Quantcast

Lääkärit uskovat parantaneensa HIV-potilaan

noniin vihdoinkin!

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Lääkärit uskovat parantaneensa HIV-potilaan | noniin vihdoinkin!

Julkaistu: 15.12.2010 08:19

Katsottu: 5457 kertaa

Kommentit: 21 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4 / 5 (11 ääntä)

Lääkärit uskovat parantaneensa HIV-potilaan | noniin vihdoinkin!

Kommentit

18.12.10 09:48
<Thonbon> Testis sen sano :D
16.12.10 06:23
<Kapee> Muistan lukeneeni vuosi jos toinenkin sitten tästä samasta jutusta.
15.12.10 16:50
<Muhammed> Bloodin artikkelissa lukee, että "during the process of immune reconstitution, we found evidence for the replacement of long-lived host tissue cells with donor-derived cells indicating that the size of the viral reservoir has been reduced over time." Tästä on vedetty johtopäätös, että tämä ehkä on mahdollinen parannuskeino hi-virukselle. Varsinaista täydellistä parannusta ei siis ole vielä saavutettu.
15.12.10 16:47
<MrRattlehead> Tämän lähettäjällä on ilmeisesti hiv?
-2
15.12.10 16:14
<Don Holttinen> Jes. Viimeinenkin kunnon populaationharventaja saadaan talttumaan. Kohta ei ole enää mitään estettä kouluttamattomilla ihmisillä lisääntyä kuin banaanikärpäset maailman roskalaatikossa. Ei kortsuja tartte enää mihinkään, kaikki auraustalkoisiin niin saadaan täytettyä maailma! :D
15.12.10 16:13
<kiwi> oikea lääke on raha
15.12.10 16:01
<testis> Jes Jes!!! Vielä kun ne keksii miten visvasyylä parannetaan lopullisesti niin saa nussia ilman kondomia ihan vapaasti!!! Sit on kaikki sextaudit hoidettavissa antibiootti tyyppisellä hoidolla!! ihanaa!! ei enää ikinä noita vitun roskapusseja kyrvän ympärillä, aivan parasta!!
15.12.10 15:22
<|kapa|> Eikö joku vuosi sitte jo ollu juttua, jossa jollekkin HIV-positiiviselle oli tehty luuydinsiirto, jonka jälkeen viruksesta ei enää löytyny merkkejä.. Correct me if I'm wrong..
15.12.10 14:37
<12qwaszx> Tämä on salaliitto!!!11!!!! Mitään ei tehä ilman rahastusta!!!11!!! Kaikkien pitää kuolla!!11!1 (Vahinko)
-1
15.12.10 13:32
<Carcosa> uskominen ei vielä todista mitään
15.12.10 13:00
<avv> Tuokaan tauti ei olisi niin ongelmallinen jos neeker1t ei nussisi niin paljon
-1
15.12.10 11:54
<Bolleny> Älkää edes kuvitelko, että HIV:tä tultaisiin koskaan parantamaan. HIV-hoidot on ziljoonna biljoona tjsgahsdjoona bisnes ympäri maailmaa ja niin kauan kun siitä saa rahaa, julkisesti sitä ei tulla koskaan parantamaan. Parannuskeinot säästetään enintään kaikkein rikkaimmille ja tärkeimmille henkilöille.
-1
15.12.10 11:05
<Myanus> Mutamorttien levittämä tauti tuo on, ja saisivat kaikki kuolla siihen, jotka sen omistaa. Luontoäiti tuon taudin on keksinyt rajoittamaan ihmispopulaatiota
15.12.10 10:42
<En keksi mitään> jos tuo toimii on kyllä todella suuri askel lääketieteelle ja ihmiskunnalle koska voidaan pelastaa miljoonia ihmisiä.
15.12.10 10:35
<Jukka85> Johan tää south parkissa parannettiin ja paljon helpommin :D
-1
15.12.10 09:29
<Vschillinger> Jes vihdoinkin voisin parantua...
15.12.10 08:34
<clutch> Niin no toi kantasolujen kanssa riehuminen ei oo mikään kevyin toimenpide. Hiv-lääkkeet on jo niin kehittyneitä, että en tiedä onko tommosen riskin ottaminen vielä kannattavaa varsinkin jos parantumisesta ei oo takuita.
15.12.10 08:32
<Seikkaonsipuli> eikä vain jeesustelijat vaan muutkin tyhmät ihmiset jotka ajattelevat että abortti on väärin
-1
15.12.10 08:31
<Seikkaonsipuli> Ne on noiden kantasolujen voima, helvetin jeesustelijat kun ei anna lääketieteellisen kehityksen kehittyä, eikö se vajaat 600 vuotta sillon keskiajalla kun nytki pitä alkaa höpisee paskaa siitä kuinka yks maailman parhaimmista "lääkkeistä" on moraalisesti väärin
15.12.10 08:27
<Abraabaa> Ainakin Saksassa on ollut täysin samanlainen tapaus, jossa hiv-potilas on parantunut.

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

MUOKKAA LINKIN TIETOJA

Muokkaamasi tiedot tarkastetaan mahdollisimman nopeasti ylläpidon toimesta, jonka jälkeen muutokset tulevat näkyviin mediaan. Voit muokata mediaa useamman kerran vaikka viimeisintä muutostasi ei ole vielä hyväksytty. Median poisto tulee myöhemmin mahdolliseksi.

URL

Otsikko

Kuvaus

Kategoria

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.