Quantcast

Varusmiehen kuukausivuokra 1700 euroa - valtio maksaa kaiken

Jatka sivustolle painamalla alla olevaa kuvaa:
Varusmiehen kuukausivuokra 1700 euroa - valtio maksaa kaiken

Julkaistu: 19.7.2011 00:43

Kommentit: 19 kpl

Tarkastaja: Jylppy69

2 / 5 (12 ääntä)

Varusmiehen kuukausivuokra 1700 euroa - valtio maksaa kaiken

Kommentit

20.07.11 19:03
<whata-> eräällä tutullani vuokra oli samaa luokka, mutta kela ei maksanut :/. Joutui muuttamaan
20.07.11 03:37
<Harbaa> Täysin normaalia ja ei aina edes tarvitse omistaa 3kk etukäteen, voit muuttaa intin aikana esim. tulevalle opiskelupaikkakunnalle ja kela maksaa vuokrasi.
20.07.11 01:59
<Kanakotka> Niin? Mitä tuossa on erikoista, jos sattuu olemaan perheellinen ihminen? Tottakai kulut ovat sitä luokkaa.
19.07.11 21:47
<Päärynä> Eihän tässä mitenkään kritisoitu siitä, että näille tuille pitäisi jotain tehdä... Moni käsittäny koko uutisen väärin. Tässähän osoitettiin vaan, kuinka suomalainenkin saa sitä tukea. Eli asia, joka meinaa monelta unohtua kaikkien mamujen keskellä, tuotiin ilmi. Ja eipä siinä muutenkaan, kuitenki suurin osa uusista varusmiehistä asuu vielä äidin helmoissa tai mummon kellarissa, josta ei kelan tarvitse mitään tukia antaa. Jos keskimääräinen tuki per varusmies oli sen 283e/kk, niin ihan sama jos siellä yks ökyperse on vuokralla 1700e/kk maksavassa tönössä.
19.07.11 17:42
<Esaj2> Jos tuhansien alokkaiden joukossa on kymmenen ihmistä, joiden vuokrakulut ovat 1700e luokkaa, niin niillä summilla ei ole nimellistäkään vaikutusta valtion kokonaismenoihin. Mielestäni täysin oikein, että valtio maksaa asunnon vuokran, kun olet pakotettuna palveluksessa. Mutta muistakaahan sitten, että vuokra kyllä maksetaan, mutta mitään oheiskuluja ei! Mm. Auton vakuutukset ja ylläpito, adsl, puhelinliittymä, jne. Menee kaikki alokkaan omasta pussista, että siihen kannattaa kaikkien uusien alokkaiden varautua.
19.07.11 14:47
<mainosposti> en voi käsittää että mikä tässä on se ongelma. ei sinne kuitenkaan vapaaehtosesti mennä.
19.07.11 12:29
<ähteri> Tässäkin on hyvä kikkailla, esim meillä tyyppi asu kolmistaan kavereidensa kanssa mutta kämppä oli vaan sen nimissä... eli intti makso kämpän ja ne 2 jannua makso sille intissä olevalle alennettua vuokraa
19.07.11 11:35
<Kapa53> Totta helvetis valtion se pitää maksaa ku sinne paskaan pakottavat
19.07.11 11:28
<Modiglian> vitun paska uutinen. Jokainen intin käynyt tietää tämän asian jo. Tämä on myös sellainen asia joka on ihan oikein.
19.07.11 10:25
<avv> Jonkun mannen vuokra kuitenki
19.07.11 10:22
<zaose> vuokraisin itsekin näin hintavan asunnon intin ajaksi, mutta ei ole varaa maksaa niitä ensimmäisiä kolmea kuukautta.
19.07.11 07:40
<SharksFin> Annas ku veikkaan: Nelosen kesätoimittajatytön tekemä ja Nelosen kesäpäätoimittajanaisen hyväksymä "uutinen". Noin 100% miehistä ja noin 90% naisista ei tullu uutisena, että kela tosiaan maksaa varusmiesten asumiskustannukset niiden suurudesta riippumatta..
19.07.11 07:32
<Mns> Mitä ihmeellistä tässä on? Valtion tuleekin maksaa, oli vuokra mitä tahansa.
19.07.11 04:22
<ASDPEELO> Turha uutinen, vitun media :s
19.07.11 02:25
<Naamapaa> firman piikkii
19.07.11 01:59
<arcleas> No mikä tässä nyt mättää? ihan ymmärrettävää en ite ainakaan olis maksanut senttiäkä kämpästäni intin aikana ku kerran maanpuolustukseen kouluttaudutaan
19.07.11 01:27
<Elqds> No niin saatana. Jos nuori mies pakotetaan olemaan puol vuotta - vuosi jossain vitun paskalaitoksessa käytännössä ilman palkkaa niin on se helvetin luonnollista maksaa sen vuokra siltä ajalta.
19.07.11 00:53
<LordBhorak> No oishan tuossa tietty ollut vaihtoehto, että tuon henkilön ei tarvitse inttiä käydä, koska vuokra on niin korkea, ettei valtion tarvitse maksaa. -.- Vai mitä sitten? Olisiko hänen pitänyt muuttaa, koska hänet pakotetaan armeijaan? Vai olla saamatta päivärahaa kompensaationa, että oli niin suuri vuokra? Kyllä sitä jaksetaan itkeä kaikesta...
14
19.07.11 00:49
<Roare> Kerrankin, kun suomalaisille sitten jotain maksetaan niin valitetaan siitäkin?
43

