Quantcast

antivetyatomi saatiin pidettyä paikoillaan 0,1 sekunttia

aiheessa materiaali ja antimateriaali, sekä maailmankaikkeus. Fysiikasta kiinnostuneille.

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
antivetyatomi saatiin pidettyä paikoillaan 0,1 sekunttia | aiheessa materiaali ja antimateriaali, sekä maailmankaikkeus. Fysiikasta kiinnostuneille.

Julkaistu: 29.11.2010 10:55

Kommentit: 11 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.5 / 5 (17 ääntä)

antivetyatomi saatiin pidettyä paikoillaan 0,1 sekunttia | aiheessa materiaali ja antimateriaali, sekä maailmankaikkeus. Fysiikasta kiinnostuneille.

Kommentit

11.12.10 16:03
<qse> Luulisin, että tulevaisuudessa löydetään vielä jokin helppo keino antimaterian hankkimiseen.
01.12.10 16:29
<Esaj2> Fuusion ylläpitäminen on jo hankalaa ja se yksinään pystyisi samaan, kuin jo aiemmin sanomani, mutta antimateria noin teoreettisella tasolla on kymmeniä kertoja fuusiota tehokkaampi ja hyötysuhteeltaan parempi. Fuusioreaktio ei vaadi paljoa polttoainetta toimiakseen pitkään ja hyvin, mutta antimateria ei tarvitse edes sitä. Siksi se olisi mm. avaruusalusten hyvä energialähde, koska sitä tarvitaan todella pieniä määriä, mutta energiamäärä vastaa silti fuusiota, jopa enemmänkin.
30.11.10 16:27
<minques> Tulee mieleen enkelit ja demonit kirja
30.11.10 15:38
<Nikla> Esaj2 eipä taida antimateriasta olla energialähteeksi. Sen tuottaminen tuskin tulee ikinä olemaan sellaista että tuotetulla antimaterialla saisi enemmän energiaa kuin mitä sen tekemiseen tarvitaan. Liekö edes teoriassa mahdollista, en ole perehtynyt. Jonkinlaiseksi erikois"polttoaineeksi" esim. avaruusaluksiin kai siitä voisi olla. Tai aseiksi. Et kai sekoita tätä aihetta fuusioon joka nyt on ainakin teoriassa mahdollinen halpa energianlähde.
30.11.10 07:22
<Seikkaonsipuli> nyt sitä antimaterial-riflee kehiin
29.11.10 17:08
<Esaj2> Eihän tuo olen sen kummallisempi juttu kuin, että koko maapallon energiatuotanto pystyttäisiin kattamaan tuhansiksi vuosiksi eteenpäin täysin saasteettomasti, energian ollessa lähes ilmaista. Tämän seurauksena hyvinvointi kasvaisi merkittävästi, koska merivettä voitaisiin keittää lähes rajattomasti makeaksi vedeksi ja kun energia on lähes ilmaista, lähes kaiken tuottaminen muuttuu erittäin halvaksi, jolloin esim. Auto maksaisi helposti alle puolet siitä, mitä nykyään ja yhdellä tankkauksella kulkisi tuhansia kilometrejä. Eli ei mikään iso mullistus ;)
29.11.10 16:39
<PenZon> Vanha juttu. Mutta iso juttu.
29.11.10 16:37
<Filosofian maisteri> antimateriasta ei kylläkään tehdä aseita moneen sataan vuoteen. Parin antemateria-atomin tekemiseen tarvitaan niin paljon energiaa ja työtä, että hinnaksi tulee monta kymmentä miljoonaa.
29.11.10 15:59
<Zyy> Jos kiinnostaa ton uutisen merkitys, niin tieteen ei odotettu onnistuvan tossa vielä pariinkymmeneen vuoteen.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.