut valittivat 30 asteen helteitä, mutta nyt pakkasen ja loskan keskellä, eikö se ollutkin hienoa aikaa?"... Ei.
09.11.10 02:20
<Zerohack> Kyl tuo pitää paikkansa..ainakin eteläsuomeen tulee huomenna siinä 12 aikaan päiväl erittäin iso sadealue... ja jatkunee keskiviikkoon.
09.11.10 00:30
09.11.10 00:28
<Esaj2> Jotenkin aina huvittaa tällaiset ennustukset. Ne lähes aina menevät pieleen ja jotenkin tuntuu, että näillä sammakkoprofessoreilla on hemmetin pessimistinen suhtautuminen säähän. Viime kesäksi taisi juuri kyseinen "professori" luvata kylmää ja sateista, eikä lämpimiä päiviä pitänyt olla kuin muutama. Kuinka ollakaan, viime kesä oli säiden puolesta yksi parhaimmista. Jotkut valittivat 30 asteen helteitä, mutta nyt pakkasen ja loskan keskellä, eikö se ollutkin hienoa aikaa?

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

SUOSITUIMPIA VIDEOITA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.