LÄHETÄ KAVERILLE

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Syötä kaverisi sähköpostiosoite

ILMOITA ASIATON SISÄLTÖ

Mikäli tämä mediatiedosto on mielestäsi sopimaton tai omistat tekijänoikeudet mediatiedostoon ja haluat sen poistettavaksi, voit lähettää siitä meille ilmoituksen.

Valitse mielestäsi parhaiten kuvaava ilmoitus mediatiedostosta.

Syy

Repost media ID

Lyhyt selvitys

KATEGORIAT

Selaa linkkejä..

MUITA SAMANLAISIA

Kommentointiin liittyvät säännöt

  • Pyri kunnioittamaan muita kirjoittajia ja heidän mielipiteitään.
  • Merkitse kommenttisi lähetysvaiheessa off-topiciksi mikäli se ei liity mitenkään itse mediaan.
  • Ylläpidolla on oikeus poistaa kommentti ilman mitään erillistä ilmoitusta.
  • Jylppy-Galleriaan ei hyväksytä poliittisten äärilaitojen riitelyä tai maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä medioita tai kommentteja, niillä ei ole mitään viihdearvoa eivätkä ne tästä syystä sovellu Riemurasiaan.
  • Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kiellettyä.
  • Väkivallalla tai millään muullakaan uhkailua ei sallita, kohdistuipa se toiseen kirjoittajaan, julkisuuden henkilöön tai tuntemattomaan ihmiseen. Myöskään muita ei saa kannustaa väkivaltaan tai vainoon.
  • Linkit jotka sisältävät erotiikkaa, väkivaltaa, häiritseviä kuvia tai mainontaa ovat kiellettyjä.
  • Poistamme mainostarkoituksessa laaditut kirjoitukset, olipa mainostettava asia sitten tavara, palvelu, aate tai maailmankatsomus. Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista.
  • Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.
  • Toistuva saman asian kommentointi on kiellettyä.
  • Mediaan liittymättömät kommentit, kuten maahanmuuttopoliikka tapahtuu foormilla. Pääset siihen tästä. Sallimme kuitenkin mediaan liittymättömät kirjoitukset tietyissä rajoissa. On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä.
  • Jatkuvista sääntöjen rikkomisesta ylläpidolla on oikeus antaa käyttäjälle varoitus (7 päivän kirjoitus -ja äänestyskielto) sekä räikeimmissä tapauksissa porttikielto sivustolle tai tunnuksen poisto.
  • Kaikkien näiden sääntöjen jälkeen pyritään pitämään keskustelu kuitenkin rentona.