Quantcast

Vanki tienaa vartijaa enemmän - ”Tottakai sapettaa”

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Vanki tienaa vartijaa enemmän - ”Tottakai sapettaa”

Julkaistu: 22.2.2011 07:22

Kommentit: 16 kpl

Tarkastaja: ZorGy

4.31 / 5 (13 ääntä)

Vanki tienaa vartijaa enemmän - ”Tottakai sapettaa”

Kommentit

26.02.11 14:01
<rabbaajax> jotku ei ehkä tajuu et vangit saattaa tehä töitä päivässä runsaasti enemmän ku joku vartija joka menee seisomaan 7 tunniks päivässä johoki koppiin
23.02.11 22:23
<SuPo> Vaimoakaan ei tule puukotettua jos ei omista veistä... tuomitaan kaikki jotka omistavat veitsen?!
-1
23.02.11 18:43
<Kanoottisetä> "...niin että jos joku vahingossa kännissä jonkun yliajanut nyt paiskii töitä päiväkaupalla ..." <-- Hetkinen? Ajanut kännissä vahingossa? Näitä vahinkoja ei satu jos ei aja kännissä.
23.02.11 13:33
<SuPo> Almightyal, työtätekevältä vangilta tosin otetaan palkasta 120e kuukausittainen ylläpitomaksu. Se kattaa muuten täsmälleen sen 4 euron eron kouluruokailuun. Tämän lisäksi jos vanki on tuomittu maksamaan korvauksia, korvausvähennykset otetaan vangin palkasta. Työtätekemätön vanki taas ei ikinä maksa niitä korvauksia, sen tekee silloin valtio.
-1
23.02.11 13:30
<Ayz> Arvostan enemmän vankia joka tekee töitä kuin 30v lapsia jotka huutelee netissä kuinka maailma potki päähän!
-2
23.02.11 11:27
<zaxa> Saisi ottaa työstä lisäveroa noin 90% ja sen voisi jakaa rikoksen uhrille ja vartijoille.
23.02.11 00:07
<Timppa102> Pitäisikö vangeille maksaa töistä palkkaa? Kyllä. Pitäisikö tuota palkka rokottaa todella ankaralla kädellä vangista yhteiskunnalle aiheutuvista kuluista? KYLLÄ. Jos nyt tuon 2300€ ansaitsee. niin 1900€ voisi surutta ottaa kuluina valtiolle.
22.02.11 20:36
<ALmightyAL> Mitä vittua oikeesti!? Täällä kommenteissa joidenki mielestä tämä on oikein?! Vitun säälittävät pellet! Toivon että teidän lapsi/tyttöystävä/vaimo/äiti tapetaan ja sit vanki istuu ensikertalaisena 3 vuotta siitä ja tekee samalla töitä ja tienaa 60 000 e ja elää ilmaiseksi! Syö 5e arvoisia aterioita, kun lapset ja nuoret syövät kouluissa alle 1 e aterioita! Mitä vittua teillä liikkuu päässä!?
22.02.11 19:38
<SynkänOsastonAsukki> Vois mennä vankilaan.
22.02.11 18:47
<SuPo> Jos rikollisella olisi suuremmat oikeudet, miksi rikollinen istuu vankilassa ja uhri ei? Ei sun höpinöissäsi ole mitään järkeä, kheldaur, mutta toisaalta aika harvoin näillä "suomen oikeuslaitos on paska"-idiooteilla on mitään järkevää sanottavaa, heidän esittämänsä faktatkin on yleensä vielä vääristeltyjä tai jopa täyttä fuulaa, kun eivät tajua tarkastaa lähteitään ja uskotaan kaikki mitä internetissä joku jonnekkin kirjoittaa.
-2
22.02.11 17:14
<Kheldaur> Suomalaisessa hyysäysyhteiskunnassa, missä rikollisella on suuremmat oikeudet, kuin uhrilla, ei varmasti oikeastaan mitään tarvitse vankienkaan tehdä tuon rahan eteen. Vittu mitä paskaa
22.02.11 14:42
<PyhäSukeltaja> Ois silti hauska tietää millä työtunneilla tuo 2K irtoaa vangille. Kyllä siinä varmasti saa melko vitusti tehdä hommia.
22.02.11 13:24
<Palttu> No kyllä niille rahaa pitää siitä antaa jos ne työtä tekee, simppeliä se on. Ei suomessa ole mitään pakkotyöleirejä, niin että jos joku vahingossa kännissä jonkun yliajanut nyt paiskii töitä päiväkaupalla "ylimääräistä" niin tulee siitä maksaa. Voisivathan he vaan istua avovankilassaan vuorokaudesta toiseen televisiota katsellen.
22.02.11 12:25
<Drunkstar> No sehän on ihan kivaa että normaalisti ilmaseks tehtävistä kotitöistä maksetaan korvaus.
22.02.11 11:05
<_mela_> juu u.. iha sama mitä työtä ne tekee siel ni ei niille siitä maksaa pitäis

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

KISSin Timpe vankilaan

15351 katselukertaa

Brasilian vankilat

9350 katselukertaa

Norjalainen vankila

23754 katselukertaa

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.